- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Deep sleep álltalában 99 %-k, nem ébreszti semmi, minden értéke jó, még is merül. Nem vagyok kezdő volt már sok samsung androidom, jelenleg is van még s2, ace3, azok jók. A cserét, hogy intézte? BBS tökéletesen mutat root nélkül is, meg a gsam is.
Első szerviz során cseréltek usb modult+hangszoró, 10 db csavar+akksi, mégsem lett jó, most másodszor meg, hozzá sem nyúltak, mert szerintük ez így jó, még jegyzőkönyvet is küldtek, amiben írták a memória kártyát. De érdekes mem kari nélkül most is ugyanúgy merül.
-
Veron
addikt
-
ruszi_tomi
aktív tag
Nincs ilyen telefonom szóval nem trollkodni jöttem, csajszimnak van ilyen telója, neki kerestem infót, és találtam is, amit köszönök. Neki 1 éve vettem pont, akkor még 100 felett volt a teló, én akkor megvettem GSM-be,a szürke importból származót. Tudom, így jártam, minek veszek ilyen helyen telót. A gari most járt le, és engem mondjuk qrvára idegesít, hogy egy Samsung, 1 napot se bírt ki úgy, hogy használva nem volt egész nap. Most hogy root, ROM csere volt rajta, így kibír 1,5 napot, ami állítólag átlagos. Hozzáteszem, előzőleg a telefon nem volt piszkálva, teljesen gyári volt rajta minden, sztem a háttérkép is a gyári volt. Nem megsérteni akarok senkit, mindenki nyilván azt védi ami neki van, de sztem ezzel a telefonnal mellé fogott a Samsunk sajna, és így ezzel mi is.
Az hogy más telefonnal is van ennyi probléma? Nah hát azt azért kötve hiszem, nézz át pl. az MI3 topicba, a fő probléma az, hogy mikor érkezik majd az 5.0, pedig az se mai telefon. Hardveres problémáról nem is hallottam. Nem akarok fényezni semmit, és fikázni se, csak mondom, nyomon követem a fórumotokat is, hátha van valami újítás, de mostanában rendre az akksi hibába botlok.
De az azért pozitivum, hogy cserélik az akksikat, javítják a telókat, az már megint az én hülységem, hogy nincs gyári garim.D De azért böki a csőrömet na.
Peace.
Ui.: Abban is igazad van, hogy most már tényleg sokkal olcsóbb, de szvsz. nem véletlenül ment le ennyire az ára, SAJNOS.
-
hatragyi
tag
Azért a pucolás biztosan sokat segített.
Nyilván az hogy az enyém 1 hónapos valóban attól még lehet régi is.
Egyébként a black edition és a mezei változat között elviekben a külsőségeken kívül semmi különbség nincs?
Egyébként tegnap írtam egy jó hosszú levelet a Samsungnak, részletezve a problémákat, és utalva a csere igényemre, meglátjuk mi lesz. Mondjuk én sem tudom mit vennék helyette, nekem ez méretileg teljesítményileg tökéletes volt, csak a fránya akku.
Ha két napot kényelmesen használva (telefon/sms/e-mail/kis böngészés, csak ennyi a felhasználásom) kibírna akkor örülnék. -
hatragyi
tag
Ez tenyleg szep. A regi nokia 6310 idoket idezi :-)
Par kerdes:Mikori a telefon? Ha nekem nincs meg 1 honapos, akkor is lehet regebbi sorozat, meg a hibas alaplappal?
Gyari rom van rajta, gyari alapotban?
Nekem most 13 ora utan 55% az akku, a telefon repulo modban van, minden kilapcsolva, csak 3x neztem ra az akksira, ennyi a kijelzoideje.
-
minifoximaxi
tag
-
Hakuhun
tag
Köszi a gyors választ.
Asszem XXLGSM-el, vagy ujMobilokkal beszéltem telefonon arról, hogy mi is az a 60k-s ár.
Ha azt mondod, úgy is jó, minden klappol - töltőfej, iratok, telefon nyelve, telefon - akkor akár meg is rendelhetem.A Black Editiont én is néztem, tetszik is, lehet az lesz.
Ha innen rendelem, hétfőre ki tudják szállítani? -
Tamás88
őstag
Igen, van fm rádió is, de csak mert tudják, hogy milyen modul van benne. Nem véletlen, hogy mindig is a Cm-et kedvelem. Sok mindenben jobb, mint a gyári, és még akkuval is jól bánik. Már csak a flip tokra kellene megoldás, mert van benne csak ritkán jön elő ( vagyis amikor felrakom töltőre, akkor működik).
-
pixelblondie
senior tag
Felraktam én is még tegnap délután, a billentyűzet nekem mintha picit akadozna. De ez legyen a legkevesebb, úgysem bírom a gyárit. Majd felrakom a swiftkey-t. Egyébként jó, erős a 4G, akksihasználatról majd hétfőn, meló után. Itthon nem használok térképet, nincs akkora kecónk
-
pixelblondie
senior tag
-
pixelblondie
senior tag
Ennyire más S4 minin a 4.4 mint a nagy S4-en? Mert azon is volt akinek volt baja, nekem speciel semmi. (Én is erősebbről váltottam le..a nagytesóról.)
Amúgy bolti garis, nem samsung garis, ott meg nem foglalkoznak a knoxxalSzóval én felhúzom, mert én ahhoz szoktam hozzá. De köszönöm a warningot
-
Acef
addikt
4.2.2 - 4.4.2 - 5...
Ez a telefon addig jó, amíg 4.2.2 van rajta (szerintem).
Már elérhető a 4.4.2, de sajnos visszalépés néhány dologban.
Az utána lévőt már nem hiszem, hogy megkapja, annak a sajátosságairól itt olvashatsz: [link]Tehát addig vedd meg, amíg 4.2.2-vel adják.
Sajnos már 4.2.2-ből is csak Knoxosat kapsz, de még mindig jobb mint a Kitkat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest