- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cuebler #3127 üzenetére
Én kipróbáltam. Medencéztünk egy jó és csináltam víz alatti fotókat kíváncsiságból.
Semmi bajom nem volt vele. A töltő kábel bedugásakor jelzett, hogy még várjak, mert nedves a telefon, meg a cerka mellől jöttek vízcseppek, amikor kihúztam.
Amúgy semmi bajom nem lett vele. Kb. 10 perc volt a próba.
Nem szoktam ilyet csinálni. Csak kíváncsi voltam. Legdurvább eset, ha kiszállok a kocsimból és esik az eső és közben még a fejemen a telefon. -
Winchester95
őstag
válasz
cuebler #2391 üzenetére
Ez sehol sem fullos.
Gomboknál, alul felül nem védi.
Igazából két megoldást találtam amit már említettek a fórumon.
Mert így a gyári fóliával egyre kellemetlenebb használni.Kérdés , hogy hol lehet ezeket beszerezni. Azt hiszem a fentebb említett Zagg fólia másabb mint ami itt volt belinkelve.
Továbbá hátulra is kellene ugyan ilyen fólia.
-
S e t h
nagyúr
válasz
cuebler #2242 üzenetére
Szándékosan nem akartam leírni az üzlet helyét, mert diszkriminatívnak hatott volna, de sok helyen láttam ezt már így leírva.
Nem emlékszem már pontosan milyen termékre vadásztam, de akkor adtam fel, hogy náluk vegyem meg, amikor leírva láttam vhol, hogy aki vett tőlük ilyen terméket, amikor meghibásodott a cucc, elvitték Romániába, majd onnan ha jól emlékszem a franciákhoz, mert ott volt szervíz, aztán nem látta hónapokig, el is keveredett a cucc, ment a mutogatás a cég és futárcég között, szóval köszi, nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest