- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0MEEE
tag
válasz
Williamgrant #6984 üzenetére
miért?
-
mbalazs7
csendes tag
válasz
Williamgrant #6984 üzenetére
miért?
-
g0dl
addikt
válasz
Williamgrant #6974 üzenetére
Hogyan tudnak vele visszaélni?
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Williamgrant #4598 üzenetére
Ha az öcsém T-s telójára a független Hungary romot ráteszem odinnal, akkor: 1.gari elveszik? 2.belső tárhely adatai megmaradnak, vagy illene egy factory resetet csinálni?
-
sanyci
senior tag
válasz
Williamgrant #4578 üzenetére
Az rendben, de nem fura, hogy a független még nem jött ki?
A T meg tehet egy szívességet, hogy még ahhoz is lusta, hogy engedélyezze a frissítést, mert lusta leellenőrizni azt a halom szemetet, amivel teletömeti a ROM-jait! -
sanyci
senior tag
válasz
Williamgrant #4567 üzenetére
Ugye a Nokia-Siemens-Microsoft és a Motorola-Google mellett az Ericsson (és nem a Sony/Sony-Ericsson) - meg talán még a TI - rendelkezik a leghatékonyabb 3G-s szabadalmakkal, na most ezek közül egyik se a Samsung, vagy épp a Qualcomm nagy barátja!
Sok kereszt-pereskedés volt már, és ugye nem véletlenül szinte a Samsung az egyetlen, aki az Apple mellett gyakorlatilag már mindenki mással is perbe keveredett.
De pl. most a HTC-nek kell módosítania néhány új eszközét a Nokia szabadalmai miatt...
-
Naigen
aktív tag
válasz
Williamgrant #4567 üzenetére
Nos, megjártam egy hivatalos szervizt, lecsekkolták, minden rendben a telefonnal. A szaki szerint a custom system status nem oszt nem szoroz.
-
sanyci
senior tag
válasz
Williamgrant #4553 üzenetére
Ez is egy vélemény, de szerintem azért ennyire nem rossz a helyzet.
Hétköznapi használatban nekem csak a 3G cella-választás problémái jelentkeznek rendszeresen, ami miatt gyenge az akksi rendelkezésre állási ideje, de ugyan ez a gond az S4-nél, és mások szerint S3-nál, és igazából kisebb-nagyobb mértékben szinte minden Samsungnál megvan, ami talán licenszelési gondokra vezethető vissza (SZVSZ sajnos nem a legjobb szabadalom-védett algoritmust használják)...
Korábban már írtam, hogy eddig egyedül a P3100-asomon nem jelentkeztek ilyen gondok, abban meg mintha TI chipset lett volna... -
silvergod
őstag
válasz
Williamgrant #4553 üzenetére
azért az s3 és s4-nek is vannak bőven hibái..nem is kicsik..pl a kijelző repedés mind a kettőnél elég gyakori...
lehet hogy ez nem a legjobb telefon de azok amennyivel drágábbak annyival azok se érnek többet....sima s3-at már nem is vennék...s4 meg irreálisan drága. -
válasz
Williamgrant #4366 üzenetére
Még csak most jött ki, a remény hal meg utoljára.
-
Acef
addikt
válasz
Williamgrant #4345 üzenetére
Igen, igazad van.
Másra gondoltam/gondolunk. Magát a ram-ot (JB-t) lehet "könnyíteni", ez utána sokkal jobban működik.
-
silvergod
őstag
válasz
Williamgrant #4345 üzenetére
sportot nem űzünk belőle egyikünk se kezdő....
de mivel másik telefonnál is jelentkezett a ram/app eltérés,így itt is kipróbáltam és valós a dolog...érdekes a közel 50 db eltérés az alkalmazáskezelő és a feladatkezelő között, a futó alkalmazások számában...szerintem ez így nem a legjobb... -
saril
senior tag
válasz
Williamgrant #4187 üzenetére
ez mivel jobb vagy rosszabb mint a cm 10.2?
-
sanyci
senior tag
válasz
Williamgrant #4036 üzenetére
DX.com-os akksi és kb. 3x vastagabb, mint a gyári, úgyhogy illene többet tudnia, bár eddig nem nagyon bizonyított... Eddig szinte ugyanott vagyok, mint a gyárival
Lehet hogy előtte tényleg valahogy kalibrálni kellene! -
Bukoba
tag
válasz
Williamgrant #4027 üzenetére
Ez mondjuk tagadhatatlan. Az iOS nagysága az egyszerűségében rejlik, szinte minden magától értetődő rajta. A 6 éves lányom pl. profi módon használja az iPad-et.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Williamgrant #3926 üzenetére
Mondjuk az azért nem irreális elvárás-szerintem-, hogy egy ilyen telefonban a kamera is jó legyen. Remélem a frissítés megoldja ezt(is).
Ami még zavar, hogy bizonyos app-ok tök feleslegesen futnak a háttérben, és ha leállítom őket, akkor a rendszer szinte azonnal újra el is indítja. Pl. : Youtube, S voice, a Samsungos appok... -
>Deego..
senior tag
válasz
Williamgrant #3900 üzenetére
Valószínű, hogy nem tudom mi az a RJ45.
Ha te tudod,kérlek gyere el és mutasd meg a készüléken.
Egyébként nem kellene ésszel írogatni, s belökni az ember pofájába, hogy vegyen egy SMART televíziót.
Mikor nekem ez teljesen megfelel. -
glacious
addikt
válasz
Williamgrant #3894 üzenetére
Biztos a képnek kell hinni és nem annak, akinek ott van a szobájában, ráadásul a leírásban sem említik sehol.
-
KMT
addikt
válasz
Williamgrant #3802 üzenetére
-
L.L.
senior tag
válasz
-
Bélaaaa
őstag
válasz
-
radicspeter1
őstag
válasz
Williamgrant #3760 üzenetére
Hehe az art nem csak egy gyorsabb programindulást jelent. Tessék utánaolvasni hogy mik is az előnyei !!!
-
kiszu
senior tag
válasz
Williamgrant #3570 üzenetére
De. Az otthoni.
-
válasz
Williamgrant #3564 üzenetére
Ha kijön a 4.3, vagy 4.4, akkor mégjobb lesz.
-
Steelheart2
őstag
válasz
Williamgrant #3562 üzenetére
:d Tudtam én hogy 4 es nexusom volt,de galaxy aceröl irva nem olyan egyszerü a 4est kesztüben,meloban megnyomni.
Hiába,elszoktam ezektöl a kis vackoktol.
Ok,már nem offolom szét a topicot!Köszi szépen!Sziasztok -
Steelheart2
őstag
válasz
Williamgrant #3541 üzenetére
Köszi,de közben az S3 lefujva mert annyi árért (230 euro),fél éves S4 et hoznak ma.Egy kolegám Note 3at vesz és olcson megválik az S4 töl.Tehát az lessz helyette.
-
saril
senior tag
válasz
utána olvastam a dolognak itt a végén kiderül hogy igazad van
-
saril
senior tag
válasz
igazából ha "elrontaná" a programokat a memória ürítés átlag felhasználók elől el lenne dugva úgyhogy értem én hogy te nem használod de attól még hasznos dolog néha!
ja és mindenki másnak:
egy kivágott képrészlet a telefon makró képességeiről, annyira nem rossz ez!
amúgy meg lehet vele jó képeket csinálni makrón kívül is -
MrBazsi
senior tag
válasz
Williamgrant #3549 üzenetére
Azért hülye nem vagyok , kössz, tudom mi a jó és mi a nem . Elég sok teló megfordult már nálam az évek alatt, Látod a lumia 800ban pl borzasztó a kamera,h csak egyet mondjak, de ami ebben van az nekem majdnem hozza az n8 szintjét, ami szerintem telefonok között bőven a nagyon jó kategóriába tartozik a mai napig. de mondom a régi s2őm ehhez képest sokkal rosszabb képeket csinált. Nekem csak egy bajom van ezzel a telóval is, h nincs állandó kijelzővédőnek óra gyárilag. Na de off vége
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Williamgrant #3546 üzenetére
Én örülök hogy jó, de hogy hogy jött ide az h az 500as suzuki lomha azt nem tudom
-
Krajczi
tag
válasz
Az előző telefonomban (Galaxy W-amúgy nagyon szerettem) 512 MB RAM volt, amiből 351 MB volt a szabad, amit 1-2 futó alkalmazás jelentősen teletett (pl. FB, ekkor volt kb. 310-320 MB). Ezért muszáj volt a futtatása után ki is lőni, mert annyira belassult a telefon (10-12-t zárt be).
Ennél jó ideig fel sem fedeztem, hogy van ilyen funkció, úgy véltem, mivel már 1,5 GB a RAM, nincs is rá szükség.Ha már felfedeztem, kipróbáltam: 970 MB foglaltból lecsökkentette 730 MB körülire 30 program bezárásával (mi minden futhat itt feleslegesen? Jó lenne csökkenteni a számukat...
).
Viszont azt tapasztaltam, hogy ha előbb a telefonból húzom ki az USB-kábelt, akkor leállítja a töltést és az MTP/PTP-s számítógépes kapcsolatot (ha a gépből húztam, akkor fennmaradtak a kapcsolatok+töltés).
-
rongyi
aktív tag
válasz
Williamgrant #3519 üzenetére
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben (akár privátban is)? Azt tudom, hogy az akksija viszonylag gyorsan merül, de vannak egyéb hibái is a telefonnak?
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Williamgrant #3499 üzenetére
Ez jogos érv lehet
Akik már a KitKat valamilyen válfaját nyúzzák: jobb képeket lehet lőni vele mint a gyári 4.2.2-vel? Nekem csak az az egy szívfájdalmam van a telóval, hogy iszonyú képeket csinál (függetlenül a kamera szoftvertől). Reménykedem benne hogy valamelyik frissítéssel jobb lesz a helyzet, csak azért kérdem.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Williamgrant #3497 üzenetére
Én már csak azt nem értem, hogy a pid alapján hogy a fenébe nem lehet kideríteni hogy melyik alkalmazáshoz tartozik. Elvileg ez marha egyszerű kéne hogy legyen.
-
stifi
senior tag
válasz
Williamgrant #3486 üzenetére
700mAh az autós töltő, a többi a gyári hálózat és usb..
-
poloki
újonc
válasz
Williamgrant #3429 üzenetére
Gyári rom van rajta.
-
Madoc
veterán
válasz
Williamgrant #3426 üzenetére
Ez a cm11 saját kernele.Lehet hogy bug azért kérdeztem hogy másnak is ilyen-e.
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
Williamgrant #3362 üzenetére
En miui launchert hasznalok,az majdnem az
-
Pete55555
addikt
válasz
Williamgrant #3362 üzenetére
Van rá MIUI ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest