Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
addikt
Amióta van a HD-audio, azóta így megy, ha valamiért nincs meg a megfelelő lefedettség 3G-n és kénytelen visszaváltani EDGE-re, akkor leromlik (visszaromlik) arra a minőségre a hang, amin 2 évtizedig telefonáltunk. 😃
Sajnos, ha közben újra jobb lesz a térerő, vissza már nem vált HD-audiora, csak ha új hívás épül fel...
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest