- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
canniball
nagyúr
válasz
tuzpenge #11107 üzenetére
Hát nem tudom... Én amikor megvettem az előző telefonomat (Defy) 2-3 hónap után a falhoz tudtam volna vágni; aztán jött rá egy frissítés, egy-két hónap után megint szidtam mint a bokrot; ekkor felkerült rá a CM7 és évekig nagy megelégedéssel használtam (és persze nem csak telefonálásra/sms-ezésre).
-
MrBazsi
senior tag
válasz
tuzpenge #10856 üzenetére
ezzel a véleménnyel teljesen egyetértek, pedig az én S4minim a jók közé tartozik, nem merül gyorsan, megbízható, hibátlan, szeretem, de én is Alphára fogom lecserélni , egy ismerősnek is van hiba nélkül, és azért lényegesen jobb teló mint az S4mini. ezért már tuti nem adnék 60at újonnan, pláne a 4.4 miatt, alphára meg mindjárt lesz 5.0, minire meg közelse biztos h lessz. mégiscsak majdnem 2év van köztük, viszont a mini szerintem jobb mint a nagytesója úgyh nem rossz vétel, de nehéz belőle kifogni jó használtat. újban meg szerintem sok érte a 60-70
-
MrBazsi
senior tag
válasz
tuzpenge #10820 üzenetére
A szokásosnál valóban kevesebbet most, bár nálam a 3-4 nap alap. De azért alul látszik is hogy használva is volt nemcsak a polcon pihent. csupán azért szúrtam be a képet mert olvasom itt h a kitkatek 10-20%ot merülnek egy éjszaka. na az szerintem elfogadhatatlan az enyém teljesítménye mellett.
-
oroszkrisz
tag
válasz
tuzpenge #10820 üzenetére
Először is kapd be, 6 nap??
))
Én is dobok screenshotot...
Az első nap leszedtem az alkalmazásaim nagy részét, és azt hittem csoda történt, és valamelyik alkalmazás okozza, örültem tök szupi, látni hogy na igen, ezt már szeretem, pont jó...a napot 51%-al zárta a teló, átlagos használat mellett, előző estétől, azaz nagyjából 24 óra alatt...Aztán jött a második nap, és ugyanaz, mint annak előtte...a fehér vonalnál volt a második esti restart, és látszik is a görbe meredekebb lett utána...
A két grafikon nem csak az adott napot mutatják, a 100%-tól a fehér vonalig volt első nap, 24 óra, majd a fehér vonal a restart, és onnan indul a második nap, de csak másnap reggel 9ig.
Két kollégám is birtokol S4 minit, éjszaka gsm onnal, wifi off, 3%-os merülésről számoltak be, az enyém majdnem óránként merül ennyit...de nem mindig? Nem értem.... -
Acef
addikt
válasz
tuzpenge #10760 üzenetére
Passz.
Ennyi erővel egy root.zip, vagy cwm is lehet ártalmas. Nézd meg, hogy honnam, mit töltesz le, többnyire ismert oldalakról, kipróbált appokat kell letölteni.Nem a torrentre buzdítok, nem arra gondolok.
Ha pl. az operának nincs legális forrása, akkor keresed ahol tudod.
Rengeteg app és zip van, amit nem lehet, nem is lehetett megvenni. -
donjohnson
addikt
válasz
tuzpenge #10758 üzenetére
nekem ez van meg lementve: Opera Mobile 12.10.ADR-1212030829
mondjuk jó régi. -
tuzpenge
őstag
válasz
tuzpenge #10021 üzenetére
Sziasztok. Kivancsisagbol feltettem a novat, de miután belaktam ugyan úgy mint TW-t az volt a tapasztalat hogy egy makszemmel sem eszik kevesebb ram-ot mint a TW, sőt. ..
Lehet masban jobb, több beállítási lehetoseg van, de mivel legalabb annyi (ha nem több) ramot hasznal mint a gyári es a fo szempont az lett volna hogy ne fogyasszon anyit, igy letoroltem.
Azért köszönöm a hozzaszolasokat. -
Acef
addikt
válasz
tuzpenge #10021 üzenetére
Hi!
Több éve a Nova Prime-t használom, de jelenleg (sajnos) nincs feltelepítve a telefonomra.
Régebben, az S Advancen még figyelgettem, de már nem. Keveset eszik. Kevesebbet mint a TW, és főleg keveset az 1,5GB ramhoz képest. Én törölni szoktam a TW-t, és csak a Nova-t hagyom az Fmod romban. -
Acef
addikt
válasz
tuzpenge #9512 üzenetére
tuzpenge
Próbáld többször, vagy tovább nyomni a gombokat, esetleg egy akku ki-be után.
Írj ha nem megy, elvileg van megoldás.kecsetihunor
billemti a knoxot, valamint jelenleg csak 4.2.2-re megy fel, tehát ha ezt szeretnéd, akkor ne frissítsd!MrBazsi
Így nem az igazi, de ha nem rendszeres, akkor nem gond. Mikor volt restart? 2-3 naponta érdemes, az elmaradása is okozhatja. -
zalcsika
csendes tag
válasz
tuzpenge #9445 üzenetére
Fogyasztói társadalom van, persze. Csak az a baj hogy a gyártója sem ismeri el a létező hibát, és ez az inkorrekt. Megveszi valaki közel 100ezerért ezt a telefont és nem bírja ki az akksija még egy napig se, azt is csak úgy ha lebutítja egy ezer forintos nokia3210-es szintjére. Lehet hogy módosított rom felrakásával, mindenféle mókolással a hibás példányok is aránylag jó üzemidővel működtethetők, de akkor ugrott a garancia és már hajthatod is a szopórollert.
Nem vitatja senki hogy a készülékek túlnyomó része nem küzd az akkumulátor problémákkal, viszont akinek ilyen baja van a telefonjával az meg megcseszheti magát és törődjön bele hogy így járt. Mindenkivel előfordult már szerintem hogy vett valamit (nem feltétlen telefont) és pont egy hibás darabot fogott ki amit utána kicseréltek. Ez pont egy olyan eset, amikor nehéz bebizonyítani a vásárlónak az igazát, mert nem fog a gyártó leülni a vásárlóval egy napig a telefon elé és nézni ahogy merül a telefon. A Samsung túl nagy ahhoz hogy pereskedjen meg fenyegetőzzön vele az ember, pont nem érdekli ha legközelebb te nem veszel tőle semmit.
Megint csak az a szó illik ide hogy inkorrekt.. -
-
palee69
senior tag
válasz
tuzpenge #7863 üzenetére
Pénteken küldtem vissza,ma még nem érkezett meg
Ezt kaptam hétfőn:
Tisztelt X Y,
Amint beér a hibásan kiküldött termék a szervízünkbe, sztornózuk, sztornózás után kapni fog egy emailt, miszerint a termék státusza törölt, ezután leadjuk a rendelést a kért termékre.
Rendelés leadásakor egyeztetünk Önnel a kiszállítási címet illetően.
Megértését és türelmét köszönjük! -
saril
senior tag
válasz
tuzpenge #7831 üzenetére
én annyival egészíteném ki a felhelyezést hogy én egyáltalán nem csináltam vele semmit! szépen beigazítottam a helyére hogy mind a két oldalon párhuzamos legyen és ráengedtem aztán csak csodálkozni kell hogy szépen elkezdi kiszorítani a levegőt és rátapadni, magától! nem kell rá figyelni hogy melyik oldalról engeded rá mert nekem külön írták felesleges, nem lesz levegőbubis sehogy, és tényleg nem lett az!
-
Cassio1987
tag
válasz
tuzpenge #7831 üzenetére
Üdv, nekem is üveg van rajta, előtte fólia volt. Fényévekkel könnyebb feltenni mint a fóliát és nem lesz buborékos. Semmi extra a felrakás, maga az üveg is fóliában van, hogy elkerüljük a maszatolást port stb. Felrakni ugyanúgy kell mint a sima fóliát. leveszed az alsó védőréteget, ráteszed a kijelzőre szépen fokozatosan lentről felfelé vagy fentről lefelé haladva mint a fóliát majd rányomkodod és eltávolitod a felső védőréteget is. Mivel nem hajlékony nem tud alá szorulni levegő. Szerintem sokkal jobb mint a fólia. Üveges érzése van mintha a kijelző maga lenne. Hátránya talán annyi, hogy mivel vastagabb mint a fólia, a home gomb kicsit be van ugye süllyedve ahogy körbeveszi.
-
saril
senior tag
-
g0dl
addikt
válasz
tuzpenge #7801 üzenetére
Pont ezért én most egy olyan nagy csipeszt használok. Hát ez meg kiciócó volt ( a kollégáé negyvenszer drágább), ennek megfelelő minőségbiztosítással, így kicsit barkácsolnom kellett vele, de most már jó.
Van még az a ragacsos megoldás, de szerintem annak több problémája is van.
-
wiggen123
senior tag
válasz
tuzpenge #7692 üzenetére
A 12 hónapos gariból már kifutottunk, de a készülék maga így is garanciás.
Csak a hátlapot vettem le a telefonról és ott a töltő körüli kemény műanyagon látszik a megolvadás.
Szerintem a T is a szakszervizhez juttatja vissza, első körben hozzájuk viszem be és ezt megkérdezem, jól gondolom e. Továbbá írok egy szép kísérőlevelet, amiben kérem a töltő cseréjét méltányosságból a Samsung-tól. -
Danny750
őstag
válasz
tuzpenge #7443 üzenetére
Sztem inkabb hagyjuk, mert ezekbol max az akksi igaz....
Kijelzo koszono vuszonyban sincs, hiaba hd ,ha pentile es irto gyenge a fenyereje-ram 1gb vs 1,5...gpu ban meg messze jobb a mini-kamera meg ugyanazFenyeroben az s4 is egy vicc a mini mellett ,ami elegge meglepett..
-
kiss8671
tag
válasz
tuzpenge #7315 üzenetére
igazad van
de azért megpróbáltam
de gondba vagyok mert van egy minim ezt letöltöttem:
http://android-forum.hu/viewtopic.php?t=1528
és nem települt fel odinnál megállt. azóta pedig már be sem indul az írja hogy frissítsem recorvery modban a kiesben de ott ilyet nem találok most mitévő legyek? -
Miskolcer85
csendes tag
-
Acef
addikt
válasz
tuzpenge #6076 üzenetére
-Nem lehet visszalépni a nem knoxos verzióra, de a knoxos romok között lépegethetsz.
XXUAM.. jelzésű romok/telefonok nem knoxosak, szerintem nem is érdemes frissíteni, mert más módon is felrakható egy új rendszer.
XXUBM.. = knoxos rom/telefon.
-Én várnék azzal a kitkat-al amíg kiderül:
•mik a tapasztalatok
•visszarakható vagy sem a JB -
Acef
addikt
válasz
tuzpenge #5433 üzenetére
nem az ExDilaler jelzi, hanem valsz a gyári tárcsázóra gondol a kolléga, és az tényleg bosszantó, ha folyton ott a jelzés, és nekem kellene törölni (szerencsére törli az ExD..is)
Nagyon rendben van a Nova, nem sokban tér el a TW-től, de sokkal gyorsabb,, és optimalizálható az egész működés. Kb. annyi az eltérés, mint a stock tárcsázó vs ExDialer, + ebben már működhet a nem fogadottak számolása, és jelzése.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest