- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Ki lehet valahogy kapcsolni a két SIM kártya közül bármelyiket.
Csak az egyiken szeretnék hívás fogadni (privát), a másikat aludni küldeném (céges).Köszi, Balázs
-
Luser2000
addikt
válasz
Capt.Obvius #12513 üzenetére
Ilyen sajnos. A Google-ra "mutogatunk", őt hibáztatjuk. Majd talán a 8.2-es (9.0) változást hoz esetleg ebben.
-
Luser2000
addikt
válasz
tucsok. #12505 üzenetére
Ez is jó töltő lehet navi közben ...
-
Luser2000
addikt
válasz
thebear007 #11434 üzenetére
Igen ám, de (az én tv) azért frissül sűrűn, mert a Samsung szépen lassan, apránként vezeti ki szolgáltatásokat.
-
Luser2000
addikt
válasz
Pioneer #11403 üzenetére
Rejtett menünek inkább azokat hívjuk, amelyek bekapcsolt készülék esetén mondjuk a tárcsázóba írt kódok után jön elő. De ilyen lehet akár mondjuk a fejlesztői mód is. Csak amiatt pontosítottam, hogy amit lehet nevén nevezni, annál tegyük is úgy. (Megközelítés kérdése).
-
Luser2000
addikt
válasz
hackeeeee #10935 üzenetére
Azt vedd figyelembe mindig, hogy hol végződteted a hívást és te kinek a hálózatán vagy.
- Ha az átirányítás hazai szolgáltató számára megy, amely földrajzilag is itthon van, akkor NEM roaming.
- Ha az átirányítás hazai szolgáltató számára megy, amely földrajzilag nem itthon van, akkor ROAMING.
- Ha az átirányítás nem hazai szolgáltató számára megy, amely földrajzilag itthon van, akkor ROAMING.
- Ha az átirányítás nem hazai szolgáltató számára megy, amely földrajzilag nem itthon van, akkor ROAMING.Mindezek attól függetlenek, hogy te a telefon/SIM kikapcsolása előtt az átirányítást hol kezdeményezted (itthon, még határátlépés előtt, vagy már külföldi szolgáltató hálózatában).
-
Luser2000
addikt
-
Luser2000
addikt
Kijött:
N950FXXS2AQL2 - Galaxy Note8 SM-N950F TMH Hungary (T-mobile)
-
Luser2000
addikt
Segítsetek pls!
Hol lehet a zseblámpa funkció fényerejét állítani.
Egyszer véletlenül belefutottam, azóta viszont nem találom.
Köszi! -
Luser2000
addikt
-
Luser2000
addikt
válasz
james008bond #2590 üzenetére
Szia!
Mi a kérdés az Osmo kapcsán?
Nekem van egy a polcon, igaz aN8-al még nem használtam, csak az S8+ készülékkel.
(Már ott is határon éreztem a méretet, a N8-nál még obban ki van maxolva).Üdv.: Balázs
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #2125 üzenetére
Jaaaa, hogy ez valami "himihumi" Samsung. Fasza dzsíméles ímél címük van. samsungpecscsp@gmail.com
-
Luser2000
addikt
-
Luser2000
addikt
válasz
Retekcloud #1978 üzenetére
Ha az egyiken netezel és a másikra hívás jön, akkor simán fogadod a hívást, közben a net leáll.
Ha amin nezetel ugyan arra ugyan akkor hívás is jön, akkor VoLTE esetén nem áll le a nezetés (de ez Szolgáltatófüggő).
Ha az egyiken beszélsz, és a másikra jön hívás, akkor a készülék illetve a Szolgáltató oldali beállításoktól függően történhet pár dolog:
- foglaltat jelez a túloldal
- nem elérhetőt jelez a túlodla
- vagy becsörög az akítv hívásba (ekkor átirányítás van, ami ha fogadod a második hívást, akkor díjköteles).
Meg ilyesmik, :-) -
Luser2000
addikt
A DEX kompatibilis (és nem kompatibilis) tokokról össze kellene állítsunk egy listát és betenni az Összefoglalóba.
-
Luser2000
addikt
válasz
BeastMode #1512 üzenetére
Fura, hogy az Apple telefonok hangszórója (kihangosítója) gyakorlatilag az összes egyéb elterjedt gyártó készülékét körökkel veri. A Samsunghoz képest sokkal teltebb, erőteljesebb hangja van, szélesebb spektrumban. És évek óta képtelen ebben lekörözni őket (bárki) a Samsung. (Én otthon irigy vagyok a Feleségem ájfonjának és ájpedjének hangjára; az én androidos ketyeréim sosem értek még a közelébe sem ebben). Nem értem miért...
-
-
Luser2000
addikt
Bosszantó :ha rajta van a készüléken a tok, amit használok hozzá, akkor nem lehet normálisan csatlakoztatni a DEX dokkolóhoz, mert nem tud elég hosszan benyúlni a csatlakozó.
Egész vékony tokot használok pedig.Ti nem szívtok ezzel?
-
Luser2000
addikt
Én 16+án hoztam el az ED-ből, 18-án próbáltam regisztrálni, de akkor nem adot +12hónapot (de engedte a termékregisztrációt). Ma kitöröltem, megcsináltam újra és ma már adta a kiterjesztett garit. (Idő kell míg az értékesített példányok azonosító számai felkerülnek a rendszerbe).
-
Luser2000
addikt
Segítsetek pls!
Hol a nyavajában találom azt a beállítást, ahol a különböző tevékenységeket (pl. bejövő hívás, SMS, naptári értesítés) a telefon vagy a képernyő, vagy a LED villogtatásával jelzi?
-
Luser2000
addikt
Ezt a gyártói garanciát úgy kell érteni, hogy itthon csak 1 év érvényes rá (mert nem a hazai "hivatalos" nagykereskedőkön - Bravophone, Strong&Unique) keresztül érkezett, hanem valamilyen EU-s országból). Tehát: gyártói, de nem pont az a gyártói, amit az itthon hivatalos forrásból származók esetében jelent a gyártói.
-
Luser2000
addikt
3 töltésen vagyok túl. A saját szokásaim, telepítéseim alapján szombat óta azt tapasztalom, hogy érdemben lassabban merül, mint ahogyan az S8+ tette (nálam). Igaz csak kísérletképpen, de kettő napot megkockáztattam már vele. Az S8+ esetében nem volt ilyen "kényszerem". :-)
Ahogyan sokan vélelmezték (kevesebben meg már tapasztalták is), semmivel sem rosszabb, mint az S8+ volt és a jelek szerint talán még jobb is annál.
-
Luser2000
addikt
Aki hazai szolgáltatós készülék függetlenítésében gondolkozik: --> egy kapcsolódó bejegyzés
-
Luser2000
addikt
Az ED-s készülékem Termékregisztráció után csak 1 év garit ír. Mennyi idő kell, hogy "hivatalos" készülékként érzékelje? Kell ilyenkor törölni, majd újra regisztrálni, vagy egyszer csak átvált 2 év garanciára?
-
Luser2000
addikt
válasz
Rabidsnail #739 üzenetére
Már vásároltam náluk többször is, IT termékeket, régebben telefon tartozékokat. Korábban a XI. kerületben volt, Pestre költöztek. Én megbízhatónak tartom. A készülékre azt írják 24hónap Samsung garancia. Rendelés előtt telefonon kérdezz rá.
-
Luser2000
addikt
Aki megy SES-be, rákérdezne: tudom, hogy a DEX csak előrendelőknek járt, de hátha aki ma venné meg személyesen, annak is adnak.
-
-
Luser2000
addikt
26-i eDigital rendelés: még semmi (illetve még mindig csak "beszállításra vár").
-
Luser2000
addikt
Valaki tudja, hogy eDigital boltokban mikortól lesz ténylegesen elérhető? 15? Vagy aznap még csak a Samsung üzletekben lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest