Elhajították a népszerűnek ígérkező Note8-at

A Samsung a hazai piacán csak az első hónapban 700 ezer darab Galaxy Note8 értékesítésére számít. A gyötrővideók már kezdenek felbukkanni.

Nyakunkon a Samsung Galaxy Note8 piacra kerülése: az amerikai T-Mobile szolgáltató előrendelői és a Dél-Koreai vásárlók napokon belül hozzájuthatnak a dupla hátlapi kamerás modellhez, ami komoly űrt tölt be az S Pen rajongóinak szívében, hiszen az elődmodellt kivonták a piacról, az újrája pedig csak korlátozott számban volt elérhető. Ami a T-Mobile-t illeti, az amerikai operátornál már csomagolják az előrendelt pakkokat, így rövidesen kiszállításra készen állnak.

Jókora telefon lett, de a Note egyébként is erről híres
Jókora telefon lett, de a Note egyébként is erről híres [+]

Dél-Koreában is óriásinak tűnik az érdeklődés a phablet iránt: a News1 szerint legalábbis a gyártó annyi Note8-ot kíván értékesíteni arrafelé az első hónapban, ahány S8 tavasszal 30 nap alatt elment. Ez 700 ezer darabot jelenthet, aminek a 40%-át is kitehetik a 6/256 GB RAM/tárolóval szerelt modellek, míg a többség a 6/64 GB-os alapváltozat mellett maradhat. Ami a színeket illeti a kisebb kiszerelés esetében, 40% a kék, 30-30% pedig a fekete és a szürke festést preferálhatja. A kék/fekete szín 60/40 arányban oszolhat meg a kövérebb tárolóval szerelt Note8 esetében. Dél-Korea nem részesül a köztes, 6/128 GB-os kombinációból.

A Note5-ből egyébként az indulás 40. napjára fogyott el 700 ezer darab az otthoni piacon, tehát a stylusszal szerelt phablet népszerűsége továbbra is töretlennek tűnik. Persze a következő időszakban minden vásárló kíváncsian fogja szemlélni a teszteket és a visszajelzéseket, hogy a Note8 maga mögött hagyta-e a problémás elődmodell akkumulátorgondjait. Nálunk a phablet értékesítése szeptember közepén indul, az szeptember 14-éig tartó időszakban az előrendelők markát DeX állomás üti.

Mint mindig, amint az internet népe hozzájut egy korai modellhez, késztetést érez arra, hogy a YouTube közönsége előtt feláldozza, és nem maradhat ki ebből a Note8 sem. A JerryRigEverything-féle, kontrolláltabb tesztek befutásáig a fenti, nyilván részben a véletlenen múló landolásokat rögzítő videót mellékeljük, spoilerek nélkül. A videót a XeeTechCare készítette.

Azóta történt

Előzmények

  • Mindenkinek van Galaxy Note8 képe

    Renderkép, védőtokos kép és az S8+ előlapjával összehasonlító fotó is kiszivárgott a Samsung szerint augusztusban érkező csúcsphabletről

  • Ez volna a Galaxy Note8 előlapja?

    Immáron mozgóképen is megcsodálható a Samsung Galaxy Note8 – legalábbis az állítólagos előlapi védőüvege.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés