- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Risard
aktív tag
Ha google fiókkal használod akkor az ment szinte mindent s ha újra droid os telód lesz legyen az más márka akar arról vissza tudod állítani! Az one szintén mail cimhez van es a 100 giga ha jó tudom 2 évre jár.
Amúgy meg bugos appok miatt ne a telód szidd szerintem, vagyis nevezd viccesnek -
Thewent12
aktív tag
Átlagos használat mellet, ami számomra a messenger/viber üzeneteket, safarit, zenét jelenti főleg 8,5-9 óra használatot bír. Ha bejön youtube például, akkor is hozza a 7 órát azért, de akkor tényleg intenzíven használtam. Egyébként folyamatosan megy a bluetooth rajta watchal és airpodsal, nem kapcsoltam ki semmit.
Telefonálással sosem volt problémám
-
Taci
addikt
Gyári visszaállítás előtt lépj ki telefonon a Google-fiókodból, máskülönben (elvileg) biztonsági megfontolásból a visszaállítás után csak a bejelentkezve maradt fiókkal lehet újra aktiválni a készüléket.
Használd a Samsung Smart Switch alkalmazását az adatok/beállítások lementésére és visszaállítására.
-
Rosszul írtam. Usb-c átalakító van a micro usb fast charger töltőn. A tartóval tökéletes lesz átalakító nélkül.
#nbukta: Gondolom arra gondolt Ákkk, hogy nem sokat véd. De nekem nem is arra kell. Veszélyes melóra továbbra is ott lesz az UAG tok (meg a gyári autós tartó), ahol még csak a karc ellen kell védeni, ott ez lesz rajta és a kocsiban is tudom majd qi tölteni. Az biztos, hogy túlzott védelmet nem ad ez a tok, de én nem is amiatt vettem.
-
Ugy apránként, havi 1,5 tok elenyésző. Egyben
tényleg soknak hangzik. De mindegyiket jó áron sikerült beszerezni. A ghostek az egyetlen, ami részemről pénzkidobás volt, élőben nem tetszik, de a többit mind használom. Így soha nem unalmas a telefonom.
Az AA oldalán maga a tok jó áron van, de a töltő drága. És a futár díj is elég húzós náluk. Qi töltővel már a gyártó oldala jobb ajánlat. (Mondjuk a sima tartó is csak 9,9$ náluk).
Nekem a kocsiban gyári Samsung usb-c fast charger van. A note 8hoz átalakítóval használom, így jó lesz, hogy most nem kell majd dugdosni a kábelt. Ha beválik, veszek a feleségem s8ra is egy tokot és még egy töltőt az ő kocsijába is. -
törölt tag
Ez egy fórum. A Hardverapró meg egy online piactér, ami már csak azért is kiemelkedik a facebook-os hirdető felületből, mert ellenörzött, az adásvételekkel kapcsolatban vélemény nyilvánítási lehetőség van. Ezzel sem lehet 100%-ban kiszűrni a csalásokat, de akinek ott virít az adásvételei közt a sok negatív azzal 2x is meggondolja más, hogy üzleteljen e. Nem elavult itt semmi, csak más a tendszer. Ami engem leginkább zavar az az, hogy sokan nem ismerik az Off topic pipát. Ebben a szakmai fórumban is rengetek nem a Note 8 telefonnal kapcsolatos hozzászólás van. Szakmai fórumban a telefonnal kapcsolatos kérdések, tanácsok, észrevételeknek van helye. Nem a hirdetéseké, meg annak megvitatása, hogy miért is ilyenek a szabályok.
-
Somatom
veterán
Félreértettél. Sem pro, sem kontra nem minősítettem a hsz. -ed. Az "itt tilos" a topikban megjelenített konkrét üzleti ajánlatra vonatkozott. Nyilván ezért csak priviben írtad meg. Még ha kijátszanál is egy szabályt, akkor sem tartanálak hibásnak. Ha egy szabály kijátszható, akkor rossz, és nem az a bűnös aki kijátszotta, hanem az, aki megalkotta.
Csak írtam Seth listájához egy plusz lehetőséget. -
OCTAMD
őstag
Minden elveszik,hiszen sima CSC-vel fogod csinálni.Csak úgy szabad.De ha előtte csinálsz egy teljes resetet,hogy teljesen minden törölve legyen,kijelentkezve,az a legjobb
Teljesen ugyanaz minden mint az S8 S8+ esetében.
Letöltöd kibontod
5fájl lesz kibontás után
HOME CSC nem kell használnod csak a többi 4et
Betallózod ODINba BL AP CP CSC
Download modeba teszed a telot ,nézd meg FRP LOCK : OFF legyen,kijelentkezve
rádug a gyári kábellel pcre ha felismeri akkor ott mutatja kis kék mezőben,hogy pl.COM5
Start
Kb.7-8perc után újraindul a teló és francia lesz és itt a visszaállításra kell nyomni,ez kb 4perc míg újraindul
A sim legyen benne végig
-
Taci
addikt
A második felére tudok neked válaszolni: használd a Smart Switch nevű asztali alkalmazást, lementi minden fájlodat és beállításodat, aztán factory reset és a Smart Switch-ből történő visszaállítás után visszakapsz mindent, de már az új rendszeren. Én eddig minden Samsung telefonomnál probléma nélkül használtam (Note 3, S7, A5, Note 8), nekem nagyon bevált.
-
zack
nagyúr
Erre a részére egy tőlem tapasztaltabb majd válaszol, de nekem is 1 kártyás. A ROM cserét el sem lehet b@szni. Egy friss Odint kell letölteni, és a romot. Telefont download módba tenni, Odin indít, COM portot ellenőrizni hogy minden rendben van e, és a megfelelő helyre betallózni a fájlokat, majd start.
De van fent sok tutorial videó, mert ha nem csináltál még ilyet, nem fog ártani.
A legfontosabb hogy a "re part" NE legyen kipipálva. -
S e t h
nagyúr
Próbálj ki alternatív szövegbeviteli alkalmazásokat, pl Swype, Swiftkey,Gboard, bár ezek flowban igazán jók, hagyományos bevitelben passz, esetleg Anysoft.
Fekete téma, aod, bixby off, disabler alkalmazás, kapásból ez jut eszembe aksihoz. Nekem külön aksi figyelő appom nincs.
-
Kasya
nagyúr
Innen tudsz probalkozni. Mar nem emlekszem meyik volt.
(#4691) S e t h: Waze alatt nem zavar, nem olyan fontos a kijelzo. Sot, 25%-ra butitott felbontassal (Game Tuner) es PixOff 7-es density-vel hasznalom ha sokat kell a kijelzo.
Tekintve hogy atlag 3-6 honap alatt szokott beegni a kijelzom, jobb megoldast mar nem talaltam. Hatha segit.(#4690) Somatom: Na igen... a Samsung igazan adhatna egy rendes tamogatast az amoledre e teren.
-
Kasya
nagyúr
Azzal tuti, de anelkul is kellene. A telefont ujrainditottad?
Mondjuk nem teljesen fekete lesz az ertesites a legordulo menuben, hanem szurke.Torolni az Alkalmazasok alatt tudod, keresd a com.android.grey.notifaction nevu programot.
(#4686) bobace : megnezem, mert a fenyerovel nekem is hasonlo a tapasztalatom.
-
gyurma888
aktív tag
-
-
BeastMode
őstag
Az a megszólítás
Én ebben a témában egyáltalán nem vagyok jártas, így fogalmam sincs, hogy ez az egész hogy működik.#4173 Kasya mint már írtam, ne kelljen már megmagyarázni egy frissítésnek az okát. Ha a Google bevezette, hogy minden hónapban security patch, akkor a gyártóknak jó lenne ezt betartani, főleg a flagship telefonok esetében.
#4168 Gaben06 Szia! Töltheted vele nyugodtan. semmi baja nem lesz.
-
S e t h
nagyúr
Az invisible shield tuti, de úgy tudom az outfitters szintén.
Szakmailag nem tudok válaszolni, egy nedves anyagot kennek a kijelzőre, arra megy a fólia, kell neki pár nap a száradáshoz, nagyon jól tapad, viszont puha, ezért hagy nyomot rajta az s-pen.
Haver s7 telefonjához az egyetlen működő alternatíva volt, itt sem lenne rossz, de az s pen miatt nagyon bazári hatást kelt.
Fontolgatom én is a leszedését. -
S e t h
nagyúr
Ha nem használod az s-pent, akkor jó az outfitters.
Ahogy nézem az S8 topikot is, nincs megfelelő fólia a hajlított kijelző miatt.
De az xda-án is csak az örök próbálgatás megy, mindenki rendelgeti a fóliákat, de nem találták még meg a bölcsek kövét.Haver S7 telefonján is nedves fólia van mint nekem, S-pen nélkül elhiszem, hogy jó, viszont az s-pen Grand kanyonnyi árkokat szánt bele.
-
A gyártó honlapjáról rendeltem, gondolom, hogy Amerikából jön, de Németországon keresztül, nem tudom így van e vám. Csak a bumpert rendeltem, a szállítási díj DHL express 9 dollár. Így 33,9 dollár volt.
#james008bond: Ma reggel 520 mbit volt a leggyorsabb esetben, egy 500mbites nettől ez is szuper wifin. De ha lesz több is, nem fogok panaszkodni!
-
-
Anulu79
addikt
Nem akarok okoskodni (lehet, hogy nem is menne) meg kötekedni sem de azért mert a kóddal függetlenítetted attól még szolgáltatós a telefon és letilthatja ha az eladóval gond van. De ha te megbízol benne és ismered akkor nem kell mással foglalkozni. Használd és ne foglalkozz az árakkal. Most már úgy sem tudsz semmit kezdeni az árral.
-
OCTAMD
őstag
-
cuebler
senior tag
nekem konkrétan az sms-t és hangouts üzit is jelzi más-más színnel. messenger-ről nem tudok nyilatkozni, mivel bekapcsolás után elsőként facebook and co. app-okat tiltottam le (sokat tartják ébren a telefont és ráadásul felesleges adatforgalmat is csinálnak)... és nemcsak lefordított képernyővel jelez, hanem felfelé néző kijelzőnél is
-
james008bond
őstag
De. Tudod gondoltam úgy korrekt, ha már úgy hirdeti, hogy eredeti Samsungot árul, hogy nem fake lesz amit küld. Vettem már kínából eredeti Samsung kiegészítőt az itteni ár kb feléért. Röhejes, hogy angolul azt írja Koreában készült, aztán ciril berűkkel már Kínában. Egyébként egész jó másolat - lenne.
-
Közvetlen a gyártó ebay áruházából vettem. Most akciós 9,99$, és 11 nap alatt megjött Koreából.
Képek legkorábban holnap, mert reggelig dolgozom
A kijelzőt nem védem semmivel (még egy telefonnál sem tettem). Nem szeretem a fóliák tapintatát, mellesleg ha egyszer drágán szépen felrakja valaki, utána nézi a karcos fóliát, mert ziher, hogy senki nem szedeti le, mert karcos. Így a második tulaj kap egy szép, zsír új kijelzőt. Eddig egy telefonom sem volt zavaróan karcos, pedig OCD-s vagyok, és myop is, így minden karcot látok, ha van. Egy amoled telefonnál meg a második év vége felé jogosan lehet új kijelzőt igényelni, beégés miatt.
-
Teal'C
veterán
Pont olyan mint az eredeti. A fólia egész jó nem jön föl a széleken minden bubi eltünt a tollat is bírja ha nem vésel, mivel nemsoká jön egy másik ezért kísérleteztem rajta a tollal egyébbel eléggé látszik nem tűnik el viszont bekapcsolt képernyő mellett 1 sem látszik. Majd teszek fel képet. Akkar Balatonyid ha pára kerül alá. Gondosan le szoktam törölni a telót meg a tokot és voálá még tócsa sincs. Ez kemény tok amit néztél.
-
laci0530
senior tag
Ezt nem tudom, nekem teljes verziós van. Érdemes megvenni, vagy várni valamilyen akciós dömpingárra akkor. A warez téma ebben a fórumban tilos, de egyébként sem javallt a legtöbb esetben. Én pl. elégedett vagyok a Note 8 gyári zenelejátszójával is, de a Poweramp trial-t meghallgatva most beszereztem 1200 forintért a teljes verziót is. Nem olcsó (és valamiért 1455 forintot számláztak, pedig az ezerkettő már áfás ár volt, majd a telenor havidíjas számlával együtt kell kiegyenlíteni), de a fejlesztő úgy gondolom, hogy megérdemli a támogatást a munkájáért.
-
laci0530
senior tag
Ez Flossy Carter telefonja (kedvenc YouTuber-em). A Beautiful Widgets alkalmazást használja pl. az óra/időjárás widgethez, nekem is ez van a telefonon Nova Launcherrel, csak más témával.
Ebben a videóban elmondja az elején, hogy a Beautiful Widgets alkalmazással milyen opciókat használ.
Az én kezdőképernyőm évek óta kb. ugyanígy néz ki (asszem még a Note 3-nál rendezkedtem be erre
):
-
Thewent12
aktív tag
Az ipad pro egyedül jegyzetelés miatt fontos nekem. Ha kitudja váltani ezt a funkciót a Note, akkor feleslegessé válik az ipad. Arról nem is beszélve, hogy az eladása a 7 plus mellett kitenné a note 8-nak az árát. Valamint ha eladom a watchot, és a pencilt akkor majdnem megvan egy samsung okosóra ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged