- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
válasz
Maxximus #7499 üzenetére
Köszi. Csak arra voltam kíváncsi, hogy ez normalis jelenség e.. Engem sem különösebben zavar, pláne, hogy ritkán kapcsolja ki az ember. A telefon működési sebessegeben nem látok amúgy különbséget.Ha rootoltam a telefont akkor mindenféle probléma nélkül lehetne programokat mozgatni kulso sd-re? Mert igen ez a nyolc giga nem túl acélos. .
-
Acef
addikt
válasz
Maxximus #7413 üzenetére
üdv itt is.pda..-n a válasz
lackogyerek: Aki már találkozott ezzel a hibával: Gyári KitKat alatt az applikációk többsége (többek között pl. a Titanium Backup is) nem tud írni az SD kártyára (/storage/extSdCard).
Van erre egy gyors és egyszerű fix: Töltsétek le és telepítsétek a FolderMount nevű applikációt a Play Store-ból. Indítás után érzékeli, hogy mi a gond és felkínálja a javítást (+restart kell hozzá). -
-
Acef
addikt
válasz
Maxximus #5849 üzenetére
U.a. az eredmény/cél.
Mindkettőben Te szabhatod meg, hogy kit, vagy mindenkit.. Annyi eltérés, hogy a noti-ból más is blokkolható.Megoldás lenne az elutasítottak hangpostára irányítása, és ott egy rövid szöveg... Ez ingyenes lehetne, csak kérdés, hogy tudja-e a hangp fiók/szolgáltató.
-
Devily
tag
válasz
Maxximus #2898 üzenetére
Nekem sok személyes tapasztalatom nincs. A legtöbb olvasgatásos. Illetve munkahelyemen van egy kolléga, aki mindenféle kínai telefonokat rendel és próbálgatja őket. Ő rengeteget utazik és jónéhány telefont használt navigációra. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kínai készülékeknél gyártón belül is baromi nagy a minőségbeli szórás. (Volt, hogy ugyanabból rendelt 3-at és mindháromnak más "hibája" volt. Az egyiknél a kjelző nem volt annyira jó, a másiknál a térerő volt valamiért gyenge a harmadiknál a GPS) De mondjuk 10 telefonból 6-nál 10 méter alatt nem pozícionált a GPS, Ezek mind MTK-s készülékek voltak.
-
Devily
tag
válasz
Maxximus #2884 üzenetére
Természetesen felhasználhatod.
GPS Test alkalmazással akár a saját készülékedről is lőhetsz ilyet. Amikor bohóckodtam a telefonnal, akkor bekapcsoltam buszon és néztem, hogy miként frissülnak az adatok. Igen pontosan mutatta a sebességet is. Utána lőttem egy google maps-et is. Hibátlan volt minden.
-
kodmen
aktív tag
válasz
Maxximus #2812 üzenetére
Ez érdekes... mivel a hívás felvétele -jogi okok miatt- nincs integrálva, minden készüléken esetlegesen működnek az egyes programok: függ a típustól és a rom-tól is szerintem. Neked duos-van, ezért szinte tuti, hogy nem lesz jó ugyan az a progi. Minden esetre próbálgatni kell az ingyeneseket, ha valamelyik szépen teszi a dolgát, akkor pedig meg lehet venni...
-
Panzerlied
újonc
válasz
Maxximus #2668 üzenetére
Szia, köszi hogy reagálsz a kérdésemre.... szóval nem egy fórumos bejegyzés volt hanem itt volt olvasható:
http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/i9192-galaxy-s4-mini-dual-p175926645/velemenyek.htmlés mivel innen indultam el egy jó ár kereséséhez hát elfogyott egy időre a lendületem
Nyugtass meg ....jó választás lenne ez a kis csoda kütyü -
Devily
tag
válasz
Maxximus #2441 üzenetére
Nekem tegnap este a Play Zene app (Google) futtatása közben produkálta ugyanezt. Amennyire én láttam, akkor a program akasztotta ki a telefont. Alapból igen furcsán viselkedik például tekerés közben. Eleinte csak lassan reagált a telefon, majd az érintőpanel teljesen megállt. Egyedül a ki-bekapcs gomb nyomogatására reagált a készülék. Újraindítani így sem tudtam. (Vajon ebben a helyzetben mit csinálnak azok az emberek, akiknek nem kivehető az akku a készülékből?
)
-
válasz
Maxximus #2207 üzenetére
Amit leírtam azzal nem megy a dolog. Gázban vagyok,ajándék lett volna 2 hét múlva, de t-s telefont így nem tudok használni vodás kártyával.Nem is találok sehol megoldást a problémára Lehet, hogy el kell adnom....Vagy ha valakinek van fehér vodás telefonja és T-s telefont szeretne állok a csere elé....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest