Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamfriday
senior tag
válasz
kantortomi
üzenetére
Ígérem legközelebb jobban megírom az alkalmazást mielőtt rádkényszerítem, hogy telepítsd.
@BOANerges: szívesen!

-
BOANerges
tag
válasz
adamfriday
üzenetére
Köszönjük! 😊
-
XenHai
senior tag
válasz
kantortomi
üzenetére
• App shortcuts
• Swipe up drawer
• Translucent dock -
kantortomi
csendes tag
válasz
adamfriday
üzenetére
És mi változott benne? Vagy nem próbáltad? Mert múltkor, amikor kiirtad, hogy frissültek alkalmazások, azon a linken, feltettem a frissebb galériát, arra az abbahagyta a normális, ámde buta működést, és csak egy reset segtett, mert nem tudtam root nélkül megjavitani.
-
adamfriday
senior tag
Frissült a gyári OnePlus launcher.
-
Cifu
félisten
válasz
Szedált
üzenetére
Mielőtt ilyesmit kérdezel, esetleg próbáld meg használni a keresőt. Ott van, asztali nézetben jobb oldalt felül, beírod, hogy üveg és ez lesz az eredménye.
Eleve hamarabb meg is kapod a választ a saját kérdésedre.
-
svarc86
csendes tag
Angliaban meg igy allunk... 😐
-
-
Cifu
félisten
válasz
Roland06
üzenetére
Ha a 4.1.0 van fent, akkor elég az OTA. Ha régebbi, akkor célszerű a teljest. (Sajnos ha a link rossz, akkor másikat kell keresni, de egyébként szokták frissíteni, tehát lehet, hogy hamarosan javítják)
Esetleg ha régebbin vagy, akkor a 4.1.0 teljes és utána a 4.1.1 OTA.
-
Cifu
félisten
válasz
Roland06
üzenetére
Itt megtalálsz mindenféle verziót, OTA, full ROM, stb.
Szerk.: A linket beraktam az összefoglalóba is.
-
Roland06
aktív tag
Üdv
Rootoltra twrp alól feltelepíthető frissítés van már valahol? -
Cifu
félisten
válasz
vicamuso
üzenetére
Ez alapján azt tudom elképzelni, hogy valamiért a 4.1.0 frissítés első köréről lemaradtatok, és amire sorra kerültetek volna, már le is állították az OTA terjesztést. A 4.1.1 pedig még nem érkezett meg hozzátok.
Két opció marad:
1.: Vártok, hogy a 4.1.1 megérkezzen (pár napon belül várhatóan).
2.: Opera VPN, Kanadára vagy Németországra állítva. -
Cifu
félisten
@metal01: WOW milyen informált vagy. Ilyenekről (pánikgomb) még csak nem is hallottam
Én is akkor találkoztam vele, amikor a hivatalos fórumon mindig téma volt, hogy az Indiaiak mennyivel később kapják meg az OTA-t. Valaki felfedte, hogy az Indiai piacra szánt szoftverek pár dologban eltérnek, és ez a pánikgomb az egyik dolog. Elkezdtem utána olvasni, és akkor világosodtam meg. Hivatalos OOS verziót nem is adhatnak ki Indiai régióra, hogy nincs benne ez. Márpedig az Indiai piac fontos a Oneplus-nak, nem véletlen, hogy az Youtube-on is sok Oneplus elemző / tesztelő videó Indiai arcoké...
@AcCEsS: A "fizikai gombok bug" mi volt Cifu?
Többen jelezték a hivatalos fórumban, hogy a 4.1.0 verziónál a fizikai gombok (hangerő és a lenti három) kapacitív ill. fizikai gomb nem reagált semmire. Pár emberkének megoldást hozott egy full wipe, pár emberkénél ez után is előjött a dolog.
@qnadam: emea, eu, ce, hu, bp, újpest

elvagyok nélküle, csak furcsa.Tényleg furcsa. Mikor indítottad újra a telefont utoljára?
Ha újraindítás után se dobja fel, akkor szvsz majd egy Opera VPN -> Germany VPN beállítást is nézz meg.Már ha szeretnél frissebb verziót.
-
Starz561
tag
És fent is van a 7.1.1. OOS 4.0.3 ról egyből 4.1.1 re frissített szerencsére.
Eddigi pozitív a tapasztalat, lehet placebó de mintha picit még smooth-abb lenne az egész telefon.
-
Cifu
félisten
válasz
Starz561
üzenetére
Tisztázzuk:
OOS 4.0.2 / 4.0.3 -> Android 7.0
OOS 4.1.0 / 4.1.1 -> Android 7.1.1Tehát akkor neked most OOS 4.0.3-ad van? Fel kell raknod a 4.1.0-át, és utána fogod tudni megkapni a következő, 4.1.1-es frissítést. A frissítések egymás után, sorban jönnek, nem fogsz OTA-n a 4.0.3 után 4.1.1-et kapni.
-
Cifu
félisten
válasz
metal01
üzenetére
Két nagyobb hibára menet közben sikerült megoldást találni (fizikai gombok bug és instagram swipe bug), és a súlyosságuk miatt leállították a 4.1.0 OTA régióbővítést, és kihozták a 4.1.1-et, amiben ezeket orvosolták. (Tehát hasonló zajlik, mint anno a 4.0.2 és 4.0.3 esetében)
Ami miatt az indiai felhasználók enrage-t kaptak megint, mert hagyományosan ők az utolsók a régió OTA-ban (Indiában előírások vannak, 2016 január elsejétől csak úgy lehet eladni telefont, ha van benne GPS és un. pánikgomb, amit megnyomva a rendőrség azonnal értesítést kap a telefon GPS koordinátáival együtt, ez alapvetően a nők elleni támadások jelentésére szolgál, illetve ezzel együtt elvben visszatartó erejének kellene lennie - viszont emiatt az Indiai update-nek ezt a képességet is tartalmaznia kell), és ők még a 4.1.0-át sem kapták meg...
-
Cifu
félisten
Érdekes, hogy a videófókusz az új verzió bugfixeinél is feltűnik:
-Upgraded Android 7.1.1
-Added expanded screenshots
-Improved picture taking of moving objects with blur reduction
-Improved video stability when recording
-Improved WiFI connectivity
-Improved bluetooth connectivity
-Fixed Instagram swiping bug
-Fixed hardware buttons malfunction bug
-General bug fixesA 4.1.1 OTA-ja elkezdődött, Kanadai és Német VPN-en már le is tölthető.
-
Cifu
félisten
Változó mélységű videóknál (itt ugye közvetlenül előtte van egy menülap, alul az asztallap, a kép felső részén pedig több méterre lévő fal és mennyezet látszik) ez sajnos előfordul, kicsit "ideges" ahogy próbálja élesen tartani a képet. A félhomály pedig nem segít a kamera szoftvernek eligazodni. Az iPhone egy sokkal "nyugodtabb" megoldást használ, lassabb, megfontoltabb a fókuszváltás terén.
Idegesítő a végeredmény? Dunno, amikor én videóztam eddig, ott összesen egyszer volt észrevehető, amikor egy tömeg feje fölött videóztam a szülinapost, ahogy fogadta a gratulációkat. Akkor ugyan ez zajlott le, mint itt a videóban, "idegesen" kereste a megfelelő fókuszt a kamera. Viszont élesebb volt a felvétel összességében, mint a húgom iPhone 6-osának a videója. Az tény, hogy azt meg kellemesebb volt nézni.
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Ebben a videóban (2:29-től, oda is állítottam a linket) látható, hogy a kamera talán fókuszálni próbál, de nagyon idegesítő a végeredmény, mert kb. 2-3 mp-enként "zoomol oda-vissza". (Később látszik, hogy normál fényben is csinálja, bár már nem olyan sűrűn.)
Ez a videó januári. Azóta ez a probléma megoldódott már? Vagy más nem is tapasztalt ilyet esetleg még?
Köszi!
-
szintén 5 ghz, teljesen jó. térerőben gyengébb, de így is sokkal gyorsabb, mint az istentelenül eldugított 2,4.
-
szia,
ezt végigolvasva
1. a 7.1.1 ben javították, és ha van kapcsolt eszköz nem vágja le azt, amíg van forgalom.
2. régebbi rendszeren SSID / passwd és band csere + reboot meg ilyesmi mágiák használatával néhány embernek sikerült elérnie némi stabilitást.
3. arra sajnos nincs megoldás, hogy a timeout-ot állítsuk , hogy kapcsolódott eszköz nélkül ne lője le magát a hotspot.tehát javasolt a 7.1.1-re firissítés
de nyugodtan olvasd végig, hogy te mit hámozol ki .
-
magyarl
tag
Hu, köszi, már kezdek elveszni a lehetőségek tengerében.
Magisk segítségével fel tudom pl rakni az Amplify progit a wakelock-ok megfékezéséhez?
És a többi Xposed modult is?(#2753) hrvp
Így jártam én is, nekem a megoldás az volt, hogy az automata magas csatornafrekvencia helyett kisebbett állítottam be az 5 Ghz-nek a routeren (pl 40) -
hrvp
aktív tag
Sziasztok,
használja valamelyikőtök a Oneplus 3T-jét 5GHz-es frekvenciájú wifin? Újonnan beállított dual band routeren, megy egyszerre a 2.4 és 5GHz, ugyanazzal a névvel, csak utóbbi végén ott van, hogy "_5G". Iphone SE gond nélkül csatlakozott is az 5GHz wifihez, OnePlus viszont nem látja csak a 2.4-est. Frekvenciasáv alapból "Automatikus" volt, "csak 5 GHz"-en semmit sem lát.
-
Cifu
félisten
Hmm... Én még az OOS 3.5.6-el használtam, ott nem volt ez az 5 perces marhaság. Most megnéztem, és tényleg ilyen, nincs beállítási opció...

Én így hirtelen ilyen esetben szétnéznék a Play áruházban egy WiFi hotspot alkalmazásért, de tényleg érdekes, hogy a gyári ilyen erőszakos és közben kézihajtányos... (nem tudom, hogy egy Android 7.1.1 vagy OOS sajátosság, azon se csodálkoznék, ha az Androdi 7.1.1 alapból ilyen megoldást használ, az OOS-be meg csak átemelték).
-
wpferi
csendes tag
Elment a vonalas netem, és az asztali gépről kellett volna valami fontosat csináljak. Erre való a hotspot funkció, amely a korábbi oneplus one-val és a 3 -mal minden esetben, ha kellett, simán ment. Hát itt minden csődöt mondott. A hotspot beállítással kiírja, hogy a csatlakoztatott készüléket 5 perc után leválasztja, ha nincs forgalom, ami elvileg jó, de semmiféle állítási lehetősége nincs. Nekem kb 1 perc után bont, ha van forgalom, ha nincs, azaz gyakorlatilag hasznalhatatlan. Próbáltam a Bluetooth internet megosztást, csatlakozás OK, sebesség nulla. Van valamilyen tapasztalata valakinek? 7.0 28_170208 van rajta.
-
andyTM
őstag
válasz
magyarl
üzenetére
Magisk van helyette:[Magisk Modules for OnePlus 3T ]
-
magyarl
tag
Valakinek sikerült már Nougat-on Xposed-ot felrakni?
-
BOANerges
tag
Köszönöm szépen, tényleg működik, de.
Itt a Total Commanderben éppúgy csak az SDcard tartalmát látom, mint a widows intézőben.
A rendszerpartíciót, melyet a telefonon root(képes) fájlkezelővel látok, azt most egyikben sem. A Oneplus 1 -ben és 2 -ben ha root -olt volt a telefon, akkor a TC hozzáférés kérésekor 1 -szer engedélyezni kellett és szabadon kezelhető volt. Ez most megszűnt?(!)
Mea Culpa: az Általatok javasolt FTP Szerver -t még nem próbáltam...

-
BOANerges
tag
Érdekes hiba (?) a FreedomOS -ben:
Feltelepítek egy alkalmazást, melynek widget -je is van. Ki akarom tenni a widget -et az asztalra, de nincs a listában. Újraindítom a telót és csodák-csodája (már) ott (is) van...
Hasonlóképp, ha egy telepített programban akarok beállítani egy másik program hívását (indítását), az ha nem volt fenn a legutolsó indulás óta, akkor nincs a listában. Restart után megjelenik...
-
BOANerges
tag
válasz
kantortomi
üzenetére
Persze, de ez a sokadik boot (FreedomOS)...

-
BOANerges
tag
Nahh, felmászott a (FreedomOS) rencer, csinálok alapmentést, majd elkezdem belakni.
Viszont 1 dolog nagyon idegesítő számomra: a telefon újraindítása -az eddigi cirka 20mp helyett- kerek másfél perc alatt jut el a PIN kéréséig...

-
LiteCross91
aktív tag
válasz
boros44
üzenetére
Csak 2017-ben ez a tiszta telepites egy frissítés miatt eleg elmaradott dolog. Jol neznenk ki, ha windowst is ujra raknank ha kijon egy frissites. Persze az legtisztabb megoldas, de azert na
en csak azt akarom mondani, hogy jo lenne eljutni arra a szintre, hogy batran lehessen frissiteni anelkul, hogy aggodni kene... -
boros44
tag
Valóban elég a dirty flash, de én annak vagyok híve, hogy minden frissítésnél tisztán telepítek. Úgy gondolom, hogy így jobban elkerülhetők a bugok.
Az emberek többsége nem nagyon ért hozzá és a OnePlus is támogatja a dirty flasht, szóval úgy frissítenek. Mégis a OnePlus-os fórum tömve van olyan bejegyzésekkel, hogy valakinek ez nem működik jól, valakinek az. Érdekes módon az ott felsorolt hibák közül én egyiket sem tapasztalom. Szóval szerintem van benne valami. -
gorkmc
tag
válasz
BOANerges
üzenetére
A CE változat a beta verzió. A Stable-t rakd fel. Tényleg stabil. :-)
Igen, elég a dirty flash. Annyiban más a FreedomOS mint az Oxygen, hogy itt szabadon kiválaszthatod, hogy milyen gyári appok menjenek fel. Egészen üres OS-ed is lehet így. (A fórumot olvasva egy google chrome mindenképpen kell majd a telefonra) -
Cifu
félisten
válasz
SzlobiG
üzenetére
Majd ha olyan videót raknak fel, ahol nem fémmel, hanem 7H vagy 8H keménységű anyaggal karistolják a kijelzőt előtte/utánna, akkor érni fog valamit. Mivel nincs ilyen videó, ez egy marketingmaszlag...
A múltkor láttam a Wowfixit-es hosteseket a Camponában, kedvem lett volna odamenni, és megkérni őket, hogy ne kalapáccsal meg késsel, hanem mondjuk kvarccal (7H) vagy topázzal (8H) essenek már neki, hiszen azt is bírnia kellene, ha nem hazudnak...

-
BOANerges
tag
válasz
boros44
üzenetére
Kettőt szeretnék még kérdezni:

- a CE változat miben más ?
- mivel 2-4 hetente kijön 1-1 újabb változat, elegendő -e akkor majd csak dirty flash -elni, hogy ne kelljen újrarakni és -lakni a telót? Főszám váltáskor (3.x) sem kell majd clean flash?
(Gondolom az utóbbira a ChangeLog lesz a válasz...

Köszi a választ!

-
boros44
tag
Tud bárki olyan üvegfóliát, ami rendesen rátapad a kijelzőre a széleken is és a kijelzőt legalább lefedi teljesen?

Egyébként kíváncsi lennék, hogy ha ez ilyen macerát okoz, akkor miért nem csinálták teljesen laposra a kijelzőt...

Ezt a kijelzőhajlítás dolgot használják más gyártók is vagy csak a OnePlus baszta el? (Samsung Edge-től eltekintve) -
lazajnd
tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Mint tudjuk, beleivódik a kijelzőbe. Nem tudom van-e kérdés.
A kijelzőt nagy, ismétlem NAGY (
) késsel gyilkolják. És bírja!!! -
twollah1976
őstag
válasz
boros44
üzenetére
Olvasd el a TÜV papírt amit belinkeltek.
Megmérték a kijelző keménységét (8-9H), majd kenegetés után is amikor 9H-t mértek.
Hibahatáron belül megmérték a kijelző gyári keménységét.Majd ha homokkal dörzsölik a genyőcézett kijelzőt és úgy sem karcolódik meg akkor le a kalappal előttük, megkövetem őket és ortodox hívője leszek a terméküknek.
Merek azzal a gyanúval élni, hogy szimpla illatosított ablakmosós, antibakteriális törlökendőt sóznak rá a hiszékeny emberekre.
-
boros44
tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Erről a folyadékos "fóliáról" még nem hallottam. Hogy ez mennyire működő dolog, csak úgy lehetne kideríteni, ha megpróbálnánk megkarcolni egy legalább 6-os keménységű (a skála 1 és 10 között van, a 10-es gyémántot jelent) anyaggal előtte és utána. A hagyományos Gorilla Glass 4, amit használnak minden telefonon, 5-ös szinten még nem karcolódik, de 6-osnál már igen. A reklám szerint ez a folyadék zafír keménységűvé teszi, ami pedig 8 vagy 9 szinten karcolódik.
A reklámvideó egyáltalán nem meggyőző számomra. Fog egy kést és azzal próbálja karcolni. Ebből egyáltalán nem derül ki, hogy milyen keménységet bír ki. Másrészt a kést többnyire még a Gorilla Glass is túléli karcolás nélkül.
Azonban felvetődik a kérdés, hogy ha ez tényleg ilyen fasza cucc, akkor miért nem népszerű?
Miért nem hallott róla még mindenki?
Miért nem kenik be alapból ilyennel a kijelzőt gyártáskor?
Én biztosan csak akkor próbálnám ki, ha látnék meggyőző bizonyítékot, hogy ez tényleg kibír keményebb anyagot, mint amit a Gorilla Glass kibír. -
boros44
tag
válasz
BOANerges
üzenetére
Ez egy teljes ROM, nem valami kiegészítő OxygenOS-hez. Azonban az OxygenOS adja az alapját. Gyakorlatilag vették a gyári OxygenOS forráskódját és hozzátették azokat a dolgokat, amit tud a FreedomOS pluszba. TWRP-ben lehet telepíteni ugyanúgy, mint bármilyen más ROM-ot. Formázod a dalvik cache-t, cache-t, system-et és a data-t. Utána TWRP-ből telepíted a FreedomOS-t. A telepítő nem csak magától végigfut, ahogyan azt megszoktuk, ugyanis ez egy Aroma telepítő. Ha még nem hallottál róla, akkor lényegében annyi, hogy amikor elindítod a telepítőt TWRP-ből, akkor bejön egy másik ablak, ahol sok mindent be tudsz állítani és utána azok felhasználásával telepíti a rendszert (például így tudod kiválasztani azt is, hogy melyik root appot tegye fel). Egyébként nem kell hozzá Gapps sem, mert azt is tartalmazza a telepítő.
Én nem tapasztaltam semmilyen hibát, ugyanolyan stabil, mint az OxygenOS 4.1.0.
Itt a link a fórumhoz: [link]
Itt pedig a link a letöltéshez (fórumról vettem): [link] -
BOANerges
tag
válasz
boros44
üzenetére
Könnyű telepíteni a Freedom OS -t Oxygen 4.1.0 -re TWRP alól? Kell, vagy érdemes factory resetet alkalmazni? Kérhetnék 1 linket a letöltéséhez egy stabil változatnak, aminek testre szabható a telepítése (mik legyenek benne). Esetleges negatív tapasztalataid, vagy ismert hibái vannak a rendszernek?
Köszönöm válaszaid/-okat, akár privátban is!
-
BOANerges
tag
Hálás köszönetem mindenkinek a válaszért!

Ma egész nap úton voltam/vagyok (most már MO -on és vonaton), így majd csak holnap tudom kipróbálni a kapott javaslatokat.
Szép estét kívánok mindenkinek!
-
-
viger
tag
válasz
LiteCross91
üzenetére
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
LiteCross91
üzenetére
Ha másnak a gépe sem látná egyáltalán a telefon tartalmát, akkor találtam rá megoldást oneplus fórumon.
Yes. Go to device manager, right click the unknown device, choose manually, choose from list, portable devices and choose usb mtp.
Let me know if it works for youMagyarul: Eszközkezelő---> Ismeretlen eszközre jobb klikk-->Illesztőprogram frissítése--->Kézit kell választani (legalsó)-->A listából a hordozható eszközt kiválasztani--->MTP USB eszköz és kész, nekem már látja is.
A Total Commander meg régen sem kezelt MTP eszközöket. -
-
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
Hát ez eléggé gáz.

Azt hiszem, akkor kijelenthető, hogy nincs normális üveg fólia ami normálisan illeszkedik.

-
Starz561
tag
Szaisztok, az lenne a kérdésem hogy nektek is a kelleténél jobban lötyög / mozog a helyén a hangerő gomb? (Működik meg minden, csak még ha meg fogom akkor is így lötyög stb.) Esetleg érdemes ezzel írnom a supportnak? (Picit zavar mióta észre vettem.)
-
lezuvius
őstag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Raneztem az APN beallitasokra es csak Witamax Live! volt beallitva, hozzaadtam egy Voda netet es azota jo.
Koszonom a segitseget mindenkinek!

-
zhata
senior tag
válasz
BOANerges
üzenetére
Amennyiben a telefon belső fájlstruktúrájában szeretnél tallózni a számítógépre telepített TC-vel, használt az FTPserver(Pro) appot, ezzel FTP kapcsolatot hozhatsz létra a TC-vel, az egyik ablakban a telefont látod, a másikban a gépet. Dugdosni se kell, WiFi-t igényel. Konfigurálni pofon egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- BestBuy topik
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) késsel gyilkolják. És bírja!!!