- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
válasz
Luser2000 #10939 üzenetére
egy kis pontosítás, mert nem pontos.
"Ha az átirányítás hazai szolgáltató számára megy, amely földrajzilag nem itthon van, akkor ROAMING"annak roaming aki külföldön van, az átirányítás szempontjából független. az eredeti kérdésre válaszolva neki mindegy, hogy amire átirányítja hol van. számára mivel "Ha az átirányítás hazai szolgáltató számára megy" belföldi hívásnak minősül. ami adott esetben hálózaton belül díjmentes.
"Ha az átirányítás nem hazai szolgáltató számára megy, amely földrajzilag itthon van, akkor ROAMING."
ez nem roaming, hanem nemzetközi hívás, annak megfelelő díjtáblázattal."Ha az átirányítás nem hazai szolgáltató számára megy, amely földrajzilag nem itthon van, akkor ROAMING."
ugyan csak nemzetközi hívásnak minősül, nem roaming. -
SzuMe
tag
válasz
Luser2000 #3618 üzenetére
A Revolut valóban egy app. Regisztráció után egy prepaid bankkártád lesz, ami lehet virtuális és fizikai kártya is. Én alapvetően azért kértem fizikai kártyát, mert szinte ingyen tudok atm-ből felvenni pénzt itthon és külföldön is. A kártya feltöltése kártyás vásárlásnak minősül, ezért elméletileg ingyenes. Október óta érhető el a készülékbiztosítás náluk.
Itt és itt valamint itt elég jó összefoglaló van a rendszerről. -
törölt tag
válasz
Luser2000 #2125 üzenetére
Hát, ennél az üzletnél nagyobb negatív reklámot nem nagyon lehet csinálni. Bemegyek, akarok venni egy 300ezres telefont, bunkók, sóhajtoznak, gyökerek, még a Samsungtól is elmegy a kedvem. Átmegyek a szomszéd ED-be és inkább még márkából is más fajtát veszek. Nem hinném, hogy van normális ok hagyni ezt így évek óta.
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #2125 üzenetére
Jaaaa, hogy ez valami "himihumi" Samsung. Fasza dzsíméles ímél címük van. samsungpecscsp@gmail.com
-
BeastMode
őstag
válasz
Luser2000 #1513 üzenetére
Nagyon szépen szól az i7, a mélyeket is szépen kiadja, de összességében a 6P hangszórói jobbak.
Na de a Note 8... A közelükben sincs sajnos.
Végülis mindegy számomra, mert az utcán ott az AKG headset, itthon pedig a JBL Bluetooth hangszóró, csak azért sajnálom kicsit, hogy miért nem tudtak legalább egy Apple féle stereo hangzást létrehozni (alsó hangszóró plusz felső előlapi beszéd hangszóró). -
nbukta77
addikt
válasz
Luser2000 #1368 üzenetére
Nem torolgedtem. De az nem is arthatna neki szerintem. Mindegy. Amugy nem a telefont fikaztam. Az nagyon jo. De ezzel a minoseggel ha ez ilyen nem vagyok elegedett. Lehet teljesen egyedi az eset es csak nalam fordul elo. Az s8- on ezt nem tapasztaltam. Pedig azt is hasznaltam egy hetig. Na de ez akkor is duhito. Es mit kezdjek vele? Ezt ha vissza viszem elhajtanak.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Luser2000 #1289 üzenetére
Kerlek szolj, ha talalsz egyet, mert nem kulonosebben kerestem, csak belefutottam
(#1280) nbukta77:
Ha folia, akkor a Westendes MobilOutfitter. Mar lassan fizethetnenek, mert annyit emlegetjuk.
Ha uveg, akkor jelenleg ugy nez ki, hogy a Whitedome a legjobb. Ott tuti nem lesz halo effekt, csak a szeleken gyujti a koszt, a kijelzon kivul. -
Saját
csendes tag
válasz
Luser2000 #1239 üzenetére
Szia!
De, én is pont ezzel szívok.
BeastMode jól írta: az alsó perem a hibás.
- Egész egyszerűen nem tudod a dokkolóba a perem végett betenni. Erre még rátesz az is, hogy a Dex-ben a Type-C csatlakozó mellett (jobbra, balra) van két borda, ami méginkább eltartja (ez az oka, hogy egészen vékony tokokkal sem megy a dokkolás).A gyári tokok közül sem mindegyik jó, csak azok amelyikek alsó része teljesen nyitott.
- Clear View álló tok (itt a mágnes valami gikszert okoz...),
- LED View tok,
- Alcantara tok,
- Kétrészes tok,
- Clear Cover tok.Sajnos az Ütésálló tok (Protective Case) nem dokkoltatható...
Kasya javaslata a Type-C toldóra nem rossz, de itthon egyedül a Delock kínálatában található ilyen "köztes elem".
Van még egy megoldás, amikor Type-C APA/ANYA oldali kábellel csatlakoztatod.
https://youtu.be/44u5t708rCwNekem ezzel csak az a bajom, hogy eddig megbízható gyártótól nem láttam még ilyen kábelt, és nem szeretném ha a Note 8 egyszercsak zárlatos lenne egy sz*r 3000 Ft-os kábel végett.
Tudtommal a Samsung nem tervezi ilyen hosszabbító forgalomba bocsátását.
Még a Thunderbolt 3 felel meg a Type-C-nek, de ahhoz sincs APA/ANYA oldali hosszabbító, csak APA/APA.
Hogyha van valami ötleted, szívesen veszem.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest