-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
-
snyper990
őstag
Én a hétvégén egy Xiaomi Redmi 4X-re raktam fel official LineageOS-t. Nem sokkal testreszabhatóbb, mint az OOS, nekem nem hozta meg a kedvem hozzá. (Persze a MIUI-nál fényévekkel jobbnak tűnik egyelőre, úgyhogy azon a készüléken az marad
)
Majd ha nem támogatják/frissítgetik tovább az OOS-t, akkor átgondolom, de addig nem nyúlok hozzá. Teljesen meg vagyok vele elégedve -
Röviden: Nem hinném, hogy lenne értelme pusztán kíváncsiságból ROM-olgatni. A gyári ROM minősége megfelelő, nagy problémák nincsenek vele. Csak akkor érdemes erre időt pazarolni, ha geek vagy, és hajt a véred, hogy valamit szétvághass.
Hosszabban (még rövidebben): Toolkit letölt, bootladert nyisd ki, telepítsd fel a TWRP-t, és utána majd másold fel a telefonra a kinézett ROM-ot, és TWRP-ben telepítsd fel.
Hogy melyik ROM-ot célszerű, abban nem tudok segíteni, de az XDA vonatkozó fórumában találsz bőven.
-
HSM
félisten
Az sRGB pont a korlátozott, számítógépes világban "standard" színvilág. Tehát ha túlszaturált színekre vágysz, akkor pont nem erre van szükséged.
A másik topikban beszélgettünk a DCI-P3 mód előcsalogatásáról, szerintem az a legjobb opció, ha teltebb színekre vágysz, de nem túl szürreálisakra, mint a gyári alapértelmezett 1+ színmód: [link]
Sajnos root kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest