- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Teal'C
veterán
válasz
#76462336 #5929 üzenetére
Mindkét készülék rendelkezik aktív zajszűrővel amit elsősorban videózás céljából fejlesztettek és elképzelhető, hogy a két készülék szoftveresen különbözik(lehet hibás lehet ,hogy az új frissítés kaki) de lehet az is ,hogy a Note 8 mikrofonja érzékenyebb és jobban szűri a zajt merthát gondolom nem suttogtak a koncerten sajnos a zajjal együtt a hangok is eltünhetnek. De pl az is elég ha te másképpen tartottad a mobilt és a kezeddel közvetlen ráterelted a hangot. De ha tényleg zavar nézes meg vagy beszélj velük online én azt szoktam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#76462336 #5938 üzenetére
Most néztem, tök olyan mintha rossz "lencsével" csinálná a videót. Vagyis a telivel. Full olyan, mintha belezoom-olna a videóba indításkor.
Mint amikor a fotónál aktív az élő fókusz.
Update: VGA jó, felette esik szét, felette úgymond bele zoom-ol a videóba. Valszeg azért rossz a minőség.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#76462336 #5923 üzenetére
Én ilyenen nem sírnám el magam, mert nem várok minőséget ilyen szinten..
De ez Én vagyok.
Ez egy mobil.. Persze, lehet, hogy van amelyikkel jobb, de Én azt kétlem, hogy bármelyik mobillal értékelhető basszus jön át egy koncertfelvételről.. Valami lehet jön, de az minden, csak nem basszus.. De itt már lehet, hogy az Én igényeim túl magasak.
Amúgy, Én csak beírtam most google-be, hogy note 8 video quality problems, és van jó pár találat, és szerepel közöttük az S8 is.
akooos: Hehe, na jam, egyet értek.
-
akooos
veterán
válasz
#76462336 #5923 üzenetére
Én senkit nem akarok megbántani, de aki azért sír, mert egy koncerten, ahova az élmény miatt ment el, nem bír egy MOBILTELEFONNAL stúdió minőségű terméket gyártani, az meg is érdemli. Eszembe nem jutna egy koncerten videózni olyan célból, hogy azt akarom élvezni később.
De ez én vagyok. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#76462336 #5917 üzenetére
Öhm.. Hát, Én az elsőről nem tudok nyilatkozni, hangos környezetben nem videózom soha.
Második, Én S7E-vel hasonlítottam össze 1080p 60FPS és 4K-s videókat este, és nappal, lényegében semmi különbség nem volt. És nem, az S7E videói sem voltak szemcsések..
Őszintén szólvan em fecceltem ebbe túl sok energiát, egyszer megnéztem, akkor nem láttam különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest