- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
kovacs65 #17431 üzenetére
https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-note10/buy/
Cseréld le régi okostelefonod,
és rendeld elő új Note10 vagy Note 10+ készüléked maximum 142 000 Ft kedvezménnyel! A tájékoztatás nem teljeskörű, a promóció, valamint a készülékbeszámítás feltételeiről tájékozódj a samsung.com/hu/article/ oldalon vagy a promócióban résztvevő partnereinknél.Ezek a partnerek pedig a "szokásosak": SES, T, Voda, Telenor, MM, Euronics, ED, Emag
Ákkk: Nálam is marad még a Note8. Mondanám, hogy vártam a 10-et, de "tudtam" (hírek, cikkek, MA, GSMArena stb.), mi lesz benne, és ez még mindig nem az a mobil, amire "várok", így most kivételesen a bemutatót sem néztem, csak az összefoglaló videókat.
-
domerator
veterán
válasz
kovacs65 #16887 üzenetére
Igen, nem akartam hetfore hagyni, tegnaprol tudtam hogy volt meg nekik 1 fekete meg 1 arany, siettem hogy el ne vigyek.
Nem rossz cucc ez a note... most probalgatom es egyelore viszi az 1600 oldalas pdf-et is, meg a fotogepe se kutya (nem is tudtam hogy 2 ois meg 2x optikai zoom van benne) -
maci74
tag
válasz
kovacs65 #16799 üzenetére
Szia.
Pont ezért is kérdeztem az akksira rá. A Note 4em akksija kezd halódni,de reggeltől estig így is elmegy egy töltéssel.Fénykorában 1,5-2napot elment egy töltéssel.Vennék bele új akkut,megkapná a párom a4et.De egy új telonál a szokásos napi használatom mellett jobblenne ha nem kéne tölteni minden nap.Nálam is megy a mobilnet,telefonálás.
-
mateus
senior tag
válasz
kovacs65 #15004 üzenetére
De miért kellene mobilnet feltétlenül? Otthon vagy munkahelyen, bárhol wifin feltolja az adatokat a háttérben.
A nagy tárolókapacitás arra jó max, hogy az ember gyűjtögeti csak a képeket videókat stb. évekig akár, aztán már teljesen átláthatatlan lesz az egész. Jobb időnként karban tartani és lementeni gépre vagy feltolni felhőbe. De ez csak egyéni vélemény. -
guminyúl
tag
válasz
kovacs65 #14997 üzenetére
Szerintem ebben az esetben nem túl elegáns a Samsungot szidni, mert bezárt egy kiskaput, amit te kihasználtál. Ez benne van az ilyen játékban.
Én pont azért vettem dual sim telefont, mert 100 GB mobil adat már egész tűrhető áron van, ami azért már csak elég egy hónapra. Így most van egy céges sim, ami kötelező és szinte korlátlan mobilnet.
Persze nem ismerem a felhasználási szokásaid, de a fentieket egy micro sd kártya szerintem nem pótolja, így talán még jobban is jártál, hogy kimozdítottak a komfortzónádból és új megoldások keresésére ösztönöznek.
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kovacs65 #14992 üzenetére
ezek az alap dolgok, amiket te is tudtál vásárláskor...nem zsákba macskát kaptál
Egyébként meg nem is nagyon értem, hogy mi okból kell videókat + képeket a telefonon tárolni, úgyse nézi minden nap senki, vagy ha igen akkor pl ott a drive, ott meg is lehet nézni anélkül, hogy le kéne tölteni + biztonsági mentést így is úgy is kellene csinálni az ilyen adatokról
-
barca222
tag
válasz
kovacs65 #10829 üzenetére
Én is azért érdeklődöm most hogy hol érdemes megvenni,mert ha itt a fórumban jól választottak akkor másoknak is tudnak,tudunk később ajánlani.
Én is most szeretném megvenni és új vagyok itt ebben a csoportban.
Ha Neked is sikerült regisztrálni és onnan vetted akkor remélhetőleg Nekem is jó lessz onnan a telefon is és regisztrálni is tudom majd 2 évre,és minél többen ajánlunk megbízható helyet annál könnyebben tud más is,mint pl most Én is venni.
Ha a telefonos boltot is ajánljátok akkor most 48000 ftal olcsóbb ugyanaz a telefon mint sestoreban,az nem kis pénz ugyanazért a 2 éves garis telefonért.
Köszi. -
barca222
tag
válasz
kovacs65 #10821 üzenetére
Szia.
Az nagyon jó ha Te is ott vetted és jó lett Neked is a telefon,holnap lehet be is megyek megkérdezem van nekik még?Mert így jobban megérné megvenni náluk 2 éves garanciával mint a Sestoreban vagy a Media Marktban vagy szolgáltatónál,náluk most jóval drágább.
Köszönöm. -
Jakesz
addikt
válasz
kovacs65 #4007 üzenetére
A végén leírtad a lényeget. Addig jók a GSM boltok, amíg nem kell gariztatni. De ha kell, akkor sok fejfájást tudnak okozni. Az egy dolog, hogy sok esetben elkövetnek mindent, hogy rád hárítsák a meghibásodás okát, de még ha be is veszik megjavíttatni, nem lennék nyugodtan, hogy a sufniszervízben a jó ég tudja, hogy mennyire rutinos fószer szerelgeti a drága készüléket, és hogy az a javítás mennyire lesz tartós. Az megint más kérdés, hogy abból a 100 ezer Ft-ból, amit a GSM-es vásárlásnál megspórol az ember a Note 8 esetén, meghibásodás esetén bőven elég lehet arra, hogy a gyári szervizben megcsinálják, és ugye a meghibásodás nem is törvényszerű, sőt kifejezetten ritka. De az ördög nem alszik.
-
-
kkp900
senior tag
válasz
kovacs65 #3484 üzenetére
Nem is fogok!Persze olcsóbban akar mindenki venni.de inkább legyen szolgáltatós ,mint egy év garis szerintem.Meg eleve tele lesz a piac minden telefonnál majd a függetlenített szolgáltatósakkal.Az meg ,hogy majd mennyit bukok rajta amikor eladom az kiderül akkor...Most meg használom majd ha végre megjön a rohadt kijelzővédő üvegfóliám .kb 20.a óta az országban van és nem ér ide...
-
BeastMode
őstag
válasz
kovacs65 #1714 üzenetére
Nem kétlem, Note 4-emen is volt üveg, többféle is és egyikkel se volt baj.
Viszont egy jóféle üveg kéne erre is
Mobile Outfitters nálam nem játszik, mert rohadt messze van.
#1715 nekem meg azt mondták ott, hogy nem is lesz rá normális üveg, a Samsung nem is tervez gyártani rá... -
laci0530
senior tag
válasz
kovacs65 #1403 üzenetére
Olvastam (köszi a jelzést), nekem másfajta hibajelenség van, mint az S8-akon (megjegyzem, nekem azzal múlt hétig nem volt problémám, csak eladtam akkor). Nálam a Note 8-on szerverhibára hivatkozva áll le, ill. olykor önmagától ki is lép, úgyhogy valami az új Android 7.0/7.1 verzióknál nem kerek Samsungon. Érdekes módon a Vernee Mars-omon pedig rendben működik (az is 7.0-s, csak azt a telefont nemigen használom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest