- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigkokas
tag
válasz
Risard #14454 üzenetére
Nekem azt mondták,hogy ott javitják.múlt 7 csütörtökön beszéltem velük telefonon,és megrendelték a kijelzőt.tegnap jött az sms hogy megjött nekik.ma délben már azt mondták annyi dolguk van hogy nem biztos hogy aznap délután elkészül amikor reggel beviszem..meg sokan vqnnak szabin is..ysk mellet vannak ..akkor most elbizonytalanotam.
-
bendegruz
őstag
válasz
Risard #11095 üzenetére
nemtomm, sok változást eddig nem vettem észre...
kicsit más az edge panel, kiirja a töltöttséget a szélre aod-ban, meg a beallitasoknal a samsung account látszik a jobb sarokban
majd idővel kiderül mi van még benne plusz#negatiw:
képernyőmentés: bekapcsoló gomb + hangerő le egyszerre benyomása
-
-
james008bond
őstag
válasz
Risard #10800 üzenetére
Én nem dobálom, vigyázok rá ( és kötöttem rá biztosítást ), viszont a karcoktól szeretném megóvni ezért tetettem rá outfitter fóliát és mivel autóban is használom és töltöm, így nekem a Pitaka wireless fast töltővel együtt megérte a 17000 Ft-ot ( és igen, így lényegében a telefon szépsége is majdnem tökéletesen megtartott ), elegáns marad és stílusos is ( nálam kiverte a biztosítékot az a fenti fotó, amelyiken a tokra rá van ragasztva a vaslemez....és a másik tok is ahol "gyárilag" ott a dudor ) és ha már kiadtam 335000 Ft-ot, akkor nekem még tellett ( megérte ) ennyi, hogy az állagát megóvjam és ne tegyem tönkre a dizájnját se.
-
james008bond
őstag
válasz
Risard #10786 üzenetére
Nem vagyok hasra esve. Csak nézd meg a fotókat. Minőség. Stílus. Azért fura, ha nem látod a különbséget egy vaslemez ráragasztva a tokra vagy egy nagy dudor rajta és aközött, hogy az anyagába van elrejtve ( ami még így is csak 0.6 mm vastag....azért a Nillkin, ha eredeti, nem1000 Ft, tudom, milyen, nekem is van és a Nature szilikon tokot nagyon jónak tartom, na nem is 1000 Ft-ért vettem. De van 1000 Ft-os is ami felrakás közben össze is karcolta a telefon keretét és még lötyögött is rajta. Bár fotókon jól nézett, a cucc használhatatlan és még kárt is okozott.
-
-
F40
csendes tag
Igen, ez valóban így van, kb addig ér oldalt a fólia, amíg a fekete rész kezdődik. Azért érdekes, mert az S6 edgénél és az S7 édgénél végig ér oldalt is a fólia. Gondolon azért csinálták így, hogy ne bántsa egyik tok sem. Egy kis trükk. Mivel ezek a fóliák nagyon puhák, ezért tapadnak. Bekentem ezért 3M autówaxszal és így nagyon kellemesen mozog rajta az ujj és a pen is.
Nem tudom látszik-e valami a fotón. Ma raktam fel a fóliát, van még néhány buborék alatta, remélem hamar eltűnik.
Üdv, F40
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Magisk
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest