- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobrusz
senior tag
válasz
james008bond #17812 üzenetére
Én 512-es EVO-val használom, tökéletesen működik
-
bcl
senior tag
válasz
james008bond #17812 üzenetére
400-assal használtam, gond nélkül. Gondolom a 256-os is rendben megy...
-
Taci
addikt
válasz
james008bond #17656 üzenetére
Kikapcsolod a telefont --> Power gomb + Bixby gomb + Hangerő fel gomb --> bekapcsol a telefon, előjön egy kék hátteres rész Rendszerfrissítések telepítése vagy hasonló szöveggel, engedd el a gombokat --> jön egy újabb ablak, egy kipurcant Android logóval, ez a normális --> vársz pár másodpercet, előjön egy karakteres menü, fekete háttérrel --> a hangerő le/fel gombokkal navigálj a Wipe Cache Partition menüpontra (és még véletlenül se valami másra, pl. a teljes törlésre
) --> a bekapcsoló gomb egyszeri megnyomásával kiválasztod --> megcsinálja, kiírja, hogy a telefon újra fog indulni, megőrsítést kér, hogy igen, nem --> igenre állva ismét bekapcsoló gomb --> a telefon újraindul, készen is van.
-
bobace
addikt
válasz
james008bond #17656 üzenetére
[link]
Már a fejlécben leírja, még találatra sem kell rámenni , azért is linkeltem így. -
bandi0000
nagyúr
válasz
james008bond #17400 üzenetére
A promó egyáltalán nem a stazisztikák jabításáról szól...
Ugyan mi az amiben annyira le van maradva a samsung? Nyilván nem kísérletez ki új dolgokat mert a kínaiak mindig gyorsabban olcsóbban meg vannak vele, amit majd tovább fejleszt, nézd a szifonokat, mostanában kereült bele rendes hangerőszabájzó mrg fájlkezelő, na ez a lehúzás
Kurva drágák a telefonok, de nem csak a samu hanem az összes
-
válasz
james008bond #17392 üzenetére
okés igazad van.... rosszul fogalmaztam.
Csak azért linkeltem be, hogy eleg komoly üzletpolitikát folytat a Samsung az új Note sorozatával. -
domerator
veterán
válasz
james008bond #17249 üzenetére
Koszi, akkor ez fent van
-
domerator
veterán
válasz
james008bond #17246 üzenetére
-
Taci
addikt
válasz
james008bond #17173 üzenetére
Köszi, de a fényképező éjszakai módjára gondoltam.
-
Dr V
őstag
válasz
james008bond #17149 üzenetére
Havi mennyit kell rá költeni? Netán sokat fogyaszt százon?
Troll offMégis melyik telefon tartja az árát?
-
laci1892
őstag
válasz
james008bond #17149 üzenetére
Pénznyelő? Miért?
-
Massmurderer
őstag
válasz
james008bond #17059 üzenetére
Figyi..ha minöségröl irsz,ne telon halgass zenét vegyél 1.5-2millióér erösitöt,meg egy belépö fülest,úgy 900k árba.Azt akkor ott a minöség.
-
csocsoszán
őstag
válasz
james008bond #17059 üzenetére
A note8-nak a hangja kiváló.
Egy jó DAC-al meg igen drága dolgokat megszégyenítő! Erre nem lehet panasz.(Sennheiser hd800-on igen jól el tudom dönteni mi jó és mi nem.) -
Massmurderer
őstag
válasz
james008bond #17055 üzenetére
Jól szól,basszus is van szépen..Kb. azt jelenti hogy ha buszon vagy,és feltolod 3/4 hangeröre,buszon mindenki odanéz,és mindent hall a zenéböl
-
akooos
veterán
válasz
james008bond #16900 üzenetére
Mi a cél a Mi Home appal? Mert ha ugyn abba a profilba lépsz be 2 eszközön, akkor "klónozva" van kb. Nálunk is így működik asszonnyal.Ok, elolvastam az előzményeket, bocs.
-
Taci
addikt
válasz
james008bond #16895 üzenetére
Van pár ilyen app, aminél felajánlja ezt a lehetőséget, hogy két külön felhasználói fiókkal jelentkezz be, pl. Facebook, Viber, Snapchat, Skype, WhatsApp stb. De hogy a te appod ide tartozik-e, azt nem tudom. Mi a neve? Amúgy nem telefonfüggő, hanem inkább rendszerfüggő, szóval ha ezen nem megy, akkor egy S10+-on sem.
Beállítások --> Speciális funkciók --> Dual Messenger
Itt listázza, mely' (telepített) appoknál lehet ezt a funkciót használni. Ha nincs benne a tiéd, nem tudom, hogy lehet "bele tenni". -
Dr V
őstag
válasz
james008bond #16845 üzenetére
Samunál sokszor szoftveresen vannak (direkt, de nem bizonyítható módon) elrontva a dolgok. Note 2 fórumban nézz vissza, nekem is volt normál használat mellett 10+óra kijelző időm, de a note3 megjelenésével érdekes módon eltűnt...
-
Massmurderer
őstag
válasz
james008bond #16824 üzenetére
Engem az nem érdekel tudod?Itt hivatalosan elismerték hogy átb*szták a vevöket.Ha ebbe kamuztak,belebuhertak,ki tudja még mibe nyúltak bele.lehet ennyivel azok a kameratesztek is olyanok.Ki tudja nem e fizeték le a tesztelöket.Igaz ilyenre is volt már példa.Notch meg nálam kizáró ok amúgy is.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
james008bond #16824 üzenetére
És mennyire leszel boldogabb, hogy ha a te általad jobbnak vélt Xiaomi telefon 20-30k-val többet hoz? Miért jó az neked? 10 évvel ezelőtt még oké, számított, de manapság már nem annyira, plusz gondolom a xiaominak le van rendesen gyalulva a rendszere, és inkább egy stock doridhoz mintsem egy egyedi gyártói felületre hajazna
-
Massmurderer
őstag
válasz
james008bond #16822 üzenetére
Irtam.Amig [link] igy intézi az általad leggyorsabbnak leirt,addig szerintem hagyjuk.
-
Taci
addikt
válasz
james008bond #16722 üzenetére
Szörnyű, amit vele csináltak. Eddig szép volt, a widget is, de amit ez az új frissítés hozott... (sokkal inkább elvitt....)
gyuri81: Én sem találok rá módot. Szóval maximum csak ha "méretre vágod" a háttérképet, hogy pont úgy álljon, ahogy te szeretnéd. De hátha valaki már megtalálta rá a módot.
-
Massmurderer
őstag
válasz
james008bond #16722 üzenetére
Hála égnek nem hazsnálom.Szarul szol amúgy is.Jetaudiot használom,amivel bitangol szól.Note 2,note 4nél a poweramp volt a jó,itt most megvettem 1400ftért a feloldot,de nemszól úgy vele mint a jetaudioval.
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #16707 üzenetére
Biztos megoldjak, ha demozni tudjak a technologiat, de gondolom nem veletlenul nem adtak meg bovebb infot rola. Az Oppo 50w is okosba, akku szeparalassal lett megoldva, ha jol olvasom.
(#16708) blu79: ez meg valos problema?
-
válasz
james008bond #16699 üzenetére
Annak a samsung akkunak oly mindegy, ha éjszaka végig a töltő padon vagy a vezetéken van. Az alatt a 2 év alatt, amíg az átlag júzer használja, nem ezt fogod megérezni, az akku kvázi tökéletes lesz 2 év után is. A szoftveres avultáltatást fogjuk megérezni, ami arra sarkal, hogy új telefont vegyél.
-
TODI1111
veterán
válasz
" 20-80% között lenne kb a legideálisabb az akksinak."
Nekem meg az a legideálisabb ha reggeltől estig kibírja és mivel a telefon van értem és nem fordítva ezért megszokja, hogy 100%-ra lesz töltve és ha kell akkor 10%-ig is lemerül ha csak úgy bírja ki amig hazaérek. -
válasz
Tehát azt akarod mondani, hogy 60%-nyi energiát hasznalsz el a töltések között?
hát akkor ott rohadjon meg az akkumulátora ahol van, ez használati eszköz. Majd cseréli a samu a 2. Év vége fele, mintahogy szokták nálam...
-
válasz
james008bond #16656 üzenetére
Te jó ég az nem semmi! Hogy nem vágtad még a falhoz? Mondjuk mit vár az ember 300e Ft-ért
Mindig ennyit tudott a telefonod? FR volt már?
De úgy néz ki nem egyedüli gond, hogy az akksi vagyis a rendszer egyszerűen nem tudja magát standbay-ba rakni, hogy ne merüljön. Jó lenne rájönni, hogy mi okozza hibát.
-
pcsabee
csendes tag
válasz
james008bond #16590 üzenetére
Nekem (Pie óta) az értesítési hang is szól (ötletszerűen) hívás és beszéd alatt. Ki kellett kapcsolnom az értesítési hangot, mert rettentően zavaró!
-
Taci
addikt
válasz
james008bond #16391 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt. Csak egy újabb Apple-feature honosítása... Sokkal jobb lesz nekünk ettől.🙄
-
MCMLXXXII
tag
válasz
james008bond #16359 üzenetére
-
MCMLXXXII
tag
válasz
james008bond #16359 üzenetére
felraktam az activity manegart meg a quickStart
-
mateus
senior tag
válasz
james008bond #16334 üzenetére
Igen jó ez a feature, csak az a baj h nekem akkor is bekapcsol így a kijelző ha zsebre próbálom rakni, tehát nem csak ha vízszintes felületről emelem fel, emiatt ki is kapcsoltam, nehogy mindenféle hülyeséget csináljon
-
bobace
addikt
válasz
james008bond #16334 üzenetére
Azért bemásolni egy sort egy appba a megfelelő helyre nem nevezhető programozásnak
-
haxiboy
veterán
válasz
james008bond #16332 üzenetére
Jogot kell neki adni. Talán fentebb írták hogy a legegyszerűbb.
-
Gomez86
őstag
válasz
james008bond #16293 üzenetére
"Jedi mozdulattal képernyő felvillantás megszűnt?"
Ha itt arra gondolsz hogy fel lehet-e kelteni a képernyűt a dex szenzorral, akkor nem szűnt meg.
-
blu79
addikt
válasz
james008bond #16219 üzenetére
Talán egy pár pillanatra volt gépen míg lejott 1 2 kép de töltőn nem volt... most pl megnéztem hogy éjjel 3 vagy 4 % merült úgy hogy semmit nem csináltam... és a mobilnet meg wifi ki volt kapcsolva.
-
Capella
senior tag
válasz
james008bond #16203 üzenetére
Akkor úgy, előbb töröld a régit.
Ezt az apk fájlt telepítettem egy olyan telóra, amin nem volt még ACR.
A beállításokkor kérte a szükséges hozzáféréseket és működik rendesen, névvel menti a beszélgetést a névjegyzék alapján. Semmi "unknown".
Ezen a telefonon a Play se hozza fel, hogy van frissítés, úgyhogy frissülni itt garantáltan nem fog. -
Capella
senior tag
válasz
james008bond #16199 üzenetére
Rakd vissza a 30.2 veziót, abban még jó volt. ACR 30.2
APK Exporttal mentettem. Utána ne frissítsd.
A 31.1 verzió frissítési infójában írták, hogy ez lesz a Google Play policy miatt, és "unknown" névvel menti a hvást, amit neked kellene majd átnevezni. -
zzola
titán
válasz
james008bond #15913 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem fontos...
Kit érdekel a kijelző idő?
Persze aki nem használja és/vagy offline van a készüléke, annak a Bogyó és Babóca nézése közben fontos lehet...De ez az én szubjektív véleményem, nem kell vele egyet érteni...
-
guminyúl
tag
válasz
james008bond #15704 üzenetére
Monitor általában van munkában is, ha az irodai jellegű. Bármilyen teljes méretű billentyű+egér csatlakoztatható. Klasszikus irodai munkákra kiváló. Nekem sokkal könnyebb a céges mindent egy eszközről elérni.
Otthon mi csak dexet használunk. Se laptop, se pc. Inkább megvettem 2x 20.000 Ft-ért két kijelző mellé. Sokkal olcsóbb volt, mint egy laptop vagy pc. Nem éreztem lehúzásnak.
A note 9 már önállóan tudja a dex módot.
-
válasz
james008bond #15704 üzenetére
Mert ez egy telefon elsősorban.Erre van tervezve,abból is a legjobbak egyike,ami a tudását illeti,a S Pennel együtt.
Ennyi erővel megcsinálhatták volna azt is,hogy laptop lelke legyen,vannak is ilyen fejlesztések,de alig hallani erről.Pedig ezt még jobban bírná,hardverileg biztos.
Jól van ez így,ez egy nagy plusz,amit nem sokan használnak-de a lehetőség adott és azt jelenleg a legjobban tudja.
Böngészéshez tökéletes DEX-el.
Nekem monitorom van-melóhelyen is-valamint vezetékes és vezeték nélküli bill+egér(nem BT alapú)-de ezt nem én írtam,keversz valakivel. -
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #15698 üzenetére
Utazáskor mindig magamal viszem alap net levelezés filmnézés a legtöbb szállodai tv re rá lehet kötni utvonaltervezés információ stb., munkára nálam kevés de munkát intézni pont elég.
Nem rossz dolog nekem kellemes csalódás amúgy usb 2 az aljzat. -
válasz
james008bond #15698 üzenetére
Pl. nem kell laptopot hordozni a melóhelyre,a Note 8+DEX tudja ezt.
-
bordi10
senior tag
válasz
james008bond #15231 üzenetére
Parancsolj
One UI új design szerint van már utánhúzva... -
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #15182 üzenetére
Hát nálad amúgy valami más is eszi az aksit ennyire azért nem gyenge.
-
front3r
őstag
válasz
james008bond #14331 üzenetére
Szerencsére egyszer sem futottam bele hasonlóba.
-
zzola
titán
válasz
james008bond #14331 üzenetére
Huawei Mate10 Lite is csinálja. Ilyen céges telefonom és csak jönnek az sms-ek, térerő meg van...
-
Ateszpapa
addikt
válasz
james008bond #14212 üzenetére
Az különösen.
Olvasd el a hozzászólásokat, nekem is meríti eléggé sajna.
De ha ez nem zavar, vedd meg mert szép, jól mutat, de készülj fel, hogy meríti rendesen. -
Ateszpapa
addikt
válasz
james008bond #14208 üzenetére
Azt meg se vedd, nagyon meríti az órát.
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #14209 üzenetére
Nem tudom
De másnál is ez volt a gond pár hete... Nézd meg a telefonodon a settings-alkalmazások-samsung health alatt az engedélyeket, tuti minden engedélyezve van e! mert lehet nálad is ott mászott el valamiért...
-
Madwe
nagyúr
válasz
james008bond #14205 üzenetére
Valakinél már előfordult ilyen a gear topikban, jogosultság probléma volt! Azaz május környékén valamelyik jogosultságot nem adtad meg az shealthnek. Nem biztos h a lokációt amúgy, minden kell neki
-
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #14205 üzenetére
Csak a közhelyeket tudnám pufogtatni.
- összes engedély meg van adva az alkalmazásengedélyekben az alkalmazásnál?
- gyorsítótár törlése
- alkalmazás reinstall
- végső esetben factory reset.
Furcsa hogy egy ideig oké volt, aztán nem.
GPS megfelelően működik? Google mapsban jól mutatja a -tartózkodási helyet? -
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #14203 üzenetére
Nem tudom mi okozhatja.
Nálam akkor akadt probléma, ha nem volt bekapcsolva a net és/ vagy energiatakarékos üzemmódban voltam. -
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #14200 üzenetére
-
Odzse
tag
válasz
james008bond #13913 üzenetére
Köszönöm a duál hangszóróval kapcsolatos segítséget. Mivel új készülék, ezért nem szeretném root-olni. Marad minden így, egy hangszórósan.
Más:
Tegnap felrakattam a mobileoutfitters-nél egy full body clear fóliát. Az S-pen nem karcolja. Korábbi hozzászólásokban volt, akinek karcos lett a fólia az S-pentől. -
válasz
james008bond #13678 üzenetére
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #13417 üzenetére
Na szerinted?
2018 májusi egyébbként... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
james008bond #13413 üzenetére
Általában ekkora szokott lenni.
-
pethYeti
addikt
válasz
james008bond #13413 üzenetére
Hátha ez a 710 mb azt jelenti hogy csináltak valamit az akku használattal is. De ez majd 2-3 nap múlva kiderül.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
james008bond #13083 üzenetére
nekem megoldódott kb 2 hét alatt mikor jött rá az az 500MB körüli frissítés, azóta nem indul újra és nem panaszkodik arra, hogy nedves lenne az usb
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
james008bond #13083 üzenetére
Nekem ilyet általában reggel, első feloldáskor csinál, és véletlenszerűen egyszer-kétszer napközben.
-
válasz
james008bond #12917 üzenetére
Akkor sorban...
A naptár program : Business Calendar Pro ( évek óta kint vannak a naptár bejegyzéseim)
A mappa kinézetek pedig a Nova launcher érdeme! Nálam a Touchwiz alapból tiltva van a fenébe, mert egy buta valaminek tartom...Elsősorban azért mert nekem a gesztussal való felfele húzás is évek óta alap.
Root...
Tényleg nagy szívás lett a knox miatt...Pedig igazán akkor lenne okos telefon
Nekem Note 3-on baromi sok dolog le volt automatizálva.
-
válasz
james008bond #12906 üzenetére
-
kazanka
őstag
válasz
Tegyél fel egy Phoneinfot.
-
törölt tag
válasz
Átvertek a telóval, szerintem valami klón!
-
Ákkk
addikt
válasz
Substratum+andromeda+téma ezzel meg lehet csinálni root nélkűl is.
-
válasz
james008bond #12900 üzenetére
Nem root-olt. Miért?
Es4: Nekem ilyen hosszú a kijelzőm
)
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #12885 üzenetére
Ezt nem tudja a telefon vannak sportórák amik megfelelő kiegészítővel ezt tudják és az shealt-ba tudnak szinkronizálni a telefon vérokszigénszintet és pulzust tud mérni ....
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #12882 üzenetére
Mivel méred ?
-
AndrewTdi
addikt
válasz
james008bond #12823 üzenetére
lehet, hogy a gyorstöltéshez hozzá tartozik az is, hogy minimálisra vegyék vissza a procit és miegymást. Amugy azt vettem észre, hogy gyorstöltőre rakva, de basztatva a telefont, nem működik a gyors töltés. csak ha lezárt és kikapcsolt képernyővel van. magyarul azh békén van hagyva.
-
törölt tag
válasz
james008bond #12815 üzenetére
N8-on nem ment acr mindenkinek, s9 szérián meg senkinek.
-
kazanka
őstag
válasz
james008bond #12741 üzenetére
Tegyél fel másik zenelejátszót
-
zzola
titán
válasz
james008bond #12741 üzenetére
Pedig a kapcsolatoknál is be lehet állítani adott partnerre egyedi hangot...
-
törölt tag
válasz
james008bond #12738 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
james008bond #12738 üzenetére
Ne már! Csak sikerül betallózni egy file-t...
-
kengyel
nagyúr
válasz
james008bond #12729 üzenetére
Ez nagyon oké, ilyen az enyém is, persze FR- után.
-
törölt tag
válasz
james008bond #12709 üzenetére
Beállítások > alkalmazások > menü > speciális hozzáférés > a rendszerbeállítások módosítására képes appok
-
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #12601 üzenetére
Mintha a készenléti fogyasztása ugrott volna meg.
Nekem is ez a tapasztalatom.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
james008bond #12605 üzenetére
Ja persze, van, de nem elterjedt. Gyári tokok, Nillkin stb minden telefonra vannak. Nyilván. Szerintem viszont a tokok 99%-a csúnya, de ez megint egyéni probléma.
Én már 98 óta cserélgetem a telefonokat. Állandóan mást és mást veszek, és csak azért írtam le amit, mert itt is azt tapasztalom, hogy ez egy "c" vágány egyenlőre
És ahogy eddig az ilyen telefonoknál volt
Az is marad
Tartok tőle hogy szoftver szinten is -
válasz
james008bond #12598 üzenetére
Nekem korabban 50%-nal 3 óra kijelzőm volt
-
válasz
james008bond #12590 üzenetére
Nálam volt FR. 2x is. Nekem is -1 óra üzemidő. Most jött Telekomra frissítés, majd 500mb, szerintem túl nagy biztonságinak. Majd meglátjuk. Anno note 4 esetén kb 2 év után kezdtem ezt érezni, hogy basszus, zavaróan gyorsabban merül. A végén még megválunk egymástól?
-
válasz
james008bond #12587 üzenetére
Sajnos el kell engedni ezt a témát. Speciel én órákat foglalkozom néha a témával ,hogy mi a gyík lett a telefonommal oreo óta.
A 8.0 elcseszte az üzemidőt a felhasználók többségénél, sajnos ezt tudomásul kell venni . Buktam kb 1 óra kijelző időt, ugyanolyan felhasználás mellett.
-
_ak_
addikt
válasz
james008bond #12483 üzenetére
Szerintem valami folyamat optimalizáló dolog lehet, erre gondoltam. Ez néha tényleg felvillan és el is tűnik.
Más. SABS jól muzsikál Oreo alatt is?
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #12483 üzenetére
Ez új au oreoban minden háttérben futó alkalmazásról értesít ki lehet kapcsolni de már nem emlékszem hol van.
-
Teal'C
veterán
válasz
james008bond #12478 üzenetére
Lehet be kéne vinned ha ilyen gyenge az akkud. Nekem pl semmi bajom pedig fél éves.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
james008bond #12422 üzenetére
Az melyik?
-
szab120
tag
válasz
james008bond #12253 üzenetére
Köszönöm
-
szab120
tag
válasz
james008bond #12236 üzenetére
Tudnál egy linket az említett tokhoz?Köszi előre is
-
Taci
addikt
válasz
james008bond #12145 üzenetére
Soha nem használtam még 3rd party launchert, a gyári megoldásokat szeretem, de a korábban megvett Nova Launchert most feltettem...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
james008bond #12033 üzenetére
Simán a tárhelyre pakolta, ahogy megnyitottam a fájlkezelőt.
Mondjuk a csengőhangom itt sem volt, az eltűnt.
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #11971 üzenetére
Az alkalmazáskezelőben, alkalmazásengedélyek.
-
Ákkk
addikt
válasz
james008bond #11959 üzenetére
Ott a samsung cloud aminek a szinkronjait kikapcsoltam( ez függettlen a biztonsági mentéstől) így jobb lett ezután a samsung internet esetén a helyadatokat kikapcsoltam, na nekem ez okozta az igazi problémát csak most amikor elinditom az internetet alul feldob egy üzenetet a webhelyadatok megosztása miatt kapcsoljam vissza
De sokkal gyorsabb és simább a rendszer mint a nougat estén. -
kengyel
nagyúr
válasz
james008bond #11919 üzenetére
Ebben lehet valami, de kell még ennek javítás. Majd jönnek a bizt.frissítések, azzal együtt érkezik.
-
spawn21
veterán
válasz
james008bond #11919 üzenetére
Nagyon gagyi hogy így oldották meg, gondolom optimalizálni kedvük nem volt
Nagyon szenvedős ez a telefon. Szeretem, de egy alsóközép kategória egy Htc mellett
-
bcl
senior tag
válasz
james008bond #11900 üzenetére
Köszi, ugyanez.
...és, mint javítottam is, működik...Bocsi a zajért, és köszi a segítséget!
-
bcl
senior tag
válasz
james008bond #11896 üzenetére
Mire van állítva a Beállítások ->Felvétel -> Audio forrás ?
Nekem eddig (szeptember óta) "Automatikus" volt, és vette a kihangosítón keresztüli, meg a "rendes" hívásokat is.
Most tuti nem jó, a maiak egyike sem jó (de valószínűleg a tegnapiak sem - tegnap tettem fel az O-t)Szerk: mégis jó... de dögöljek meg, ha az előbb nem csak a "megvágott" beszélgetést hallottam...
Oké, akkor megnyugodtam.
De hogy mi volt az előbb...
-
törölt tag
válasz
james008bond #11886 üzenetére
Nem működik, nem veszi fel a másik fél hangját. Unios szigor, samsung blogban írtak is az illetékesek hogy 8.0-án minden ilyen appot tiltani fognak minden samsung készüléken. Ha lesz is megoldás az csak rootal.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
james008bond #11886 üzenetére
Már megy a biztonsági mentés és utána megy fel az Oreo akkor.
-
bcl
senior tag
válasz
james008bond #11749 üzenetére
És tényleg, most, hogy mondod, dereng, hogy ott más ikon volt eddig...
...és kipróbáltam, és téényleg...
Köszi!
-
barca222
tag
válasz
james008bond #11157 üzenetére
Nekem nem volt ilyen mondjuk a note 3 nál ,100 on volt mikor levettem majd utánna kezdett el fogyni.
Majd nézem hogy fogja tölteni a telefont hogy visszaesik a százalék vagy sem.Általában ha itthonról elmegyek akkor olyan 95%körül vagyok,de kivácsi leszek a kijezőidőre hogy mennyit bír majd,vagy melyik rendszerrel jobb a mostanival ,vagy az új oreoval akik már feltették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged