- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadowcam
tag
válasz
thebear007 #14516 üzenetére
Köszi!
-
válasz
thebear007 #14497 üzenetére
420e Ft az 512-es, ha le vonsz 60.000 Ft-ot abból nem lesz még 290
-
akooos
veterán
válasz
thebear007 #14495 üzenetére
Mi volt a fő indok? Vagy annyi, hogy az újabb?
-
zzola
titán
válasz
thebear007 #14479 üzenetére
Eddig is 1 évvel adták! A +1 évet reg. után adta a Samsung...
-
S e t h
nagyúr
válasz
thebear007 #14479 üzenetére
Viszont ez elég nagy öngól, mert ha az eu-s készülékekre is megy az 1 év, akkor ki a franc venne itthon 27-os áfával ugyanazért a gariért?
-
bobace
addikt
válasz
thebear007 #14367 üzenetére
Kb a szokásos kör. Az idei év a ráncfelvarrás, tökéletesítés éve, jövőre meg talán megint jön egy kis innováció is.
Én is minden másodikat szoktam megvenni, szerintem felesleges a váltás. -
válasz
thebear007 #14351 üzenetére
Na ez már gond (pl a vízállóság akkor itt ugrott),köszi.
-
zzola
titán
válasz
thebear007 #14355 üzenetére
Ő a 8.1-ről beszélt...
-
válasz
thebear007 #14349 üzenetére
hátlap tokot ha nem használsz akkor nyilván.
-
dave182
senior tag
válasz
thebear007 #14342 üzenetére
Semmilyen beázásra nincs gari úgy tudom...
-
S e t h
nagyúr
válasz
thebear007 #14334 üzenetére
Azon agyaltam nem kellett volna neki vmi usb dugó, mert ahogy látom a weben amiatt szokott nyafogni,de most már nagyjából mindegy is, mert ma már fürödni fog. Köszi
-
hatala
tag
válasz
thebear007 #14302 üzenetére
Köszi a válasz mindkettőtöknek!
-
seger
addikt
válasz
thebear007 #14295 üzenetére
Kb január óta folyamatosan emeli.....
-
válasz
thebear007 #14258 üzenetére
így hogy nekem 1:1-be visszaadta a samsung a 335e ft-ot már nem 8at vettem, hanem várom a 9et
szóval részemről igen. -
válasz
A legjobb esetben ér a 8 150e Ft-ot, a 9 meg 330e minimum.....tehát 180e Ft + 700mAh akksi...hmmm nem rossz üzlet
-
zzola
titán
válasz
Nem. Nekem eszem ágában sincsen váltani, viszont nincs miről írni...
-
seger
addikt
válasz
thebear007 #14249 üzenetére
Na ezért húz a szívem a note8 felé...
-
válasz
thebear007 #14151 üzenetére
De én is így használom. Azért is jó, mert állandóan megy az autó kijelzőén a waze,mikozben a telefonon azt csinálok amit akarok. (Bár ez sem mentett meg az e havi 150.000-es gyorshajtási büntetésektől...
)
-
Kasya
nagyúr
válasz
thebear007 #14151 üzenetére
Nem támogatja az autóm (Hilux).
-
csocsoszán
őstag
válasz
thebear007 #14145 üzenetére
Kérnélek ne adj tanácsot pont
(a kiabálás vastagon szedett, legalább olvass utána pont -
Lufoo
csendes tag
válasz
thebear007 #14058 üzenetére
Ezt a részt már én is körbejártam fejegység 1.1 és a -telo is.
-
Lufoo
csendes tag
válasz
thebear007 #14056 üzenetére
Suzuki
-
ktamas55
tag
válasz
thebear007 #14056 üzenetére
Nekem is ez a gondom! FORD KUGA Sync 3 audio egységgel.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
thebear007 #14013 üzenetére
Azt szeretem, ha a bixby nem figyel a háttérben, nem bízom a telefonban. Sok gyári alkalmazást is le kell lőni, hogy bírja azt a fél napot a telefon. Amit gyurinak küldtem abban a letiltott appok vannak a listán. Ha beimportálja nem fut annyi mocsok a háttérben és bixby is száműzetésbe megy.
-
Ákkk
addikt
válasz
thebear007 #13981 üzenetére
Olyankor az utat kéne nézni minden más mellékes .....
-
S e t h
nagyúr
válasz
thebear007 #13966 üzenetére
Én ha 60-al tekerek a biciklin kilóg a belem, te meg 200-al tolod, ha ismernélek te lennél a hátterem a telón.😀
Egyébként én hasitasit használok, nem merem a biciklire rakni, ütöttek már el, plusz amikor túrázok nem tudom egészséges e ha annyit van a napon.
Nekem az a szívfájdalmam, hogy futáshoz, karra nem találtam olyan armbandet ami rámegy a karomra és minőségi is.
Amúgy durván nézhet ki egy ekkorra telefon egy karon.Már övön is gondolkodtam, running belt néven kerestem rá, lehet az lesz a végén, mert futáshoz a hasitasi nem jó.
-
cuebler
senior tag
válasz
thebear007 #13966 üzenetére
köszi, azt nézegettem még én is
csak kicsit elriaszt, hogy meglehetősen bumszlis tartó egy kecses fitness-gépre
úgyis csak 60-70-ig kell
-
Somatom
veterán
válasz
thebear007 #13869 üzenetére
Nem bug az, hanem feature. Az én Motom naponta dobálja az emlékeztetőket. Nem tudom neki megmagyarázni, hogy hagyja abba, mert nem akarom frissíteni. Bárcsak én kaphatnék ilyen "only manual" lehetőséget!
-
Taci
addikt
válasz
Dettó. Bár én azért 1-2 hetente amúgy is ránézek, van-e valami újdonság, meg hát itt is írja mindig valaki, ha elérhető egy-egy új frissítés, szóval úgyse maradok le semmi fontosról.
-
zzola
titán
válasz
Nekem is. Még egyszer sem talált frissítést magától...
A harmad ennyibe került Honor 8 meg magától jelzi minden alkalmommal... -
Süvi
őstag
válasz
thebear007 #13852 üzenetére
Köszönöm szépen
A tiltás a hűség lejárta és kifizetés után ugye már nem fordul elő? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
thebear007 #13628 üzenetére
Ha az S széria "nagyot gurít", akkor általában a note is, ha nem, akkor nem. Ez így volt régen is.. Mivel az S9 széria is egy "javított" S8 lett, így várható volt, hogy a note sem lesz egy innovációt hozó széria, viszont hozni fogják mert "muszáj".
Szerintem majd a 10-es széria, mert ott muszáj lesz valami nagyot mutatni, ott valszeg a note is villantani.
-
kovacs65
őstag
válasz
thebear007 #13526 üzenetére
Max, ha adsz ajándékba.
-
kovacs65
őstag
válasz
thebear007 #13523 üzenetére
Nekem nincs DSLR gépem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
thebear007 #13523 üzenetére
Persze, csak pl. Nekem telefonhoz van akkora tartóm, bt-s távval, ami nagyjából a zsebemben elfér...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
thebear007 #13517 üzenetére
Akár..
Éjszakai fotózásnál nagyon jó dolog.. Pl. ezt még egy p10 is tudja.. Sőt, talán már a p8 is tudta..
-
Risard
aktív tag
válasz
thebear007 #13455 üzenetére
Elképzelhető de mondtam nekik oreo óta csinálta de mondták megvizsgálnák s így jött vissza bár biztos elég lett volna a frissítés is
-
Hitch
senior tag
válasz
thebear007 #13442 üzenetére
Mi lesz az Iphone X-el ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
thebear007 #13433 üzenetére
S9+nál legfrissebb, itt 4.0 ott pedig 4.1 vagy 4.01.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
thebear007 #13389 üzenetére
Főként facebook alatt fagyott meg, ami alapjában véve egy bughalmaz. Szörnyű.
-
kengyel
nagyúr
válasz
thebear007 #13400 üzenetére
Volt egy I8 Plus, nagyon gyorsan visszatértem.
Nem volt semmi gondom vele, csak nem bírtam megszokni, és piszkosul zárt a rendszere.
Android= szabadság. -
BeastMode
őstag
válasz
thebear007 #13398 üzenetére
Stabil platform és iOS egy mondatban? Háhhh
na de nem megyek ebbe most bele, mert hatalmas flame háború keletkezne itt...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
thebear007 #13393 üzenetére
de akkor is gondolhatod hogy ha másnak nem csinálja csak neked, akkor valami nincs rendben, ha van pénzed vegyed, én pl hard resetet csináltam vna, és kipróbálnám a gyári alkalmazásokkal, hogy újra indul e
-
bandi0000
nagyúr
válasz
thebear007 #13389 üzenetére
szörnyű, más telefon tuti nem fog kifagyni egyszer sem, csak a note 8 ilyen
-
martinkeet
aktív tag
válasz
thebear007 #13373 üzenetére
De igen van visszatérés mód (RTH), az mentette meg. Teljesen lefagyott a DJI saját programja,
"app error" üzenettel. -
Ákkk
addikt
válasz
thebear007 #13378 üzenetére
Nem az ára a fontos az csak mellékes nagyon drága hobbi töbszörösét kell még rákölteni de ha valaki megsérül mert rázuhan egy ilyen pici drón is könnyen veszélyes balesetet okozhat meg igazán már engedély nélkűl fel sem lehet vele szálnod.
Nekünk régebben volt épitett is ami egy dslr gépet vitt egy alkalommal esett szerencsére csak a saját autó és drón meg a rászerelt gépváz bánta de ha ember lett volna bele se merek gondolni pedig az akkori egyik legjobb technikával volt szerelve és spektrum tával volt írányítva a műszaki hiba sohanem zárható ki sajna sokan játéknak tekintik de 100 m magasból egy 200 g os tárgy is kiolthat simán egy emberi életet ez a mavic pro is elmegy 6-7 km-t ha jól tudum és jó pár száz métert magasságban hiába lehet telóval is irányítani én soha nem tenném.... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Max FPV-hez, plusz apró vezérlésekhez használnék telót, irányítani, főként ilyen kaliberű drónt, telóval? Kizárt...
-
Ákkk
addikt
válasz
A telefont távként használni felelőtlenség irányítani se lehet vele drónt az monitorként szolgál a visszatérő mód elvileg csak programozás kérdése de nem tudom az inspire kicsit más kategória....
Én régebben modell heliztem 500-600 kategóríával de el nem tudom képzelni hogy egy telefon kiválthat egy jó távot. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
thebear007 #13327 üzenetére
Nekem bejött, ott volt minden egy helyen.
-
bigkokas
tag
válasz
thebear007 #13119 üzenetére
Nekem is volt hasonnló random nedvesség érzékelés valamelyik nap mikor volt pár csepp eső..és újraindult töbször..éjjel jött valami biztonsági frissités azóta semmi még szakadó esőben sem tegnap..de nekem sem hibátlan oreo - ota..pedig volt fr is..de 3- 4 naponta kell neki a wipe ch.
-
szab120
tag
válasz
thebear007 #13080 üzenetére
Nekem dettó ezt csinálja. Sima vizes tisztításnál, és már indul újra, az általad leírt módon. De többen panaszkodtak már erre.
-
james008bond
őstag
válasz
Nekem többször is de nem vizes környezetben. És nem jelzi, hogy víz érte volna. Kb random módon kéri a bekapcsoló jelszavamat.
-
Ákkk
addikt
válasz
Párral már találkoztam oreo óta 1 ázzott csak be teló kikapcs usb aljzat megpucol vipe c ha akkor is csinállja tuti szervíz....
Amúgy meg lehet van egy kis oxid réteg a telefonba szerelt usb aljzaton.... -
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #12849 üzenetére
Na meg valami beakadhatott, mert volt, hogy háromszor egymás után újraindult az Oreo után.
-
S e t h
nagyúr
válasz
thebear007 #12847 üzenetére
Mármint mihez képest?
Nougathoz képest nem nagyon, régóta belakott rendszer utáni fr-t követően el tudom képzelni. -
válasz
thebear007 #11653 üzenetére
A note 8-hoz képest? (Mondjuk a feleségem S8 +-án egy Nilkin Frosted tok van,azzal elég slim)
-
Luser2000
addikt
válasz
thebear007 #11434 üzenetére
Igen ám, de (az én tv) azért frissül sűrűn, mert a Samsung szépen lassan, apránként vezeti ki szolgáltatásokat.
-
kengyel
nagyúr
válasz
thebear007 #11434 üzenetére
Ez nálam is így van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
thebear007 #10245 üzenetére
Az szép..
Köszi!
-
james008bond
őstag
válasz
thebear007 #9559 üzenetére
Még drágább telefonokkal, hogy a bevétel azért meglegyen. Meg parasztvakítós soha ki nem használt dolgokkal.
Meg olyan pitiáner húzásokjal, mint pl a Samu wireless töltője. Kijött normal, majd "gyors" abból először fekvő, aztán döntött, de nem fektethető, majd fekve és döntve is lehet, csak a telefon döntött helyzetben egyáltalán nem stabil. Memóriakártyát kivesszük, majd beletesszük. Ha van benne elöször csak 128 GB-ig címezhetjük, aztan már 200-ig, most már talán 400. Aztán ujjlenyomatolvasó. Mindenki tudta a kamera mellett majdnem használhatatlan. Most már tudják ala is tenni. -
Pioneer
őstag
válasz
thebear007 #9422 üzenetére
Pont ez az, hogy típus alapján (EP-TA20EBE) a SES boltok keresője nem talál semmit.
Az ÁrGép ugyan kidob egy csomó találatot más boltokra, de 2-3000 Ft-ért vajon mennyire "eredeti Samsung" az a töltő...Kíváncsi lennék rá, aki újonnan vásárolta szolgáltatótól a telót, annak mi van ráírva a töltőjére. Egy fényképet megköszönnék.
-
válasz
thebear007 #9286 üzenetére
tényleg??? óhh de király!!!
elvileg szombaton megyek fel hozzájuk, alapvetően első fólia miatt
-
S e t h
nagyúr
válasz
thebear007 #9264 üzenetére
Nem mai, pár témában már ki lett beszélve itt az oldalon is, gondolom a fiúk voltak lassabbak a portálon.
Kár érte, viszont már csak régi önmagának az árnyéka volt.
-
Teal'C
veterán
válasz
Akkor most a vásárlókkal mi lesz
-
válasz
egy pár hónapig használtam is a swype-ot mivel a s7 edge gyári bill magyar nyelven nem tudja a speciális karaktereket, így néztem is nagyot mikor megjelent a note 8-on
más...
Azt hiszem mellé nyúltam a Spigen Rugged Armor toknak, mert úgy csúszik mint az állat! Egyszerűen alig bírom megfogni...tudtuk ajánlani valami hasonlót helyette? Esetleg a Noe Hybrid tokjuk??? vagy a Thin Fit?
-
Teal'C
veterán
válasz
thebear007 #9263 üzenetére
Én magát a tok árát sokallom a funkcionalitásához képest de szerintem egy tok sem ér 5e nél többet nem csak ez. Ha belegondolsz az előállítási költségük csak a töredéke lehet az árnak. A vezetéknélküli töltő az tényleg király viszont ha megkérlek kipróbálnád milyen hatással van a belső érzékelőkre a mágnesnek? Csak azért mert ugye van benne iránytű stb... Mondjuk te lepítesz valami tesztprogramot aztán odaérinted. Előre is köszönöm.
-
nbukta77
addikt
válasz
thebear007 #9231 üzenetére
Ugye mondtam, hogy minosegi. Sokan meg leszoltak miatta.
-
Aryon87
félisten
válasz
thebear007 #9239 üzenetére
Annak a kameraja nem volt jo, amit azota rendbeszedtek. Minden mas funkcioja tokeletes volt.
Azt valtotta az S7edge, ami eros difi volt a Mate utan -
Zototh64
őstag
válasz
thebear007 #8890 üzenetére
Mazda 6 FL.
-
nbukta77
addikt
válasz
thebear007 #8605 üzenetére
Szerintem nem fogod megbanni a pitakat. En is rendeltem. X- en nagyon szerettem.
-
Ákkk
addikt
válasz
thebear007 #8428 üzenetére
De 1 emelet és folyósó közepén nekem is ott tették fel.
-
S e t h
nagyúr
válasz
thebear007 #8403 üzenetére
Nem lenne baj, ha a topikokban ilyenekbe futnánk?
- Írtam privit.
- Elolvastam, reagáltam.
- Megint írtam.
- Én is.
- Válaszoltam.
- Írtam megint, most többet.
- Elég volt elolvasni, ment válasz, ez rövidebb.
- Küldtem.
- Nem voltam net közelben, most reagáltam, bocs.
- Én is kutyát sétáltattam, most olvasom.
-
kkp900
senior tag
válasz
thebear007 #8307 üzenetére
Ha az UAG tokkal vitted el a fóliát felrakatni akkor úgy csinálták meg, legalábbis nekem, hogy így már más tokkal sem jön fel, mert nem ér a széléig ki. Alul sem és felül sem.Szóval szerintem jól megcsinálta a kopasz srác!
A kisebb nyüzüge az megszivatott rendesen 3szor rakta újra a fóliát és még karistos is volt. Ezért írtam a főnöknek a Celebnek. És kicserélték ingyen most matt van rajta. Kicsit homályosabb meg magasabbra kellett vennem a fényerőt.De cserébe az újlenyomatokat pikk pakk le lehet törölni róla.Maj
-
Ákkk
addikt
válasz
thebear007 #8307 üzenetére
Gondolom nem tokos vezió van rajta....
-
thebear007
aktív tag
válasz
thebear007 #8301 üzenetére
Visszaszívom, az Uag tok elkezdte az alsó sarkokon lenyomni az otfitterst is.
-
zzola
titán
válasz
thebear007 #7655 üzenetére
Kösz.
Jó, de a készüléket hova teszed? Futás közben nem lóbálhatom a kezemben...
Ezt találtam, ami értelmes lehet..Fülhallgató is kellene, de nem nagyon bízom a BT fülesekben, a hangminőség amivel problémám lehet...
-
zack
nagyúr
válasz
thebear007 #7192 üzenetére
Valamiért nekem is csak kézivel találja meg.
Lehet placebo, de nekem mintha jobban bírná az aksi. -
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #7033 üzenetére
Mióta is?
-
manoska
tag
válasz
thebear007 #6975 üzenetére
Igy igaz ,ezt a csomagolásnál cserélték ki mivel egy réteg ragasztószalag van rajta,tehát nincsen átragasztva a doboz! Szerintem doboz csere sem lehetet mivel rajta van a cimkéje a feladó cégnek/vonalkódos címke/ ,ilyet nem tud szerezni ,ezért gondolom,hogy csomagolásnál nyúlták le!! Egy bibi van,hogy elhiszik e nekem,hogy nem én voltam?!
-
zzola
titán
válasz
thebear007 #6061 üzenetére
Igen, csak ő a szolgáltatósokat kérdezte...pontosabban az tis.
-
Ákkk
addikt
válasz
thebear007 #6061 üzenetére
A telekom ugyanúgy függetlent árul dualba még a szoftver is független...
-
törölt tag
válasz
thebear007 #5969 üzenetére
Videót is lehet azért vesz fel sötétben rosszul, mert a tárgyalások úgyis nappal vannak
-
törölt tag
válasz
thebear007 #5970 üzenetére
Nem zenelejátszásnál van a probléma, hanem hogy eleve a videófelvételt teszi olyanná.
-
Capella
senior tag
válasz
thebear007 #5771 üzenetére
Böngészőben a reklámok tiltására a böngésző kiegészítőjét szoktam használni. Ez természetesen megy root nélkül is.
Én a Firefoxot használom, ahhoz van az AdBlock Plus kiegészítő. Van ez a Samsung böngészőhöz is.
Hogy a Google böngészőhöz mi van, nem tudom. A PC-s Google böngészőhöz van ilyen.
Nekem a reklámblokkolás a néhány free app miatt kell. Némelyikben elég zavaró tud lenni a reklám, és rá tudsz véletlenül kattintani. Naná.
Én erre a BlockThis-t használom. Kasya szerint ez a VPN-es véd a böngészőn belül is a reklámoktól.
Akkor az AdBlock Plus legfeljebb duplázza.
Rootolt telefonnál az AdFree-t, illetve a hosts fájlját használtam. -
Kasya
nagyúr
válasz
thebear007 #5771 üzenetére
-
Kasya
nagyúr
válasz
thebear007 #5766 üzenetére
A modik igen ritkan kernek, jeleznek. Ok cselekedni szoktak.
Ha pedig igy allsz hozza, hogy kotekedsz egy jogos eszrevetel megerositese miatt, nincs mirol beszelnunk. Nem csak neked szolt...hanem a temanak.
Mellesleg megemlitettem egy hirdeteset is osszehasonlitaskepp, de azon is atugrottal. Olvass neha a sorok kozott.Amugy koszonom, a sorba odairom a 'napper haver' hasonlatot...sok minden voltam mar itt a forumon, de ez meg nem
-
Kasya
nagyúr
válasz
thebear007 #5763 üzenetére
Ahogy (#5761) hackeeeee megfogalmazta, nem idevalo. Vannak OFF topikok ilyen temakra, faradjatok masik szobara.
(#5762) bigrock : T a hivatalos garanciaidot adja. A Samsung "kedvessegbol" a regisztracio utan adja a +1 ev jotallast.
-
zack
nagyúr
válasz
thebear007 #5709 üzenetére
Pedig igaza van. Mindenkinek a magányügye, hogy többet ad ki a 2 év gariért, vagy megveszi bolti 1 év garanciával. Ettől még a telefon Note 8. Az áfa és egyéb okoskodások következménye nem a vevőt terhelik, és kezdeni sem tud vele sokat a számlával, ha magánszemély. Itt csak az érdekli, hogy spóroljon, mert 80k még annak is pénz, aki Note8-at vesz. Ha cég veszi az más, mert érdemesebb megvenni számlásan 27% áfával.
-
Teal'C
veterán
válasz
thebear007 #5713 üzenetére
OACT akármi. Nem. Csak te szúrod a szemem.
Ezzel nem vagy egyedül mindig mindenkit leolt, hogy mekkora gagyit árul meg gari, áfa, meg szolgáltatós.
Aztán láss csodát ő is azt árul ebből él, félreértés ne essék semmi bajom a gsm boltokkal a Sógorom is ebből él de akkor ne jártassa a száját.Ezt hívják kétszinűségnek szerintem.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Ember ,gondolj már bele,nem klón telefonokról beszélünk
Eredeti európai régiós Samsungokról beszélünk
Akinek ilyen van,az húzzon innen ?
-
Somatom
veterán
válasz
Ezt még valahol értem is. Nekem az nem világos, hogy az miért nem érvényesítheti itthon a garanciaigényét, aki saját magának vásárolt egy Note 8 -at egy másik EU -s országban. Megvette Németországban, de épp itt tartózkodott, amikor problémája lett a telóval. Sztem elég életszerű szitu. A teló ugyanaz, a Samsung ugyanaz.
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #5707 üzenetére
Vegyen mindenki akkor drága magyart?
Lehet kellene külön XEH fórum,hogy ne tűnjön furinak amikor valaki egy kintit vesz meg és hozzászól(esetleg még ért is hozzá)
esetleg lehetnél ott topikgazda
Gondold át
-
OCTAMD
őstag
válasz
thebear007 #5704 üzenetére
Mivel a legtöbb ember az olcsóbb árra megy rá,így nyilván abból van a legtöbb eladás
Van aki csak drága magyart akar(ez kb 3-4%)
Nem véletlen,hogy már hivatalos forgalmazó is árul kintit olcsóbban
-
Teal'C
veterán
válasz
thebear007 #5153 üzenetére
Mi?
-
Teal'C
veterán
válasz
thebear007 #5146 üzenetére
Lemaradt a végéről hogy sajnos még nem tölthető bocsi.
-
Somatom
veterán
válasz
thebear007 #4901 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor ebben a Custom Navbar progiban különböző profilokat hoz létre, és Tasker -ben definiálja azt, hogy mikor, melyik profil legyen aktív. Tetszik! Ezt kipróbálom Robottal.
-
james008bond
őstag
válasz
thebear007 #4380 üzenetére
Na ezt ez a telefon is tudja. Nálam e-mail pont így működik / vagyis szarul /
-
balika333
tag
válasz
thebear007 #4380 üzenetére
Nekem a P10 jobban bírta, és jöttek szépen az e-mailek, whatsapp, viber. Nem vette észre azt amit Te mondtál.
Reggel 5 óra után vettem le töltőről:
Nagyon beragadt alkalmazást sem találok:
Használat ma: reggel levettem töltőről, ment kb 10 perc Waze, Debrecen-Budapest autóút, 4-5 telefon és ennyi.
Mit gondoltok?
Köszönöm -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
thebear007 #4290 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ! Nálam úgy látom nincs (hacsak nem rossz helyen keresem). A tárcsázóban felül ha a három pöttyöt lenyitom, akkor a legalsó menüpont a Beállítások, és látom külföldi oldalakon, hogy azon belül kellene lenni egy olyan menüpontnak, hogy ‘Caller ID and spam protection’, amit nem tudom hogyan fordítottak a magyar menüben, mivel én nem látom (talán hívásazonosító és spamvédelem vagy ilyesmi), na az nekem nincs.
Nálam így néz ki:
Amúgy ha ez érdekes:
SM-N950F/DS orchid grey
7.1.1
Alapsáv: N950FXXU1BQK4
Bizt. jav. szint: nov. 1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest