- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
válasz
BeastMode #16285 üzenetére
Nekem is normálisan működik most is, meg az előző rendszer alatt is.
Viszont egy dolgot nem tudok beállítani: előző rendszeren ha kaptam mailt, vagy üzenetet, vagy viberen írt valaki akkor a záró képernyőn láttam pl az e-mail fejlécét(aquamail), vagy viberes üzenetnél az üzenet elejét. Most viszont csak az alkalmazás kis ikonját mutatja és fel kell oldjam ha megakarom nézni. Be lehet ezt valahogy állítani? Az sokkal jobb volt mivel csk ránéztem és ha nem volt fontos nem oldottam fel a telefont nem foglalkoztam vele csak később. -
Capella
senior tag
válasz
BeastMode #16208 üzenetére
Valóban pár hónappal a Note8 megjelenése után váltott a Telekom dual SIM-es, SIM lock nélküli független XEH romos készülék forgalmazására. És még olcsóbb is volt náluk akkor valamivel, mint néhány másik hivatalos forgalmazónál.
Először kicsit furcsa, egyben nagyon dícséretes volt ez az új hozzáállás, filozófia, de azután az újabb készüléktípusoknál a XEH-ből visszavettek TMH-ra. Viszont ahogy tudom, nincs a firmware telerakva felesleges céges cuccokkal, vagy elég könnyű megszabadulni tőle.
Azonban maradtak továbbra is dual SIM-esek és lock mentesek a telefonok, ellentétben a másik két szolgáltatóval.Azt nem tudom, hogy a későbbiekben a Note8-nál is visszaváltottak-e TMH-ra.
-
S e t h
nagyúr
válasz
BeastMode #14075 üzenetére
Nálam ugyanez.
Egy ideje nézem, hogy hol tart a technika a stylusok terén, mert amit évekig megkaptam a samutól, azt most egyre kevésbé érzem, hogy ne kapnám meg máshonnan is, esetleg vmi jobb stylussal, már ha egyáltalán annyira szükségem lesz még rá, mert egyébként a note nagyjából elveszítette az exkluzivitását, de az ára alapján a samu még úgy gondolja, hogy ez a telefon unikum.
Hát egyre kevésbé. -
thebear007
aktív tag
válasz
BeastMode #14075 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam èn is. Ha a Note 10 sem gurít nagyot, akkor megyek Apple-re. Olyanom mèg úgysem volt, ès a múltkor mikor felcsesztem magam a Noteon a víz miatti szoftverbugon, már ott jártam, hogy be is rendeltem egyet, de szerencsére nem volt raktáron, ès kijött a javítás.
Nálam kèt èv egy telefon max. Annál többet csak felújítás után bírnak ki. -
-
válasz
BeastMode #13233 üzenetére
+2 , de még a NEXT-et is ajánlom. Évekig használtam.
Most már nem használok külön Launchert, mert egyre jobb a samus gyári (kb 5 évig használtam a Nova-t és a NEXT-et). Ami a legjobban hiányzik még, az hogy egy ikora ha nyomtam akkor elindult az alkalmazás ha csak fel pöcköltem akkor meg bármi más amire programoztad (next). Meg a widget custom méretezése,más már nem
-
Somatom
veterán
válasz
BeastMode #13214 üzenetére
Nekem nincs Note -om. Videókon láttam, hogy a felület alkalmazkodik ahhoz, hogy kihúzzák a tollat. Ha megérintik vele a home -ot, akkor az opciókat kínál fel. Sztem ezeket a launcher teszi. Ezért kérdeztem, hogy ezekkel mi a szitu külsős launcher esetén. Én alapértelmezetten fekvő nézetben használom a telóimat, és mivel a Note 8 Oreoval sem kapta meg az S9 ezen funkcióját (nem fordul fekvőbe a home), így a TW nálam kizáró tényező lenne. Ezért érdekel a pen kapcsolata a külsős launcherekkel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BeastMode #12181 üzenetére
Nem egyformán használjuk a telefonokat, nem egyforma alkalmazásokat használunk, egyszerűen nem is lehet összehasonlítani 2 embert sem.. Sokszor ezért felesleges is érdemben reagálni arra, hogy valakinél gond van.
Valszeg valamely alkalmazás kavar, de azt kell kiszűrni melyik-.. Persze ha valaki több 100 appot használ, akkor ez egy kicsit nehéz.
-
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz
BeastMode #11612 üzenetére
Már minek nincs? Pl amit linkeltem app az is amit felépít témát azt is így lehet beállítani mert különben a téma áruház 4 percenként üzen. Így meg nem és nem kell root meg adb, meg egyéb sz@rságok. De amúgy az xda is tele van témákkal a Note 8 topikban. De kipróbálom a gyárinál is hátha működik.
[link] -
Ákkk
addikt
válasz
BeastMode #11563 üzenetére
Nekem is, és ennek ellenére én az fr.mellet vagyok verzióváltás esetén az android nem macosx vagy win mert ott elmegy bár hosszútávon ott is érdemes a full reinstall mert akadnak néha gondok kb 500 pc 300notebook sok macbook pár mac pro is van a cégnél ahol melózom és így is ezen a véleményen vagyok.
Meg ez a felhasznállótol függ a leginkább és az általa használt programoktol.
Ez droid esetén is így van..
Majd amikor megjön neked az oreo a note 8 ra kiderül......
De kicsit cinikus voltál ezzel így hogy,mesélj kérlek..... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BeastMode #11555 üzenetére
Annó már átléptem ezen, még akkor, amikor jöttek azzal, hogy xp alatt futó programok nem mennek win7 alatt, és most ugyan ez lezajlott a win10-zel.. Win10-nél ugye főként a frissítés miatt volt ezt elég nehéz elfogadtatni a felhasználóval, mert "win7 alatt még működött.."
Van aki elfogadja, van aki nem.. Aki nem, az.. na mindegy.
-
OCTAMD
őstag
válasz
BeastMode #11125 üzenetére
A frissítés lehetőségeiről van szó.Sokan nem értik,hogyan is működik az S8 Note8 A8 S9.
Aki régi telóról jött s6 S7 Note3 Note4 stb. az azt hiszi ugyanúgy van minden,aztán mégsem.
Akinek van a családban vagy bárhol a környezetében más ország simkártyája az előnyben lehet.
Ennyi
Ha ismered a lehetőséget vagy szimplán csak zavar,lépd át
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest