- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Én minden romot nulláról telepítek, egyrészt így tuti nem lesz semelyik alkalmazással gebasz, másrészt garantált a hibátlan működés. A mútheti romolgatás nem direkt sikerült így a 4-ből 2 volt tudatos full wipe a másik kettő váratlanul ért azok cseszték fel igazán az agyam. Végül felraktam a 17-es Oreo betat működik a mobilnet rajta szóval egyenlőre marad de ez majd ma válik el. Viszont lett egy idegesítő problémám amit nem tudok megoldani. Ha jön egy messengeres üzenet folyton ez jelenik meg az értesítési sávban. Nem tudja valaki, hogy lehet eltüntetni? Ha kikapcsolom a "megjelnítés másik alkalmazás felett" opciót akkor eltűnik de így ugye chat fejek sincsenek.
-
eladogeppc
veterán
Jó ez a kütyü nagyon, de jöhet a következő !
Szeretnék minél több kütyüt kipróbálni, hogy atfogóbb képem legyen. Így is lefikáznak, mivel már több 100 telefonom volt, hogy hülye vagyok hozzá, meg nem értek hozzá.
Sajnos nem tudok már adni a külföldi tesztoldalak szavára se kamera, se akku, se sebesség terén.
Én szeretem megtapasztalni a valót. Látom hogy bivaly a gép, bírja a gyűrődést. A kamerától nem dobtam hátast, mert ez a szenzor fura. Nem rosszabb szerintem egyiktől sem, de a G4 sajnos etalon lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256 Gb
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest