- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobace #18535 üzenetére
Igazad van, ez így van. ( Az én felszanálói szokasaimhoz mérten, kb dupla úgy bírja a telefon mint eddig a főzött rommal)
Csupán arra akartam rávilágítani, hogy mennyire nem tudnak a Samsung mérnökei optimalizálni a mai napig! A Hades rom készítője egy román gyerek. A kis szobájában külön kernelt tud írni mint egy ezzel foglalkozó szakmai csoport?!?!?! -
Kasya
nagyúr
válasz
bobace #17651 üzenetére
Kikapcsolni nem probaltam, mert a torles volt a celom. De amit irsz parancsnak elvileg mukodnie kellene.
Erdemes megprobalni egy torolheto, lenyegtelenebb appal. -
Massmurderer
őstag
válasz
bobace #17204 üzenetére
Én 50re emlékszek.De nekem 1x se volt még 50% alatt az aksi.Másik az,megnézed a képet amit feltöltött,wifi megy 1%-on.Lemerül,nagynehezen bekapcsolja,wifi már meriti is egyböl.Hiába van töltön ha a töltés kisebb mert nem csak a készenlét meriti,hanem +-ba a wifi is.Note 4nél voltam énis igy.Pont ez volt amiért vennem kellet új telot.90-92%ot mutatott az aksi,csinálnák 1 fényképet,kikapcsol a teló.Bekapcsolom,0% ir ki az aksira.Ezt a zsir új aksival meg a régivel is csinálta.Újrapakoltam az egész rendszert,utána is.Azt hagytam a busba és megvettem a note 8at.Azt az 50%ot vagy itt olvastam a topikba,vagy a tesztbe,nem emlékszek pontosan.
-
laci1892
őstag
válasz
bobace #17142 üzenetére
Ez a szelfi kamera meg a megapixeles háború...
Nálam Huawei P20-pron aszem' a szelfi kamera 20mpx volt. És pont egy rakás sz*r is a note 8-hoz képest. Nem gondolnám hogy egy bizonyos megapixel szám felett ez jelentené a képminőség javulást kizárólag.
Saját vélemény :
Idáig a Note 8 kamerája nappal az előző Huaweiemhez képest egy erős 10%-al gyengébb nappal ( viszont egyáltalán nem rossz a kamerája, másfelől kompenzálja a DEX, az S-pen, valamint a jobb szoftver!!! ). Este totálisan elmarad viszont tőle.
Note 9 esti módját nem néztem még... Érdemes lenne rá nézni, lehet ott már jobban működik este a fotózás. Már csak az AI miatt is. De az egyértelmű hogy a földbe döngöli a Note 8-at esti fotózás téren a p20 pro. Bár tény hogy régebbi is a note 8. De ez csak magánvélemény.
-
bcl
senior tag
válasz
bobace #17006 üzenetére
Nekem a múltkor azt mondták, hogy a gari második évében a Samsung előírásai szerint cserélni KELL a kijelzőt. Remélem, nem értettem félre
Ebben az esetben az akksival együtt cserélik.Szegeden a SES teljes értékű szerviz, itt helyben csinálják, és NAGYON rendesek a srácok
-
Taci
addikt
válasz
bobace #17006 üzenetére
Az, hogy te kizártad, hogy a kábel lehet a hibás, még nem jelenti azt, hogy nem azzal van baj. Szerintem jobban jársz, ha szervizbe küldés/leadás előtt egy másik kábellel is kipróbálod, ne ott kelljen azzal szembesülni, hogy csak ennyi volt a baj.
Kijelzővel együtt az akksit is cserélik. A többi kérdésedre nem tudom a választ, de biztosan jön nemsokára, aki igen. -
válasz
bobace #16710 üzenetére
Olyan túl sokat nem kell vele trükközni mivel akárhogy kímélem a kijelzőm a 2. év vége felé mindig be szokott égni( S3, Note 3, S7). Ilyenkor akksit is cserélnek a Note 8-ban mivel egyben van ragasztva a kijelzővel. Így járt a Samsung, a kutya nem kérte, hogy ragasszák össze a telefont. ( Note 3-ba simán kicseréltem az akksit jó párszor, mert elgyengült)
-
Kasya
nagyúr
-
válasz
bobace #16679 üzenetére
Teljes mértékben megértelek!
Anno posztoltam olyan képet, hogy 1000 óra üzemidő volt nougat alatt, annyira stabil volt a cucc, mondhatni akkor volt a legjobb a telefonom. Akkor volt az, hogy nem értem hozzá a telefonhoz 1-2 óráig, akkor a töltöttség egyszerűen nem változott semmit, szinte csoda voltHa nagyon kell a hívásrögzítés, akkor egy Thai sim-mel megoldható a dolog( szét kell nézni egyéb topicokban, sokan foglalkoztak már a témával, lehet kölcsön is adnák)
-
-
Capella
senior tag
válasz
bobace #16074 üzenetére
Deja vu érzésem van ezzel a Pie rendszerrel. Lassan az lesz, mint a Note3-nál, hogy ottmaradtam rajta a 4.3 Androidnál végig. A barátom még most is úgy használja. Annyi van, hogy néhány újabb program már nem telepíthető, nem fut rajta.
4.3 mellett még lehetett garivesztés nélkül rootolni a Note3-at, de 4.4-en eleinte már nem. Ráadásul a Google külső SD kártyát tiltó marhasága miatt kellett a root is, no meg kilőni a felesleges eltávolíthatatlan és agresszíven elinduló alkalmazásokat. A mai rendszereknél ez már nem gáz.
Még ráadásul a KitKat kifehérített felülete se jött be egyáltalán.Most hasonló érzésem van a Note8 Pie frissítésével. Egyelőre kivárok, annyira nem rossz a 8.1, hogy rohanjak kísérletezni, megszokni az újat.
Oké, hogy Odinnal visszarakhatnám a 8.1-et, ha mégsem jön be a pite, de már csak FR mellett, újra belakással.
Vagyok már annyira konzervatív lusta, hogy inkább kihagynám a felesleges köröket. -
Ákkk
addikt
válasz
bobace #16074 üzenetére
Pld meg kell venni az Adguardot tökéletes pite alatt is. Nem kell kulcsokat generálni.
Egyébbként lehet kulcsokat venni csak fejlesztőként már fizetni kell majd az éves csomagot a samsungnál.
Amúgy pie sokkal gyorsabb és szerintem aksiban sem rosszabb mint az oreo van 1-2 dolog ami még hiányzik de majd a frissitések pótolják.Akooos
Már tegnap. -
Capella
senior tag
válasz
bobace #16066 üzenetére
Hmm, érdekes ez a kulcsmizéria. Korábban ELM Development kulcsom volt, még a SABS-hoz generáltam, utána ment az Adhellben is, majd januárban lejárt.
Ezután KPE Development kulcsom lett. Nemrég frissítettem az Adhellt a 3.1.1.264 verzióra, és gond nélkül jó volt hozzá a KPE kulcs.
De a lényeg, hogy nálad is megoldódott.
Vagy a Pie miatt nem volt jó a kulcsod? Nálam még 8.1 van. -
Ákkk
addikt
válasz
bobace #15542 üzenetére
Ezért kell mindig jelszót cserélni amúgy ez egy jó reklám amit tehetsz a védelemért beirod telefonon keresztül ellopták utána normál pc-ről meg simán zöld macröl megint piros vedd meg a programokat amiket ajánlanak az ostoba újságírók még segítenek is.
Fizetni meg virtuális bankártyával kell amire mindig akkor utalsz amikor vásárolsz nem beregisztrálni a kártyád amivel minden pénzedhez hozzáférnek..
A másik pld google rendelkezik egy csomó adatvédelmi biztonsági funkcióval amivel hiába tudják jelszavam belépni akkor sem tudnak.
A root meg az ilyen oyan alkalmazások mint pld a sabs is lopja az adataid és küldi a fejesztőinek má kérdés ki él vele vissza ki nem... -
-
válasz
bobace #13294 üzenetére
96% au akkum. Szerintem azért 10% és 6% az android rendszer és OS, mert folyamatos bt kapcsolatban van az okosórámmal és napi sokszor a kihangosítóval. A messenger video hívás nagyon sokat zabál, szerintem a kamera miatt. A fényképező is brutális sokat eszik. Tunein 1,5 ora volt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bobace #13294 üzenetére
Az egész facebook app úgy xar ahogy van.. Pl. beteszem energiatakarékba a messengert, az első megnyitásig ott is marad, majd utána újra be kell tennem, és össze vissza fogyaszt, egyszer többet, egyszer kevesebbet, függetlenül attól, hogy mennyit használom.. Katyvasz az egész.
-
szab120
tag
válasz
bobace #13064 üzenetére
Én is csak azért váltok, mert ilyenkor még kisebb bukóval lehet eladni a telót, 2 év múlva meg kb 70-80-ért az egykor 300 ezres készüléket.
A Note szériánál valóban így volt érdemes váltani: Note 2-Note4-Note 7(jó kis teló lett volna..)- Note 8. A Note 3 és 5 eléggé gyenguszok voltak. -
-
_Fefe_
tag
Nem láttam még ezeket, habár nem használom már a Gmail és FB Messenger appokat.
A Gmail app helyett a "Samsung Email" appot használom, a gmail fiókokra is, az rendben működik értesítés ügyileg is. De nem gond, ha találok megoldást valahol, akkor ide úgyis leírom majd.
(Egyébként érdekes, hogy a Sony Z3C értesítései minden programmal működnek nekem. Talán ezek a gondok csak Samsung esetében, android 7 mellett jelentkeznek.
)
-
_Fefe_
tag
Ezt már kipróbáltam én is, sajnos nem működik nálam, de köszönöm. Ez az "Akkumulátorhasználat optimalizálása" rész - Beállítások/Alkalmazások/Speciális hozzáférés/Akkumulátorhasználat optimalizálása -, ahol kizárom azokat az alkalmazásokat, amik szeretném ha küldenének értesítést. Ennek ellenére egyes alkalmazások mégsem küldenek értesítést.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Rémlett ez, most kíváncsiságból ránéztem, itt van még mindig.
-
malor
aktív tag
"Semmi csicsa". Nincs nagyon zsebben. Éjszakára ki van kapcsolva az AOD (8-23 óra között aktív). Mutatja a digitális órát, a dátumot, a töltöttségi szintet, ha megy valami stream, akkor azt, illetve értesítési ikonokat. Ezek közül a BBM jele állandóan aktív. Most még tartalékon dolgozom, így a "Ne zavarjanak" ikon is aktív állandóan.
Témának a doubledot-tól a 29CM van beállítva. A kezdőképernyőm tele van pakolva:
- jobb felső sarok időjárás
- alatta Tidal widget
- alatta S Note widget (5x1)
- alatta baloldalt email widget (már egy ideje sötét háttérrel)
- email widget mellett jobbra három app és egy mappa appokkal
- legalul meg 5 app/link egymás mellett -
S e t h
nagyúr
Egyébként köszi a tippet, tegnap szinkronizáltam az összes feljegyzésemet, most reggel mappákban rendeztem, jelenleg meg a webes felületét nézem az Evernotenak.
Ha másnak nem akkor a feljegyzéseket rendszerezni jó lesz, ha már a samsungnak az a defektes cloud szolgáltatása van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest