-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Uzsidoboz97 #5505 üzenetére
Ha nekem nem jo, nem vigasztal megy ha masnak sem az
Koszi szepen amugy
kicsit lehangolt a dolog, epp azt talaltam ki, hogy atterek global romra...
Az ertesitesekkel is szenvedek, a Gmail pl soha nem jelez, hetvegen ha lesz vegre idom utanaolvasok a zavaro dolgoknak, de egyre inkabb erik a root+custom rom gondolat, csak a gari miatt sajnalnam.
Szerk: Ejjel, kb 2230-530 kozott ~10%-ot merult, ez tuti nem normalis "viselkedes".
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Uzsidoboz97 #5512 üzenetére
És ez egy nap alatt ennyi?
Ha igen, az elég karcsú.
Sajnálom!
Sajnos sosem láttam ennyi szórást másik gyártónál, ez lehet az egyik ára az olcsóságnak, jó ár/érték aránynak, a hullámzó minőség, amit Xiaomi-együtthatónak is neveznek.(én más hibák miatt akarom naponta falhozvágni, de 5 óra alatti SoT esetén már cseréltem volna)
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Uzsidoboz97 #5507 üzenetére
Wifin nekem is volt már 10 óra feletti SoT, viszont nemrég költöztem és ebben a házban rosszabb a lefedettség, itthon előfordul 5 óra alatti is.
(Dádpusztán meg örültem, ha 3 óra(!) összejött)
Ezek mind 24 óra alatt.A RN7 nem üzemidőbajnok (a GS ROM-on), RN5, Mate8, M10Pro is többet tudott azonos körülmények között, de azért így is a jobbak között van.
A mindig aktív dual SIM beleharap, az tuti. -
törölt tag
válasz
Uzsidoboz97 #5505 üzenetére
Nálam 10+ óra SOT van (Wifi+folyamatos netezés)
-
Joker88
őstag
válasz
Uzsidoboz97 #4637 üzenetére
mi a f** ?
ezt meg hogy ?
-
szunyi777
őstag
válasz
Uzsidoboz97 #2845 üzenetére
MTweaks használom.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Uzsidoboz97 #2845 üzenetére
Bár nemrég ingyenes volt, nem tudom tart-e még az akció, mert nekem frissitést ir ki csak.
-
fa4hu
őstag
válasz
Uzsidoboz97 #2602 üzenetére
Ilyen problémával még senki nem jelentkezett, ott valószínűleg a készülékkel lesz valami gond.
(#2603) amadeus11:
Ha az összefoglaló szerint eltávolítod a reklámokat, és nem látogatsz meg mindenféle kétes megbízhatóságú oldalakat, nem lesz reklám rajta.
(#2605) Drughi:
- Nem lesz rendes garanciád, csak olyan, amit a bolt biztos, és amennyire tartja az adott szavát.
- Igen, a Google Camera teljes értékű, kiváltható vele a gyári, simán apk-ból telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest