- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
shadowcam #10640 üzenetére
Ez igaz, bár én Apexet használok. Nincs Note -om, de, úgy rémlik, hogy a Note egyes funkciói (pl. az S-pen -hez kötődők) ragaszkodnak a TW -hez. Rosszul tudom?
Taci:
A cikkben, amit linkeltem, ott a kép a fektetett home -ról. Mellette ott a menüpont, ahol aktiválni lehet a forgatást. Az tuti nem az app drawer. -
C-max
kezdő
válasz
shadowcam #9709 üzenetére
Szia! Led view cover, saját tapasztalom: tavaly szeptember óta van meg, teljesen más anyagból van a Note 8-é mint az S széria. Vicc az egészben olyan mint ha az anyag át lenne szőve valami üveg szálas dologgal, azaz ha kopik a tok, szúrja a füled telefonálás közben... És nem lehet vele mit kezdeni. Esés ellen nem sokat véd, főleg hogy nekem repülés közben ki is nyílt, és pofára esett
-
Gomez86
őstag
válasz
shadowcam #9709 üzenetére
Nekem S7e-hez volt (sajnos nem volt rajta amikor leesett.....) annyit már akkor is lehetett tudni hogy tönremegy az átvezető kábele. Ezért fontos hogy olyan helyen vedd ahol a gari sima ügy. Én ezért SS-ban vettem bevittem amikor tönrement és a kezembe nyomtak egy másikat egyből kérdés nélkül.
Lehet veszek erre is...
S7e tapasztalat: Annyit még érdemes tudni róla hogy limitált a rajta megjelenő információ elég erősen korlátozott, és nem világít folyamatosan, csak ha megnyomod az oldalán az ébresztő gombot, meg amikor becsukod. (meg amikor hívnak természetesen).
offba tettem mert lehet hogy N8-nál nem így van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest