- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
balika333 #12412 üzenetére
Hát, nem tudom.. bő 1.5 óra telefonálással, folyamatos BT kapcsolattal (óra, headset), és folyamatos internetkapcsolattal, 3G/4G/Wifi, néha netezéssel, megy bő 2 napot.
Kollégámnál, úgy, hogy ő éjszakára kikapcsolja, szintén napi 1.5-2 óra telefonnal, only wifi, no mobilnet, neki így 3-4 nap..
Persze ha folyamat nyomkodod, használod, és megy a kijelző, nem fog ennyit bírni.
-
hatala
tag
válasz
balika333 #4847 üzenetére
Szia!
Köszi a tanácsot, közben én is megpróbáltam tegnap délután felrakatni a Speedshop-ban ezt a fóliát, de két egymás utáni üvegfólia felrakása után sem sikerült megtapadnia, így leszedték a boltban és simán vissza is adták a pénzt és és felrakás árát is egyből.
Tehát ez az üvegfólia nem nyert.Megnézem majd azt, amit a West Endben tesznek fel hogy milyen fólia, mert mindenképpen akarok rá valamit.
-
bobace
addikt
válasz
balika333 #4716 üzenetére
Igazából semmi kirívó nincs a képen. Az egyetlen ami arányaiban több, mint amit én látok magamnál, az az Android rendszer, nekem az csak 5. a listában, de a többi hasonló.
Ami még feltűnt, hogy ha összeadom a %-okat, akkor kijön azért egy 14%-os diffi, ami nincs lefedve százalékokkal, nekem ez csak 6% úgy hogy már csak 30%-on vagyok, szóval vagy nagyon sok apró fogyasztód van még, vagy valami elbújt.
Egy GSam-ot tennék fel még azért, hogy megnézd részletesebben, mi lehet az.
Mr X: akkor én kifogytam, tuti te vagy a bénább
-
bobace
addikt
válasz
balika333 #4703 üzenetére
Várj egy pár napot mire beáll a Samsung féle optimalizálás/Doze, elég sokat tud javulni az akkuidő 3-4 nap alatt ilyenkor. (Bár én nem vetetm észre hogy hosszabb lett az akkuidőm pár nap után, de általánosságban igaz szokott lenni).
És igen, a térerő eléggé tudja apasztani a telefont.
Mik a fő fogyasztók az akkustatban? -
Teal'C
veterán
válasz
balika333 #4661 üzenetére
Nincs csökkentve a fényerő. Csak tapasztalataim alapján nem a kijelző fogyaszt hanem a proci meg a mobilnet.
Qloud Media szervert használok streemelésre wifin. Teljes mértékben tehermentesíti a telefont mivel ilyenkor a telefon csak egy kijelző a munkát a pc végzi így a proci minimálisan megy csak a mobilnet meg ugye a wifi miatt kikapcsol. Ennyi!
-
bobace
addikt
válasz
balika333 #4661 üzenetére
A válasz elvileg ott a képen. A 7 óra nagy része netezes - opera. És úgy tűnik nem minimum fényerőn. Plusz nincs AOD.
Nekem ez elérhetőnek látszik. Úgy csinálok 4,5 órát két nap alatt hogy van AOD (aminek a százalékos fogyasztasat nézve veri a kijelzőt szinte, szóval szerintem 1-1,5 óra tuti lenne benne, még legalább egy óra a plusz egy nap készenlét, persze ez csak elmélet) , fél-1 óra játék, a többi ilyen Face, net, outlook, insta szóval hasonló. -
Teal'C
veterán
válasz
balika333 #4416 üzenetére
Aha az enyém is gsm bolti.(Sokak szerint sufni gsm) Mégis él a 2 év és amúgy leleveleztem a samuval az első évben elég a garanci jegy a második év igazolásához viszont kell a vásárlást igazoló számla (áfás) és a regisztrációkor küldött visszaigazoló szelvény is.
Mellesleg 277 ért vettem dex-el együtt Október elején.
Nem minden kereskedő sufni, főleg ha már 10 éve náluk vásárolsz. -
válasz
balika333 #4352 üzenetére
egy Mate 10 Pro-ba hogy fér 4000? Ennyit elfoglal a toll?
Igen, a toll elfoglal olyan 1000-2000 mAh-nyi helyet.
Ezen a képen látszik is ,hogy mennyit foglal el a pen a készülékházból: [link]. Az akkutól balra, a készülékház aljától, egészen az akku tetejéig semmi más nem foglalja a helyet, mint a pen. Legalább a negyedével nagyobb lehetne az akku a pen nélkül, úgy meg már bőven 4000 felett lenne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
balika333 #4358 üzenetére
Simán lehet, hogy valamelyik alkalmazás miatt merül gyorsabban, bár ez csak tipp.
Ismerősömnél a volt S7E telóm is jobban bírja, mint Nálam. Én fél nap alatt le tudtam tolni 50% alá, ha nyomkodtam meg hasonló, Nála, úgy, hogy play-ből csináltunk visszaállítást az előző telós alkalmazásaival, bő 1 nap alatt 70%-ig tudta meríteni, úgy, hogy fotózott, nyomkodta, stb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
balika333 #4352 üzenetére
Szerintem a note7 után nem mertek kockáztatni.
Én sem tudtam, hogy lesz ennyi. Sőt az s-pen energiagazdálkodási része be sincs állítva még Nálam.
Facebook, Messenger Nálam is van, Di.fm appal 1-2 óra rádió.
Én most töltöttem harmadszorra, és ez sem folyamatos töltés volt, mert ke kellett vennem töltés közben. De lassan töltöm.
Esetleg.. Gyorstöltéssel töltöd?
-
akooos
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest