Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs Z.
aktív tag
Üdv. Kedvet kaptam kipróbálni a PixelExperience-et, de valamiért nem ismeri fel a telefont a Mi Unlock fastboot módban. MIndent a leírások alapján csináltam, ADB a gépen, MI usb driver szintén telepítve van, USB debugging bekapcsolva, fastbootban újraindítva... Mi hiányozhat?

-
Crvsh3R
senior tag
válasz
fluttershy
üzenetére
Magisk-et használsz ezzel a rommal és úgy van Widevine L1-ed és a SafetyNet is azzal működik neked vagy ezek minden mókolás nélkül működnek?
-
Archttila
veterán
válasz
fluttershy
üzenetére
Nekem (még) az előző build van, de azon pár sec (trailer) erejéig nem volt gond a Netfixel.
Azért este (ha lesz kedvem) frissítek
-
fluttershy
tag
válasz
fluttershy
üzenetére
Netflixet nem használok ezért azt sajnos nem tudom tesztelni, de telegramon sok felhasználónak hiba nélkül működik, van pár ember aki még mindig panaszkodik különböző problémákra de a fejlesztő azt írta hogy most már megvan a hiba külcsa és a júniusi frissítésben ezt is foltozza.
Nekem minden tökéletes továbbra is. Ha valakinek a netflix fontos akkor még lehet érdemes várni a júniusi frissítésig. Ezen kívül én teljes szívből ajánlom mindenkinek. -
fluttershy
tag
válasz
fluttershy
üzenetére
Widevine L1 [kép]
Ez a frissítés ma jött pixel experience plushoz, most telepítem. Holnap majd írok róla -
Fall-N
veterán
Van EU 12.0.3 ROM. [link]
-
fluttershy
tag
válasz
vargalex
üzenetére
A hivatalos telegram csoportban lévő jegyzetekből szedtem az infókat:
[kép] [kép]
A wiki az tuti hogy hivatalos, régen mindig az volt a biblia és a fejlesztők mindig azon nyígtak ha a felhasználók hülye kérdéseket tettek fel mert nem voltak képesek elolvasni a wikit. Most már nem tudom hogy van
ha a telegram csopiban lévő dolgok és a wiki között kéne választanom akkor az előbbit választanám mert van egy olyan érzésem hogy az frissebb és tutira karban van tartva. -
vargalex
félisten
válasz
fluttershy
üzenetére
Nem ez a hivatalos leírás? Itt nincs szó firmware flash-elésről...
6. Nekem az utolsó frissítés OTA-n ment fel.
-
fluttershy
tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
1. gyári romról váltás esetén nem tudom kell-e külön firmware telepítés (szerintem nem) de a hivatalos leírás tartalmazza a lépést. Xiaomifirmwareupdaterről beszerezhető a legfrissebb stable global firmware de az eus is használhatod nyugodtan. Recoverybe bootolva ezeket kell wipeolni: 1. Dalvik/ART Cache 2. Cache 3. System 4. Vendor 5. Data 6. Internal Storage (ez utolsó opcionális). Swipe to wipe. Format data-t is el kell végezni külön. Rebootolsz recoverybe. Flasheled a firmwaret. Utána flasheled a romot. Rebootolsz újra a recoverybe. Flashelhetsz másik kernelt, modulokat, magisket, vagy amit szeretnél. Reboot to system.
2. Safetypassal nincs probléma, pár hozzászólással fentebb lett is róla beküldve screencap. Widevine az ellenőrző alkalmazások szerint L1 de panaszkodnak páran hogy nem működik tökéletesen netflix. Szóval a Widevine L1-re a választ inkább tekintsd egy nemnek.
3. Nem, és nem ajánlott ez a művelet.
4. Erre sajnos nem tudom a választ, olyan flottás csomagban vagyok amiben nincs volte és vowifi.
5. Nincs root alapból és nem szükséges a használathoz, de ha szeretnéd akkor flashelhetsz magisket bármikor.
6. Állítólag igen, de én még nem próbáltam.Ha a Widewine fontos akkor még erdemes várni egy kicsit. Egyébként Lineageos támogatása a telefonnak most váltott 17.1-ről 18.0-s verzióra ami android 11-es rom. A héten jön az első hivatalos új verziós build. Érdemes megnézni hogy majd az mit tud. Régen sokat használtam lineageos-t, az is egy nagyon jó minőségű, jóhírű rom. Ha gyorsabban fog fejlődni mint a pixel experience akkor lehet én is teszek vele egy próbát. Pixel experience havonta frissül, ahogy a fejlesztő ideje engedi az új build kiadását. A lineageos automatizáltan hetente kap friss buildet.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Olvasom, hogy sokan dicséritek a PixeExperience Plus romot (gondolom erről beszélünk), ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem azoktól, akik használják:
1., Gyári romról történő váltás esetén mi a menete a telepítésnek (bootloader nyitás és OrangeFox telepítése után)? Mely partíciókat kell/szabad törölni biztonságsan? Igényel fw frissítést?
2., Telepítés után mókolás nélkül működik a SafetyPass, illetve a Widevine L1?
3., Telepítés után visszazártátok a bootloadert?
4., Telekom esetén VoLTE, illetve VoWifi működik a rommal?
5., Alapból rootolt vagy azt külön kell? (nem tervezném roottal használni)
6., OTA működik?Előre is köszönöm az információkat!

-
vlevi
nagyúr
Nem tudom, hogy mennyire megbízható ez a lista,. de a 12.5-os frissítési listában ott van a Note7 [link]
-
zumike
tag
Üdv,
ha valakinek segítség.
Legfrissebb LineageOs, a vowifi repülős módban is működik.
Ez igaz Note8-ra is. -
coppola
tag
10.3.4 globalon vagyok még, mert minden jó nekem így, de valamiért pár napja nem műxik a file átvitel pc-re usb-n win10-en. Nem ismeri fel a pc, ahogy szokta redmi note 7-ként, csak így : SDM660-MTP
Frissítgettem usb win drivereket, adb-t, meg mindent, amit kár volt.
Hol keressem a hibát? Win oldalon, vagy droid felől?
-
Fall-N
veterán
válasz
wanted5
üzenetére
Sőt nemrég a Redmi 5 kapta meg a sima MIUI 12-t az Android 10-zel. Most láttam valamelyik Reddit oldalon. Valószínűleg mi is megkapjuk a 12.5-öt, de ahogy írod a csúcs készülékek is most kapják meg. Ha nem kapnánk meg azt előbb megírták volna. Hivatalos csatornán (Mi Community) az írta az egyik dev, hogy készül valami a 12.5-tel kapcsolatban, de konkrét időpontot nem írt.
Egyébként igazad van, soha semmilyen támadás nem ért azért mert nem a legfrissebb security update van a telefonon. Egyáltalán nem volt biztonságosabb a Mi A1-em Android One-nal, mint most a RN7. Az user error ellen amúgy sem véd semmit. Magyarul ha önként tölt le az ember tört vackokat, amiben van kártékony kód, vagy ha megadja olyan helyen az adatait ahol nem kéne. A hülyeség ellen amúgy sem véd meg semmilyen OS sem.
-
rebla
aktív tag
válasz
wanted5
üzenetére
Ez pontosan így van! Én mindig a gyári frissítésekkel használom, tökéletesen működik minden.(kivétel a gyári böngésző, néha fagyokat, pedig szeretem. De már javítottak rajta)
Nagyon nem izgat a következő frissítés, ha jön akkor jön. Ha nem akkor is elvagyunk egymással...
-
wanted5
őstag
válasz
fluttershy
üzenetére
Lehet parodizálni, és lehet érteni azt, ami le van írva. Egyébként, ha fontos a biztonság, akkor gondolom, hogy nem windows-t használsz, sőt az avatarod is arra utal, hogy alap a linux, mint main OS. Ebből következtetve, pedig pontosan tudnod, kell, hogy milyen emberekre gondoltam.
@aprokaroka87 egyszer megmondták, hogy fog kapni, azóta nem mondták, hogy mégse, szóval ebből mire lehet következtetni? Arra, hogy meg fogja kapni. Talán év végén, vagy jövőre. Mint írtam még a csúcs készülékek se kapták meg, akkor mit vársz?
Anno a redmi 4x is megkapta még a 11-et is, pedig 7el jött ki, azt hiszem (igaz azóta 3x annyi készüléket dob ki a xiaomi egy évben) -
fluttershy
tag
válasz
wanted5
üzenetére
>hozzáértő
Az ilyen certified android experteket hol képzik? lennék én is
>biztonsági frissítésekre izgul
Én aki azt szeretné hogy nagyjából biztonságos legyen az az eszköz amin a fél életem rajta van most picit szomorú fejet vágok mert rájöttem hogy van egy új eddig nem ismert fétisem. -
wanted5
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Még a nagy zászlóshajókon sincs 12.5 (Mi 10T Pron biztos nincs), nemhogy a legolcsóbb legfilléresebb szarokon.
Nem tudom mit vergődik mindig mindenki a frissítéseken, ez is valami csordaszellemből kialakult agymosott hülyeség. Működik rendesen, hibátlanul a készülék? Igen? Akkor meg? (és érdekes módon, aki nyavalyog, hogy vmi nem jó, amikor egy tényleg hozzáértő megnézni, az esetek 90%-ban kiderül, hogy user error)Ha valaki azt mondja, hogy a biztonsági frissítésre izgul, hát, ok ez egy elfogadható érv. De ez is pontosan olyan, mint windows esetében, ha tudatosan van használva és normális oldalakat látogat a user és nem tölt le minden marhaságot, akkor vírusírtó sem kell, ha meg valaki hülye, akkor attól semmilyen program/frissítés nem fogja megóvni.
-
22Dávid22
aktív tag
A Xiaomi honlapján van egy eldugott aloldal, ami többek közt arra is kitér, hogy melyik eszköz milyen gyakran kap biztonsági frissítéseket: [link]
Ez alapján a Note 7-nek negyedévente kellene, amihez képest csúszásban vannak, de inkább a lényeg az, hogy ezek szerint még támogatott eszköznek tekintik, legalább egy frissítésnek még jönnie kellene. Szerintem a MIUI 12.5 lesz az, hiszen ha a sima 12-re szeretnének biztonsági frissítést kiadni, azt simán megtehették volna már, illetve ha már a xiaomi.eu-ból is volt weekly 12.5 alapon, akkor nem hinném, hogy azt a munkát hagyják kárba veszni. (Nomeg emlékeim szerint megígérték, hogy jönni fog.)
Persze ez csak az én szubjektív véleményem, csak ha már téma volt itt, hogy jönni fog-e vagy sem, én is leírom a véleményemet. -
22Dávid22
aktív tag
válasz
fluttershy
üzenetére
Köszönöm megint mindenkinek!
-
novoszath
senior tag
-
fluttershy
tag
válasz
22Dávid22
üzenetére
Root jelenleg nincs a telefonomon. Playről letöltöttem most egy safetynet tester appot. Ez az eredmény:

Azt írják telegramon hogy roottal sincs semmi baj csak a magisk app amikor ellenőrzi akkor hibásan azt írja hogy 'not passing' mert a legfrissebb magisk verzió állítólag hibásan használja a google api-t ezért fals eredményt ad.A felrakom és használom mentalitás szerintem teljesen működik pixel experience romoknál, még gapps flashelésével sem kell szórakozni mert ugye alapértelmezetten van play store, chrome stb. Nekem csak annyi bajom volt vele hogy a gyári kamera app túl fapados amit belerakott a srác aki a portot fejleszti, de ez a gcammel amit írtam könnyedén orvosolható. Én is pixel experience plust használok mint #13761sati, ezt elfelejtettem írni.
-
Biqci
aktív tag
Uraim!
Olyankor mi a helyzet, ha a teló nem csatlakozik a wifi hálózatra és a wifi beállításoknál azt írja a saját hálózatomra, hogy "A hozzáférési pont ideiglenesen telített"
Lehet nem idevaló a kérdés, de mégis csak Note7
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
fluttershy
üzenetére
Akkor már csak annyit kérdeznék, hogy a SafetyNettel és az ilyesmikkel mi a helyzet? Illetve a "csak felrakom és használom" mentalitás itt mennyire működik? A korábbi telefonjaimnál még több időm és kedvem volt kísérletezni, azt elfogadom, hogy majd főverzió ugrásnál tiszta telepítés kell, de már nem szeretnék annyit foglalkozni vele.
-
Archttila
veterán
válasz
fluttershy
üzenetére
Maximálisan egyetértek.

Nálam most minden tekintetben a leg leg a PE+...
-
fluttershy
tag
válasz
22Dávid22
üzenetére
A miui-val kapcsolatos kifakadásom után (amit itt a fórum közösség elvitt a "távolkelet programozó jó? rossz?" irányba miközben én a miuit szidtam főleg) még szenvedtem egy kicsit hátha kap updatet, de meguntam és pár hete visszatértem pixel experiencere. Pont most váltotozott az android 11-es verzió betaról stablere mert annyira kevés már benne a bug hogy simán elmegy napi felhasználásra. Nekem nagyon bejön, sokkal gyorsabb mint a miui, eddig semmi problémám nincs vele. Az alaprendszer havi szinten kapja a frissítéseket, egy bangladesi egyetemista programozó srác foglalkozik szabadidejében a redmi note 7 portjával, hivatalos telegram csoportban elérhető, észrevételekre válaszol, hibákat szépen javítgatja. Pont a napokban írta hogy a jövő havi frissítés valószínűleg a vizsgái miatt késni fog egy picit. Annyi baj legyen. A gyári kamera alkalmazás helyett parrot043 8.2.204 V4 gcamet telepítettem, szép képeket csinál minden körülmények között, működik benne minden, még a lassított felvétel is. Egyedül 48mp-es fotó nincs de akinek arra van szüksége annak az anx camera ajánlott.
Annyi csak hogy aki a pixel experience flashelésével, infókkal, gcammal, anx cameraval kapcsolatos dolgokban szeretne tájékozódni az csatlakozzon a releváns telegram csoportokhoz. Utóbbi időben az xda egyre kihaltabb, nem azt használják a userek hanem inkább telegram csoportokat.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
Archttila
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, akkor idővel valószínűleg kipróbálom. Én mondjuk szeretem az AOSP-ot és a MIUI-t is.
Csak az szúrt szemet, hogy amikor a családba került egy Galaxy Tab S7 Lite, szintén 4/64-es, kíváncsiságból futtattam egy AnTuTut mindkét eszközön, és az alapján hasonló teljesítményű processzor van mindkét eszközben, mégis a tab pörgősebb, fluidabb és a RAM kezelés is sokkal jobb, annak ellenére, hogy a Note 7-en nem futtatok sok appot a háttérben, és rendesen ki is heréltem anno ADB-n keresztül. Elégedett vagyok a telefonnal, egy darabig még nem váltanék, de ha lehet jobb is, miért ne?
-
válasz
novoszath
üzenetére
Közben utánaolvastam a témának, úgy tűnik, hogy már csak a Xiaomi által jóváhagyott Mi fiókkal lehet használni a MiFlash alkalmazást?! Azt mondjuk nem tudom, hogy ez csak az EDL módra vonatkozik, vagy esetleg fastboot módra is.
Mindenesetre itt van egy leírás arról, hogy lehet megkerülni ezt a hibát. A lényeg, hogy az eredeti firmware csomagban ki kell cserélni egy fájlt, azután már nem fog panaszkodni a Mi fiók hiányára.
-
válasz
22Dávid22
üzenetére
Szerintem nem teljesítmény kérdése, lévén a gyári MIUI is elegendő, inkább az, hogy a MIUI felhasználói felület jön be, vagy az AOSP.
Én egyszer próbáltam a Pixel Experience-t, emlékeim szerint nekem annyira nem jött be, én mindig is inkább Lineage OS + Gapps párti voltam.
-
22Dávid22
aktív tag
Sziasztok!
A Pixel Experience teljesítményre milyen a MIUIhoz képest? Most a legfrissebb EEA van fent, ezzel sincs semmi bajom, de ha annyival jobb, akkor megpróbálnék új életet lehelni a készülékbe, főleg, hogy hivatalosan már nem számíthatunk túl sok frissítésre.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Elvileg az volt az ígéret, hogy ami megkapta a 12-t, az meg fogja kapni a 12.5-öt is. De írnak sok helyen hülyeséget. Az tuti, hogy a 13 elkerül majd minket.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem számolja főverzióként, csak már 3 generációval régebbi modell ezért nem prioritás. Lehet, hogy kiadják a 12.5-öt csak lassan fejlesztik. Amúgy mi értelme lenne áprilisig fejleszteni, majd hirtelen dobni a kukába az egészet?
Kíváncsi lennék a Xiaomi hivatalos válaszára az ügyben.
-
aprokaroka87
nagyúr
Szerintem az van hogy a Miui a 12.5 verziót eleve főverzióként " számolja "
Miui 10-ről indult, megkapta a 12.-t.
Ez ha jól számolom akkor 3 Miui verzió.
De van egy olyan sejtésem hogy a Redmi note 8 is csak max 12.5 verziót fog kapni, emlékeim szerint annál idén ősszel jár le a 2 év.
Arra meg Nagyon kevés esély van hogy idén megkapja a Miui 13-at.
-
novoszath
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
igen be meg eleg sok alkalmazas futott a hatterben mikent tudnam megmenteni a telot?
-
novoszath
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ejszaka frissitet volt meg benne 40% kraft de reggelre mar semmit nem mutatott
-
kisza25
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
alap, de szerintem figyelmeztet is rá a frissítés előtt
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
novoszath
üzenetére
Elnézést hogy megkérdezem, de hogy merült le frissítés közben?
Olyan sokáig tartott?
Vagy eleve nem volt feltöltve, és úgy indult el?Én pl mindig figyelek rá, hogy olyankor legyen elég energia a telefonban, legyen az bármilyen telefon.
Sőt ha van rá mód, felteszem addig töltőre..
-
novoszath
senior tag
olyan problemam van hogy frissites kozbe lemerult a telo es most be se lehet kapcsolni es a toltesre se reagal mentheto meg vagy kuka?
-
Bl.Gyo.
őstag
Hali! Miért van az hogy rendszeresen kiírja a Google fotókba is meg a play áruházban is hogy várakozás a wifi-re, amikor rajta van? És ezt sokszor csinálja, a Google fotókba mindig.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Abból kiindulva, hogy a Xiaomi.eu rom sem frissül már, szerintem hivatalos frissítés sem lesz.
Nekem Lineage OS van fenn, ez még frissül rendszeresen.
-
aprokaroka87
nagyúr
Mennyi az esély rá hogy a Január végi frissítés volt az utolsó a készülékre?
Azóta biztonsági frissítést sem kapott a telefon, az már Május vége felé 4 hónap felé lesz.
Szerintem ez már egyre jobban jelzi hogy a Miui 12.5 mint olyan nem is lesz.
Persze lehetnek meglepetések.
Csak nem ártana ha ki adna valami hivatalos nyilatkozatot a Xiaomi arról hogy végül melyik készülék kap még global frissítést, mert így semmi értelme szerintem.
-
azimut
aktív tag
Ebédidőben feltaszajtottam a frissítést. Megijedtem, mert 16-szor ment fel a bootsplash-ban a
román zászló,Google színek, mire kiírta, hogy crdroid. Már azt hittem, hogy megint marháskodik, ilyenkor a gapps kavar be, tehát, ha bootlop-ba kerül. Ja, most nincs gapps sem.Szóval rendben van, minden tuti.
-
azimut
aktív tag
válasz
blasi19R
üzenetére
Régóta használom, köszi a frissítési infót. Ezt a Telekom alkalmazást nem ismerem, de mivel nem rootolt a teló, OTP banki app simán megy. A legutóbbi verzió óta a gps is nagyon jó, már ami a megtalált műholdakat illeti. Mivel két év óta (jééé, 2 éve vettem a telót májusban 4/128-as) csak AOSP romokat használok (korábban Havoc Os-t, legtöbbet CrDroidot), csak halavány emlékeim vannak a MIUI-ról.
Na igen, Predator kernel... Már nem kézzel kell lecserélni.
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok! Szerintem még nem írtam ide. A kezdetektől megvan a teló, de nem is mokoltam rajta soha semmit. Mikor már érződik, hogy lassan le kellene cserélnem, akkor hozzá szoktam nyúlni a rendszerekhez. Így volt ez eddig, és szerintem a jövőben is így lesz. Szóval semmi bajom nem volt a miuival, sőt azok közé az emberek közé tartozom, akinek hiányzik is néhány dolga.

Kb. egy hónapja, vagy kicsit több, gondoltam egyet és feltoltam a crdroidot. Alapvetően nekem fürgébbnek tűnik a teló, sőt kevésbé merül az akksi. Egyetlen alkalmazás van,amit nem tudok használni,az a Telekom. Szerinte rootolt a készülék, pedig direkt nem rootoltam.
Na mindegy, fizetek böngészőből. 
Este megjelent az értesítés, hogy tölthető a crdroid 7.6, ma reggel jött is le. Hipp-hopp települt.
Szupi!! Biztos csak beképzelem, de mintha még egy picit jobb érzés lenne. 

Igazából ennyit szerettem volna, és mondom, én előtte is elég jól kijöttem a miuival.
Minden jót! -
moma
őstag
Sziasztok. Mostanában lett egy olyan, hogy amikor feloldom a képernyőt teljesen(ujjlenyomat), a felső sáv lassan jelenik csak meg, ez lehet valami szándékos animáció nem tudom, de ennem eléggé zavar, hogy nem azonnal. Nem tudjátok ez mi? Ki lehet kapcsolni?
-
macssessz
tag
válasz
pimi50
üzenetére
Bocsánatot kérek. Úgylátszik nem fogalmaztam pontosan. Tehát:
Nem az a kérdés hogyan tudom különböző progikkal használni a problémás képet. (azt megoldottam mint írtam)Az a kérdés mit kell állítgatni a telón, hogy Ne Legyen Problémás a kép mint ahogy régen nem volt. (Talán a 12.03 előtt?)
-
Valaki cserélte már közületek a kamera lencsét takaró üveget?
Sajnos a gyári tok nem védi a kamerát, és bár igyekeztem vigyázni rá az elmúlt kb. 2 évben, de észrevettem hogy elkezdtek megjelenni a karcok rajta.Képeken eddig nem láttam nyomát, csak zavar.
-
Joe1
tag
válasz
macssessz
üzenetére
Fájl társításokkal próbálkoztál már? Windows 10 fájltársítások:
Jobb klikk arra a fájlra, amit meg akarok nyitni – kiválasztom a társítást – Ha nincs ott az a progi (pl. Fényképek, XnView), akkor keresés ezen a gépen – Tallózás a megnyitó program exe fájlra. Alul bejelölni, hogy mindig ezzel nyissa meg. -
-
macssessz
tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Nem igazán töltögetek a felhőbe.
A W7 pont jó nekem. Semmi nincs amiben a w10 jobb de legalább pár dologban lassabb.
Eddig megjelenített minden képet, most néha megjeleníti, de sokszor nem. A gépemen nem változtattam, a telón vannak frissítések. Valami ott lehet a gebasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha a telegram csopiban lévő dolgok és a wiki között kéne választanom akkor az előbbit választanám mert van egy olyan érzésem hogy az frissebb és tutira karban van tartva.

Na mindegy, fizetek böngészőből.
Szupi!! Biztos csak beképzelem, de mintha még egy picit jobb érzés lenne.