- Netfone
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
-
törölt tag
válasz
bigkokas #16553 üzenetére
Én most több droidos (egyébként Pite) telefonon és böngészővel próbáltam ezt az oldalt. Mindegyik erőlködik a betöltéssel. Gondolom a kép betöltése is ezért esik szét.
Szerk.:
Érdekes, hogy mobilnettel gyorsabban betölti. Wifi -vel lassabb. Pedig elég jó az itthoni netem. -
Ákkk
addikt
válasz
bigkokas #14279 üzenetére
Hát akkor valószinűleg semmi gondja nem (a tok védett volna ennyit)lenne amúgy meg szerintem nem törnek olyan könnyen nálam nem egyszer röpült már a gyári protective tokkal és semmi baja.
Kijelzővel kifele soha nem rakom zsebre, biztosítva nem volt mert akkor lehet olcsóbban megúsznád?Amúgy a szervíz általában jól dolgozik... -
válasz
bigkokas #14267 üzenetére
én nem jártam jól a váci út 30-ba, ha azt tudod akkor kerüld. (amúgy 95e ft, ahogy előttem is írták már)
amire figyelj, elvileg utána kapsz egy papírt, hogy nyomás próbázták és ugyan úgy vízálló a telefon.
ellenben ha látszik a hátulján, hogy a javítás nem 100-as, pl ragasztó vagy por kerül az üveg alá vidd vissza, hogy ne járj úgy mint én..
story:
#14265 -
Capella
senior tag
válasz
bigkokas #13366 üzenetére
A Viber és Whatsapp is elég nagy akkuzabáló. Volt egy ilyen lista, valahol megjelent, benne voltak az első tízben.
Nem mindenki teheti meg, hogy nélkülözze ezeket, ha meg használja, többnyire online is kell lenni szinte állandóan, nem csak alkalmanként ránézni.
Én korábban utóbbi módon alkalmilag használtam a Vibert, de csak rootolt telefonnál lehetett teljesen letiltani Greenify-jal, különben mindig újraindult és a háttérben folyamatosan futott.
A Note8-ra már fel se raktam.
A hálózat is tud problémát okozni. Note 3-nál volt párszor, hogy vonaton utazva összeakadt valami, fűtött a proci, mint állat. Úgy gondoltam, hogy valamilyen letöltéssel lehetett baja ilyenkor, böngésző és más appok, ahogy a cellák változtak menet közben, megszűnt a 4G, 3G lett vagy Edge, és viszont.
De Note8-nál ilyen még sosem volt. -
Capella
senior tag
válasz
bigkokas #13348 üzenetére
Pénteken nálam is elkezdett a nedvességre panaszkodni. Eddig ilyen nem volt, azt hittem az lesz, amit néhányan egyfajta Oreo bugként(?) jeleztetek már. De nem!
A kábelt bedugva és kihúzva látom, hogy jócskán vizes. Tehát ez biztosan nem vaklárma nálam. A zsebemben volt, ahogy szokott, és az eső valahogy becsorgott a zsebembe, a csatlakozó meg felfelé van.
Szárítóeszköz nem állt rendelkezésre, utazás előtt tölteni akartam, de így nem lehetett. A nagyja vizet kiszorítottam a töltő csatlakozójával, majd a megszokotthoz fordítva lefelé zsebre tettem. 2-3 óra alatt teljesen kiszáradt.Ami a drasztikus akkufogyást illeti, valami nagyon összeakadhat nálad. Nekem már nem nagyon van különbség a Nougathoz képest, mindez factory reset nélkül. Mások is írtak ilyet, esetleg egy vagy több FR után. Nyilván az sem mindegy, FR után hogy van beállítva, mi van letiltva. A közösségi appok nagy akkufogyasztók.
Szinte biztos, hogy ott egyedileg nálad van valami rossz együttállás. Ki kellene nyomozni a Wakelock Detector Lite appal, hogy mi szívja a vérét. Root nélkül kicsit macerásabb, PC is kell hozzá, de van leírás. -
-
S e t h
nagyúr
válasz
bigkokas #10836 üzenetére
Jártam így én is, nem jöttek az értesítések utalások, vásárlások után, fel sem tűnt, amíg vki nem szólt, hogy megkaptam-e egy utalást, mondom nem, de hát elküldték.
Megnézem, basszus, tele voltam meg nem nyitott üzenetekkel, még csak nem is jelezte a rendszer, hogy megkaptam őket. -
bigkokas
tag
válasz
bigkokas #7481 üzenetére
Vagy 265.00 Ft ..lesokkoltam én is..ráadásul pont velem volt az asszony is..aki nem igazán rajong a mobilfüggöségemért.de megnézte ő is a következő telefonom..szerinte ez tiszta sony..😁 forma..ezzel nagyon nem beszélt félre és le..sony z volt az első igazi okosom.a Nokia N8 után..úgyhogy most már csak türelmesnek kell lennem,mert most valami más nagy dologra várunk.. mára van kiírva a kislányunkal.😁
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Autós topik
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest