- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
Csarli85 #12805 üzenetére
Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy ezer emberből van kb 5-nek problémája frissítés után. Azok azonnal beírnak minden fórumba, hogy ilyen szar, olyan szar azóta a készülék. A franc se tudja milyen alkalmazásokat használnak, milyen beállításokkal. Lehet , hogy pont beakad valami app náluk. Ha valami nagy gáz van, arra szokott reagálni a gyártó is. Lásd most pl az s21u képrissítési problémáját.
-
madkiller
őstag
válasz
Csarli85 #12697 üzenetére
Sajnos én mindig így jártam az aksijaikkal, igen az S6 edge kezdetben tudott 4-5órás sot-ot aztán ölrültél a végén a 1,5 órának. S7 Edgem sajnos nem volt, pedig az S7 seria az legendás. Vezeték nélkül szoktam, használni a dexet nagyon jó. Arra használom, ha feleségem visszaakar nézni valami tv2-ös sorozatot
A sima képernyő tükrözésnél nem tudnám használni a telóm, de ha dexben elindítom a tv-n, mellette úgyanúgy tudom hasznáni a telefont. Win-win
-
madkiller
őstag
válasz
Csarli85 #12682 üzenetére
Sok samsungom volt az első félévben jó szokott lenni az aksijuk 1,5 év után meg már tragikus. Amúgy jó telefon, sebességre még mindig gyors. Ram bőséges. 2019es samsung flagship seria már nagyon jó. Várom a galaxy s22 ultrát, addig megpróbálok el lenni még ezzel az akksival. Kacérkodom az I13 Pm-el is, 2013óta samsungot használok, de már jó lenne valami újdonság, mert igazából, hogy note10et használ vagy s20at vagy s21et kb tök mindegy, olyan nagy különbséget már nem látsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TV antenna és jelerősítés
- Formula-1
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest