- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
kormi0312 #11701 üzenetére
Nem. Mondom, hogy ott van a bat/sh file (flash_all.bat/flash_all.sh) a letölthető tgz-ben. Azt kell indítani.
-
kormi0312
senior tag
válasz
kormi0312 #8127 üzenetére
Közben sikerült.
Beállítások/további beállítások/nyelvek és bevitel/automatikus kitöltés/google -t kell kiválasztani. Ezután rámenni arra programra, aminek van automatikus kitöltése és a login résznél hosszan nyomni a user részt (mintha beillesztene szövegrészt), majd feladja egy kis címkében, hogy "automatikus kitöltés" - rábökni erre. Ezután közölte velem, hogy összetett jelszó szükséges ehhez (amit már rég megadtam neki a Chrome telepítés után, hogy minden könyvjelzőt szinkronizálni tudjon....), meg is adtam neki mégegyszer ezt, majd ezután mindenhol működik az autofill lehetőség
-
fa4hu
őstag
válasz
kormi0312 #4059 üzenetére
A szinkronizálást nem kapcsoltad ki véletlenül az értesítési sávban?
A gmail-nél az Beállítások\Akkumulátor és teljesítmény\Akkumulátoroptimalizálás\Alkalmazásonkénti akkumulátorkímélőben (jobb fent 3 pöttynél a Rendszeralkalmazások mutatása) "Nincs korlátozás" van beállítva?
-
BSOD
senior tag
válasz
kormi0312 #2552 üzenetére
Havoc-kal is 1.5%/óra a merülésem készenlétben (éjszaka). A custom rom sem megoldás, megy vissza a miui.
Ha nem nagy kérés tedd meg kérlek, hogy kipróbálod a digis kártyával. Nekem nem sikerült beújítanom rá pedig ki akartam próbálni. Nem kaptam kártyát, mert nincs (nem volt) Vácon lefedettség.
-
BSOD
senior tag
-
BSOD
senior tag
válasz
kormi0312 #2540 üzenetére
Most tettem fel a havoc-ot pont emiatt. Sajnos ugyanez a tapasztalatom. A merülést nem oldja meg úgy néz ki.
Egyébként nagyon nem jön be a havoc, mindenképp miui vonalon fogok maradni, de elképzelhető, hogy csak készülékcsere árán tudom megoldani. A telefonnal más szempontból nem lenne bajom, de nonszensz, hogy b@sztatás nélkül 2% fölött merül a telenoros kártya miatt.Telenor vagy digi kártyád van?
-
szunyi777
őstag
válasz
kormi0312 #2465 üzenetére
Nyitott bl
Orange FOX R10 stable
Format data, ird be yes
Reboot recovery
Wipe cache, Dalvik, system, data
Flash rom és magisk 19.3
Reboot
Első indítás után reboot recovery és flash GAPPS, én micro használom és reboot
Havoc-OS nálam tökéletes, minden működik. Proxy, camera, minden! G48 forum társnak ezekkel volt gondja.
Azért használom a havocOS, mert ez tartalmazza a legtöbb beállítási lehetőséget. Nagyon sok custom rom van szerencsére, válogass közülük. Nehéz teglazni a készüléket! Más romot úgy sem enged feltenni a script miatt. Ha meg nem bootol egy rom, vagy bootloop, akkor nandroid mentés ből vissza állítható az előző rendszer Orange FOX ból.
Jó az Evira kernel is amit a Havoc-OS kernele, de én jobban megvagyok a Genom kernellel.Ha nem particionalod F2fs re a rendszert akkor nálad az F2fs fix nem kell!
-
G48
senior tag
válasz
kormi0312 #2465 üzenetére
A Havoc alapból Evirával érkezik.
[All-in-One] Redmi Note 7 (lavender): Unlock Bootloader, Flash TWRP, Root, Flash ROM
Le tudnád írni légyszi hogyan csináltad a sajátodon?
[GUIDE] ROOT - Extreme battery life with 8-10h SOT & Opt for MIUI
Először a TWRP-t raktam fel, de az felejtős szerintem, az OFRP messze jobb.
Nekem az EEA vált be, Evira 3.8-al - a Havocban voltak dolgok amik nem működtek, nekem.
Jó pár MIUI rendszer alkalmazás fagyasztva. -
G48
senior tag
válasz
kormi0312 #2459 üzenetére
szunyi777 írta:
Havoc-OS érdekes feltenni, nem lehet egyből Gapps flash utána! Wipe után csak a Havoc-OS és magisk 19.3 és az F2fs fix reboot. Majd ha elindult akkor mehet fel a Gapps csomag, ha nem bootol akkor az F2fs fix. Micro Gapps használom. Utána mehetnek fel a dolgok. Vissza Google fiokból az appok, stb.. És titanium mentesek, stb.. Én így szoktam
azimut: ... guru ... De messze vagyok én attól, szunyi777 na ő az.
-
azimut
aktív tag
válasz
kormi0312 #2413 üzenetére
Ez engem is érdekelne, szunyi777 és G48 guru fórumtársak már kitapostak egy ösvényt. Orangefox rekó, talán OC kernel, HavocOs rom, plusz hab a tortán f2fs fájlrendszer. Orangefox jelenlegi verzióval valami gond van az encrypttel.
XDA-n olvasgatom, a szemem is kifolyik a leírásoktól, amíg egy működő magyar nyelvű összefoglaló nem jelenik meg (olyanoktól, mint Cappa72, vagy Vegyszer guruk
), nem merem megkocáztatni.
-
cerka
csendes tag
válasz
kormi0312 #449 üzenetére
Szia!
A hotspotot nem tudom sajnos, esetleg ki lehet probalni hogy a regiot atvaltod EU-n kivuli orszagra.
Ha a gyari launchert szeretned hasznalni, akkor a xiaomi.eu ROM tamogatja az 5 ikont, azon kivul csak masik launcherrel oldhato meg. A POCO launcher nem rossz ha szereted a gyari ikon packot, en nova-t hasznalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged