Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
S8-ról váltottam, Note 10+-ra, elsőre elég durva a méret különbség, de szokható, sebességben összességében fürgébb, de nem akkora a különbség, hogy emiatt egy S8-at dobni kellene, vannak az S8-nál bőven rosszabb készülékek.
A kérdésem az lenne, hogy a régebbi akkuhasználat diagramm valahogy elérhető? Nagyon hiányzik az utolsó töltés óra eltelt idő, illetve össz. kijelző idő. Napi bontásban jeleníti meg, mint az iOS-es készülékek, ami összesítők nélkül irritáló és nem hasznos, bár iPad legalább mutatja, hogy legutóbb mikor volt teljesen töltve (nap, óra, perc), így onnan meg tudom nézni. (ez itt is adott, de diagrammon)
Nem vagyok üzemidő fetisiszta, de jó vele tisztában lenni, főleg így váltáskor.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest