- Prohardver app (nem hivatalos)
- A karcsúság ára
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigkokas
tag
Köszi mindenkinek a segítséget..wishröl rendeltem eggyet.
Juni elejére igazolták vissza,kiváncsi leszek rá. -
bigkokas
tag
Meghalt a vezeték nélküli töltöm..gyári samsung..tudtok valami jót..nem muszály ,hogy gyári legyen..
-
bigkokas
tag
Észrevettem egy furcsaságot a telon,feltünt már de nem foglalkoztam vele..s8 volt elötte talán már ott sem volt tökéletes vagy csak nekem nem tünt fel..s6 és s7 e ben ez jó volt..
Ha este olvasok a telon az ágyban és sok az info kb 20 másodperc akkor elsötétül a telo.de ha vízszintessen van akár 10 percig is aktiv a kijelző.. ez miért van??? Most néztem úgy is átvált sötétre.. inteligens képernyőzár..valamiért ki volt kapcsolva..talán frissitésnél mindig be kell ezt állítani..most kiprobálom.. -
bigkokas
tag
Én a kijelző beégést tartottam felháborítonak..de én sem gondolnám hogy teljessen igy gondolta a nindennél jobban vigyázok rá..én is igy gondolom,hogy előbb vigyázok a gyerekemre mint a telefonomra..az csak egy használati tárgy..
Pittbaba:Én azért futnék egy kört a media marktal..a 2 év az 2 év..ha meg kell küld vissza hollandiába valakivel.. -
bigkokas
tag
válasz
pittbaba #16155 üzenetére
Hollandiában csak egy év lenne a garancia..Media Markt nem hivatalos viszonteladó ?? Vagy már nem élsz kint ?? Itthon a mediában tudomásom szerint 2 év a garancia..bár szerintem sokan fognak segíteni akik jártassabak ebben..
Én is felháborítonak tartom ha ez igy van ahogy irtad.. -
bigkokas
tag
válasz
Risard #14454 üzenetére
Nekem azt mondták,hogy ott javitják.múlt 7 csütörtökön beszéltem velük telefonon,és megrendelték a kijelzőt.tegnap jött az sms hogy megjött nekik.ma délben már azt mondták annyi dolguk van hogy nem biztos hogy aznap délután elkészül amikor reggel beviszem..meg sokan vqnnak szabin is..ysk mellet vannak ..akkor most elbizonytalanotam.
-
bigkokas
tag
Érdeklődnék ,hogy van valakinek tapasztalata a Győri Samsung szervizzel?? Holnap vinném be kijelző cserére..elöre is köszönöm..
-
bigkokas
tag
Szebb napot mindenkinek..
Sajnálatos baleset történt a kijelzömmel..soha nem tört még telefonom..biztos a meleg teszi..laza nadrág farzseb és kiszálásnák kis nyomás az üveg felöl az ülés szélén a müanyagra..🤨
Érdeklödnék ennek javitása,cseréjében tapasztalatok?? Hol érdemes, mennyiért ,garancia miatt?? -
bigkokas
tag
-
bigkokas
tag
Remélhetőleg hamarossan javitanak valamit ezen az oreon mert katasztrofa az üzemidöm azóta + sokkal érzékenyebb lett az érzékelő a micro usbnél..szitáló esőben már sikitott ,ujraindult vagy 3x.bár lehet a gyenge térerő miatt merül ennyire.rajka hegyeshalom vonalon estére lemerül és belassul akad a hivásoknál ..asszony most váltott i6 rol s8 ta ..és neki estére 71% 2 ora kijelzőidövel nekem 35 % 1,5 óra..csak ő 90 otthon 4 g + wifi..????
-
bigkokas
tag
válasz
thebear007 #13119 üzenetére
Nekem is volt hasonnló random nedvesség érzékelés valamelyik nap mikor volt pár csepp eső..és újraindult töbször..éjjel jött valami biztonsági frissités azóta semmi még szakadó esőben sem tegnap..de nekem sem hibátlan oreo - ota..pedig volt fr is..de 3- 4 naponta kell neki a wipe ch.
-
bigkokas
tag
Belefutottam pár érdekes hibába a Note 8 on. 1. Hiába állitom be az sms értesítést nem jelez vissza semmit.se sms t se mms kézbesitési jelentést nem kapok.
2. Hivás közben nem tudom átváltani a második bejövö hivásra.az elsöt szétbontja.tudom hogy szolgáltató függö a dolog de 1 hónapja ah S8 on ezek normálisan múködtek..mondjuk az nem volt dual sim..valakinek ötlete..inkább az 1. Lenne érdekesseb. -
bigkokas
tag
válasz
SzalaiÁdám95 #10467 üzenetére
-
bigkokas
tag
válasz
barca222 #10405 üzenetére
Én is azt ajánlom , hogy hivatalos forrásból vásárold meg a Note 8 at.vagy vársz valami akcióra a Media Markt ban vagy a SES ben is volt már akcióssan 265 eFt vagy itt jófogás ,hardverapró én is ott vettem..de gondolkozz el azért a vásárláson mert szerintem kicsit unalmas egy teló, mivel minden tökéletes rajta..nekem ilyen még nem volt pedig s8 ról váltottam..😀
-
bigkokas
tag
válasz
SzalaiÁdám95 #10455 üzenetére
Nem használok semmi közösségi appot.Fekete téma , Fhd + ,nincs semmi tiltva.kivéve a Bixby.azt hozzá teszem kb 80 % wifi mellet.
-
bigkokas
tag
Remélem tud valaki segíteni:bixby gombot hol tudom kikapcsolni..idáig nem reagált rá.főoldal balra ki van kapcsolva de nem emlékszem hol van a másik lehetőség.. ???
-
bigkokas
tag
10000..ez se gondoltam volna..amilyen lassan döcögve indult be a topik..és tessék lassan mindenki rájön hogy ilyen telefon kell neki..mert ez a legjobb..😁😁akkor várom a sport csokit...
-
bigkokas
tag
Ezt én is megerősítem..valahogy itt minden simábban fut minden..és ez csak a váltás útán tünt fel nekem..s8 nál csak a telefonálás végén vettem észre csak 5x rányomtam mire leraktam..itt minden olyan természetessen fút mint hegyi patak a medrében.én mindenkinek csak dicsérem azóta hogy eladtam az s8 am..egy ami zavaró kicsit hogy nehezebb zsebre vágni..
És milyen érdekes az élet: aki megvette majdnem az s8 am..azzal azóta emailen néha beszélünk és szerintem Samsung fan lett ő is és jó véleményel van a segítőkész forumtársakról..😁 na ezt jól megaszontam..😁😀
-
bigkokas
tag
válasz
nbukta77 #9675 üzenetére
Elfelejtettem jelezni..csak kedden volt időm telefonálni az üveg miatt.Pitaka tok .ha még emlékszik rá valaki..értetlenkedő beszélgetés után, utánanéznek majd hivnak mert benne kell lennke..3 perc...telefonhivás...elnézést kértek mert a iphone és minden más telefonhoz van de pont a Note 8 hoz nincsen bent a csomagban..mondom rendben de igy ez félrevezető hogy igy hirdetik..a lényeg nem variáltam ők elnézést kértek és javították a honlapukon a hirdetést..én igy is szeretem ezt a tokot..tényleg minőségi és esztétikussan vékony ami nekem fontos volt..😀 köszönet érte..én csak ajánlani fogom..
-
bigkokas
tag
válasz
SzalaiÁdám95 #9224 üzenetére
MySamsung oldalán beregisztrálod és ott..
-
bigkokas
tag
Valaki tudna ajánlani valami olyan hátlap tokot ami vékony nem puha szilikon hanem valami hasonló mint valamikor az i6 os gyárija volt..
-
-
bigkokas
tag
Ezz nem vágom..
Most meg nem enged másikat mert tul nagy a méret.. -
bigkokas
tag
válasz
SeatZola #9181 üzenetére
És igen..kitöröltem és újra regisztráltam..és most beirtam a sorozat számot is..nem ugrottam át az imei számig ..és igy jó lett..köszönöm..mire ide visszatértem jelezni hogy megoldottam a hibát már kaptam választ..😀kicsit türelmetlen vagyok na..
Már csak azt nem tudom hogy lehet ide beszúrni képet??? -
bigkokas
tag
Érdekelődnék hátha tudja valaki miért csak egy év garit ir a mysamsung a regisztrálás után??
Hivtam őket de nagyon elfoglaltak voltak ma.biztos a sok frissités miatt.😀mindenki gondolom az Oreot várja.. és egy észrevétel..: vagy mindenki az s8 ,s8+ forumon van vagy ilyen kevesen vagyunk?? Kicsit magányossan érzem magam amióta átjöttem ide..😀 -
bigkokas
tag
Nos..vagy két napja váltottam s8 ról note 8 ra..és ott már el is köszöntem..😀 de eddig tartott átfutnom alapjait a telefonnak.
Egy két dolog még fura ..de majd kérdezek itt is..
Udv mindenkinek.. -
bigkokas
tag
válasz
manoska #8236 üzenetére
Én voltam bent a Székesfehérvári MM ban .és kérdeztem van e valami akció a kavicsos Samsungra.a második eladó tudott az esetröl.😁
Szerintük a futárszolgálatnál lehetett csak valami okoskodás..én azóta is keresem az én Nótámat..a sima es8am már meghirdettem ..ha valaki tud valami jó vételt ne tartsa magában.. Őrülök hogy igy megoldodot az ügyed..remélem egy szemét emberi gesztus nem veszi el a kedved a Note 8 vásárlásától.. -
-
bigkokas
tag
válasz
bigkokas #7481 üzenetére
Vagy 265.00 Ft ..lesokkoltam én is..ráadásul pont velem volt az asszony is..aki nem igazán rajong a mobilfüggöségemért.de megnézte ő is a következő telefonom..szerinte ez tiszta sony..😁 forma..ezzel nagyon nem beszélt félre és le..sony z volt az első igazi okosom.a Nokia N8 után..úgyhogy most már csak türelmesnek kell lennem,mert most valami más nagy dologra várunk.. mára van kiírva a kislányunkal.😁
-
bigkokas
tag
Ma voltam a Samsung Storban és ezen a 7 végén nagyon komolyan le volt árazva a Note..nem tudom érdekelt e valakit..engem érdelni fog..ma megfodostam ez lesz a köv.telom..s8 at fog váltani..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest