- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teal'C #14083 üzenetére
Még az S8 duálnál próbáltam. Szépen le lett reszelve a 25 rongyos 128-as SD, sim-ről leoperálva a chip. A vége az lett, hogy új sim-et kellett kérnem és kurvára nem fért bele. Sztm az összes youtube video erről fake.
Soha nem láttam, nem olvastam ilyet itt elő embertől, hogy működne. -
_ak_
addikt
válasz
Teal'C #12367 üzenetére
Próbáltad esetleg az óráról vagy a fülesröl leveszed a call audiot mondjuk csatlakozás előtt?De amúgy az én olvasatomban az a viselkedés pont olyan, mintha a telefon nem tudná kezelni egyszerre több hangezközt, ami viszont nonsense.
Nem csatlakoztál véletlenül az órához is a fülessel?
@Pioneer
Köszi, már megy is a 0.0.9-es SABS Oreo alatt az EasyListtel -
zzola
titán
válasz
Teal'C #12493 üzenetére
Akár ez is benne lehet, bár gyanítom ez sosem derül ki. Vagy lehet aki OTA frissített, annak nem olyan jó a rendszere, mint aki full romot tett fel...
Én azért nem tudok beszámolni az üzemidőről, mert össze-vissza töltöm, reggel és este is, + amikor céges autóban ülök, akkor is megy a töltés...
-
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Teal'C #11293 üzenetére
S7E-m nem volt ilyen.. Sőt, kollégám Note8-a sem ilyen, ismerősöm s8-a sem.
És, akkor mitől jött elő, ha eddig nem volt ilyen?
Megszokom ha kell, de mi a kiváltó ok, ami miatt előjön? Bő 4 hónapig ennek nyoma sem volt. Ezen felül pedig írták mások, hogy cserélik is a komplett keretet kijelzőt ezért.. csak persze igen, bontani kell hozzá a telót..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Teal'C #11291 üzenetére
Én nem is azt mondom, hogy belülről jön, csak azt, hogy a két illesztés között jön ki a fény.
Tény, hogy nem engedett el az illesztés, mert most megáztattam csap alatt, plusz kapott ma egy adag havat nagyjából 30-40 percen keresztül, és nem ázott be, csak, közel 300k-s telónál azért ez.. nah..
Plusz, számomra azért egy kicsit zavaró, mert eddig nem volt ilyen, és nem kell hozzá max fényerő, hogy látszódjon. De persze, visszarakom a flipes tokot, és akkor nem fogom látni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Teal'C #11289 üzenetére
És akkor miért csak az egyik oldal olyan? És, eddig nem volt ilyen..
Az illesztésnél jön ki a fény, mert ha az illesztéshez odateszem az ujjam, akkor nem látszik a fehér sáv..
Szóval, ez csak fizika? És, mint mondtam, a másik oldal nem ilyen, ott nem jön ki semmi.. a zöld folt a kamera miatt lett, az nincs, ofkorsz. A fehér sáv, ahol kiszűrődik a fény, az az illesztés..
-
barca222
tag
válasz
Teal'C #11156 üzenetére
Én is éjjel szoktam tölteni mindig,csak mikor kérdeztem eladót hogy kell e valamire figyelni akkor mondta hogy első töltés is legyen addig míg teljesen feltölti ,nem muszáj tovább tölteni.
Frissítést néztem most,van egy 904 mbos csomag az biztos oreo lessz,frissítsem le rá is vagy hagyjam még rajta a mostanit.mi változik jobban a mostanihoz képest,mit tartalmaz az új oreo csomag.
üvegfóliát is szeretnék valamilyet rátenni hogy védve legyen az eleje is,megnézem ezt is amit ajánlottál és nézek rá nemsokára
-
válasz
Teal'C #11141 üzenetére
Igen, az összes korábbi párosítást töröltem és újra csatlakoztattam a telefont. Pairing success. Gyújtás le, újraindítás, de semmi. És a fejegység telefon menüje is kifagy ilyenkor. Szóval passz. Régen még elougro ablak is jött fel, hogy engedélyt kérjen a telefonkönyv és sms beolvasására, most az sem.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Teal'C #11031 üzenetére
The reason for this is that unlocked devices must go through more rigorous testing than carrier-specific devices because we need to make sure there is proper network functionality across all supported networks,” the moderator added, before noting that the release should start making the rounds in the near future.
Read more at http://www.trustedreviews.com/news/samsung-galaxy-android-oreo-update-unlocked-device-delay-3435094#gCuD2wqGMEr9sLal.99 Egyébként láttam máshol már Március 30.i dátumot is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XPEnology
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest