-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRILLEBAR
csendes tag
válasz
csocsoszán #17271 üzenetére
jaja, én ezt nagyon erős pillanatszorítóval szoktam és közben fogjuk rá, melegen tartom, egy darabig!
-
törölt tag
válasz
csocsoszán #17271 üzenetére
+1
-
Ákkk
addikt
válasz
csocsoszán #16849 üzenetére
Alapban nem sokkal jobb a 9 van mindkettő az is simán lemeríthető 6 óra alatt.
Amúgy az aksi esetén kb mindenki tudta mire számíthat samsung sose volt erős ebben.
De azért a telefon tudása és az spen elég korrekt.Az amoled ilyen régebben a plasma tv is beégett.Az összes oled kijelző be tud égni mégis sokan megveszik.2 éven belül a samsung is garanciában cseréli. -
Massmurderer
őstag
válasz
6ot tutti mert nem is volt soha
Note 5,utána note 7. Note 6 nem volt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Aki olvasott is vásárlás előtt az tudta mekkora aksi van benne, meglepetés nem érhette.
Persze könnyebb egy gyártóra kenni a felelősséget. -
Kasya
nagyúr
válasz
Eleg nyitott dolog volt, hogy mekkora a Note8 aksija, ez nem okozhatott volna meglepetest. A Note9 aksija tobb mint 20%-kal nagyobb. Nyilvan jobb a SOT. A tobbi dolog is fejlodott, de ez sem lehet meglepo...ez jellemzi a "kovetkezo generacios modelleket".
Ha valami mar papiron sem tetszik, pl. aksi merete, kar azt valasztani. Elegedetlen vagy, elofordul. Valtani kell. En is azt tettem anno (Nokiarol Samsungra, majd LG-re, majd WP-re, aztan vissza Samsungra), mert mindenhol megvoltak azok a gondok, amiket mar nem tudtam elfogadni.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Akkor ezek szerint magadat is a hangadók közé sorolod
Azt remélem vágod, hogy a haverod telefonjába is ugyan az a szar, beégős, direkt elromló amoled panel van mint ebbe
Kamera nyilván jobb, mivel 3 kamrás, és van egy nagy látószögű kamera benne
A kijelzőt meg te is be tudod állítani a 4 profil közül, és a profilokat lehet még tovább állítgatni
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #16838 üzenetére
Régen minden jobb volt....
Az amoled sokat fejlodott, pl:
- szinhűségben
- homogenitásban (mert régebben még rozsaszines volt (LG eseten ez meg rosszabb volt)
- beegesben/felbontasban (mert nehezebben venni eszre a gyengebb beegest es tovabb is birja a terhelest)Az, hogy neked rosszabb lett, nem altalanos. Lehet, hogy a te/ti hasznalati szokasaitok valtoztak az evek folyaman.
Az amoled (ahogy korabban is irtak) nem veletlen kozkedvelt a csucskategoriaban. Lehet, hogy mi itt a Samsungot vedjuk (az erveleseidet tekintva amugy jogosan), de nezd meg az LG kijelzoit az elmult evekre visszamenoleg. Rajohetsz, hogy a Samsung minosegbiztositasa sokkal elorebb jar.Akku teren is tortentek valtoztatasok kozvetett modon, lasd amoled kijelzo, Android fejlodese, SOC, gyorstoltes es tsi.
-
válasz
csocsoszán #16830 üzenetére
Nem fogom törölni, mert igaza van.
-
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #16838 üzenetére
Sok havernak,ismerösnek van huawei telója.De akár hiszed,akár nem,és csak azt hallom tölük hogy már megbánta h megvette,meg hogy milyen sz*r,stb.Pedig p 20pro is van párnak,de csak szidást hallotam eddig,dicséretet nem nagyon.
-
Brett Shaw2
csendes tag
válasz
csocsoszán #16818 üzenetére
" Ez a fórum azért van, hogy megbeszéljük a tapasztalatainkat. És segítsünk azoknak a fórumtársaknak akik nem tudják mi a tegyenek, vegyek. Felesleges letagadni a hibákat. De az előnyöket is ugyanúgy leírom. "
Kb 3-4 éve tudjuk hogy beég az Oled.Te nemtudtad?Beégett az enyém is mégse sírok itt." 110 kg-al én sem vagyok kis ember. 47-es káromat elfelejtettem mondani. " Jövan jó bika vagy
-
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #16834 üzenetére
Nálam miért nem éget be,és miért birja az akku rendesen???Meg másnál is??Minden tipusnál van 1-2 selejt vagy olyan amivel gond van.Nézd meg hányan irtak itt,és hánynak van beégve a kijelzö.Irj egy adatot.Meg azt is ird le ki nem irta azt hogy nincs beégve neki,és az akkuval is elégedet.Ha már úgy irtad,és az a lényeg,akkor az én helyesirásom se zavarjon
-
csocsoszán
őstag
válasz
csocsoszán #16834 üzenetére
Helyesbítek: karomat.
-
válasz
csocsoszán #16830 üzenetére
"hejesirásban"
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16820 üzenetére
Feladom
Igazad van, rohadt geci samsung, direkt kibaszik a vevőivel, szándékosan elvuló alkatrészt tesz bele
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16818 üzenetére
Valószínűleg mint mindig gari lejárta előtt pár hónappal eladom, esetleg még a kijelzőt is kicseréltetem, és ezt nem csak itt, de minden eszköznél megteszem, nem várom meg, hogy nálam legyen baja garancia lejárta után
Igen ez fórum, de van egy berögződésed, amivel csak a negatív kommenteket ontod, végig se gondolva a tényeket, ráadásul akik meg teljesen hozzá nem értők, azokat elriasztod teljesen, ezekkel az érvekkel simán mehetnél bármelyik másik Oled alapú kijelzős telefon fórumában hirdetni az igét, ott is le fognak hurrogni azt alá írhatom
Az akkumulátorért mért nem panaszkodsz? 1 év után 10%-ot csökken a kapacitása, az is beépítve van, az is avulás akkor?
Amit írsz annak van igazságtartalma, de mivel valahol a garanciába tuti le van írva, pont mint Tv-k esetében is, hogy a kép visszamaradás nem garanciális hiba, így nem lenne kötelességük cserélni, pont mint Plazma tv esetén
-
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #16809 üzenetére
Nokia n900 anno 1320 mAh aksival,1 töltéssel nekem 4-5napot kibirt orrba szájba egész napos nyomkodással.Akkor most mi van?Pedig jó 10 évvel ezelötti teló
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16812 üzenetére
Samsungé a super amoled, a sima oled passz, talán LG nem tom...
Meg ne haragudj de nevetséges még mindig a feltevésed, nézz be az OLED Tv fórumban, ott semmi köze ahhoz a samsungnak, mégis beégnek, miért? mert a technológiból fakad, szerves az az természetes anyag, ami idővel bomlik, érts úgy, hogy elfárad az anyag, ha sokáig használja ugyan azt a pixelt
-
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #16809 üzenetére
1080 x 1920 pixel felbontású IPS-NEO LCD kijelző.1440 x 2960 pixel Super AMOLED note 8. 4000 mAh mate 8,samu note 8 3300mAh.Azért tudod,ips meg super amoled ég és föld
-
Cunaja
addikt
válasz
csocsoszán #16803 üzenetére
A huawei mate 8-am két évvel idősebb se beégés se aku gond. Két napot simán megy! Még nem volt hozzányúlva! Csak Custom rom van rajta, ami teljes mértékben optimalizálva van a készülékre.
Az akku gondra, a kollégám folyamatosan panaszkodik amióta van neki Note 8.
Valamit nagyon elszúrtak benne, vagyis elhiszem a akku gondjaidat.
Nekem Huawei P9 van, és röhögve háromszor több az akku ideje, ugyanolyan használatnál. -
Massmurderer
őstag
válasz
Naponta én használom rendesen.Pár sms,hivás,messenger,olvasás,fényképezés,zenehallgatás.8órás a melóm,1óra az út oda,1óra vissza.Nagyon ritkán ment le 80% alá az akkuszint.Van hogy 8órás müszakot bt fülessel végigtolóm,akkor se megy le 80% alá az akku.Note 2,note 4 se volt beégve.Nincs power bankom,nem is használok,felesleges.huawei vackokat kerülöm.Azért azt tedd hozzá hogy ott a hires neves p20pro a zöldülös kijelzös
100 p20pro tulajból 90 találkozott vele.Azt nem is íróm hogy a huawei,ájfon valami szerintük kimagasló,forradalmi újjitást tesz közzé,azt a pár éves samu s széria,meg a note alapba tudja.Egyik telót se arra tervezték hogy reggeltöl estig nyomkodj meg wcre is azzal menj.És nincs olyan teló amit ha nagyon használsz,1 nap alatt ne merülne le.Hába 7000mAh aksi van benne.huawei nagyon elszállt a 3-4 kamerás fostelójival,ami mint láttuk nagyon ocsmány olajfestmény szerü képeket csinál,meg odákat zeng a MI ökörségével.Maradjunk annyiban,nem akarom én azt hogy a teló döntse el mikor,milyen formába használom a fényképezöt,és milyen beállitásokkal.Az az egész huawei MI ökörség,egy jó marketing fogás,meg a hülyék beetetése.Na meg úgye a huawei jól átverte a vevöit mikor a benchmark pontozásnál kamu adatokat jelez ki.Had ne linkeljem ezt is.És akkor higyem el amit huawei ir a reklámokba meg agyon dicsöiti a vackait.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16805 üzenetére
Igen ha egész nap megy statikus tartalom mint a messenger, billentyűzet, vagy waze akkor beéghet, mint minden Amoled, Oled, de ez se napi fél-1 óra után fog, azért ezeket több órán keresztül kell rajtatartani a kijelzőn minden nap, hogy ottmaradjon
Senki se mondta, hogy hiper jó az aksi, de átlagos használattal elmegy 1 napot 4-5h kijelző idővel, nyilván nem max fényerőn GPS mellett, meg egész napos játékkal, de ha te 3-szor töltöd akkor ne magyarázd már nekem, hogy más telefon ugyan ekkora aksival kibírja a te használati szokásaidat
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Azért a fikázáson kívül leírhatnád, hogy hogyan használod amitől beégett, illetve mi égett be?
Az hogy te 3 szor töltesz egy 3300 mAh telefont, akkor neked ezek szerint az új energizer telefon kell ami 15k mAh-s és azzal talán elmenne 1 napot
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16769 üzenetére
engedd el...
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #16755 üzenetére
Nem ertek vele egyet, nem tartom "okosnak" a leirtakat, hanem epp az ellenekezojet gondolom rola.
Menjen perre az, akinek sok ideje es penze van ra. Sok sikert kivanok!
A beeges tobbnyire a nem rendeltetesszeru hasznalattol jon ki. Megint egy masik kerdes, hogy mi szamit olyan szintu beegesnek, hogy az meg az "elfogadhato" kategoriaban legyen, mint pl. a halott pixelek.
-
válasz
csocsoszán #16764 üzenetére
Van a telóban valami beépített teszt vagy szervíz program-vagy ilyesmi-az nem jó?
-
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #16761 üzenetére
Nekem nem éget be,hála égnek.Note 1,note 2,note 4 volt eddig,most note 8.Egyik se volt beégve eddig.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16758 üzenetére
Semmi személyeskedés nincs...
Amúgy a többi gyártó aki amoledet használ az is ugyan ezt csinálja -
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16755 üzenetére
Mi az hogy a jótálási időt ki kell bírnia hiba nélkül? A jótálás arra van, hogy ha elromlik, akkor megjavítják
Tök egyszerű, ha nem tetszik a samu üzletpolitikája, akkor van számtalan más alternatíva
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #16750 üzenetére
Hulyeseg.
Eloszor is, a kijelzo a legdragabb resze a telefonnak, a Samsung megis 2 even belul ingyen csereli beeges eseten. Tehat nem celja a "sporolas", kibabralas a vasarlokkal.
A beeges nagyban fugg a felhasznalastol. Fugg a valtozo/allando tartalomtol, fenyero nagysagatol, valamint a telefon/kijelzo homersekletetol.
Pelda: 2 honapig heti 4 napig 80-100%-os fenyeron nyaron, a szelvedo alatt a Waze beegeti a telefont. Ha ugyanez a korulmeny, de a kijelzot 50%-ra levesszuk, mar 4 honapig is birja. Legkondi ele teve mar 5 honapig is. Ha meg monoton uton a folosleges terhelestol kimelve kikapcsoljuk a kijelzot, evekig is birja. Tapasztalat.
Mellesleg az a homersekleti terheles, ami beegest okoz, az aksit is meggyepalja.En nem konnyen, de megvaltoztattam a felhasznalasi szokasaimat, es a beegessel sincs mar gondom. Ehhez jo par kijelzot kellett cserelni ugyan, hogy kitapasztaljam a dolgokat, de semmikeppen sem mondanam, hogy a Samsung direkt csinalna olyat, ami neki extra koltseggel jar es a hirnevet csorbithatja. Jelenleg ez a technologia itt tart. Lsd. meg oled TV-k.
Amugy meg "hasznalatbol eredo elhasznalodasert" eleve elkuldhetne mindenkit a busba. A telefon majd minden reszere igaz lehet a hasznalodas (karcolodik a hatlap, gyengul az aksi, megtorik a toltokabel, stb..).
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16752 üzenetére
Ez hülyeség, nem beépített, mert ezt tudja az amoled, pont mint az oled tv, nem tudnak jobbat csinálni, max ha nem.amoled hanem ócska ips kijelzőt tennének bele
Mert az aksi nem beépített avulás? Az is évről évre romlik, akkor vegyék ki? -
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #16750 üzenetére
Benne van a jótálásba hogy beégésre nincs gari, ettől független cserélik, inkább örüljünk, igazából mind tudjuk hogy az amoled beég mégis megvesszük
-
TODI1111
veterán
válasz
csocsoszán #16582 üzenetére
Ha reklámblokkolás akkor nálam Ez a favorit. Kicsit komplikáltabb a telepítése mint a blokada vagy adguard blokkolóknak de szerintem a legjobb.
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #16582 üzenetére
Ha valaki nem tud jó áron AdGuard licencet kifogni, jó alternatíva.
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #15936 üzenetére
Phone info-ra ne alapozz azert.
Akinek fent van a Pie: Game Tuner es Game Launcher alatt tortent valtozas?
-
hito
nagyúr
válasz
csocsoszán #15922 üzenetére
Megértem az elégedetlenséget a 8-as üzemideje kapcsán, de sajnos ezzel nincs mit tenni. Ez már ilyen.
Szvsz a Note 9 méltó csúcskészülék a Samsung alomból. Használtam, nem nagyon tálaltam rajta fogást. Részemről úgy van rendben, ahogy van.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15922 üzenetére
nyilván senki sincs odáig meg vissza az üzemidőért, de hasonló kvalitású telefonokból nem sok bír sokkal többet...persze van jobb, de az másban gyengébb, mondjuk a mate 20 pro nekem is tetszik, csak hát az sw olyan amilyen
-
hito
nagyúr
válasz
csocsoszán #15919 üzenetére
Miért kéne adni a Note 10-nek egy esélyt, amikor ott a 9 elég korrekt üzemidővel?
bandi0000: az nem tud, mert az Huawei, nem érted?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15919 üzenetére
azt ugye tudod, hogy a mate is amoled és az is be tud égni?
-
zzola
titán
válasz
csocsoszán #15910 üzenetére
A kijelző időn én mindig jót nevetek magamban. Hihetetlen, hogy egyesek erre élveznek. AZ egy semmit mondó érték...
-
Massmurderer
őstag
válasz
csocsoszán #15910 üzenetére
Mate 8 1080 x 1920 ,samu note 8 1440 x 2960 felbontással.Mate 8 4000 mAh aksi,samu note 8 3300 mAh.Egyébb indok?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15908 üzenetére
Jesszus, én a kötelezőkön kívül kb 20 progit raktam még fel
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #15893 üzenetére
Nekem 200k lett ugy, hogy a 2D CPU gyorsitas bekapcsolva. Kikapcsolva 196k. 4xmsaa mellett 177 8.0 alatt.
Amugy +-10% elteres siman lehet, tobb dologtol is fugg. Lehet, hogy az Antutu sokat fejlodott, de szvsz meg mindig "steril" kornyezetbe kell futtatni ahhoz, hogy "valos" eredmenyt adjon.
-
S e t h
nagyúr
válasz
csocsoszán #15891 üzenetére
Lassan meme lesz a meglátásodból.
link -
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15895 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem bízok benne, hanem arról szól, hogy az elérhető mennyiségű erőforráson fut, ergó ha ez az UI 10% -kal több erőforrást használ, akkor annyival kevesebbet dob, azért van az, hogy egyes kínai csodák ha érzékelik az antutut, akkor egy csomó dolgot tiltanak a háttérbe, hogy több erőforrás maradjon, tehát natívan nem tudja megmondani, hogy milyen gyors a rendszer
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15893 üzenetére
Értelek ,de ez vissza fele is igaz, vagyis, jó lenne neked, ha 400k-t dobna, de közbe laggolna a rendszer?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
csocsoszán #15891 üzenetére
Kicsit laikus kérdés, de az e-penisen kívül hol lehet kihasználni a bencheket? És csak akkor ér a "lassabb lett" indok, ha tényleg az lett
Más:
Ami samfirmen van fent 9.0 SW az független ugye?
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #15103 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
csocsoszán #15098 üzenetére
Ha látnék 8 és 9-cel készített képeket azonos körülmények között, akkor meggyőzhetővé válnék, de ahogy az S9, úgy a Note 9 sem lépett nagyon előre kamera téren.
-
Tybike81
őstag
válasz
csocsoszán #15092 üzenetére
Fél nap után azt mondom megérte. Gyorsabb rendszer, sokkal jobb kamera és akkumulátor ezáltal több SOT. Szinte nem nagyobb mint a 8as, kijelző még szebb.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
csocsoszán #15065 üzenetére
Korrekt a válasz és nagyon köszönöm! Problémamentes telefonozgatást mindenkinek!
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #14829 üzenetére
Megvan a problema. A Sammobile firmware-k valamiert nem jok. Odin nem teszi fel oket.
Megyek is vissza a marc.1 verziora.
-
Bandita4141
tag
válasz
csocsoszán #14829 üzenetére
Mivel jobb a francia, mint a független XEH rom?
-
válasz
csocsoszán #14695 üzenetére
Köszi a választ!
Már csak jó lenne valahol élőben kipróbálni, de egyszerűen nincs gusztusom a MédiaMarkt-ban felvenni a tesók által használt/összefogdosott VR-t.
Neked milyen VR-ed van?
-
válasz
csocsoszán #14685 üzenetére
Mesélj róla egy kicsit. Tenyleg annyira jo cucc? Milyen progikat használsz? Felbontás nem zavaró?
-
akooos
veterán
válasz
csocsoszán #14591 üzenetére
Az full hd, kisebb kijelző és 4000-es akksi. Van különbség.
-
Buba1984
csendes újonc
válasz
csocsoszán #14425 üzenetére
Helló!
Pár kérdés hozzád és azokhoz, akiknek beégett a kijelző.
Én a Váci úti szervízbe vittem vissza. Ott első körben törött telefont akartak adni csere készüléknek (a javítás idejére), amit helyben vissza is utasítottam. A törött helyett kaptam egy másikat, aminek meg nem volt jó a töltője. Jó, gondoltam ezzel le van tudva a simliskedés.
07:25-én adtam be a készüléket, frankón 07:28-án mehettem is érte. Juppi, gondoltam én, de nem. Kijelzőt cserélték, fasza, akkut cserélték fasza. Már itthon vettem észre sötétben, hogy a készülék teljes baloldalán szivárog a fény a készülék azon részénél, ahol a fém és az üveg találkozik. Mióta tudom, hogy van ez a gond, már nappal is észre veszem, és zavaró. Ócska fuser munka.
Tegnap voltam bent a budaörsi Tesco parkolójában lévő szervízben. Ott el mondtam, hogy silány a meló. Mondták adjam le. Na de baszki, kérdem én, ez FLAG SHIP? Mi ez ha nem egy vacak, ócska és túlárazott szar!?! Kinevetett a csaj, amikor cserét kértem, mert az Ő elmondása szerint akár hatszor !!!HATSZOR!!!! is javítanak egy készüléket, de cserélni azt nem szeretnek.A topikban jelen lévőknek milyen tapasztalatai vannak szervíz téren, hová vigyem vissza? Amit kaptam eddig tippként az a Samsung Experience Store ÁRKÁD Budapest. Ezzel a szervízzel van valakinek valamilyen tapasztalata?
Ja és hab az urnán, hogy mivel valószínű, hogy nem jól ragasztották össze a készüléket, ezért szivárog a fény, a budaörsi szervízben közölték, hogy azért vízes ne legyen, mert ahol a fény ki jut, ott a víz be jut. Vizes meghibásodásra meg nem él a garancia, ami egy év, tehát szeptemben 21-ig gondolkodom azon, hogy csak simán fel gyújtsam a készüléket, eladjam, vagy hívjak vajákos asszonyt, aki leveszi a rontást a telfonomról, mert ez kicsit dühítő egy FLAG SHIP-nek nevezett vegyesipari hulladéktól 330.000 ft-ért.
Ezzel el is dőlt, több Samsung nem lesz, de akkor mi? -
gyuszito
senior tag
válasz
csocsoszán #14219 üzenetére
Hali!
Csak megnéztem ezt a programot nálam is..
241 töltési ciklus, és 93,42% akku állapot.
Ezt már megérezhetem rajta? Véleményem szerint gyorsabban merül, mint elvárható lenne. -
csocsoszán
őstag
válasz
csocsoszán #14397 üzenetére
Nem az a gáz, hogy nem tudod tölteni. Hanem, hogy a beszédhangszóró nem szól. Úgyhogy ha fontos kihangosítva tudsz telefonálni. (Először megijedtem, hogy tönkre ment, aztán kb 20-25 perc azt jó.)
Viszont nagyon jó képeket csinál víz alatt! Szerintem nagy élmény! -
válasz
csocsoszán #14390 üzenetére
Persze, mivel egyben van ragasztva a kijelző az akksival es inkabb nem gányolnak...
-
laci0530
senior tag
válasz
csocsoszán #14383 üzenetére
Elképzelhető, hogy fejlesztették az állományt a két évvel ezelőtti szinthez képest. Rájuk fért nagyon.
Gyurma888: nekem teljesen újra kellett telepitenem mindent, elinduláskor a szűz, gyári állapotú készülék fogadott. (Előtte, szervizbe való leadáskor minden kényes adatot töröltem persze, de nem maradt meg az az állapot sem.)
-
gyurma888
aktív tag
válasz
csocsoszán #14383 üzenetére
Egy kérdés, ilyenkor csinálnak rajta gyári visszaállítást? Vagy megmarad rajta minden?
-
válasz
csocsoszán #14301 üzenetére
Igen, tudom. Nekem 4 van
(micro usb, type c 1 m és 2 m-es kivitelben) 2 éve használom,egy csomó eszközön ez van fent (powerbank,telefonok,óra töltő,stb). Sokat vagyok autóba (android auto-val is működik) és ott király,hogy nem cseszem szét a type c-t, bár ez inkább a micro usb -nél volt érdekesebb (s7 és edge), ahol aszimmetrikus volt a port, a c-t könnyebb bele tenni. A spiegen és a nilkin tokokkal nincs gond. Csak DEX,VR és zenehallgatáskor a Dragonfly RED használatánál okoz gondot, mert akkor ki kell venni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #14244 üzenetére
-
válasz
csocsoszán #14230 üzenetére
Hát tényleg elég placebos....
-
válasz
csocsoszán #14220 üzenetére
2017.10 gyártás
113 töltés
94.12%nem biztos,hogy írnod kell.
-
törölt tag
válasz
csocsoszán #14215 üzenetére
Nincs ilyen app, ahhoz már a teló megvásárlás kezdete óta figyelnie kellene az akkut plusz egy pár 100ról 0ra lemerítésre is szüksége lenne a pontos méréshez.
Phone info nekem ugyanazt az adatot írta mint neked két új telónál is, s9+-on és n8-on.
-
MCMLXXXII
tag
válasz
csocsoszán #14215 üzenetére
aida64
-
válasz
csocsoszán #14122 üzenetére
S plusz óta használok Samsungot, még egyszer sem volt ilyen problémám, hogy beéget volna. Otthon még van egy 1.5 éves s7, 2.5 éves S6 gyerek meg az asszony használ szintén semmi bajuk. Ja, és mindig auton van a fényerő.
-
thebiker
tag
válasz
csocsoszán #14142 üzenetére
Melyik lejátszó programot szoktad használni az SBS filmekhez?
-
thebear007
aktív tag
válasz
csocsoszán #14146 üzenetére
Kösz, már èrtem. Hiába, a stílus maga az ember.
-
thebear007
aktív tag
válasz
csocsoszán #14142 üzenetére
Fura hobbi, ha ilyenre vágy mièrt nem veszel egy ps2-t? Az nem lesz pixeles. Viszont kèrlek kicsit kevèsbè használd a felkiáltójelet, vagy te az èletben is ennyit kiabálsz?
-
zadir1
tag
válasz
csocsoszán #14128 üzenetére
Gear VR engem is érdekel. A dobozán nincs rajta a Note 8 kompabilitás, gondolom azért mert akkor még nem jelent meg.
Hol lehet megtalálni a támogatott játékokat Google playen? -
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #14132 üzenetére
Volt regebben egy ideig a Google Maps-nek olyan funkcioja, hogy a kepernyot csak a hangjelzes eseten, illetve az esemenyek alkalma elott 10 sec-kel kapcsolta be egy rovid ideig. Az nagyon barati megoldas volt. Aztan abbol is kiszedtek es azota se lattam sehol se a funkciot.
Waze is sokszor kesve jelez. Sot, a kaocsi a terkepen par meterrel mindig le van maradva. Sajnos nincs jo megoldas, pedig mar jocskan korbejartam en is a temat, mert nekem is nagy bajom ez.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Waze nem amoled barat...sot, nekem az S6, S7E is beegett miatta 2-3 honap utan. Note 8 alatt manualisan ki/be kapcsolgatom a kijelzot es par percnel tovabb sose aktiv, vagy ha igen, akkor is csak 20-40% fenyero mellett max 10 percig...eleg xar megoldas...
A Waze topikban is tooben kertek mar megoldast, de nem foglalkoznak vele...semennyire se.Waze eseten az IPS se tokeletes, de ott azert kitolodik jobban az elettartam e teren.
-
Teal'C
veterán
válasz
Nemrég volt bent a párom s8 a, hát le akalappal a szervíz előtt. Full újként kaptam vissza elöl hátul oldalt gyári fólia + egy gyári tok.
-
Kasya
nagyúr
válasz
De tudsz.
-PixOFF es tsi programok
-GSam Battery Monitor, 40 fok felett automatikus riasztas. Ha az aksi 40 fok felett van, pihentetni kell a telefont, mert a kepernyo is atmelegszik, amitol konnyebben beeg.Vastag fekete csik valamitol, amit gondolom sokszor hasznaltal. Ugyelj a valtozatos tartalomra. A fekete sav a nav. gombok helye?
Tudom, ez most okoskodasnak tunik es nem vigasztal, de sajnos konnyen elofordulhat. Nagyon nem irigyellek. Egy jo tanacs: keruld a TMX-et es probald valamelyik Samsung szervizbe vinni a telefont.
Egy kepet kerhetunk esetleg, hogy mennyire eros a beeges?
-
S e t h
nagyúr
válasz
és hála istennek erre is kiterjed a garancia
-
kovacs65
őstag
válasz
csocsoszán #14095 üzenetére
Eredeti Samsung Led View Cover.
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #13897 üzenetére
Ez érdekes. Főleg, hogy ellenőrizni se lehet a saját oldalon a dolgot. Mindenesetre a Tárhely jogosultság megvonásával biztos nem fog jele tieu i a gond. Amúgy sem küldöm fájlokat sms-ben. Mondjuk a 40 giga képemet nem tudom ki tudja fogadni.
-
BeastMode
őstag
válasz
csocsoszán #13891 üzenetére
Jajj...
Nem arra értettem, hogy annak dőltél be, hogy jönni fog ez a valami, hanem hogy érni is fog valamit. -
S e t h
nagyúr
válasz
csocsoszán #13883 üzenetére
Hogy ezzel, vagy ehhez hasonlóval minden évben találkozunk az biztos.
Ennyivel meg annyival gyorsabb, de sokkal kevesebbet fogyaszt, közben már lassan nem az a limit hogy két napot kibír-e töltés nélkül, hanem a nap végéig kitart e. -
front3r
őstag
válasz
csocsoszán #13893 üzenetére
Ezt én is beállítottam az update előtt is, de nem igazán volt különbség.
Viszont most kb olyan a telefonom üzemideje, mint mikor megvettem. De annyira nem néztem utána, hogy mi vette el eddig, hiszen ti is rengeteget panaszkodtatok erre.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Tehat alapjaiban feltalaltak a Game Optimization + Game Tuner kombot?
-
BeastMode
őstag
válasz
És Te ennek a kamu dumának be is dőltél?
-
Amalgam
aktív tag
válasz
csocsoszán #13885 üzenetére
Keveset telefonálok, inkább nettezni szoktam.
Az S7 Edgemet mindíg este töltöm, és másnap este még van 45%
-
Kasya
nagyúr
válasz
csocsoszán #13875 üzenetére
Az mar van, minek meg?
Azt is frissitettek, esbutitottakegyszerusitettek, -
BeastMode
őstag
válasz
csocsoszán #13873 üzenetére
Szörnyű, mi lesz most?!
-
james008bond
őstag
válasz
csocsoszán #13457 üzenetére
Én még nem tettem fel a májusi frissítést és csinálja. Mármint ezt a hibaüzit dobja fel.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Nekem is ezt csinálja, de tudok letölteni.
-
törölt tag
válasz
GDPR miatt van.
-
SzalaiÁdám95
tag
válasz
csocsoszán #13307 üzenetére
Ugyan nincsmit
Bármi kérdésed van irj nyugodtan privátot
-
SzalaiÁdám95
tag
válasz
csocsoszán #13293 üzenetére
Szia én használok, Root, S9portos Infinity Rom DX1.0 mert abban nincs BUG, DX2.0ban nem ismeri fel a fulhallgatot meg egyebb gondok, de ez hibatlan. Jo az uzem idő is, Minden fiiicsőr mukodik rajta, Dolby atmos, hat valamivel masabb a hangzasa ha bevan nyomva de nem az igazi, kicsit javit rajta de nem nagy szám.
Meg a DX1.0 hoz van kezelo felulet amivel mindent testre lehet szabni, ikon racsok, más gombok, statusbarban más, ikonok, elhelyezés, szoval ja eleg jol el lehet vele jatszani, és mindent be lehet feketiteni a temahoz. Ami eleg nagy plsu pont, 6.5 ora volt a legtobb amit kihoztam belole egybol feltoltes utan amiben volt 4 ora hearthstone, es 12 orat ment a telo, de normalis hasznalattal 2 nap durvan olyan 4-4.5 max 5 oras kepernyo idovel. És a Rom-ot mindig frisitik amit felkel rakni ha az oldalukra felraktak, szoval foglalkoznak vele. -
Teal'C
veterán
válasz
csocsoszán #11619 üzenetére
Sajnos az oreo belül többet változott mint kívül szinte az egészet újra írták. Amúgy működik kb 1-2 hete nyüstölöm.
-
Teal'C
veterán
válasz
csocsoszán #11613 üzenetére
-
BeastMode
őstag
válasz
csocsoszán #11413 üzenetére
212021 pont alatt egy kalap kaki az egész
-
S e t h
nagyúr
válasz
csocsoszán #11413 üzenetére
Ez komoly előnyök, megérte kivárni.
-
Teal'C
veterán
válasz
csocsoszán #9747 üzenetére
Nekem 5 hónapos a note8 és be van égve az asszony s8 a szintén. Gariban kerettel 1ütt cserélik a samuban.
-
válasz
HA igy lesz , mAjd gariba cserelik
-
Kasya
nagyúr
válasz
Melyik programmal tolta ennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sorozatok
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest