- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Capella #19120 üzenetére
Ami technikai újításokat illeti, szóba került már a grafén akku, de sehol semmi.
A két ujjat is kezelő, nagyobb felületű kijelző alá éptett ujjlenyomatolvasó. A 20-ba se hallottam, hogy végül bele került volna.
Azután ott van a szelfi kamera lyuk teljes eltüntetése.
Talán még a kijelző görbülete is tovább csökken, vagy megszűnik.Na erről van szó! Ezek már újítások vagy már inkább innovációk. Itt már az ember erősen elgondolkodik, hogy megéri leváltani a régi telefonját.
Komolyan nem is értem, hogy miért nem készít a Samu tökéletes közeli készüléket a felhasználók kívánságai/felasználói szokásai alapján.
De egyébként nagyon szeretem a 8-ast, nem szivesen válnék még tőle, mivel túl nagy panaszom nincs rá.
Jaaa, most olvastam, hogy pletykálják, hogy visszajön a Jack csatlakozó
-
válasz
Capella #19084 üzenetére
Igen, az a helyes érték valóban. A hibát az okozta nálam, hogy van egy micro usb- type C huawei átalakítóm a gyári töltőn, ami gondolom gátat szab a töltésnek. ( gondolom a telefon érzékeli, hogy nem gyári valami a töltőben..)
Massmurderer: 2-3 naponta töltöd???? Az igen
Te ezt hogy csinálod? Nekem kivétel nélkül naponta kell.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Capella #18986 üzenetére
A 108-at megertem, hogy a Xiaomi hasznalhatta eloszor, mert kooperacios munka volt. Azt viszont nagyon rossz lepesnek tartanam, hogy kozel egy evet ulnek majd rajta es sajat keszulekbe nem teszik bele.
Vagy most rakjak bele a Note20-ba (esetleg Fold2-be), vagy ev kozben alsob kategoriaba (ez eselytelen szvsz), vagy csak licencbe adjak a kinaiaknak (ami nem hiszem hogy megerne nekik). -
Kasya
nagyúr
válasz
Capella #18983 üzenetére
Ugyanigy vagyok en is.
A lezeres fokusszal nem lesz elorebb. Anno LG-tol van tapasztalatom es nem ereztem sokkal jobbnak. A mostani 100x zoom pedig akkora parasztvakitas, mint az S3 szeria "termeszet ihlette" szovege. Sajnalom, hogy a Nokia PW ennyire a sullyesztobe ment és nem adtak el kulon... -
Massmurderer
őstag
válasz
Capella #17963 üzenetére
Nem azért.Elküldik,128GB a tárhelye.Telóba,kártyaolvasóba is azt irja ki,azt mikor 10-15GB rámásol egyszer csak nem engedi többet.Kaptam énis 64GBos pendrivet,azt valójába csak 8GB-os,hiába irja ki mindenhol a nagyobb tárhelyet.Itt,magyarba menj el,nézd meg mennyi egy olcsóbb 128GBos micro sd kártya.Biztos nem fogod megvenni sehol se 6000ft alatt.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Capella #17648 üzenetére
Tokeletes, kiveve S-Pay. Ami amugy sem mukodik itthon. Tehat nem latom hatranyat.
Persze minden bankra nem tudom ezt mondani, de XDA-n se lattam problemat. Nekem Raiffaisen biztos megy.
A fozott romok se olyanok mar szerencsere, mint par eve voltak. Jobbara a gyari rendszert bovitik tobb funkcioval.
Nem akarok senkit rabeszelni, aki akarja ugyis megcsinalja. De ellene lenni se latom ertelmet.3 dolog veszik el:
- S-Pay
- gyari havi frissitesek
- garancia (gyakorlatilag nem, csak elmeletileg). -
bcl
senior tag
válasz
Capella #17489 üzenetére
Van olyan adapter, ami megy Oreo-val is! Nehezebb találni, de nem lehetetlen. Az egyiket így vettem (asszem Amazonról), meg használtam is. Szólj rám holnap, megnézem, ha gondolod, hogy melyik eladótól van. Ráadásul tudja az 2560x1440-et is a telefonnal!
(vagy ha környékbeli vagy, el is jöhetsz kipróbálni!)
-
-
Dr V
őstag
válasz
Capella #17454 üzenetére
Legjobb??
Összpontszám alapján igen, viszont nagyon úgy érzem, h a tesztelők miatt lett olyan, amilyen a kamera, mivel a selfie részben 10 pontot vert P30ra...
Remélem a note 11 megismétli a Note 2 sikerét, mert ez a 10 olyan semmilyen.
Egyébként jó, tetszik, de csak hozza a kötelezőt. -
Capella
senior tag
válasz
Capella #16514 üzenetére
Itt megtalálható minden fájl, ami a Note8 visszaállításához kellhet Pie-ról Oreo-ra. [link]
Odin, USB driver, a legutolsó XEH régiós 8.0.0 ROM.Egyébként jön a szép új világ.
Most olvastam, hogy a következő Android Q újabb "áldozatot" szed, nem lehet majd programból ki-be kapcsolgatni a wifit, csak a gyári beállítást használva.
Szóval lőttek a helyfüggő wifi kapcsolásnak is, és a Tasker és hasonló programok ilyen funkciójának. -
gyurma888
aktív tag
-
-
-
válasz
Capella #15940 üzenetére
Igen, az előfizetésen is szükséges bekapcsoltatni a szolgáltatóval, amit személyes vagy telefonos ügyfélszolgálaton tehetsz meg.
Automatikusan engedélyezik folyamatosan az előfizetéseken, amiknél a készülék alkalmas a funkcióra, de sok előfizetés van még, ahol ez nem történt meg eddig, olyankor külön kérni kell, ha valaki nem akarja kivárni a sorát.
A Telekomnál régóta nincs már ezen készülékeknél megkülönböztetés, hogy csak a szolgáltatósokkal, illetve olyan firmware verzióval működik, annyi, hogy vannak olyan külföldi firmware verziók, amikben nincs benne szoftveresen a VoLTE funkció, azokkal nyilván nem működik.
Lesarkítva: Ha van VoLTE kapcsolód és bekapcsolt állapotban van, akkor a készüléked tudja és csak az előfizetésed a szűk keresztmetszet, azon nem aktív a VoLTE szolgáltatás.
A kezdeti időszakban a Telekomnál is úgy volt, mint most a Telenornál - csak szolgáltatós készülék/firmware verzió és csak meghatározott készülékek -, de az nem mostanság volt, hanem közel 2 éve, azóta sokkal tágabb lett a kör, ahogy fog majd az történni a Telenornál is később. -
S e t h
nagyúr
válasz
Capella #15821 üzenetére
Így van.
Mi van ha vki azért vesz noteot, mert teszem azt rendszeresen rajzol? Ott sem az üzleti cél az elsodleges.
Mellesleg kicsit idejét múlttá vált az üzleti megjelölés, amikor már bluetooth, kamera és ehhez hasonló dolgokat terveznek egy ceruzába, mert az innováció meghalt. -
S e t h
nagyúr
válasz
Capella #15273 üzenetére
Az újat nem tudom törölni, csak látszólag, éppen ezért a korábbi verzió sem telepíthető.
Itt látható, hogy nem lehet törölni, órákon át ez látszik.
Éppen ezért a lementett régi verzió sem megy fel.
Most a samu böngésző béta verzióját használom, bosszantó hogy az alap browser kuka lett nálam és még le sem tudom szedni.
-
Ákkk
addikt
-
Capella
senior tag
-
Capella
senior tag
válasz
Capella #14959 üzenetére
Nemrég írtam SABS ügyben. Van egy nagy gondom.
Meg kellene néznem, és ha tényleg tiltott, akkor visszaállítanom egy letiltott rendszeralkalmazást a SABS alól, de nem tudom, mert lejárt a Knox Enterprise kulcsom. Az újat már nem fogadja el, illetve októbertől változtatott a Samsung a generáláson.
Szokatlan és nagy kérésem lenne. Ha valakinek van még jelenleg érvényes Knox kulcsa hozzá, akár csak 1-2 nappal a lejárat előtt, kérem küldje el nekem privátban.
Hátha tudnám aktiválni vele a SABS-ot és megoldani a problémámat. Köszönöm. -
dz1989
senior tag
-
bigkokas
tag
-
válasz
Capella #12986 üzenetére
Alapvetően nem is a fogyasztásról van szó, hanem a telefon tuningolásáról/ programozásáról.
Azért van remény a mobilnet, nfc, gps kapcsolgatására
A Tasker-hez van egy Autoinput plugin amivel meg lehet tanítani a telefonnak az érintéseket így pl az adott kapcsolót is tudja kapcsolgatni.
Akinek van benne jártassága, az írhatna esetleg róla, mert én is csak tanulgatom egyelőre. -
bwin.party
aktív tag
válasz
Capella #12755 üzenetére
Köszönöm szépen! A 0.0.9-et is letöltöttem. A GitHub-on pedig figyelem hátha felkerül.
Azt hiszem a Samsung üthette a tamtamot a BK Disabler / Package Disabler és az SABS miatt. Ha eddig a Google-t nem érdekelte akkor most miért kell ez a "szigor"? Tegnap a Samsung üszijét megkérdeztem az Oreo utáni állapotokat miért azzal intézik el, hogy be kell fáradni egy szervizbe és ott foglalkoznak a telefonnal? Szerintem egy user manualból dolgoznak és nincs semmi szakértelem. Egyszer Apple Care-t hívtam és idáig meg odáig voltam, mert ténylegesen foglalkoztak a bajommal és még ők érezték magukat szarul, mert 3 ügyintézőnek adtak át. A samsung erre miért nem képes? Vagy arra, hogy normálisan haladjanak a kiadásokkal? Belőlünk élnek, de ha ilyen szarul megy tovább minden a Huaweire vagy Xiaomira váltok és vége.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Capella #9609 üzenetére
az AdGuardért fizetni kell, és ahogy írjátok látványosabban zabálja az akkut.
Akkor valaki valamit benez. Azon kivul, hogy az osszesitoben rosszul jelenik meg a fogyasztas, ez sem fogyaszt tobbet, mint mas VPN alapu blokkolo.Tobb alternativa is van, szvsz erdemes kiprobalni oket. AdGuard is ad 7 nap probaidot, ami - tekintve hogy fizetos - eleg barati.
-
Pioneer
őstag
válasz
Capella #9453 üzenetére
Ez nagyon jó!
Itt egy jó kis videó használat közben: BLOCK THIS! 3.0 ANDROID AD BLOCKER
-
Pioneer
őstag
válasz
Capella #8456 üzenetére
Én pont tegnap voltam náluk a Westendben. Mondtam nekik, csak azért jöttem el hozzájuk, mert ebben a fórumban összességében pozitív tapasztalatuk van a mobile outfitters fóliával kapcsolatban. (Pedig múlt héten megrendeltem az Amazonról a ragasztós üvegfóliát, de már visszamondtam a szállítást.) Mondta a főnök, ha megmutatom a róluk szóló hozzászólásokat, akkor ad 20% kedvezményt. Tényleg adott.
Nekem a kopasz srác csinálta (Ő általában az Aréna plázában dolgozik), nagyon profi munkát végzett. Természetesen előre én is fényes fóliát kértem, a matt fóliát senkinek sem ajánlom a kijelzőre!Hátul nem fóliáztattam le, mert Spigen Neo Hybrid tokban van a Note 8-am, és az elég passzos.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Capella #7442 üzenetére
A céges A3 (2016)-nak tapogatom a hátlapját, majd a gomdot elöl (S6 Edgeről jöttem át).
Szerintem jó helyen van itt hátul. Kb. soha nem írja ki, hogy fedjem teljesen.
Nekem elég nagy a kezem.Írisz feloldást próbáltam, kényelmetlen, plusz a szemüveg miatt sem valami gyors nálam.
-
manoska
tag
válasz
Capella #7018 üzenetére
Szerintem becsomagolás közben cserélték ki mivel az eredeti ragasztószalag volt rajta/ értem ezalatt,hogy nem kettő vagy több réteg volt rajta ragasztószalagból/ illetve a raktári vonalkódoscimke rajta van a dobozon. Tehát ha feltételezem hogy valaki szerzett ilyen Média M-os dobozt ill ragasztószalagot és átcsomagolta,akkór is ott van még a vonalkódos címke amit nem tud leszedni sérülés nélkül és átrakni a másik dobozra! Szerintem belső emberük volt!! /csomagóló emberke/
-
malor
aktív tag
válasz
Capella #6167 üzenetére
A jobb hanghoz nem feltétlenül kell vájtfülűnek lenni. A lejátszó szoftver viszont úgy néz ki ebben a műfajban komoly hatással bír. A Sennheisernek van egy ingyenes appja CapTune néven. Tidal integrálva van benne. Sokkal jobban szól a Tidal a Sennheiser appján keresztül, mint a sajátjával bt-n hallgatva is.
Azt a Sony fejest próbáltam, de nagy volt a fejemre, lógott és zavarta a fülem.
A Note8-nak eddig nagyon tetszik a bt kezelése. Stabil és megbízható.
-
bcl
senior tag
válasz
Capella #5959 üzenetére
Azért "zoomol rá", mert be van kapcsolva az elektronikus képstabilizálás.
Úgy tudja "elektronikusan stabilan" tartani a képet, hogy (konyhanyelven megfogalmazva) a valós, és a "rázoomolt" rész közötti különbséget használja "kompenzálásra". Ha nem lenne ez, azaz a képet a szenzor nagyobb területéről olvasná be, akkor nem tudná a képet hova "mozgatni" ahhoz, hogy stabilan tartsa.
Vannak videok itt-ott (talán a youtube-on is), ahol fekete keret ugrál a video körül - na ez az elektronikus képstabilizálás utólag ráeresztve. Ezt kerüli el azzal, hogy nem a teljes szenzort használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest