- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarli85
aktív tag
válasz
zitrone88 #14495 üzenetére
Kb két hete váltottam S21 ultrára, újként még le tudtam rá csapni. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, szuper a kijelző, a kamera se okozott eddig csalódást. 10e hozzá az S-pen, ami ugyan nincs benne a készülékben, de nem is jegyzetelésre használom így engem nem zavar. Nekem az első pár napban melegedett aztán abbahagyta. Úgy tudom bőven fog még támogatást kapni, ugyh én tudom ajánlani.
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok!
Nektek kb mennyit bír a kicsi Note 10? Nekem olyan 1,5-2 óra jön ki kijelzőidőbe. Kezd már szűkös leni, de nem tudom, hogy esetleg a frissítéseknek lehet-e köze hozzá. Korábban se volt sokkal combosabb, de azért magabiztosabban lehetett vele szaladgálni. Keveset jétszom, max 10-20 percet, semmi nagy extra alkalmazás nincs rajta, automata fényerővel hazsnálom. A másik roppant idegesítő dolog, amire nem tudok rájönni, de felveszi magától a hívást. Van amikor csak az asztalon van és, azt hallom valaki beszél. Ezt játék közben is simán megcsinálja. Mitől lehet, van valami tippetek? -
Csarli85
aktív tag
Nem vagyok egy nagy játékos, de gondoltam letöltöm az F1-et. Nem rossz, de azért van hogy beszaggat, nagyrészt akkor, ha több autó van a képen stb. Game launcheren keresztül futtatom, nem tudom ennek van-e jelentősége. Nincs valami olyan beállítás, ahol jobban használja a hardvert, de simábban fut a játék? Alig melegszik vakamit, ebből gondolok arra, hogy spórolni próbál az árammal.
-
Csarli85
aktív tag
válasz
dkovizoli #12806 üzenetére
Viszont van egy nagyon fura dolog. Pàr napja lettem figyelmes rá. Híváskor ha kinyitom a tokot, nem jelenik meg a hívásképernyő. Fel kell oldani lehúzni az állapotsavot és onnan előhozni a bejövő hívást. Persze a tokon keresztül fel lehet venni a hívást, de van amikor megnézném kinek veszem fel. :D Mindenkinek meg nem kehet beállítani képet. Nem találtam erre beallítást sehol. Tudtok valami beállíást erre?
-
Csarli85
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #12798 üzenetére
Én is parázok ezektőp a frissítésektől, de szerintem semmi változás nincs. Üzemidőben sem.
-
Csarli85
aktív tag
Kijelző védelmet én most egy led view coverrel oldottam meg. Emagon pl a fehér majdnem ingyen van. De a fekete is tegnap még csak 3800 volt. Szerintem nem sok érte, habár gépeni nem olyan kényelmes mitn a bőrtok, de elég jól néz ki, és jó tapintásra is.
-
Csarli85
aktív tag
válasz
madkiller #12687 üzenetére
Szinte az összes telóm Samsung volt eddig. Nem vettem észre, hogy fél év után romlott volna a teljesítménye. Az S7 edge brutál jó volt, az S6 hozzá volt nőve a töltőjéhez. 😄 Ez most kezd beállni, amúgy tényleg nagyon jó. Egy dex padot gondoltam még beszerezni hozzá, a kábelmentes csatlakozás is elég jónak tűnt. Valaki használ hozzá aktívan ilyen eszközt?
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok!
A napokban neveztem be egy Note 10-re, de csak tegnap este volt időm elsőnek kipróbálni. Mennyit bír reálísan ez a jószág? Nekem úgy tűnik elég rohamosan merül az akkuja. 4-5 óra kijelzőidő összejön azért nektek? Nem igazán játszom mobilon, gondolom még be kell állnia, de így elsőre azért meglepett. -
Csarli85
aktív tag
Azt a nyamvadt profi módot még mindig nem sikerült hozzárendelni a másik két kamerához. Sajnálatos , hogy csak a főkamera tud RAW-ot menteni. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Opel topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Horizon Forbidden West
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged