- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
james008bond #17400 üzenetére
A promó egyáltalán nem a stazisztikák jabításáról szól...
Ugyan mi az amiben annyira le van maradva a samsung? Nyilván nem kísérletez ki új dolgokat mert a kínaiak mindig gyorsabban olcsóbban meg vannak vele, amit majd tovább fejleszt, nézd a szifonokat, mostanában kereült bele rendes hangerőszabájzó mrg fájlkezelő, na ez a lehúzás
Kurva drágák a telefonok, de nem csak a samu hanem az összes
-
bandi0000
nagyúr
Nyilván nem ide tartozik, bár lehet kéne rá csinálni egy találgatós topicot
Sokan szerintem várjuk az új note-ot, de a végén lehet nem veszem meg, bár a ceruza hiányozna
Szeretnék, minél több innovációt benne, hogy ne csak a szokásos teljesítmény növekedés amivel jelenleg sincs gondom, illetve az a + 1-2 funkció amit csak azért nem kap meg a régi modell, mert rontaná az új eladásait legyenek benne
Viszont most is azt olvasom, hogy kész az új kamera szenzor, és nem kapja meg valszeg, viszont az A70 igen, egy rohadt középkategóriás telefon kapja meg, a csúcs telefon meg marad a régi, ugyan így mint a notch is, van már kint telefonja amin el van tűntetve, akkor mi a francért nem tudja ezen is meglépni?
Viszont a pénzt meg elkérik mert ez is lesz vagy 400k, de ha ugyan az marad mint az S10 széria csak cerkával, akkor inkább veszek azt használtam fele annyiért
-
bandi0000
nagyúr
Észrevettétek, hogy ez az un. darkmode nem is fekete teljesen? hanem inkább ilyen sötét szüke hátteret csinált
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Massmurderer #16917 üzenetére
Nem szeretem a fejhallgatókat
Amúgy ezt vettem
-
bandi0000
nagyúr
Félig meddig off, de mégsem, ha valaki esetleg keresne olcsó BT headsetet, akkor ajánlani tudom a Xiaomi Redmi Airdotsot, 8k-ra jön ki, de hozza a gyári fülhallgató minőségét, basszusa talán még kicsit jobb is, sokat nem használtam még, de meglepődtem rajta, mert egész jó
-
bandi0000
nagyúr
Ha feljebb tollják még azt a notchot, akkor instant buy, bár remélem nem fog a kisebb note semmi lényegesben különbözni a nagyobbtól
És remélem, hogy a hátsó kamera se fog kilógni -
bandi0000
nagyúr
nem sietik el a májusi frissítést, nem mintha hiányozna, de ilyenkor már rég kint szokott lenni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
domerator #16877 üzenetére
Frissíts, ha nem jön be akkor vissza rakod a régit
Fólia nem zavarja, pl ultimate shieldet használok, tökéletesen felragad és a tok se nyomja fel, ha jól rakod fel, annyi, hogy mivel a fólia puha, így meglátszik rajta az s pen nyoma, persze csak ha kikapcsolt kijelzőnél napfénybe nézed
-
bandi0000
nagyúr
Elvileg egy kis dizájn változás lesz, nagyobb ívű lesz a kijelző, motoros kamerát nem hinném hogy megkapja sajnos, de elvileg a notch középen lesz legalább
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Firehand #16860 üzenetére
Én azt elhiszem, hogy valakinek nem bír ki 1 napot, az ő szokásaival, de ha 3 kor 15% on van, akkor 85% ot merítettél 9-10h alatt, ergo, hogy este 8-9 ig bírja a te szokásaiddal, közel dupla ekkora aksi kéne
Tehát lehet ekézni, én is szeretném ha kibírna 1 hetet, de lehetetlen,biztos van stock droidos ugyan ekkora aksis telefon, ami 1-2 h többet bír mert le van gyalulva, de az se segít sokat
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16849 üzenetére
Akkor ezek szerint magadat is a hangadók közé sorolod
Azt remélem vágod, hogy a haverod telefonjába is ugyan az a szar, beégős, direkt elromló amoled panel van mint ebbe
Kamera nyilván jobb, mivel 3 kamrás, és van egy nagy látószögű kamera benne
A kijelzőt meg te is be tudod állítani a 4 profil közül, és a profilokat lehet még tovább állítgatni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
james008bond #16824 üzenetére
És mennyire leszel boldogabb, hogy ha a te általad jobbnak vélt Xiaomi telefon 20-30k-val többet hoz? Miért jó az neked? 10 évvel ezelőtt még oké, számított, de manapság már nem annyira, plusz gondolom a xiaominak le van rendesen gyalulva a rendszere, és inkább egy stock doridhoz mintsem egy egyedi gyártói felületre hajazna
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16820 üzenetére
Feladom
Igazad van, rohadt geci samsung, direkt kibaszik a vevőivel, szándékosan elvuló alkatrészt tesz bele
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16818 üzenetére
Valószínűleg mint mindig gari lejárta előtt pár hónappal eladom, esetleg még a kijelzőt is kicseréltetem, és ezt nem csak itt, de minden eszköznél megteszem, nem várom meg, hogy nálam legyen baja garancia lejárta után
Igen ez fórum, de van egy berögződésed, amivel csak a negatív kommenteket ontod, végig se gondolva a tényeket, ráadásul akik meg teljesen hozzá nem értők, azokat elriasztod teljesen, ezekkel az érvekkel simán mehetnél bármelyik másik Oled alapú kijelzős telefon fórumában hirdetni az igét, ott is le fognak hurrogni azt alá írhatom
Az akkumulátorért mért nem panaszkodsz? 1 év után 10%-ot csökken a kapacitása, az is beépítve van, az is avulás akkor?
Amit írsz annak van igazságtartalma, de mivel valahol a garanciába tuti le van írva, pont mint Tv-k esetében is, hogy a kép visszamaradás nem garanciális hiba, így nem lenne kötelességük cserélni, pont mint Plazma tv esetén
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Cunaja #16815 üzenetére
Én megértem ezt az álláspontot, mert ugyan ez van az oled tv-nél, hogy ha én reggeltől estig nézem az rtl-t akkor mért ég be a logo? Erre képes ez a technológia, majd idővel lecserélik, mert ezen javítani nem lehet
Annak kell örülni, hogy javítják, viszont mind színteltségben, fekete szintben, fogyasztásban lekörözi a vetélytársakat, ezért van az, hogy szinte az összes felső kategóriás telefonba már ilyet raknak, és lehet samsung, lg, huawei mind be fog égni, ha egész nap megy rajta egy statikus elem
csocsoszán: nem a technológiát védem, hanem a gyártót, igen én 1 év után cseréltettem kijelzőt, mert az értesítési sáv hagyott nyomot, amit nem is láttam volna screen tesztek nélkül, én tudom, és elfogadom, hogy ez a hátránya ennek a technológiának,de amíg cseréli a garancia, és ezzel együtt még az aksit is muszáj cserélniük, addig nem zavar
Te esetedben meg csak azt tudom ajánlani, hogy mivel szabad a választás joga, így bármikor átmehetsz másik gyártó másik készülékére, ha viszont tudatosan ez mellett maradsz, akkor meg nyugodj bele a hátrányiba
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16812 üzenetére
Samsungé a super amoled, a sima oled passz, talán LG nem tom...
Meg ne haragudj de nevetséges még mindig a feltevésed, nézz be az OLED Tv fórumban, ott semmi köze ahhoz a samsungnak, mégis beégnek, miért? mert a technológiból fakad, szerves az az természetes anyag, ami idővel bomlik, érts úgy, hogy elfárad az anyag, ha sokáig használja ugyan azt a pixelt
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Cunaja #16808 üzenetére
Mate8 még mindig IPS ami nem ég be, bár ott is volt gond más is... Az utána jövő szériák mint mind OLED ami szintén be fog égni szal felejtsük már el, hogy csak a samsung telefonok égnek be, mert szifonba is van már Oled paneles ami ugyan ilyen
csocsoszán: több esetben sem releváns, a note 8 is kibír 12h filmezést +-
a Mate 8 kisebb kijelzős valamennyivel, illetve kisebb felbontású és 500mAh-val nagyobb az aksija
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16805 üzenetére
Igen ha egész nap megy statikus tartalom mint a messenger, billentyűzet, vagy waze akkor beéghet, mint minden Amoled, Oled, de ez se napi fél-1 óra után fog, azért ezeket több órán keresztül kell rajtatartani a kijelzőn minden nap, hogy ottmaradjon
Senki se mondta, hogy hiper jó az aksi, de átlagos használattal elmegy 1 napot 4-5h kijelző idővel, nyilván nem max fényerőn GPS mellett, meg egész napos játékkal, de ha te 3-szor töltöd akkor ne magyarázd már nekem, hogy más telefon ugyan ekkora aksival kibírja a te használati szokásaidat
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16803 üzenetére
Azért a fikázáson kívül leírhatnád, hogy hogyan használod amitől beégett, illetve mi égett be?
Az hogy te 3 szor töltesz egy 3300 mAh telefont, akkor neked ezek szerint az új energizer telefon kell ami 15k mAh-s és azzal talán elmenne 1 napot
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Massmurderer #16793 üzenetére
Azért az a szélesszögű kamera nagyon jó
Én az sw miatt nem vennék már 8 at, inkább kivárnám a 10 et, vagy ha nem tervez sokáig akkor természetesen jó lehet
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16769 üzenetére
engedd el...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16758 üzenetére
Semmi személyeskedés nincs...
Amúgy a többi gyártó aki amoledet használ az is ugyan ezt csinálja -
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16755 üzenetére
Mi az hogy a jótálási időt ki kell bírnia hiba nélkül? A jótálás arra van, hogy ha elromlik, akkor megjavítják
Tök egyszerű, ha nem tetszik a samu üzletpolitikája, akkor van számtalan más alternatíva
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16752 üzenetére
Ez hülyeség, nem beépített, mert ezt tudja az amoled, pont mint az oled tv, nem tudnak jobbat csinálni, max ha nem.amoled hanem ócska ips kijelzőt tennének bele
Mert az aksi nem beépített avulás? Az is évről évre romlik, akkor vegyék ki? -
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16750 üzenetére
Benne van a jótálásba hogy beégésre nincs gari, ettől független cserélik, inkább örüljünk, igazából mind tudjuk hogy az amoled beég mégis megvesszük
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuri81 #16649 üzenetére
Ne érts félre de sokan már túl lihegitek ezt az "optimalizálást" biztos vagyok benne, hogy olyan dolgokat ia tiltotok amit nem kéne, és vagy olyan appokat raktok fel amik járatják a telefont
Valami batery appal nézd meg, hogy mi mehet a háttérben
Én semmit se tiltottam, csak az alap dolgokat kapcsoltam ki, most vagyok 40% on 1 nap 2 óra üzemidővel és 2,5h kijelző idővel
és fura de nap közben megy a BT wifi/mobilnet, estére kikapcsolom a netet de az órámmal elvileg kapcsolatban van BT-n keresztül és mégse szívja le
-
bandi0000
nagyúr
válasz
California1 #16565 üzenetére
írja...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
pittbaba #16155 üzenetére
Egyrészt az összes üveg karcolódik, nyilván nem a levegőben lévő porszemtől, hanem a zsebedben, ha azt hiszed, hogy más telefonon nem lesz karc akkor ki fogsz ábrándulni
Semmit nem trükközik a samu, ha beéget a billentyűzet ott valami user error volt, amikor is több órán keresztül látszódhatott a billentyű
Semmit nem tudsz tenni, hivatalosan 2 êv van a telefonra mindenhol, persze ha Magyarországon laksz, és küföldön vetted a telefont, akkor ez egy baki volt, ellenkező esetben elvileg 2 év garinak kellene szerepelnie a gari papírokn
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Massmurderer #15924 üzenetére
mate 20 rol volt szó...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15922 üzenetére
nyilván senki sincs odáig meg vissza az üzemidőért, de hasonló kvalitású telefonokból nem sok bír sokkal többet...persze van jobb, de az másban gyengébb, mondjuk a mate 20 pro nekem is tetszik, csak hát az sw olyan amilyen
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15919 üzenetére
azt ugye tudod, hogy a mate is amoled és az is be tud égni?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15908 üzenetére
Jesszus, én a kötelezőkön kívül kb 20 progit raktam még fel
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15895 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem bízok benne, hanem arról szól, hogy az elérhető mennyiségű erőforráson fut, ergó ha ez az UI 10% -kal több erőforrást használ, akkor annyival kevesebbet dob, azért van az, hogy egyes kínai csodák ha érzékelik az antutut, akkor egy csomó dolgot tiltanak a háttérbe, hogy több erőforrás maradjon, tehát natívan nem tudja megmondani, hogy milyen gyors a rendszer
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15893 üzenetére
Értelek ,de ez vissza fele is igaz, vagyis, jó lenne neked, ha 400k-t dobna, de közbe laggolna a rendszer?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15891 üzenetére
Kicsit laikus kérdés, de az e-penisen kívül hol lehet kihasználni a bencheket? És csak akkor ér a "lassabb lett" indok, ha tényleg az lett
Más:
Ami samfirmen van fent 9.0 SW az független ugye?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Massmurderer #15809 üzenetére
Úgy érti, hogy ha csak zenehallgatásra, meg telefonálásra használod, akkor felesleges egy ilyen kaliberű teló
Azért rengeteg mindent lehet ezzel csinálni napi szinten, nyilván nálam is pörög a facebook,messenger chrome, zömében ezzel netezek, fordítok, feljegyzéseket írok, youtubozok, stb
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Massmurderer #15765 üzenetére
Rossznak semmiképp se nevezném
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gyuri81 #15745 üzenetére
Nagy átlagba igazából hozza a kötelezőt, de rossznak nem nevezném, más gyártó se nagyon kimagasló e téren, majd ha jön a grafén alapú aksi, akkor talán lesz előrelépés is
más:
Vissza kaptam a telefont szervizből, kijelző beégés volt, ez is csak az értesítő sávnál látszott ugye a csík, ráírattam az aksit, meg a fény csíkot ami a keret és a kijelző közt van/volt, ez utóbbit csak azért, mert reménykedtem a keret cserébe, mivel meg volt ütődve meg karcolva
Nagy meglepetésemre kijelző+ aksit cseréltek, keretet is,usb csatit is, szal gyakorlatilag van egy új telefonom
Ezzel már röhögve kibírom a Note 10-ig
-
bandi0000
nagyúr
válasz
front3r #15724 üzenetére
senki nem mondta hogy nem gyorsabb, de attól hogy te jó áron jutottál hozzá, egy mezei usernek nem éri meg váltani, kb 130 ért mennek a 8 ak, ehhez még 2 kilót kéne hozzá rakni, hogy lehessen venni egy újat...akkor inkább a note 10 be ölöm bele mert ott tényleg lesz innováció
-
bandi0000
nagyúr
válasz
California1 #15711 üzenetére
Nekem legutóbb akkor volt ilyen, mikor gyári töltővel, töltöttem, de 4m usb kábellal
párszor megállt a töltés, töltsd gyári töltővel kábellel, ha azzal jó, akkor a töltőd a rossz
Más:
Leadtam a telefont szervizbe, 1-2 dolog miatt, kaptam helyette egy S6-ot
Mindig azt hittem ,hogy a fejlődést nem veszem észre, csak azt az 1-2 feture-t amivel többet tud az új széria, de ahogy használom ezt, rá is jöttem, hogy mennyivel gyorsabb,pörgősebb a note, nyilván szoftver is dob rajta valamit, de inkább a proci, meg a több memória, zavaróan lassú ez, kijelzőjének is kisebb a fényereje, és pedig csak 2 év telt el köztük
generációnként nem éri meg a csere, de 2 generációnként már szinte biztos
-
bandi0000
nagyúr
Mivel üveg van rajta, ami nem hajlik, így kizártnak tartom, hogy üveg sérülése nélkül meg lehetne úgy ütni, hogy ilyen folt legyen rajta, pár embernek az elején előjöttek ilyen foltok magától
Bár már kérdés, hogy az eladó mért nem javíttatja meg, és vagy miért éri meg neki az 1-1? csere?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Nagypisti031 #15640 üzenetére
ezt cserélik
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Nagypisti031 #15638 üzenetére
Attól függ milyen és hány pixel, erre van a gari papírban leírás, hogy hány számít pixel hibának
Alternatív megoldás ha beégeted és akkor biztos cserélik
-
bandi0000
nagyúr
Tölthető a decemberi update
-
bandi0000
nagyúr
válasz
unicumnext #15162 üzenetére
remélem lesz annyi eszük, hogy lehessen ütemezni a darkmode-ot és ne csak manuálisan lehessen kapcsolgatni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bwin.party #15063 üzenetére
hol égett be? én is agyalok rajta, de nekem csak a felső sáv látszik, nem tudom azzal foglalkoznának e, meg legalább az aksit is cserélnék
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kovacs65 #14992 üzenetére
ezek az alap dolgok, amiket te is tudtál vásárláskor...nem zsákba macskát kaptál
Egyébként meg nem is nagyon értem, hogy mi okból kell videókat + képeket a telefonon tárolni, úgyse nézi minden nap senki, vagy ha igen akkor pl ott a drive, ott meg is lehet nézni anélkül, hogy le kéne tölteni + biztonsági mentést így is úgy is kellene csinálni az ilyen adatokról
-
bandi0000
nagyúr
Használt már valaki DBRAND fóliát?
Nehéz felrakni? videó alapján nem az, de attól tartok hogy ha melegítem akkor ki is tudom nyújtani a fóliát
Illetve mennyire ragad ez jól? tok nélkül nem akadhat bele a széle valamibe és jöhet fel?
-
bandi0000
nagyúr
Függetlenre is kint van az új SW
-
bandi0000
nagyúr
Ennek a samsung health-nek kell a net is és a gps is hogy normálisan mérjen?
-
bandi0000
nagyúr
gyári alcantara tok mennyire kopik? vagy csúnyul?
-
bandi0000
nagyúr
Ezek az alcantara tokok nem sokat védenek gondolom, spigen neo hybridhez képest keskenyebb?
ha valakinek van elfekvőbe, és eladná, írjon rám
-
bandi0000
nagyúr
ezek az UAG tokok mennyire jók? vaskosabbak mint a spigen neo hybrid, az a baj hogy ez lecsúszik néha 1-2 helyen
-
bandi0000
nagyúr
új update óta nem enged hívást átirányítani, másnak működik?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
monroe8609 #13725 üzenetére
most nekem is ezt csinálta, töröltem a frissítéseket, aztán leszedtem és jó
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Firehand #13631 üzenetére
híváabeállítások, hívások előugró nézetbe
TarMaster:
ezzel nem lehet mit kezdeni, egyáltalán nem normális felhasználás az, vagyis senki nem akarja így használni, vagy másik app, vagy esetleg próbálkozhatsz azzal hogy ne kapcsoljon ki a képernyő, de pont ezért van a gyorsgomb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged