- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #13666 üzenetére
Az S8+ még könnyebben belemegy mint a Note 8. Feleségemnek S8+-a van és abban egy gyors micro SD ami 4K-ban is röccenésmentesen vesz fel,ezért szinte mindig az OSMO 2-vel azt használjuk. kényelmes.
Ha érdekes az OSMO-t jobban javaslom, nézz szét a YT-on ,főleg teszteken ezt ajánlják. Nekem nagyon bejött és az ára is már bagatel. -
Ákkk
addikt
válasz
hackeeeee #13518 üzenetére
Felesleges ekkora érzékelő és pixel méretek estén értékelhetetlen részlettelen mosott vagy zajos képek születnek még azok a telefonok esetén is amik már tudják ezt.
Erre minimum aps-c vagy full frame érzékelő kell, hogy értelme legyen ez telefonba soha nem lesz. .... -
S e t h
nagyúr
válasz
hackeeeee #13493 üzenetére
Egy ideje nézem hol tart a technológia a képernyőre írás tekintetében, mert nagyjából ez az elsődleges preferencia ami miatt a Note szériánál kitartok.
Már most találnék más telefont ami szimpatikus, ha találok megfelelő íróeszközt is, akkor lehet a következő telefonnál nem a Note lesz az elsődleges választás.Tudom hogy más cégek sem különbek, de már nem érzek semmi exkluzivitást a Note széria tekintetében.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #13306 üzenetére
Pont most kaptam a mailt, van meg 1 fontos dolog:
Tájékoztatjuk, hogy az új európai általános adatvédelmi rendeletben foglalt adattakarékosság elvének megfelelően 2018. május 25-én töröljük my.samsung.hu profilját annak érdekében, hogy csak a legszükségesebb személyes adatait kezeljük. Ettől az időponttól minden, a profiljához kapcsolódó szolgáltatás (például a szervizfutár és a „Házhozmegyünk” szolgáltatás) is megszűnik, amelyről alább olvashat bővebben.
-
-
OCTAMD
őstag
válasz
hackeeeee #13144 üzenetére
felejtsd el
csak downloading mode-ba nézd
tudod hány embert vettek már palira pl. phoneinfoval ?nálam is próbáltak elsütni ilyet,csak én mindig downloadingba megnézek pár dolgot és igy egyből kiderül
mutatja minden oké,közben meg nem,ennyit a phoneinforól meg a hivatalosról
-
Risard
aktív tag
válasz
hackeeeee #13112 üzenetére
Nekem van most mind mindkettő!Vagyis marad is Feleségnek a note 8 ha leszervizeltettem nekem meg a p20 pro!Amúgy nagyon jó telefon mindkettő s a pronak a kamerájával jó képeket lehet lőni ami néha gondot okozhat az az ai mikor nem ismeri fel mit akarok fotózni!De csináltam olyan portrét vele multkor autómatán azt mondták biztos profi fotóssal csináltattuk!
-
szab120
tag
válasz
hackeeeee #13055 üzenetére
Esetedben igen.
De volt, aki a P20prót dicsőítette.
Note 8-ról váltani még a Sestore-ban is azt mondták, hogy nem érdemes, holott az lenne az érdekük, hogy azt mondják, hogy természetesen az.
Egyébként én is cserélgetem mindig a telókat, nekem egyedül talán méretből adódóan jön be jobban az S9+, bár az igazi az lenne, ha a sima s9 ugyanúgy kapott volna 6gb Ramot, illetve dual kamerát.
Persze engem is mozgat a 4k60 fps, illetve hogy még frissebb proci, még ha tudom is, hogy ennek gyakorlati jelentősége nincs.
Én majd nyáron váltok, mikor már szépen esnek az árak, utána meg majd a note9-re várok/váltok -
viera
őstag
válasz
hackeeeee #13038 üzenetére
Először én is így gondoltam,hogy Note8 helyett S9+ értelmetlen.De szerintem nem az,nekem nagyon tetszik a sztereó hangszóró és az arc+írisz együttes használata.Teljesen sötét helyen is szépen felold.A kamera szerintem nem jobb a P20-ban,tudom mert próbáltam.Na meg az a belógás,szerintem még az iPhone X-ben is szebb.De te tudod,csak leírtam az én tapasztalatom vele mert én is elgondolkodtam rajta.Meg nekem külsőleg is jobban tetszik az S9+.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #13027 üzenetére
P20p nem ér annyit amennyit...
- gyengébb hardver kb 20%-al. Proci is és a grafikus chip is
- micro sd olvasó nincs
- gorilla üveg nincs
- ois minden felbontásnál nincs
- vignetta effekt hiba
- kromatikus aberráció hiba
- gyenge világítású értesítési led
- Bluetooth 5.0 nincs
- 4k 60fps nincs
- IP68 nincs
- Galileo nincs
- front kamera qhd nincs
- írisz szkenner nincs -
viera
őstag
válasz
hackeeeee #13018 üzenetére
Igen,a héten váltottam S9+ -ra.
Nekem tetszik,sokat gondolkodtam de nem bántam meg.
Az akku jobban bírja,a feloldás arc+írisszel tök sötétben is megy.Ujjlenyomat olvasó teljesen jó helyen van,mondjuk nem sokat használom.Sztereó hangszórók nagyok jók,meg baromi jól néz ki korallkék színben.Kényelmesebb is,néha túl nagy volt a Note8.Ha nem nagyon fog hiányozni az S-Pen akkor maradok,vagy váltok Note10-re.De addig maradok S9+ -on.Kamerát még nem sokat próbáltam de szerintem kicsit jobb,nekem a videó nem nagyon tetszett Note8-on sötétben.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hackeeeee #12811 üzenetére
Köszi, lehet az lesz.
Más.
Haver mutatott egy jelenséget a note telefonján, de még csak hasonlóról sem olvastam eddig sehol.
Amikor videót rögzít, akkor időnként beszaggat a felvétel, amolyan megakadás jellegű jelenség, de szinte minden videónál csinálja.
A videó felbontása alap gyári, nem uhd.
Vki tapasztalt már ilyet, esetleg tudja mivel lehet kiküszöbölni? -
Pioneer
őstag
válasz
hackeeeee #12661 üzenetére
Ezt kihagytad azért nem aktiválja:
Telepítés:
1. Töltsük le majd telepítsük fel az APK Editor Pro-t innen: [link]
2. Töltsük le a legfrisebb verziójú SABS-ot (apk) innen: [link]
3. Nyissuk meg az APK Editor Pro-t.
4. Válasszuk az apk fájlt szerkesztés lehetőséget majd tallózzuk be neki a letöltött SABS apk-t.
5. Válasszuk az Attribútumok módosítása lehetőséget.
6. Szerkesszük a csomag nevét: "com.layoutxml.sabs"-ról írjuk át az utolsó 4 betűt benne bármire majd mentés.
7. Telepítsük fel az apk-t majd nyissuk meg.
8. Adjuk meg neki az admin jogosultságot majd a knox licenset illesszük bele.
9. Kattintsunk a Key Submitted-re majd az activate-ra.
10. Kapcsoljuk be a programot a Turn On-al.Megjegyzés: Ezeket a linkeket (szűrő) érdemes hozzá adni:
https://goo.gl/GbSyNf
https://easylist.to/easylist/easylist.txt
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #12661 üzenetére
Rossz kulcsot adtál meg neki.
1. Admin enable
2. Kulcs bemásol aztán submit knox key
3. Activate LicenseNem tudom miféle sabsot használsz de az az activate knox mi a franc. Ennek nem knoxot kell aktiválni hanem a bemásolt kulcsot.
Az én sabsom így néz ki, activate license gombbal..
De mint írtam szerintem nem enterprise kulcsot generáltál samsung honlapon.
-
szab120
tag
válasz
hackeeeee #12556 üzenetére
Ezt sosem értettem, hogy lehet 2 munkanapot végigtolni egyetlen töltéssel ekkora akksival, bár erre született egy jó mondás az okostelók hajnalán, mikor zengtek a fórumok, hogy "nekem 5 napot is kibír egyetlen töltéssel", melyre a tökéletes válasz az "akkor be is kéne kapcsolni" volt
De kizártnak tartom, hogy azonos akksiideje legyen az s9+-al egyazon felhasználói szokások mellett. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged