- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sacc per kábé megválasztad az összes kérdésed. Én maradtam OOS 4.1.3-on, mert az aksiidő itt volt nekem a legjobb, nincs semmi nyűgje (jelenleg), tudom használni a Daydream-et (hack-el), jó a kamera és ennyi.
Az Oreo semmi hasznos pluszt nem nyújt nekem, de ahogy elnézem még az Android P sem fog (az, hogy támogatja a notch-ot, meg a több kamerás telefonokat, pont nem érdekel Oneplus 3T tulajként). Akkor mit szórakozzak custom ROM-okkal, ahol általában a kamera gyengébb, és mindig akad egy-két olyan dolog, ami nem teljesen kerek?
-
Armi5
tag
Dobozból kivéve OTA frissítés közben bejön a recovery menü és kb. így többé nem bootolt be a telefon.Így oldottam meg az OTA frissítés/update után a boot közben lefagyást.
Recoverybe beléptem volume down + bekapcs gomb rögtön restart után vagy bekapcsolás után.
Ekkor kérte a mintát vagy bármilyen security kódot amit beállítottál de ekkor decryptingnél lefagyott a legvégén és sosem végezte el. Ezért mikor kéri a kódot, mintát akkor a Forget passwordra mentem rá, ekkor törölte a teljes telefon tartalmát és nem kérte többé a mintát.Ahhoz hogy meglegyen majd a flashelhető ROM ezt töltsd le: [link]
Ezután mikor végre használhattam a recovery-t szabadon, ezután adb sideloadinggal kell telepíteni a hivatalos ROMot a telefonra. De ehhez kell egy sima android usb driver a Windowsra, meg adb fáljok.
Ezt töltöttem le.[link] (felül letöltés gombbal letölti az egészet egyben)
Majd ezután a mappában ahol az adb.exe van Shift + Jobb egérklikk és Parancsablak nyitása itt (Win 10, de más winben parancssort keress ilyenkor)
Ha ez kész indítsd el a telódon a recovery-t megint és Install from ADB pontot válaszd és ezután bedughatod USB-re és felfogja ismerni a Windows ha minden OK a driverrel.
Most a parancssor ablakban írd be hogy ADB devices és ha kilistáz egyet akkor megtalálta a telód és jól van csatlakozva minden.Ezen a ponton szerintem nevezd át a fent letöltött ROM zipet valami egyszerűbbre pl. oneplus.zip (NE csomagold ki)
Az előbbi parancssorba ha minden ok beírod ezt: adb sideload <a letöltött file neve zárójelek nélkül> tehát ha a fenti zipet átnevezted akkor adb sideload oneplus.zip
Ezután elkezdi szépen feltölteni a telefonra és telepíteni. Eltart vagy 10 percig is. Ha végzett akkor végzett és minden oké betölt a telefon. De az első boot hosszabb lesz jóval akár több perc is szóval ne pánikolj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest