Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
A Samsung munkaja mennyire lesz nyitott, csak mert azt egy nyilt forraskod alapu sw-n csinaltak? Szvsz. az az o szellemi tulajdonuk. Az elelmiszergyartokat nem koveted meg, mert a feltuntetett lista nem eleg kielegito es te az alapjan nem tudod rekonstrualni az etelt?
Elnezve a listat, a legtobb javitas a Samsung sajat termekenek fejlesztese, amik nem nyitottak.A patchnote szerintem elegendoen reszletes. SVE-2018-13381: Clipboard access in lockscreen - pl. eszreveheto hiba lehetett volna sokaknak, megse volt tole hangzatos a net (pedig az ilyeneket szeretik nagydobra verni a mediaban). Egy ember jelezte csak a a koszonetnyilvanitas szerint a Samsungnak.
Ugyanakkor ez a hiba lathatoan ujabb javitas, fejlesztes, mert mas szeptemberben is volt hasonlo problema. -
Taci
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Van olyan gyártó egyáltalán, akitől ilyen részletességgel meg lehet kapni ezeket az információkat?
Nekem speciel erre se időm se energiám nincs, muszáj vagyok megbízni bennük. (Vagy másban, és akkor ha ez lenne szempont, én Google- vagy Apple terméket választanék a Samsung mellett/helyett. De elégedett vagyok a Samsunggal egyelőre, szóval nem tervezek cserét más gyártóra.) -
Taci
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Ezek nem (csak) a Samsung frissítései. Ha rákeresel a legelsőre, ezt találod: [link]
CVE-2018-5912
Potential buffer overflow in Video due to lack of input validation in input and output values in Snapdragon Automobile, Snapdragon Mobile in versions MSM8996AU, SD 450, SD 625, SD 820, SD 820A, SD 835, SD 845, SD 850, SDA660.Milyen információt hiányolsz még? Persze, megértem, hogy elvesztették a bizalmad, de szinte biztos (99,9999%), hogy ami ezen a listán van, az benne is van. Van pár kisebb gyártó, akik trükköztek ezzel, de a Samsung nem engedheti meg ezt magának szerintem.
Sőt, most hogy tovább olvasom, ezt a biztonsági frissítést kapja meg minden gyártó, szóval ezt nem a Samsung csinálja, nekik csak annyi a dolguk, hogy kiadják (és jobb esetben persze azért teszteljék is).
Not applicable to Samsung devices
CVE-2018-11264, CVE-2018-9556, CVE-2017-18315, CVE-2018-11995, CVE-2018-9543(N7.x, O8.0) -
Taci
addikt
-
zzola
titán
válasz
Somatom
üzenetére
"Megtudja a valaki a mit és azzal hogyan él vissza?"
Igen, pont ez benne a lényeg....úgy hívják, hogy üzleti titok.
Van, aki nem video nézésre meg játékra használja a készüléket...Én azt nem értem, hogy egyeseknek miért fáj, ha valakinek igénye van a havi biztonsági csomagokra?
Mindenki kifizette a pénzt a készülékért és a rajta lévő rendszerért, tehát jogos az igénye.... -
Taci
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Dehogynem. És még fog is. De remélhetőleg tanulnak belőle, és újra már nem követik el. (Ez amúgy minden gyártóra jó lenne, ha igaz lenne). Számomra amúgy mindegy a márka, nem a neve miatt vettem ezt sem. Bár azért remélem, a frissítések nem csak üres build-emelések. Hátha legalább ennyi előnye van annak, hogy egy Samsung termékről beszélünk. (Valami cikkben volt korábban, hogy pár gyártó kamuzott a frissítésekkel, nem mindegyik tartalmazott változást, talán csak 2-3-4-es ciklusonként, a többi csak a build szám változtatása.)
-
Capella
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Volt egy olyan találgatós hírmorzsa, hogy az S10-ben még lesz jack, de a Note10-ben már nem, ott elhagyják. Persze ki tudja, ez csak olyan mondjunk valamit, vagy bejön, vagy nem kategória egyelőre. Főképp a későbbi Note10-re nézve.
Engem a jack egyáltalán nem érdekel, mert csak Bluetoothon keresztül hallgatok a telón zenét aktív zajcsökkentős fülessel.
A nagy többséggel ki lesz szúrva, a Type C adapter azért macerásabb, mint direktben a 3,5"-os jack. -
-
MrCsiT
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
egyetértek.

A magasabb árért bővebb, de mindenképpen stabil szolgáltatásokat és eszközöket várunk el, joggal.GDPR:
1. ,ha nem egy cég meg tudta azt oldani - pl. Synology, pedig ők sem a sufniban vannak, és adatkezelésük is vastagon van, ha már csak a DDNS vagy a felhős tárhely szolgáltatásukat nézem is - a GDPR problémakört azzal, hogy tájékoztattak arról, hogy a szabályzatuk módosult, meg tudod nézni a weblapjukon, aviszontlátásra'2. , ..akkor nem értem, több cég miért akar mindenféle nyilatkozatokat aláíratni? A jobbak még ki tudtak küldeni egy levelet pl. hírlevél linkkel, hogy "ide kattints pajtás, és továbbra is küldjük neked".
3. A Samutól annyi tellett, hogy megtalálták a delete gombot.

Fel nem foghatom, hogyan lehet egy jogszabályt, jogászok garmadájának egyből 3 féle képpen értelmezni? Mert hát azért, azt csak gondolom, hogy minden esetben a jogászok "ajánlásával" születtek az igencsak eltérő megoldások??
-
-
bcl
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Köszi a tippet, megnézem!
Talán csak annyi, hogy amit ajánlottál, nem frissült 2016 óta, viszont a Play feldobta az Audio Routert, ami 2018. jan. 21-én frissült, és az értékelése is magasabb.
Kipróbálom, és majd jelzem, hogy mi a helyzet.
Köszi még egyszer!

-
kkp900
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Azt végképp nem tudtam, hogy privátban sem lehet eladni... MIÉRT ENNYIRE SZABÁLYOZOTT?mást is érdekelne lehet.. A második srácnak azért írtam, mert egy kecskeméti, és én is az Outfittnél fóliáztattam a telómat mattra. Tanácsot adtam neki, hogy milyen is a matt fólia. Meg, hogy vigye magával a tokot is és akkor hozzá szabják a fóliát ahogyan nekem is tették..Meg ajánlottam neki 2 tokot ami van nekem is. A Hardveraprón meg annyira kevés ideig lehet hirdetni is meg az egész szerintem legalábbis a felülete olyan régi.Annál az is jobb, hogyha a faces csoportba hirdet az ember egyszerűbb az egész képbeiilesztéssel együtt 2perc az egész. Valahogy ezeknél a régi bevállt hirdető oldalaknál fórumoknál picit eljárt az idő..
-
bcl
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Uh, köszönöm, ez pont jó!

Pont ezt nem próbáltam ki (pedig láttam); vagy 3-4 másikat igen.
Picit még ismerkedünk, de úgy tűnik, jó lesz.
(#7473) Ákkk : aha, köszi, megvan. Azt hittem, valahol a fórumon kellene keresni. De az Anysoft-tal, úgy tűnik, el leszek; nem feltétlenül akarok mindenféléket ráhegeszteni

-
Capella
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Én is a szalagra tippelek, és utólagos megbontásra valahol a szállítási láncban.
A #6933 első hozzászólásban ritka ótvarul néz ki az MM szalag. Már amennyire a képről innen meg tudom ítélni.
Szerintem fel lehet finoman úgy szedni, hogy egy másik ugyanolyannal leragasztva első blikkre nem mondod meg, hogy manipulált. Az túl durva és egyszerű lenne, ha felvágták volna, és plusz egy réteggel csak újra ragasztották volna. De úgysem mi döntjük el innen, hogy pontosan hogyan történt.
Az a két kő valósznűleg nehezebb is, mint a Note8, bár ebből a szempontból mindegy. Ahhoz meg külön pofa kellett, ha már kő, abba a bóvli telefondobozba tették. -
bcl
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Vettem egy ilyet decemberben Aliexpress-ről:
Dodocool 8-in-1 Type-C hub
(talán pont ettől az eladótól ), és tök jól működik a tablettel, meg a telefonnal is (sans Dex mode
).
Ebben a Windows szerint "Realtek USB GBe Family Controller" van, ami a telefonnal is tökéletesen, pöccre működött.
Elég jól hasított, mindjárt a tabos mérés itt van:
A telefonos pedig itt:
Ugyanazt a drótot dugtam át.
-
apaszka
veterán
-
válasz
Somatom
üzenetére
Lehet itt lovagolni az én nem rendelkezem, a telefon nem rendelkezik megfogalmazáson, a lényeg, hogy én, mint tulajdonos, a sufni GSM-es telefonom EU számlájával nem rendelkezem, ezért én, mint tulajdonos nem rendelkezem garanciával. A betyár GSM-hez vagyok kötve, és a garanciám addig él, amíg be nem zár és nyit csoró GSM néven új boltot, ahová már nem lesz érvényes az adásvételim...
-
válasz
Somatom
üzenetére
Igen, a GSM bolt rendelkezik EU garanciával, mert van nála számla. Pont ezt írtam, nem? De te, mint vevő nem kapod meg azt a számlát. Te a GSM bolt adás-vételi papírjával és 0 áfás számlájával rendelkezel. Ha baj van, a gsm-be kell vinned a telefont, nem a szakszervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- BMW topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azért köszi! a note 9-ig már kibírom
Én várok a magyar piacra, ami nem olyan fontos.

. Nem akartam nevesíteni a dolgot, de nyilván egy nextel, B-tel, stb nem éppen egy jancsiGSM.