- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Netfone
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firehand
tag
válasz
bandi0000 #17424 üzenetére
Belegondoltam
De mivel lassan 15 éve használok Sd kártyát és még sosem tapasztaltam ilyet így nem tudtam mi lehet a gond.
A kártyát jelenleg már nem is ismeri fel a telefon... viszont a laptopba bedugva simán működik, leszedtem róla minden adatot.Mivel nem ismeri fel így a telefonban le sem tudom formázni, persze a laptopban letudom.
De nem tudtam hogy lehet olyan bug a telefonba hogy nem ismeri fel a kártyát..De igazad van kipróbálom másik kártyával...
-
törölt tag
-
domerator
veterán
válasz
bandi0000 #16884 üzenetére
Hát az lesz... csak úgy hiányzott ez, mint üveges tótnak a hanyattesés... mehetek vissza a telekomhoz és ha másik ügyintéző van, akkor ki tudja mibe fog belekötni.
Az meg külön para, hogy vajon megvan-e még a másik Note az üzletben, mert ha nincs, akkor indul a kálvária. -
Firehand
tag
válasz
bandi0000 #16861 üzenetére
Az igazság az hogy elégedett lennék ha mondjuk 30%-ig merülne, mert munka után már keveset használom a telefont, de ehhez kellene szerintem 4000 akksi legalább, ami szerintem amúgy is kellene bele.
Tisztában vagyok hogy intenzíven használom a telefont, de szerintem ki kellene bírnia.Túlságosan a biztonságra mentek ezzel a kicsi akksival a note 7 fiaskó után.
De mondom a telefon jó csak az akksi gyenge az én használatom mellett.
-
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16819 üzenetére
Úgy látom csak te hurrogsz.
A Kínaiak is bármit leírnak és kinyomtatnak, kérdés az hogy a fogyasztó védelem mit szól hozzá? (Jól néz ki a kijelzőn alul egy vastag sötét csík.) 300000 forint ennyi pénzért jó nagy tvt kapni!
A kijelző cseréje 100000 körül van. Még leírni is rosz ezt a sok nullát.
Ha Svájcban élnénk senkit sem érdekelni az a pár frank.
Itt viszont sokáig kell gyűjtögetni azoknak akik fizetésből élnek! Az akkumlátor ára össze sem mérhető a kijelző árával!
Igen tanulságos ez a pár hozzászólás. OFF] -
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16817 üzenetére
Ez a fórum azért van, hogy megbeszéljük a tapasztalatainkat. És segítsünk azoknak a fórumtársaknak akik nem tudják mi a tegyenek, vegyek. Felesleges letagadni a hibákat. De az előnyöket is ugyanúgy leírom.
Ezek szerint nálad is kijelző csere volt. Kíváncsi leszek ha majd egy év múlva az újból beégett kijelzős telefonod el kívánod adni, mit fognak kínálni érte? Szerintem ez az avulás nem megengedhető, ami ebben a kijelző típusban kódolva van.
(És még tele sem írtam a netet a tapasztalataimmal!)
60 éves vagyok, szervizben dolgoztam egész életemben. Gelkával kezdve.
A készülék beállítási lehetőségeivel élve, nem kéne, hogy a jótállási időt se bírja ki. Mivel a kijelző csere egy fődararab egy éven belülli meghibásodás esetén újból kötelező cserélni! És így tovább...... -
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16813 üzenetére
Szerintem az nevetséges, hogy így véded!
Azt a technológiát ami az ekkora értéknél Kötelező egy éves jótállást sem bír ki, beégés nélkül!
(Javaslom a screen teszt használatát azoknak is akik szerint nincs beégve a kijelzőjük.)Cunaja: pontosan így gondolom! Ha bekorlátoznának mindent rajta annyira, hogy kibírja az egy éves jótállást, egy nézhetetlen lom lenne! Azért van a fényerő, hogy lássam, de inkább vakoskodom, de így sem bírja ki beégés nélkül.
-
Cunaja
addikt
válasz
bandi0000 #16810 üzenetére
Veszek egy drága telefont, a márka most teljesen mindegy.
Ha reggeltől nézem a kijelzőt teljes fényerőn, naponta az akku lemerüléséig, akkor sem szabadna beégni.
Ha ezt folyamatosan csinálom, akkor sem.
Innentől kezdve érdekes a dolog.
Annyit tudok erre mondani, hogy a P9-nél is vannak gyári belső különbségek.
Annak idején az első színes tévém, egy Videoton volt.
Az unokatesómmal együtt vettük a tévéket, ő is ugyanolyat vett mint én, egymás mellett volt a kettő.
Az övé évente szervizelve volt, ,amíg az enyém csak 10 év után, mert belecsapott a villám a házunkba.
Közben kiderült, hogy az övé lengyel képcsöves volt, az enyém Hitachi.
Egyszóval az egyik Note 8-ba szuper panel került, amíg a másikba egy rakás ....... .
Csosó nekem dicsekedett a telefonjával, hogy nézem micsoda képe van és milyen szuper, de sajnos az öröme gyorsan alább hagyott.
A Mate 8, az meg szuper telefon, és nagyon jól bírja. Saját tapasztalatból írom, mert az én romom van rajta.Szerk:
bandi0000:
Abban igazat adok, hogy az ez a megjelenítési technika csodálatos, csak még nem tökéletes.
Egy több telefonba van ilyen kijelző, kíváncsi leszek . -
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16806 üzenetére
A huawei mate8-am 13és fél óra kijelző időt tudott. Bocsánat igaz custom rom!
Erős felindulásomban elfelejtettem.
Egyszer végig filmeztem, azt hittem sosem merül le.
Pontosan ugyanilyen használat mellett se beégés se rinya, hogy mindjárt lemerül!
Elismerem hardveresen mindenben gyengébb, roszabb minőségű kijező stb.
Ha valakinek van gear szemüvege erősítsen meg, ha végignézel egy 3d filmet ami 2óra, mennyi marad az akkuba? Hozzáteszem a Samsung 7700-as tv-m 3d-je szerintem gyengébb!
A hétköznapi használatot sem bírja. Igaz a rendőrök miatt nem árt a vaze, napi másfél óra. És végül is szinte mindent telefonnal csinálok. (A lenovó laptopom szinte be sem kapcsolom.) 3körül már nem árt ha töltöm! De ezt mindenki pontosan tudja! -
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16770 üzenetére
Köszönöm szépen! Ez egy jó tanács!
Csak nagyon nehéz, többet van a kezemben mint bármi. Az asszony is többször megjegyezte "már megint azt a sz@rt nyomkodod? A kijelző fontos, filmet nézek, 3d szemüveg, dokkoló. Ha lcd-t nézek már zavarnak a színek, itt meg a folt a kijelzőn. Azt kéne tudatosítani, hogy ez egy eszköz
de a nap szinte minden percébe a kezemben van. A laptopot alig használom. És egyelőre nincs megoldás.
Na, bocsánat mindenkitől, vettem sok pénzért egy.... -
csocsoszán
őstag
-
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #16751 üzenetére
Mivel ők ezt leírták, csak megerősít abban, hogy pontosan tudják, hogy ez "beépített avulás"! Gyártási hiba, ami a jótállási időszak alatt előjön! (A Cseheknél a beépített avulás bűncselekmény, ami az adott cég kitiltásával jár!)
A Kínaiak is bármit ráírnak a termékükre, de egyáltalán nem biztos, hogy ekkor a összegnél a Magyar bíróságok előtt is megáll! Olyan mintha eladnék egy kompresszort, amiben a jótállás alatt bekrepál a motor! Hiába írná rá bárki, hogy a motorra nincs garancia! A kijelző is egy fődarab! -
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
bandi0000 #16190 üzenetére
Vmi újdonságra, amiből nem könyököl ki profitéhség, hogy nesztek, megint kaptok előre ujjnyom scannert, meg vmi bóvliságot az s-penre.
Egy felszakadó sóhajra várok, egy must have feelingre.
Persze én is beszopom majd a marketinget és venni fogok, csak a viszkető érzés nem fog elmúlni, hogy megint megvakartam, de nem változott semmi. -
csocsoszán
őstag
válasz
bandi0000 #15894 üzenetére
Nagyon nem bízol az antutuba. Pedig szerintem ott szakemberek dolgoznak! Pontosan tudják mire mit adnak.
Még a xiaomi-s időszakomban volt egy a xiaomi magyar fejlesztők által kiadott app, amit feltelepítettem. A nod jelezte, hogy káros az app! Leírtam a fórumban, mindjárt jöttek a "szakemberek" sőt a fejlesztő is, hogy ez nem igaz!
Azért nem tetszett a dolog mivel a nod megnevezte mit talált. Vettem a fáradságot és írtam a nod-nak! Érthetően leírták mi a gond az app-al. És kértek, hogy írjam le, és bátran adjam meg az elérhetőségüket az app fejlesztőinek! Majd ők megbeszélik a dolgot!
Na itt abba maradt az okoskodás, sőt lett nagy csend! -
Massmurderer
őstag
válasz
bandi0000 #15810 üzenetére
Volt note 1,note2,note4,most note 8.Szerinted miért vettem meg?Fényképezö részt pl. én melóhelyen nem is használhatom mert elöirás hogy minden fényképezös mobilnak a kamerarésznek le kell ragasztva lennie.És nem elég ha a tokhoz odateszel egy papirt,mert 1hónapra kitiltanak.Mivel második napja van meg,még az alkalmazások felét se néztem meg rendesen.
-
Locsi
senior tag
válasz
bandi0000 #15764 üzenetére
Abszolút nem folyik be a hangszóróba, nem olyan mint a víz, hosszú másodpercek kellenek, ahhoz, hogy szétterüljön az üveg alatt, ha meg nem uv lámpázod meg, amúgy se köt meg. De ezt a ragasztót ne úgy képzeld el, mint pl a pillanat ragasztót. Ez olyan zselés állagú, nem kemény, és lehet venni oldószert is hozzá.
-
-
California1
őstag
válasz
bandi0000 #15715 üzenetére
Köszi urak!
Igen ki van kapcsolva a gyorstöltés .
Nincs battery app,
nem is lesz.A teló gyári töltőjével hasznalom de a Baseus kábeljével.
Kicserélem gyári samu kábelre. Amúgy érdekes mert előtte S8Plus-nál is ezen specifikáció volt és rendben ment, mondjuk itt is eddig... -
Taci
addikt
válasz
bandi0000 #15715 üzenetére
A 6-os és a 8-as generációs Samsungok között valóban látható/érezhető fejlődés volt, viszont szerintem ez most nem (lesz) igaz a 8 és a 10 között. Jó, biztosan tesznek bele pár nyálcsorgató fícsört (szabad ezt a szót így leírni egyáltalán?
), de nagy részük szoftveres lesz, hardverben akkora ugrás egészen biztosan nem lesz, mint a 6 és a 8 között volt.
-
bcl
senior tag
válasz
bandi0000 #15646 üzenetére
Én magam is járta így, a telefon pofára esett, ráadásul betonra... úgy kb derékmagasságból (2m-es vagyok). Igaz, egy vékony tokban volt, de volt benne egy usb-a-usb-c konverter, amire ráesett.
Hát, az ütő megállt bennem. Nem tört el, meg sem karcolódott, de lett a kijelzőn egy folt, kb akkora, mint a kollégának.
Gariban cserélték, szó nélkül.
-
Taci
addikt
válasz
bandi0000 #15351 üzenetére
Persze, ez egyértelmű. De ez a tulajt pont nem kellene hogy érdekelje. Kifizette kb. ugyanazt az összeget érte, mint a független vagy a Telekomos, mégis 3 hónapja nem kap frissítést a telefonjára (a biztonsági frissítés lenne a legfontosabb, nem feltétlen a funkcionális). Én ezt mindenképp szóvá tenném a szolgáltatónál.
(#15352) S e t h: Persze, tudom, én sem "látom", hogy mi frissült - de inkább legyen, mint ne, ne később derüljön ki, hogy frissíteni kellett volna, és akkor nem lett volna kitéve a telefonom (és főleg az adataim) veszélynek.
-
-
-
TarMaster
csendes tag
válasz
bandi0000 #13634 üzenetére
bandi0000:
Egy rendezvény részletét szeretném rögzíteni, melyen én is szereplő vagyok. Bluetooth távirányítóval indítanám kb 10-15 perc után a felvételt - a teló állványra van rögzítve. Gondoltam, hogy a gyári kamera jobb. Sebaj, akkor megy a felvétel az OpenCamera-val. Az is jó minőságben rögzít -
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
válasz
bandi0000 #13285 üzenetére
Mi az, hogy minek erőltetem? Mezei user vagyok, telefonálásra, netre, orvosi programok futtatására kell. Nem szoktam mokolni egy telefonnal sem. Feldobta a frissítést, untam nézni az ikonját és hogy folyton zargat vele. Frissítettem, majd FR. FR 2x is! Sz@r. Nem állok neki visszahegeszteni a 7.1.1, mert van jobb dolgom is. Mivel kb minden fórum attól hangos, hogy 8.0 alatt sz@rabb a SOT a note 8 esetén, remélem javítják majd. Ha nem, akkor marad ilyen sz@r. De dühítő, hogy eddig egy műszak alatt az éjszaka közepéig bírta, most este 20:21kor 8%...
-
Ákkk
addikt
válasz
bandi0000 #13164 üzenetére
Van szerintem drága 15000 huf kb 3-4 hónap ha tokban van a teló ha nincs lehet hamarabb feljön olvass bele az s9 topikba ott valaki már 3x viszi vissza mert feljön neki. Ha meg nem tudod megvenni a removal kitet addig ahol az üvegen is ragasztó marad kénytelen vagy eggyütt élni vele mert volt aki acetonnal oldotta fel külföldi fórumokon és az oleofob rétegnek lőtek a kijelzőn többek közt ismerős is hasonlóképpen járt mert akkor még oldószert sem lehetett hozzá venni.
Én maradtam az outfitters fóliánál.Seth
Sajna nem az igazi valami ebben az oreoban amúgy az s9+ esetén is ugyanez a szitu. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bandi0000 #13123 üzenetére
De a gyári csengőhangok abban nincsenek benne, vagy igen? Ahogy elnézem nincs.
Az alapértelmezett probléma, hogy a gyári csengőhangokat sem tudjuk egyénhez megadni.
Sőt a zenelejátszót bele sem teszi..
Hangválasztó, TC, TC url, Drive, Onedrive.. ennyi van benne.. Nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest