- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kengyel #14647 üzenetére
Illetve remélem a Note 9 tulajok nem gondolják, hogy nem ez a sors fog rájuk várni...pedig sajnos de. A jelenlegi üzemidejük fél év múlva a kanyarban sem lesz! Bár ne így legyen.
Nekem 7.1.1-el volt tökéletes a telefon...24 órát használtam töltés nélkül, 5:30 kijelző idő illetve standby állapotban semmit nem merült!!!!! Hol vagyunk már ettől
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
kengyel #12217 üzenetére
Vastag tokkal jobb, nekem vékony van és lötyög benne, de így is jól megvédi.Egy ideje vadászom én is olyanra, amivel teljesen passzentos, de szerintem ilyet nem is nagyon találni. Én ezt használom.
FOR SAMSUNG GALAXY NOTE 8 XL BELT CLIP LEATHER HOLSTER FITS A UAG CASE ON PHONEEzeket nézegettem még, de nem olvastam el a tapasztalatokat, amazonon különösen sokat értékelik, érdemes esetleg csekkolni.
gyuri, nem rugged, nekem ez nem nagyon csúszik, de a minősége miatt nem javaslom senkinek.Az első spigen tokom amiről azt hiszem, hogy nem eredeti, annyira kopik. Nem csekkoltam az eredetiségét, de ugyanezt ismét nem venném.
Samsung Galaxy Note 8 Spigen® [Neo Hybrid] Shockproof Bumper TPU Cover Case
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kengyel #12205 üzenetére
Ó.. pedig Én itt már szokszor megkaptam a fórumon, hogy a több 10k-s tok és üveg az pont ezek elkerülése ellen jó, és miért gondolom úgy, hogy nem védi meg a telókat.. Hát, ezért..
Én mindig is úgy gondoltam, hogy több múlik azon, hogy hogy esik a teló, mint, hogy mi van rajta, és milyen tokban van.. Több olyan esetet láttam már, amikor, tokban, üveggel tört, sérült a készülék, tok nélkül pedig nem, max kopás.. Szerencse kérdése..
-
Teal'C
veterán
válasz
kengyel #12185 üzenetére
Igen nekem is ez a tapasztalatom bár az első két nap elszomorított. A legjobb működést mivel 2 simmel használom és folyamatos mobil nettel a hálózatok kezelésében látom kb 1 mp re sem veszíti el a hálót, nugat alatt sokszor előfordult hogy 1-2 perc is eltelt mire újra lett net egy egy hívás után.
-
SzalaiÁdám95
tag
válasz
kengyel #12118 üzenetére
Gyorstöltést es kabelest egyaltalan nem hasznalok csakis vezeteknelkulit nem tudom mennyire szamit de vezeteknelkulin mindig olyan kabelt szoktam rakni ami kicsit gyengebb es kevesebb aramot visz at,szoval nekem gyari kabelal kb 3ora alatt tolt fel a mostanival kb 5, igy egesz ejszakara szinte fent hagyhatom, mivel 1 toltesi ciklus 1 feltoltes
itt meg ugye egesz ejjel tolt mert lassu
-
-
bulitshady
csendes tag
válasz
kengyel #12030 üzenetére
Esetleg francia vagy Telenoros Oreoval megoldódhat a dolog?
Ugyanezt feleslegesen nem tenném újra.
Egyébként nincs olyan alkalmazásom szerintem, ami beragadhatott volna, ráadásul xda-n leírtak szerint reseteltem is őket.Szerk.: a Nougat nem pampogott soha, hogy hosszabb ideig tartsam az ujjam az ujjlenyomatolvasón, az Oreo viszont már jópárszor...
-
bigsee
addikt
válasz
kengyel #11822 üzenetére
Tegnap 15 órakor vettem le töltőről, már le volt szedve a zoreo és utána telepítettem fel. Utána mindent visszaállítottam, legyalultam, újra belaktam, és ment a napi telefonozás ezerrel. Most van az akksi 41 %-on. Nekem teccik.
Amit észrevettem, ahogy névjegyből hívok - ugye automatikusan tárcsáz, ha a fülemhez emelem - sokkal jobban reagál, azonnal elkezdi hívni, N alatt nem mindig sikerült ez. A másik ami tetszik, hogy hívás után nem marad vak sötét a kijelző, hanem feléled, ami N alatt megint csak problémás volt utóbbi időben...
-
szab120
tag
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kengyel #11743 üzenetére
Most Én sem fogok, az biztos.
Wipe cache volt, többet most biztosan nem fog kapni. Nincs túl sok mindenem, de attól függetlenül megszoktam, hogy mi, hogy működik.
Ha most valaki felteszi, és csinál restet, légyszi dobjon egy scrshoot-ot a homescreen-ről.. Lehetőség szerint minden téma mod nélkül.
-
válasz
kengyel #11561 üzenetére
Alapvetően nem lustaság, hanem teszt képen nem indítom újra! Év végén/elején használtam pár hónapig a Note 3 után egy S7 edge-t.
1-2 napig stabil volt az akksi ideje, de a 2. nap után úgy merült magától mint a Titanic...és most is azokat az app-okat használom és felhasználó szokásaim is ugyanazok.Nem akarok ódákat zengeni a Note 8-ról, de szerintem baromi jól sikerült telefon...kopp-kopp
-
válasz
kengyel #11405 üzenetére
Őszintén? Semmi. Na jó, a 6 giga RAM ( az én felhasználói szokásaim mellett s8+ sokszor újra tölti a háttérben futó appokat, ha előhozom őket), valamint sosem volt még "tollas" telefonom, kipróbálom, jó-e az nekem.
Egyébiránt teljesen elégedett vagyok, de a kíváncsiság sokszor győz. Hogy értelme lesz-e a váltásnak? Lehet, hogy nem. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kengyel #11306 üzenetére
Még kitalálom, idő van rá szerencsére.. Csak, zavaró.
Visszarakom majd a flipes tokot, megnézem, hogy annál amúgy látható-e a keretnél, mert az is lehet, hogy már régebb óta olyan, csak nem vettem észre. Bár ugye nem csak abban használom, mert át szoktam tenni néha másikba, pl. mint most a protective-be, és nem vettem észre, csak most. Sőt korábban amikor ez felmerült, akkor megnéztem, és nem vettem észre.
Ezért is teszteltem le tegnap este, hogy bírja-e a vizet, de igen. Bár, a sűrű havazást is kibírta, onnan sanszos volt, hogy nincs gond. Csak..csak..
-
OCTAMD
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest