Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
Én minden romot nulláról telepítek, egyrészt így tuti nem lesz semelyik alkalmazással gebasz, másrészt garantált a hibátlan működés. A mútheti romolgatás nem direkt sikerült így a 4-ből 2 volt tudatos full wipe a másik kettő váratlanul ért azok cseszték fel igazán az agyam. Végül felraktam a 17-es Oreo betat működik a mobilnet rajta szóval egyenlőre marad de ez majd ma válik el. Viszont lett egy idegesítő problémám amit nem tudok megoldani. Ha jön egy messengeres üzenet folyton ez jelenik meg az értesítési sávban. Nem tudja valaki, hogy lehet eltüntetni? Ha kikapcsolom a "megjelnítés másik alkalmazás felett" opciót akkor eltűnik de így ugye chat fejek sincsenek.
-
eladogeppc
veterán
Jó ez a kütyü nagyon, de jöhet a következő !
Szeretnék minél több kütyüt kipróbálni, hogy atfogóbb képem legyen. Így is lefikáznak, mivel már több 100 telefonom volt, hogy hülye vagyok hozzá, meg nem értek hozzá.
Sajnos nem tudok már adni a külföldi tesztoldalak szavára se kamera, se akku, se sebesség terén.
Én szeretem megtapasztalni a valót. Látom hogy bivaly a gép, bírja a gyűrődést. A kamerától nem dobtam hátast, mert ez a szenzor fura. Nem rosszabb szerintem egyiktől sem, de a G4 sajnos etalon lassan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 Gen2 - i5-1135G7 I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest