- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
-
bobace
addikt
Én ezért vagyok még mindig Nugáton. De amúgy a kb 90%-os akku nem 10%-kal tud kevesebbet sajnos ezen sem. Éjjel kb 2-3%-ot merül, de amúgy nagy a fogyasztás, legalább 1 órával kevesebbet tud kijelzőben, mint az elején.
Az Oreot direkt nem is raktam fel, mert minden 2. főverziót el szokott a Samu rontani, és a Pitében reménykedtem. Note 4-en is a Marshmallow már jó volt, de a Lolli meg fos.
Pedig új appokat is elvétve teszek fel, egyszerűen hiába minden tisztítás, csak szemetes lesz a rendszer, vagy nem tudom másra fogni, mert appokat is nagyon ritkán frissítek, pont azért, hgoy ne használjanak nagyobb erőforrást.. -
Fogjuk arra ,hogy új a rendszer és be kell állnia
)))
A lényeg, hogy a telefonom a pont egy évvel ezelőtti rendszerével( amikor vásároltam) volt a legjobb. Ha az akksi napközben 60%-on volt és nem piszkáltam, akkor kb 2 óra múlva is 60-at tartotta. Nem tudom egyszerűen ezt miért nem tudja...pedig tényleg optimalizálok mindent
Egyszerűen az a megállapításom ,hogy tudatosan rontja le a Samsung. Vedd az újabbat, ez már egy sz@r....
Ákkk: Mivel Odin-nal tettem fel, így törölt mindent, nem sok értelmét láttam az FR-nek még külön.
-
csocsoszán
őstag
Annyira semmitmondó, hogy pont ugyanígy használtam a Mate 8-at, két napig!
Lehet szépítem a s@rt sz akkor is s@r marad.
Ez nem egy csúcs készülék üzemideje hanem a középosztály alja! (Ha nem tetszene ennyire a szemüveg, meg az óra, már rég mate 20 pro-m lenne. A 11hónap utáni beégésről ne is beszéljek. Még a note 10-nek adok egy esélyt azt lapát a samsung.) -
Somatom
veterán
Azzal nincs baj, ha megfelelően megírt biztonsági frissítést kapsz. A kérdés az, hogy honnan tudod, hogy valóban kaptál biztonsági frissítést és hogy az nem bugosan van megírva? Egy nem valós, vagy bugos biztonsági frissítésnél jobb a semmilyen biztonsági frissítés. Főleg annak, aki nem csak videónézésre, meg játékra használja a telót.
-
OCTAMD
őstag
Ha bukik 5hónap alatt 130-140ezret és ez belefér neki,akkor vegye csak a drágát a magyar 2év garisat
Csak sokan rinyálnak,hogy ő a hivatalost akarja,de hát pár hónaposan elbukja a felét
Mivel az árakat az árgép árukereső határozza nagyrészt illetve az azonnali eladási ár(napi ár) ,ezért nem ér max 15-20eFttal többet egy magyar garanciás,aki ezt nem veszi számításba,az tényleg pofára esik,amikor el akarja pár hónaposan adni
-
bcl
senior tag
Az első kérdéssel kapcsolatban vállalom is
Bááár... megnéztem, és tényleg ott van.
Ami megtévesztett az az, hogy a téma, amit beállítottam (meg lehet, hogy egy-egy beállítását anno meg is változtattam) alaposan megviccelt.
Készítettem képet, látszik, hogy mi nem látszik - illetve alig, de ha az ember nem figyel eléggé, mint én is tettem, nos... akkor szívás...A másodikkal kapcsolatban nem hinném. Ott egészen biztosan az semmit nem nyomkodtam, legalábbis a szoftveren belül. Rendben tette a dolgát, nem piszkáltam, nem volt miért.
-
thebear007
aktív tag
"Én az Android miatt nem fogok fél millió forintot fizetni, inkább gyártót váltok."
Szerintem nem
Én úgy értettem, hogy nem vesz Note 9-et csak azért, hogy frissebb legyen rajta az Android.
Mondjuk a Samsung valóban elszállt, és szar a support. Én is várok, Note9, Apple XI, Mate20Pro az esélyesek, de a Note 9 nagy mínuszokkal indul.
-
bandi0000
nagyúr
-
szab120
tag
Szolgáltatótól függ, nemhiába vannak tele a hirdetési oldalak T-s telókkal, mert általában ott veszik meg feleannyiért a készüléket, mint másnál, mivel "csak" mondjuk 150 e egy aktuális zászlóshajó, másnál meg 300, tehát azt választják, pedig bölcsen kiszámolva az olcsóbb lesz a drágább, mert pl. sokszor kijön 300-350 de akár 400-ra is egy készülék, ha összeveted a díjakat. Tehát hiába fizeted ki telóra mondjuk a 150-et, okosan ki van találva, hogy havonta közel 30-at fizess, viszont ha azt nem teszed, érthető (vagy nem érthető) módon jön a tiltás.
-
Fordítva van csak jogilag szabályozva, ha csak a készülék részleteivel marad el az előfizető, akkor csak a készülék tiltható, az előfizetés nem, ebből volt inkább gond régebben, mert az előfizetést is kilőtték.
A készüléket az előfizetésre vállalt hűség miatt kedvezményes áron adják, azért kapcsolódik az előfizetéshez a hűség lejártáig. -
SkyTrancer
senior tag
na persze, nem azt mondtam hogy nincs, csak azért írtam le, hogy ahogy az emberek viszonyulnak a dologhoz.
És ami így "indul" az sosem lesz jobb és ha most "problémás", annak kevés esélye van hogy változni fog...
de ne legyen így
Azért vettem note 8-at meg kinézetben szerintem nincs szebb nála a piacon
részemről -
-
szab120
tag
Én is ezt figyeltem meg, hogy Nougaton teljesen pöpec volt minden, Oreon most pedig vannak akadások (pláne menügörgetésben
), ráadásul az akksi jóval gyorsabban merül.
Plusz az ujjlenyomatolvasónál sokszor csak harmadikra sikerül az azonosítás, ami eddig szinte egyből ment.
Azért ezt egy 300 ezres telónál nem kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest