-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
OCTAMD #14482 üzenetére
Annak mivel lesz jobb, aki eddig a felár ellenében plusz egy év garit kapott? Neki nem a pénze kell, hanem a plusz gari, hiszen ezért cserélte el rá a pénzét.
Miért szüntetné be a Samsung a plusz egy év garit? Talán azért mert nem éri meg neki? Ez pont azt jelenti, hogy szükség lenne rá. Tehát, ezzel a lépéssel a saját presztizsét rontja. -
barca222
tag
válasz
OCTAMD #14472 üzenetére
Nem az ár esés elviselésével van baj hanem azzal ha veszek is bolti garanciás 1 éves telefont amivel pont elromlik valami vagy bármi más hibája van akkor ki tudja mikor kapom vissza minőségileg javítva vagy az eladó nem szorakozik a javítással vagy éppen megszűnik a bolt.
4 éves note 3 at cseréltem márciusban 2 éves garis note 8 ra,vehettem volna bolti garist de pont a fent említett bolti garancia illetve javítás miatt nem vettem.
Az már egy másik vicc hogy használtan gyári garanciásan is mekkora ár esés van.
Én is újan vettem mert használtat veszek 180 ért és pár hónap meghal teló mert eladó vagy a bolt nem mondta el a hibáját csak hogy eladja.
Nem szükséges a csere 9esre csak érdekelt mennyit érne.
Vásárláskor tény storeban és mobilosboltokban próbáljak az emberre sózni.
Mikor pedig javítás vagy visszavétel van akkor az nem is hiba meg feleannyit ér.
3 as note is 4 év után lett lecserélve és a note 8 at is ha eladom pár év múlva tudom hogy aprópénzért megy el. -
válasz
OCTAMD #14470 üzenetére
Mindenféle sznobság nélkül kijelentem ,hogy ilyen árkategóriás telefont használtan nem is vennék! Nem tudni mi volt a telefon előélete, lehet szépen valahol belefolyt a víz, te meg megveszed(mármint nem te, mert te kupec vagy) és 1 hónap múlva megadja magát( olvastam már ilyet a fórumban..)
De akinek számít a 2 év gari, az bizony magyart fog venni, mint ahogy én is! A telefonnal nem 1 évre tervezek, de mivel tuti be fog égni a kijelző másfél éves korára( nekem eddig az összesen telefonomon beégett a statusbar, pedig nagyon vigyázok rá...)Az, hogy a használt ára mennyibe kerül engem rohadtul nem érdekel, úgyis bagóért fogom eladni, ha oda kerül a sor pár év múlva...
-
barca222
tag
válasz
OCTAMD #14462 üzenetére
Az tényleg nem sok ha az a kettő is annyit érne.
Nem számítottam volna sokra de azért jobban tarthatná az árat vagy többet érne,ez van ha vissza számolják nem sokat ér újan meg azért dragán adják.
Érdekelt hogy mennyire számolnák be és lehet lecseréltem volna rá de ha tényleg ennyit érne akkor marad.
Akku,kamera és talán új ceruza miatt cseréltem volna le de akkor lehet marad a Note 8.
Holnap lehet megkérdezem.
Köszi. -
-
Ákkk
addikt
válasz
OCTAMD #13412 üzenetére
Na jó,mivel a barátom samu szervízt űzemeltet én meg fotóeszközöket dslr vázakat leginkább és kamerákat javítok amikor nem vagyok úton elég sok mindent tudok én is
Más a frissités óta nincs restart ha víz éri az usb aljzatot akuban is talán egy picit javult a dolog és elég pörgős lett a teló tehát pár bugot talán megoldottak.
-
Pioneer
őstag
válasz
OCTAMD #13407 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem címeztem, de egy picit pontosítanám amit írtál:
"Az eredetkódot (az utolsó kód)nem tudod megváltoztatni illetve lényege sincs"
-Rootal meg lehet változtatni a CSM codot, de keresem a megoldást, hogy lehet-e root nélkül is. Az utolsó kódnak valóban nincs jelentősége ez igaz, mert OTA-n ettől függetlenül is mindig megjött a frissítés. Én is csak azért szeretném módosítani, hogy egységesebb legyen. XEH/XEH/XEH
"Mindig az első kódról frissít a telo,a bal elsőről ami XEH neki is"
-Igaz.
"Ez így volt már az s8nál is és azóta már a note8 a8 s9nél is"
-Igaz, valóban s8-tól van így.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
OCTAMD #13312 üzenetére
Ugyan úgy marad minden.. Le van írva. Újra fog élni az oldal, és újra lehet majd regelni, amit kell, plusz valszeg ez nem csak Nálunk van így, hanem globálisan mindenhol ez van a GDPR miatt. Igen, nem csak Magyarországon van GDPR, hanem Európában.
Amúgy, most nem azért, de most is Te hozod fel a sufnit, aztán megy a flame napokon keresztül..
-
szab120
tag
válasz
OCTAMD #12785 üzenetére
Valóban, mondjuk nem hiába.
Azért egy német/osztrák szolgáltatónál kicsit kisebb arányban hoznak ki olyan készüléket azzal a szándékkal, hogy egyből továbbadják, és nem fizetik utána a számlát.
Ráadásul mindenütt olcsóbbak a készülékek, illetve az előfizuk is, és a bérekről már szót sem ejtek. -
AndrewTdi
addikt
válasz
OCTAMD #12344 üzenetére
Fejlesztői beállításokban ki lehet kapcsolni aza utomatikus frissítés keresést.
Feltettem a BRA8-at. Érdekes, hogy sokkal smotthabb, selmyesebb, pörgősebb a Nugát mint az oreo. Közel 1 hetet használtam az oreot, előtte hónapokig a nugátot, de most egy 20 perces szoft csere után érezhető hogy jobb a 7.1.1 -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
OCTAMD #11970 üzenetére
Jah elején volt pletyka róla, de már nincs, mindegy is.. Szal, a lényeg, nem lepődnék meg, ha véletlen megakadnánk 1 főverzió után..
Alapból vicc, hogy több biztonsági frissítés is jött már ki az Oreo-hoz, ergo 8.1-nél jár, és akkor ideadnak egy 8.0-t, aminél köztudott, hogy már van több biztonsági frissítést is tartalmazó változat.. Persze, nem csak a Samsung csinálja ezt, a Huawei ugyan ez pepitában..
-
barca222
tag
válasz
OCTAMD #11285 üzenetére
2017 10 18 ás gyártásút ír,akkor frissítsem le rá most?
904 mb elég sok azért nem gondoltam hogy tavalyi gyártású,most csütörtökön vettem,lehet nem fogyott úgy,3 fekete és 1 arany volt amit elhoztam. Még csak most töltöm először,de nem hagyom akkor rajta estére se mert akkor ha feltölt 100 ig nem kell tovább rajtahagyni ugye. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest