Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Yettel topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vgezus
csendes tag
válasz
Sanctus #6646 üzenetére
Szerintem a cégek tesznek majd rá, hogy ki mit hogy szeretne rootolni, attól ők még vígan eladnak 30-100 millió telefont. És ha már kevesebb túlhúzott telefont próbálnak garanciába elsütni a juzerek, már megérte nekik.
Megmagyarázzák, hogy ez így jó a felhasználónak. Mint szifonnál, ha nincs benne az a funkció, akkor az nem is kell. -
Nikaré
őstag
-
sanyci
senior tag
válasz
Sanctus #5316 üzenetére
Nekem is pont a tapadókorongból tört ki a láb, alig pár napja.
Szerintem annyira rosszak felénk az utak, hogy elfáradt a műanyagÉn egyébként 3M öntapadós ipari tépőzára használok a rögzítéshez, így bárhova felrakhatom a tapadókorong sima kör alakú ellendarabját, az ellentépőzár meg nyom nélkül levehető a műszerfalról...
-
Kajla5
aktív tag
válasz
Sanctus #5300 üzenetére
Hát pont ez az!El kell küldeni a kocsi rendszámát, mire visszaküldik hogy elindult a parkolás.
Itt meg csak egy üres buborék van a részemről ami után ott van hogy elindították ismét a parkolást.
Kicsit idegesít.Ráadásúl csak hétfőn tudok velük beszélni, mert hétvégén nincs ügyfélfogadás. -
ferob
őstag
válasz
Sanctus #4757 üzenetére
Azért ez egy elég szubjektív elgondolás, már csak azért is, mert 2 év után is bőven elég mindenre egy készülék, maximum annak nem, akinek az az élete, hogy több pontot mutasson az AnTuTu és társai.
De addig csinálja jól az összes gyártó a profit maximalizálása érdekében, amíg vannak, akik ezt az egészet megeszik úgy, ahogyan te is.
-
-
Akelaus
senior tag
válasz
Sanctus #3965 üzenetére
Hello! Pár kép, a gyári beállításokkal:
csak annyi a bajom vele, hogy baromi zajos. Nem garantálom, hogy nem mozdult be egyik képnél sem a telefon, de ennél tényleg sokkal jobb képeket csináltam a Samsung Omnia 7-el. Ha kell olyan képet is teszek fel.
Jó lenne, ha mind a 3 kép látszana... :S
http://kepfeltoltes.hu/view/140105/20140105_120951_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140105/20140105_121045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
>Deego..
senior tag
válasz
Sanctus #3883 üzenetére
Tudom van még Screen Mirroring, de nekem egy LG 27MA73D van, így ez a lehetőség, s az általad említett kilőve.
Ezért is érdekelne egy vezetékes megoldás.
Gondolkodtam, hogy kipróbálom a Samsung HD tv adaptert, de kétségem támadt azzal kapcsolatban, hogy fog működni-e vele?!
-
Bogyooka
tag
válasz
Sanctus #3352 üzenetére
Én nem azt kérdeztem, hogy milyen telót vegyen. Félre értés. Hanem, hogy kinek mennyi appal, mennyire lassult be a teló. Szerintem erre a kérdésre a legjobban a választ csak s4 mini tulajok tudják. Más készülék ehhez képest volt függvény.
De most más gondom akadt a saját minimmel. Ma egész nap azt játszotta, hogy kedvére megbolondult és mintha 500 helyre nyomtam volna egyszerre, megnyitotta a galériát, le-fel húzogatta az értesítő sávot, belépet a böngészőbe stb, mint ha egyszerre 500 helyen nyomogatnám a kijelzőjét. Mind a 3x ezt a mai napon hívás közben csinálta. Sötét volt a képernyőm tehát lekapcsolt. Telefonáltam, egyszer megszakadt a vonal majd elkezdte produkálni a fent leírtakat. Mind háromszor csak az akksi kivétele segített a dolgon, még újra indítani sem engedte mert közben meg semmire nem reagált a kijelzőm. Kicsit ma nagyon pipa lettem, 3ból 2 hívás munkával kapcsolatos volt.
Teljesen gyári rajta minden, még rootolva sincsen. Telenoros. Legfrissebb szoftver van rajta.
-
sanyci
senior tag
válasz
Sanctus #3112 üzenetére
Nem minősíteném a használati szokásaidat, ha te sem az enyémet...
Nekem szükségem van ezekre a szolgáltatásokra és kész. Eddig minden más androidos telefonomon ezeket a szoftvereket használtam és fele ennyire sem merítette az akksit. Nehogy már minden új telónál újra kelljen szabnom az életemet!
A szinkronizálsra szükségem van, mert a névjegyzékemet és a naptáramat (pontosabban a céges fiókét) központilag online-frissítik. A hívásaimról, sms-eimről naptárbejegyzést kell készíttetnem a telóval, hogy vissza tudjam keresni percre pontosan, hogy mikor és kivel kommunikáltam.
A GPS nem befolyásolja érdemben az üzemidőt, ha csak on-line, de semmi sem használja napi pár percnél tovább. Az időkép az időjárás figyelmeztetések miatt is kell (pl. hiába látom, hogy nálam süt a nap, ha 100km-re tőlem épp vihar van és én épp arra mennék kocsival, de így pl. kikerülhetem egy alternatív útvonalon)
A wifi se fogyaszt sokat, ha csak on-line van,. ha meg aktív, akkor kisebb a fogyasztása, mint a 3G/HSxPA-nak, vagy az LTE-nek...
A Bt se fogom ki be kapcsolgatni naponta 20x, ha épp hazaérek, kocsiba ülök, bringára szállok stb....és mégegyszer, más telón, pl. Huawei P1-en ugyan ezen használati szokások mellett egy nagyon hasonló hardver, régebbi, tehát kevésbé optimalizált android verzióval jóval kevesebbet fogyasztott!
Sőt, a régi Nokia 700-asom ennél sokkal többet kapott, mégis simán kibírt egy napot a 1.300mAh-ás akkujával...
A mai fogyasztási adatok:
-
Bogyooka
tag
válasz
Sanctus #3104 üzenetére
Nekem ebbe a párnapban mielőtt frissítettem volna viber beszélgetés, kb egy óra telefonálás, kis netezés-wifizés mellett este 74%on volt, ma ugyan ez, reggel le a töltöről kb ugyan ennyi ment végbe 51%on van most, azóta nem telepítettem semmit rá. Bár eléggé új a teló (6 napos, mert az előzőt gyári gariban cserélték) esetleg még nem állt be az akksi?
-
kodmen
tag
válasz
Sanctus #3068 üzenetére
Most akkor tudod, vagy gondolod?
Nincs rajta (megnéztem), de nem is kell, hisz a 3 nap nem jótállás, hanem elállás. A bolt honlapján lehet megnézni, de felesleges, a fogyasztóvédelmi törvény szabályozza, TUDOM!Persze elő fordulhat, hogy a boltban akadékoskodnak, olyankor jelezni kell, hogy panasszal szeretnél élni, jegyzőkönyvet kell felvenni, és ha ez mind meg is teszik (az igény hallatára nem gondolják meg magukat), akkor jelezni kell a dolgot a fogyasztóvédelmi hatóságnál. DE! Nem vagyok a témában járatos jogász, csak szimpla vásárló, és ez ez én magán véleményem, én így járnék el. Lehet, hogy pofára esnék (mint amikor közölték, hogy kis értékű árura ez nem vonatkozik, de szerencsére visszavették a bontatlan terméket, így ennek nem néztem utána), szóval a saját határozott véleményem ellenére gondos utánajárásra biztatnék mindenkit. Először jelezni kell a boltnak a problémát írásban és mihamarabb, aztán a válaszon múlik a következő lépés.
-
Madoc
veterán
válasz
Sanctus #3037 üzenetére
Én is így értelmeztem.Ennek semmi köze a 4.4-hez.
Samsungék decembertől kezdenek frissíteni 4.4-re de nem a minivel kezdenek,Cyanogenék kb a hónap végére adnak ki cm11-es nightly-t.Először a 10.2-t akarják véglegesíteni. Türelem! (pontos forrást ne kérjetek ,cyanogen G+,samsung oldal,sokat böngészek.) -
Devily
tag
válasz
Sanctus #3020 üzenetére
Ha valakit érdekel ujjlenyomat álló, tökéletes minőségű, matt fólia a minire, akkor írjon privátban. Maradt egy darab.
@Sanctus:
Visszatérek a nyáron használt MI2S-hez. Méreteiben alig különbözik, hardverben kicsit erősebb. Augusztusban használtam egyet, majd úgy gondoltam kipróbálom a Samsungot (bár régebben sem tetszettek a Samu megoldásai, de az S4 mini ígéretesnek tűnt). A Xiaomival az volt a gond, hogy baromi gyorsan megette az akksit. 3 hete a kínaiak megnyitották a kernelt és a fejlesztőknek sikerül olyan energiagazdálkodást írni a készülékhez, amivel majdnem annyi ideig bírja a strapát, mint az S4 mini. Ami a 4 mag+2 giga RAM+HD kijelző mellett elég jól hangzik. Továbbá nekem a miniből nagyon hiányzott az állapotjelző LED is, ami az alábbi telefonban megtalálható. És rengetegen fejlesztenek rá a Nexus-hoz hasonló hardveri adottságok miatt. Már most van rá legalább 2 féle 4.4 variáns, készül az új CM. Elérhető a CM10.2 és a gyári MIUI/WIUI rendszer is fenomenális. (Én pedig szeretem próbálgatni a rendszereket, úgy alakítani a telefonom, hogy az maximálisan a saját igényeimre legyen szabva) -
TODI1111
veterán
válasz
Sanctus #2960 üzenetére
Érdemes elgondolkodni, viszont itt csak egyszer kell kifizetni a 44.900 forintot a készülékért és nincs további részlet! A 7490 forintos előfizetésre kell vállalni a 2 év hűséget ezért pedig kapsz korlátlan hálózaton belüli beszélgetést, 180 perc hálózaton kívüli beszélgetést és 500 MB adatforgalmat ami ha elfogy nincs túlszámlázás hanem lassítják az adatforgalmat!
-
saril
senior tag
válasz
Sanctus #2939 üzenetére
na akkor ugyan az a kérdés amire neten nem találtam a választ a battery status menüben *#0228# mit csinál a quick start gomb???????
valaki erre tudja a választ????
(mert szerintem senki)
azt írják xda-n hogy leesett a töltöttsége az akkunak, de mégis mire való az a gomb??? -
pattantyu
tag
válasz
Sanctus #2900 üzenetére
Azért, mert egy átlagos usernek teljesen felesleges az asztali gépek teljesítménye. Nekem most G2S-em van. Szerintem antutu kb. 6000-7000 körül lehet. Bőven elég számomra. Nem szoktam sokat játszani. Megy a net, gmail, navigáció: waze, navitel, endomondo erdőben, navigon, vagy igo, esetleg kisebb játékok, fb, whatsup, néha gtalk, viber. Kb ennyi. Ezt bőven viszi. Minek ide erőgép. Emellett bírja aksival két napig. Szóval szerintem nem kell annyira lehúzni, az vegye az erőgépeket, akinek arra van szüksége...
-
válasz
Sanctus #2878 üzenetére
Én " Xperia z next launcher theme" -val nyomom ez sem rossz.
Ezt használod?
Android 4.3 next launcher theme -
Bogyooka
tag
válasz
Sanctus #2841 üzenetére
Iphone 4Sel jártam ugy hogy megvettem és rá 3 hónapra meg nem talált hűlózatot, garancia, szervíz, a készülék számlatartózás miatt letiltásra került. Az eladó persze eltünt a fenébe, mbilszám már nem élt. Ugyhogy emiatt azóta kicsit tartok a magánszemélytől vett hálózatfüggő telefonoktól. Persze kell írni adásvételit..és mire megyek vele? A fene sem fog vele foglalkozni!
-
Bogyooka
tag
válasz
Sanctus #2832 üzenetére
Köszönöm a tippet szét nézzek. Esetleg frissülés szempontjából van valami jelentősége (előnye) ha független? Pl korábban megkapja a hivatalos frissitéseket? Vagy ebből a szempontból mindegy? Nem szoktam buherálni a telóim, még csak rootolni se, ezért ha a függetlenek előbb kapnak hivatalos frissítést, akkor nekem megéri a felárát a független mindenképp.
-
Madoc
veterán
válasz
Sanctus #2821 üzenetére
tc-be kell egy plugin hogy lássa a hálózatok között, vagy be kell neki állítani hogy a gyökérkönyvtárba ugorjon és akkor a c meghajtó gyökerébe kattintva a sajátgépbe jutsz(mintha intézőben néznéd)
mtp eszközök használata total commanderben:http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=266&t=490
Remélem nem lesz gond hogy itt megosztottam.
-
kodmen
tag
válasz
Sanctus #2813 üzenetére
"KiES-sel óvatosan bánj"
Ezer évben 1x boot-olok windowst -na jó, az új nyomtatóm miatt mostanában kénytelen vagyok-, de a kiest fel se raktam. De gondolom nem frissítene csak úgy, minden kérdés nélkül. A knox-ról már olvastam itt, de azért köszi a figyelmeztetést. Rémes, mert addig örültem, hogy vásárlás után nem sokkal már jön a frissebb rom, és tessék... Garivesztést nem ér meg egy ilyen telónál a romolgatás... persze nem törvényszerű, hogy nem tudod visszatenni a gyárit, csak magas a kockázat.
-
kodmen
tag
válasz
Sanctus #2787 üzenetére
Én csak linux alatt próbáltam, és azt hittem, hogy amiatt nem megy... Jól értem, hogy win alatt sem lehet simán csatolni a memóriakártyát sem??
Azt sem értem, hogy a belsőt miért ne lehessen csatolni, de hogy az sd-t, ami ráadásul nem is vehető ki csak akksi levétellel (már csak ez is durva)...
Mégis, akkor hogy a viharban másoljon fel az ember fájlokat? Marad a KIES és a Wi-Fi? Nyugtassatok meg, hogy félre értettem valamit, és csak bénázok, azért nem tudom háttértárként csatlakoztatni a telefont...
Egyébként mi a különbség a két felajánlott mód között (MTP v FTP, vagy mi)?Főzött rom segít a fentieken?
sebald: Hasonlóképpen jártam, de nem tudom, hogy a hideg miatt volt-e. Én egy app-ta gyanakodtam, de majd figyelem...
-
-
Gork
tag
válasz
Sanctus #2710 üzenetére
Köszi a választ, de szerintem félreértettél.
Tokra gondolok, mint ez: http://goo.gl/Vn0etT Többen írták, hogy már beszerezték, de pl. az egyikhez írta a vaterán a fickó, hogy nem mágneses. Ami alapból gondot okozhat ha jól sejtem...
Mert ha csak úgy néz ki, de mellette funkcionalitását tekintve csak részben használható, akkor inkább gyűjtök még.
-
( V )
veterán
válasz
Sanctus #2709 üzenetére
hát szvsz a +80k nál már az is jobban megéri ha kimész érte, ha nem tudsz ismerőssel hozatni, mintsem vmi harácsoló magyar kisker így levámoljon...
am most olvastam hogy a labancéknál is kapni...
-
Devily
tag
válasz
Sanctus #2683 üzenetére
Régi kártyából bármelyik telefonos boltban tudsz vágatni microSIM méretet. A chip kompatibilis, csak a műanyag körítés leszkisebb. Akár a szolgáltatónál is megcsinálják. Viszont szerintem érdemes kicseréltetni, ha 4-5 évnél idősebb a mostani kártyád. Személyes tapasztalat, és másoktól is hallottam, hogy a régi kártyák néha "huncutkodnak" újabb készülékekkel. Például eldobják a hálózatot, vagy csak nem érzékeli őket a telefon. Telenornál nekem ingyen cseréltek SIM-et, amikor microsimre volt szükségem. (A többi szolgáltatónál nem tudom hogy megy.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest