Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
laskr99
üzenetére
Ha nem VPN-eznél, akár fel is rakhatnád a play áruházból az oxygen updatert. Se vpn nem kell, se más ökörség, mint pl országokról országokra ugrálás, ezt felrakod, megtalálja magától, lehúzod, telepíted 2 kattintással. Beta is megy, rootolt rendszer is, mivel letöltöd, és belső tárolóból telepíted. A legtutibb dolog.
-
crixtm
tag
Oneplus 3t toolkit link a root methodban 404-re visz.
Ha valaki megsem bir letezni nelkule: https://drive.google.com/drive/folders/0B1cephDrsyt_ZzJ1cXpUUlVhSzg
Es az OOS 4.0.2 link is broken
http://downloads.oneplus.net/oneplus-3t/oneplus_3t_oxygenos_4.0.2/ -
Ha nem vpn-eznénk akkor mennyi idő lenne az ota?
-
szityo83
tag
Sziasztok!
Be lehet azt valahol állítani, hogy ha headset van dugva a telefonra és messengeren kapok üzenetet akkor lehalkuljon a zene egy pillanatra? Sms-nél, vibernél, mail-nél igy működik.
-
ricsi0307
senior tag
Meg is jött a Rhinoshield bumper, 17-én adták fel és tegnap hozta a postás. Engem megvettek kilóra tuti, hogy a következő telefonomon is ez lesz.
-
snyper990
őstag
válasz
Macika66
üzenetére
Teljes felületen tapad, csak "egy pici légrés van a széleken", de együtt lehet vele élni, engem nem zavarna. Legalábbis nem annyira, mint az, hogy a szélei benne vannak a képben... Én azt hittem, hogy a lekerekítés csak a legszélén van az üvegnek, már a képen kívül, és úgy is lenne nekem logikus, de ezek szerint mégsem így van. Egyébként tök korrekt kis telefon annyi pénzért, egész bejövős. Egyedül a MIUI-n belül az nem tetszik, hogy agressszíven próbál rákényszeríteni a MI fiók használatára, ami Google fiók mellett tök fölösleges sztem, meg ugye a néhány számomra fölösleges app, amit nem lehet kigyomlálni (letiltani sem) root nélkül (amit szintén nem szeretnék). De van rá pl. LOS is, szóval minden megoldható
(#4992) macii97: gondolom ez a cucc nem szilárdul meg, azt meg nem akarom, hogy szép lassan befolyjon a védőüveg alá, és az emiatt leessen, meg ne kenjen össze mindent. A szilikont kb. lehetetlen eltávolítani. Akkor inkább maradjon a rés, de legalább ne lógjon bele a képbe

-
snyper990
őstag
válasz
twollah1976
üzenetére
Anyukám Xiaomi Redmi 4X-én is 2.5D üveg van, mégis kaptam rá olyan edzett üveget, ami kiér a kijelző széléig. Mondjuk egy pici légrés van a széleken, de azt inkább elnézném, mint ezt... (a lifegés azért erős túlzás)
Ráadásul ez fólia, nem üveg... igazán lehetett volna egy pár mm-el szélesebb -
snyper990
őstag
Én most rápróbáltam, nagyon kicsi. legalább 2-2 mm-rel keskenyebb, mint a kijelző alatta. Oké, hogy írták is, hogy "not full coverage", na de ez azért kicsit erős így. Nem tudom, fel fogom-e tenni, szerintem zavarna, hogy a szélei benne vannak a képben, plusz így a kijelző szélein semmi védelem nem lesz. Egyelőre marad a gyári fólia, bár annak meg elég rossz a tapintása, ha tiszta, szinte tapad, maszatosan meg hogy néz már ki?!
Szerintem nagyot kaszálna az a gyártó, aki végre csinálna egy normális edzett üveget rá, kereslet még lenne rá -
csipuka
senior tag
Hogy a klasszikust idezzem, melyik szot nem erted?

Amugy uriti a cach particiot:
The system cache partition stores temporary system data. It's supposed to allow the system to access apps more quickly and efficiently, but sometimes things get cluttered and outdated, so a periodic cache clearing can help make the system run more smoothly. It's different from clearing individual app caches, and it won't lead to any loss of personal data or settings. Many authorities suggest a cache wipe after installing a system update. -
snyper990
őstag
Na, kanadai VPN-nel meglelte, 400+ MB. Már fel is ment, eddig minden ok.
Kicsit fura, hogy milyen kihalt a topik most, hogy végre jött egy frissítés... -
válasz
twollah1976
üzenetére
-
twollah1976
őstag
A hivatalos oldalon még a 4.1.6 van kinn.
-
snyper990
őstag
Egyelőre nem találja a frissítést, végigpróbáltam az összes lehetőséget Opera VPN-ben. Valakinek sikerült már?
-
snyper990
őstag
Rápróbáltad már legalább a fóliát? Én is rendeltem egyet pár napja, holnap veszem fel a postán, csak értesítést dobott be a postás. Gondolom, a saját bumperrel kompatibilis, de érdekelne, hogy mekkora hézag marad a fólia meg a bumper között. Én egy spigen neo hybrid tokot rendeltem mellé, eléggé féltem a telót, bár még sosem ejtettem el, de balesetek mindig előfordulhatnak. Remélem megfér majd a fóliával
(#4974) tvse1995: ez a kép nem sokat mond anélkül, hogy tudnánk merre néz a telefon
Itt van rá példa, hogyan kell egy kicsit megmozgatni a telót, vagy a szokásos 8-as forma is szokott működni. Nekem is van, amikor nem pontos, de ha ezt megcsinálom vele, utána beáll -
Bug fixes:
Sound channel error while recording videos
Call is routed to speaker accidently by some 3rd party apps
Screen is turned on by screen off gesture while making a phone call
Rendering issue in Indian Kannada language
App locker issue caused by some 3rd party apps
As requested by Google, Hangouts will be removed if you have never updated it on Play Store. To keep Hangouts, please update it prior to the upgrade -
crixtm
tag
válasz
adamfriday
üzenetére
Este adok neki egy cache torlest, mert reggelre feladta a Nova is.
Amugy megjott a rhinoShield bumper, es eleg utos darab. A kapcsolo megoldas kulonosen tetszik, a power gombot viszont kell nyomni mint suket a csengot.
Meg az uveg is, de ahhoz meg kell egy kis lelkiero.ez meg gondolom mindenkinek megvolt: [Hidden Features of OnePlus 3T]
-
válasz
Avicularia
üzenetére
igen, többnyire ezek a dolgok a szolgáltatótól is függnek, ha a speciális beállításokat lecseréli a szolgáltató univerzálisra, akkor minden VoLTE képes eszköz tud csatlakozni. Jelenleg szerintem bevezetés alatt van, tesztelik.
-
Avicularia
veterán
Azt láttam, de azt hittem, hogy csak azért van odaírva, mert az általuk árult mobilok közül csak az tudja. Nyilván, ha nem árulnak egy készüléket, nem is fogják odaírni, hogy kompatibilis vele. Ezek szerint nem elég, ha a készülék tudja és a sim tudja, a szolgáltatónak is engedélyezni kell?
-
válasz
Avicularia
üzenetére
Az általad linkelt oldalon le van írva, hogy csak Samsung S7 (edge) a kompatibilis modelljük, így OnePlus-on nem működik jelenleg.
-
g0dl
addikt
Hali, mi a feltétele, hogy 3T esetében megjelenjenek a wifi calling, és voolte lehetőségek, mint pl. ezen a képen?
-
-igu-
veterán
-
ricsi0307
senior tag
Jött ma egy frissítés betara de biztonsági csomag még mindig májusi....
-
Én Outlook for Android-ot. A levelezés Outlook 365-re lett migrálva, mert hát a T-System a levelezésünk szolgáltatója, ők meg tavaly az egészet átköltöztették Exchange alapról Outlook 365-re, mert hát a jövő a felhő...

Ezzel együtt én ezt android problémának gondolom, mert mint említettem, az OOS 3.x verziók alatt nem volt ilyen problémám, pedig ugyanezeket a programokat használtam.
Most csak próbából küldtem saját magamnak egy e-mailt. Asztali gépen kb. 10 másodperc múlva jelezte az Outlook, hogy hohó, itt egy levél jött. Eltelt
5 perc, 20 perc és a telefon még nem jelez mindig... -
snyper990
őstag
Én Nova launchert használok, múltkor unatkoztam, felraktam a TeslaUnread-et rá, hogy kipróbáljam. Hamarabb jelzi, ha mailt kapok, mint a Gmail. Mondjuk hangjelzést nem ad, de már beljebb vagyok vele, mint a manuális mail-szinkronizálásokkal. Szerencsére nekem fontos/sürgős levelek nem szoktak érkezni, úgyhogy különösebben nem aggaszt a dolog, de elhiszem, hogy őrületbe kergetne, ha fontos lenne
-
-
-
Én is megőrülök ettől a problémától. Az elején (még ugye MM alapú ROM-al) tök jó volt, konkrétan előbb jelezte a telefon a céges e-mailt, mint az asztali gép.
Aztán a Nougat alapú romok óta fordult a kocka, kikapcsoltam minden energiatakarékossági opciót, de most is van, hogy percekkel később érkezik meg a telefonra az e-mail, mint az asztali gépre. Ha felélesztem a képernyőt, egyből megjön minden értesítés, de ha "alszik", feléleszteni nem akarja a telefont...

-
crixtm
tag
Megvesztem attol, hogy nem kapok meg minden notificationt egybol. Legjobb pelda, hogy a pebble FindMyPhone 3 oraval kesobb a villamoson szolalt meg.
Kikapcsoltam a Doze-t. Ha jol ertettem valaki fentebbi hozzaszolasat az okozza, mert nem eleg magas a prio, hogy felverje a deep-sleepbol a telot.
Funny stuff: nem csokkent erdemben (tapasztalati uton mertem: nem merul le estere) az uzemido. -
-
snyper990
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
Ízlések és pofonok. Nekem megérne egy ezrest, hogy ne olyan emberek által feltört appot futtassak, akik egyáltalán értenek a feltöréshez... Mert azok valószínűleg értenek máshoz is. Így meg ingyen hozzáférnek a névjegyzékedhez meg a híváslistádhoz, sőt, engedélyt adsz hívásindításra is.
Ingyenes appokat torrentről meg... Inkább csak annyit mondok, hogy vannak tisztább források is, pl. úgy tudom, apkmirrorra is csak ellenőrzött tartalmak kerülhetnek -
-
Starz561
tag
-
sbwolf
aktív tag
válasz
mathews37
üzenetére
A PixelPhone tudja. Sajnos 1100 ft.
-
-
mathews37
tag
Sziasztok az lenne a kèrdèdem hogy èn kèt SIMkártyát használok ès a règgebbi telefonommal meglehet változtatni a SIM kártyák kijelzèsènek a szinèt . ( Ha èrthető hogy mire gondolok tehát ha pl .t-com os a kártya akkor lila színnel volt jelölve mert azt állítottam be a lehetősègek közzül ,ha telenoros akkor pl kèk . Ha pedig hívások volt vagy hívtam az adott színű volt a háttèr ). Itt nincs ilyenre lehetősèg ?
-
Kocsó
aktív tag
Kedves OnePlus 3T tulajdonos társak!
Itt és most szeretnék Macika66 fórumtársnak köszönetet mondani az önzetlen segítségéért!!!
Végre sikerült a gyári állapotba hoznom a 3T-met. Ehhez szükség volt egy programra OP3T Unbrick Tool.7z egy driver-re és egy leírásra.
A leírás alapján végig csináltam és csodálatosan visszaállt a telefonom a dobozból kivett állapotára (Android 6.0.1 és OOS 3.5.1).
Remélem másnak is segítségére lesz ez a comment!
Macika66 még egyszer nagyon szépen köszönöm!!!

-
Kocsó
aktív tag
hát most már az lesz, mert egyszerűen hiába próbálok ki minden (neten talált) javaslatot, csak nem sikerül. Pedig tuti csak egy alap dolgot nem csinálok jól, vagy nem úgy csinálok vagy csak kihagyom... nem tudom.
Kérdés: mi kell ahhoz hogy az OTA-n fogadja a frissítéséket? -
Macika66
őstag
Amióta van a HD-audio, azóta így megy, ha valamiért nincs meg a megfelelő lefedettség 3G-n és kénytelen visszaváltani EDGE-re, akkor leromlik (visszaromlik) arra a minőségre a hang, amin 2 évtizedig telefonáltunk. 😃
Sajnos, ha közben újra jobb lesz a térerő, vissza már nem vált HD-audiora, csak ha új hívás épül fel...
-
AcCEsS
senior tag
Nekem mostanában előfordul az OP3T-vel, hogyha beszélek valakivel, hirtelen megváltozik, pontosabban leromlik a hangminőség. Vodafone-os vagyok. Pl. az előbb beszéltem kb. fél órán keresztül, és nagyjából félidőnél sokkal "tompábbra" váltott a hang. Újrahívtam a delikvenst, és megint jó volt a hangminőség, de csak pár percig. Ti tapasztaltatok hasonló furcsaságot?
-
válasz
nico9519
üzenetére
Beállítások -> Akkumulátor -> Itt kattints az diagram ábrára, ahol az aksi állapotát látod -> Itt az új ábra alatt legfelül látnod kellene a "Mobilhálózati jel" alatt, hogy milyen a jelerősség.
Ha zöld / sárga, no para, de ha piros, akkor bizony nincs mobilkapcsolatod. Innen már el lehet indulni, hogy mi a probléma (ha végig sárga / zöld, akkor nem a jellel van a gond, ha piros, akkor sem feltétlenül a telefon a hibás, lehet, hogy mobiljel nincs ott, ahol éppen tartózkodtál).
-
nico9519
tag
Sziasztok!
A napokban többen jelezték felém, hogy nem tudnak hívni illetve sms-t küldeni nekem időközönként. Ebből én ugye nem vettem észre semmit mivel értesítést nem kapok viszont nagyon kellemetlen, hogy nem tudnak elérni, főleg ha munkáról van szó
Benéztem a Vodafone topicjába is, de másnak nincs ilyen problémája így arra jutottam, hogy lehet a telefonnal van valami. Az kizárható, hogy Ne zavarjra van téve a csúszka, szóval valami más lehet. Valakinek van/volt ilyen problémája? -
-
-
mathews37
tag
Valami csoda történhetett mert most kipróbáltam a stikkel és felment most jelenleg működik . Már csak a az "okos " tv -vel kellene összehozni .( de nem tudom hogy most miért megy semmit sem csináltam másként )
-
Macika66
őstag
Ez is filléres cucc és nekem simán megy vele a DASH

Ez így van, ezt az egyet sikerült lemásolniuk rentábilisen a fiúknak, megy is szépen, nekem is van egy 1,5 méteres belőle.
De ebben is benne van az anyag. Érezhetően sokkal vastagabb a vezetékezés, mint bármelyik kábelben. -
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Macika66
üzenetére
Ez is filléres cucc és nekem simán megy vele a DASH

(#4903) snyper990: ezen is túl vagyok de nem segített, ezt találtam legújabbnak: fastboot_adb(1.0.39)_190417_r26.0_rc1.rar
Ebben a videóban elvileg megoldja a srác (én a FULL zip-ekkel toltam), és nekem is megoldotta DE csak az első restartig
Utána ugyanúgy visszajött a dm-verity üzenet -
Macika66
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
Nem a minőség / márka számít.
A DASH minden egyes komponensében van egy-egy azonosító-chip. Annak a kis filléres cuccnak egyetlen szerepe van, hogy kizárja az idegen gyártású (teszteletlen) alkatrészeket a sorból.
Nem véletlen, hiszen a kábelnek bírnia kell tartósan a 4A-es áramot.
Mivel a DASH-on kívül egyetlen töltőrendszer sem használ 2,1 Ampernál nagyobb töltőáramot, így nem is nagyon gyártják olyanra a kábeleket, hogy a kétszeresét elbírják (drága a rézvezeték, fölöslegesen nem tesznek bele vastagabb huzalozást).
Emiatt, a kötelező anyagmennyiség-használat miatt (is) drága a DASH kábel (na meg az eredeti alkatrészeken tudnak fogni is rendesen a gyárban). -
Egy Blitzwolf Ampcore kábel már elég lenne gyorstöltésre? Sngedné a dash?
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Elden Ring
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Jeff Bezoshoz igazolt az űripar rocksztárja
- Spórolós topik
- Hobby rádiós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Bittorrent topik
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Utána ugyanúgy visszajött a dm-verity üzenet