-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz cellpeti #6098 üzenetére
Ahogy írták, nem a kamera az erőssége, de rossznak nem mondanám, de tuti, a flagship killer ezen téren nem igaz rá. Jó fényviszonyok közt nincs vele nagy gond, ahogy fogy a fény úgy romlik a képminősége is. És GCamt is fel tudsz rá rakni, az segít valamit.
Összefoglalva, ha neked a kamera a fő prio, akkor ez nem biztos, hogy a te telefonod.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
gondolkodom egy ilyen telón. Van itt olyan, aki sokat fotóz vele????
Tigris, tigris, csóvafény...
-
adamfriday
senior tag
Elköszönök a topictól, mert kaptam a cégtől egy duos Galaxy S9-et és így sajnos a OP feleslegessé vált. Azt már most egy hét használat után kijelenthetem, hogy sebességben és üzemidőben az S9 közelében sincs a OP3T-nek, egyedül a kamerában érzek komolyabb előrelépést, szóval ne rohanjatok erre lecserélni. Egyszerűen vicc, hogy egy majdnem 300 ezer forintos telefonon még az animációk is döcögnek néha. Ha esetleg valaki venne egy 100%-os állapotú OP3T-t, keressen nyugodtan
-
gyalu 1
aktív tag
Van esetleg valakinek felesleges gyári fa (tok) hátlapja? Érdekelne
-
patoga
tag
válasz Pszihonaranc #6094 üzenetére
Abból tudsz sideloaddal telepíteni.
-
patoga
tag
válasz Pszihonaranc #6092 üzenetére
Gyári recovery-t.
-
patoga
tag
válasz Pszihonaranc #6090 üzenetére
Root és Twrp megy, de visszateheto. A bootloader nem zár le, és ne is akard zárni, mert törli a belső tárhelyet. Én egyszer rosszul töröltem Twrp- ből, és csont üres lett a teló, persze ROM sem volt rajta. Sideloaddal és az említett progival vissza tudtam hozni az " életbe".
[ Szerkesztve ]
-
patoga
tag
válasz Pszihonaranc #6088 üzenetére
Adb sideload mond valamit?
Azzal feltudsz tolni ROM-ot.
Előtte vissza kell rakni az OP recovery-t. Itt az összefoglalóban van a "mélyvíz" szekcióban macii97 forumtars írása. Abban benne van a progi, amivel vissza tudod tenni az eredeti recovery-t.[ Szerkesztve ]
-
patoga
tag
válasz Pszihonaranc #6085 üzenetére
Ok. Data-n belül system van?
-
laskr99
addikt
válasz Pszihonaranc #6085 üzenetére
Törölhette a rendszer vagy gubanc volt és sérült.
Úgy emlékszem az SDCARD részen vannak az adataid, de nézd végig, ott lesz a belső is.
-
Pszihonaranc
senior tag
Ahogy bemegyek a file managerbe (miután csatoltam a system partíciót) ezek a mappák amiet egyből látok:
(feljebb nem tudok menni)/
boot
cache
data
dev
etc
license
oem
proc
recovery
res
root
sbin
sdcard
sideload
sys
system
tmp
twres
usb-otg
vendorés ezek a fájlok
charger
default.prop
file_contexts
file_contexts.bak
fstab.qcom
init
init.rc
init.recovery.qcom.rc
init.recovery.qcom.service.rc
init.recovery.qcom.usb.rc
property_contexts
selinux_version
sepolicy
service_contexts
euventd.qcom.rc
euventd.rc(#6083) laskr99:Hova tűnt?
[ Szerkesztve ]
-
patoga
tag
válasz Pszihonaranc #6082 üzenetére
Eggyel beljebb mentél, a gyökér könyvtár kell. Úgy kezdődik: "acct", majd utána "bt_firmware"...., Itt keresd a "data" /"system" könyvtárat és ott a fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz Pszihonaranc #6082 üzenetére
If it is failing to mount the system, it has been corrupted or it is gone.
Azt jelenti,hogy a partíció sérült vagy eltűnt.
-
Pszihonaranc
senior tag
Szia!
Sikerült mountolni a system partíciót, majd a saját fájlkezelőjében megnyitottam a system mappát, de azon belül nem találok már /data mappát/system
-app
-bin
-bpm
-com.touchtype
-etc
-fake-libs
-fake-libs64
-fonts
-framework
-lib
-lib64
-lost+found
-media
-priv-app
-reserve
-rfs
-tts
-usr
-vendor
-xbinés ezek a fájlok:
build.prop
recovery-from-boot.bak(#6080) boros44: ez csak a legutolsó merész próbálkozásom lenne szerintem
(#6077) laskr99: nem lehet tudni, hogy az az invalid argument mire akar utalni? Lehet, az minden hiba forrása.
[ Szerkesztve ]
-
patoga
tag
válasz boros44 #6080 üzenetére
Pszichonarancnak!!!
Twrp ben mountold a System particiot, majd a saját fajlkezelovel a System/data/System könyvtárból töröld a locksettings.db fájlt. Utána talán beengedni a twrp normálisan. Úgy néz ki nem tudta decryptalni a fajlrendszert. Remélem jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
boros44
tag
válasz Pszihonaranc #6079 üzenetére
TWRP-nél a Wipe menüpont alatt be lehet pipálni, hogy miket formázzon. Egyszerűen nem pipálod be az internal storage-ot.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz boros44 #6078 üzenetére
Na most ez érdekes, mert érzékeli, sőt meg is jelenik a tároló, de azon belül nem lát semmit.
Itt egy kép a "tulajdonságok" menüről:Szerk.: Esetleg, ha van olyan közöttetek, akinek van friss mentése a sajátjáról és/ vagy gyakran romolgat (tehát nincs semmi vesztenivalója, ha nyom egy wipe-ot) ki tudná próbálni, hogy TWRP-ben a wipe menüpont alatt a factory reset mit csinál a telefonnal? "(Wipes data,cache and dalvik. Not including internal storage)"
Emlékszem, hogy régen, egy másik telefonnal még tudtam olyan resetet nyomni, ahol megmaradtak az adatok a belső tárhelyen. Meg is lepődtem anno. Hátha itt is hasonló a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
boros44
tag
válasz Pszihonaranc #6076 üzenetére
Nézd meg, hogy TWRP alatt megy-e az MTP (dugd a telefont gépre és nézd meg, hogy megjelenik-e a tároló).
-
laskr99
addikt
válasz Pszihonaranc #6076 üzenetére
A TWRP leválasztva tartja a különböző partíciókat, és ha kell, csak akkor csatolja, az a mount. A /data partíciót nem tudta csatolni ami tárolja a dalvikot, az összes adatot,appot, kivéve a belső tárhelyet.
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz BornToBePuli #6075 üzenetére
Eszembe villant már ilyen is, hát nem tudom. Nem lenne valami összeférhetetlenség? Régen 100 éve, amikor még kezdő szinten foglalkozgattam romolgatással úgy emlékszem mindig azt mondták ROM cserénél nyomjak wipe-ot..
Szerintetek ki lehet hagyni?
Szerk.: Valaki érti, hogy a fentebbi képen az "unable to mount storage" mit takar? A storage az a belső tárhely? (/sdcard) ahol azok vannak, amit le szeretnék menteni?
[ Szerkesztve ]
-
BornToBePuli
aktív tag
válasz Pszihonaranc #6074 üzenetére
És ha csak mindenféle wipe nélkül ráraknál egy OS-t?
Read only felhasználó
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #6072 üzenetére
HSM: XDA-n sajnos nem vagyok jártas, úgyhogy ott sem tudnék segítséget kérni, legfeljebb csak fórumot bújni.
Amúgy meg Oneplustól hogy is tudok segítséget kérni? Régen emlékszem "ticketet" kellettnyitni, de már azt sem találom[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Pszihonaranc #6071 üzenetére
Sajnos nincs ilyen ismerősöm. XDA-n van pár szaki, aki kerneleket hegeszt, ők talán vágják ezeket. Esetleg az OnePlus-tól kérhetnél még segítséget, ezzel lehetne-e szerintük kezdeni valamit azon kívül, amit a telefon kiír.
Mivel gyári rommal/kernellel ment a telefon, ezért rájuk is tartozik szvsz valamennyire a probléma. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz BornToBePuli #6070 üzenetére
Ó köszi a linket! Mindjárt elolvasom.
Közben "wipe"-oltam a cache partíciót TWRP-n keresztül, és a dalvikot is megpróbáltam, de azt valamiért nem engedi. Megpróbálok készíteni róla egy képet és feltöltöm. -
BornToBePuli
aktív tag
válasz Pszihonaranc #6068 üzenetére
Szia!
Ha jól olvasom, akkor a data partíción a felhasználói beállítások, üzenetek, alkalmazások vannak. A cache az egy átmeneti tároló, annak tartalma "törölhető".
Keress rá az interneten.
Én ezt olvastam el.
[ Szerkesztve ]
Read only felhasználó
-
HSM
félisten
válasz Pszihonaranc #6068 üzenetére
Valószínűleg nálad sem semmisült meg. Én úgy tudom, a belső adat partíciót titkosítja, és ugye a hibaleírásod szerint itt sült el valami balul, hogy jó a kulcsod, de mégsem tudja valamiért az adataid visszahozni. És ugye a titkosítás itt üt vissza, hogy így eléggé megnehezül az adatvisszaállítás is.
Factory reset-nél én úgy tudom, törli az adat partíciót, de nem 100%. A "hard reset" itt a telefonnál azt jelentené szvsz, hogy menne a levesbe a bootloader, recovery, azonosító adatok, hitelesítések, minden...
Illetve arra is vigyázni kellene, hogy a titkosítási kulcsod is elveszhet egy ilyen visszaállításnál, akkor pedig szvsz végképp bukó az adataidnak.
Sajnos csak érintőlegesen találkoztam ezekkel a dolgokkal, így tuti tippem nincs, mit lenne érdemes tenned. Ehhez ebben a témában nálam jóval tapasztaltabb ember kellene szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
De nehogy már ne lehessen visszahozni semmilyen adatot... Nem semmisülhetett meg csak úgy egyik pillanatról a másikra az összes információ.
Azt elhiszem, hogy valami összeomlott, vagy nem tudja beolvasni az adatokat, de valamilyen formában még ott kell lenniük.
Még a törölt fájlokat is vissza lehet hozni valahogy, sőt, formatált, megsérült tárhelyekről is nyerhető vissza információ. Nehogymár egy szoftveres baki nyomtalanul eltüntesse az x perccel ezelőtt rajta lévő adatok egészétAmi a képen látható "hibaleírás" azt se értem teljesen, mert sem titkosístva nem volt semmit, sem jelszó nem volt rajta. Viszont azt írja, hogy "gyári adatok visszaállítása" . Az a factory reset igaz? (soft reset).
A sima factory resetnél nem törlődnek az belső "sd kártyán" lévő adatok, csak a rendszeradatok, jól tudom?
Azt, ahol mindent legyalul, azt hard resetnek nevezik.
Tehát ha nyomok egy factory resetet TWRP-ben, akkor elméletileg meg kell maradnia a belső tárhelyre mentett adatoknak igaz?
Azt írja factory resetnél, hogy "wipes data, cache and dalvik. (Not including internal storage.)" -
HSM
félisten
&(#6058) Cifu: Nagyon szívesen, remélem, hasznotokra válik!
(#6065) Pszihonaranc: Fontos adatok esetében semmilyen tárolóban nem szabad teljesen megbízni, amit használsz, el is romolhat. Akár az SD-kártya is... Nem véletlen mondják, hogy fontos adatokat több helyen és több eszközön is érdemes egyidejűleg tárolni.
Ez persze a gyakorlatban korántsem egyszerű, sajnos nálam is vannak gyenge pontjai a rendszernek...
Flash alapú tárolóknál pl. minden egyes írásnál romlanak a cellák elektromos tulajdonságai, míg tönkre nem megy egy idő (tipikusan 1000-3000 írási ciklus) után.[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
De mitől jött ez elő? Nagyon nem kóser, hogy stabil, gyári rom mellett random meghal a telefon és minden adatodat elbukod egyik percről a másikra.... Főleg amikor sürgősen kéne..
Hogy lehet így megbízni egy készülékben? Nem is értem.Azért többiektől is várnék még választ, mielőtt teljesen elkeseredem, hátha..
Unlockolt és rootolt a telóm, van rajta TWRP, ideje korán megcsináltam még ezeket. Sőt még nandroid mentésem is van régebbi időkről.
Nekem most tényleg az lenne a legfontosabb, hogy az "internal storage"-ról, tehát a képzeletbeli memóriakártyáról az adatokat (fájlokat) lementsem. A rendszer adatok nem akkora baj, ha törlődnek.Emlékeim szerint réges rég volt itt egy srác, akinek összetört a képernyője és szerviz előt le akarta menteni az adatokat magának, de nem tudta megcsinálni klasszikus USB-gép összeköttetéssel, mert nem érzékelte az érintést és nem tudta a töltés helyett az MTP-t kiválasztani. Neki ajánlottátok, hogy csináljon valamit TWRP-ben és akkor megoldódna (csak sajnos neki nem volt feltéve). A történet végére sajnos már nem emlékszem, de ad egy kis reményt, hogy a belső memória valami külön partíción van, ami kiszedhető valahogy.
Azt sem értem, hogy miért kell kihagyni a memóriakártya bővíthetőséget egy telóból... ha kártyán lett volna minden egy pillanatig nem fájna az ember feje, de neem
-
KBP
csendes tag
válasz Pszihonaranc #6060 üzenetére
Találkoztam vele, pont egy hete.
Konkrétan az van, amit ír, gyári vissza és minden megy a kukába, ami nem volt mentve vagy felhőben tárolva.[ Szerkesztve ]
-
KBP
csendes tag
gombasm, PistiSan, köszönöm, utánuk olvasok.
A gyári rendszerrel alapjában véve nincs bajom. A problémám az, ha egy új frissítés érkezik és telepítést követően végig kell játszani egy 10 pontos listát, hogy ismét root-olt és működő rendszerem legyen.
3t-nél ha ezt valaki megoldaná egy lépésben, istennek nem gondolkoznék más ROM-on.
(az is lehet, hogy az egy lépéses módszer létezik, csak én vagyok lemaradva)
-
PistiSan
addikt
válasz Pszihonaranc #6060 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ezeket az adatokat buktad, nem láttam még ilyen üzenetet korábban.
Én a fotókat szinkronizálom minden töltés alkalmával, semmi más pótolhatatlan nincs a telefonon.
-
gombasm
aktív tag
Miben nem felel meg a leírt követelményeidnek a gyári rendszer?
Open Beta kéthetente frissül, ha rootolsz akkor két perccel tovább tart frissíteni, de nem veszélyes.Esetleg próbáld meg ezt:
https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/rom-theone3tos-v1-0-t3730932
Kicsit feljavított OOS, aroma installerrel, beépített root (Magisk) és más nyalánkságok amik akár el is hagyhatók. Az open beta -ra épül, ha az megjelenik ezt is frissítik pár napon belül. Ezt használom, hibátlan.
Ami még igazán sallangmentes az a hydrogen os, az is volt fenn pár napig mostanában, szeretem. Macerás, mert csak angol van (morelocale 2 -vel megoldható részben a magyar nyelv) és úgy kell kitalálni hozzá a play store -t, de utána stabil mint az atom és tényleg alig fogyaszt.
A lineage is tökéletes lehet (heti frissítések), de azzal olyan lesz a 1+ mint bármelyik más készülék .
Megpróbálhatod még a mokee -t is, sokáig használtam másik telefonokon: https://www.mokeedev.com/
Van magyar nyelv, OTA frissítés hetente, stabil havonta. Fogyasztásról nincs infóm.[ Szerkesztve ]
Poco F2 pro
-
PistiSan
addikt
LineageOS, szerintem már lehet több mint 1 éve használom, hetente jön frissítés hozzá, amit vagy telepítesz vagy sem, én mostanában szoktam, pár perc alatt meg csinálja automatán.
14.1-es verziót használtam, az még 7.1-es androidra épült, aztán idén meg jelent a 8.1-es verzióra épülő 15.1-es LineageOS, a frissítést itt a 2 verzió között manuálisan kellett el végezni, de újratelepítés nélkül minden sikerült elsőre, én nagyon szeretem ezt a ROM-ot, és bátran ajánlom mindenkinek.
Gyárilag nem ROOT-olt, de ott van a lehetősége mint letölthető plusz kiegészítő, és természetesen az OTA frissítések után is meg marad a ROOT. -
g0dl
addikt
Tudtok valami jó megoldást arra, hogy a WIFI hozzáféréseket valamilyen módon priorizálni tudjam, vagy legalább ideigelnesen a beállítások ( jelszó) elvesztése nélkül egy két kattintással le tudjak tiltani egy mentett wifi beállítást?
Két helyzet, ahol ez jól jön
1. adott helyen több SSID-hez is van beállításom, de ezek közül legyen preferált
2. beállított közösségi jellegű hozzáférésre ( pl. upc wi-free) jó lenne, ha csak akkor csatlakozna, ha azt külön kérem. pl. ne csatlakozzon rá vezetés közben egy piros lámpánál. -
KBP
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek.
Egy olyan ROM-ot keresek, ami nincs teleaggatva felesleges dolgokkal, root-olt és és egy újabb verziót nem egy két oldalas leírás alapján kell frissíteni.
Az sem árt, ha nem akadozik és nem eszi meg az akkut.Nagy elvárások tudom, de ha találkoztatok ilyennel, kérlek ne tartsátok magatokban.
Köszönöm,
Balu -
HSM
félisten
Csináltam egy blogbejegyzést az energiatakarékos scriptemnek/profilomnak, akit érdekel, a friss, "önellenőrző" verzió és az infók is róla elérhetőek ott.
Gondoltam, jobb, ha egy helyre rakom a dolgokat.
[link] -
Heroldg18
tag
Azt csináltam, de valahogy úgy sem működött. (egy másik Samsung készüléken ugyanaz az apk fájl gond nélkül elindult, míg egy Honor telefonon ugyanazt a hibát adta)
Most úgy sikerült megoldani, hogy a Google Play Services-t frissítettem egy újabb verzióra az APKmirrorról. Aztán egy cache törlés, és ezután már elindult.
Köszi a segítséget! -
Heroldg18
tag
Sziasztok!
Próbálnám beállítani az Android Auto prgramot, de valahogy nem indul el a program
"Úgy tűnik, hogy a Google Play-szolgáltatások most nem működik." felirattal nem indul el a program. Van erre valami mód hogy valahogy működésre bírjam a programot?
Előre is köszi! -
AcCEsS
senior tag
Van új Béta!
What's new:
System:
Updated Android security patch to 2018.6OnePlus Switch:
General bug fixes and improved data transfer stability[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Rick4
félisten
válasz stegonstage #6044 üzenetére
Antutu mit mond rá?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Sanya
nagyúr
válasz stegonstage #6044 üzenetére
nekem kb havonta 1x kell újraindítani a telefont.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
stegonstage
újonc
Sajnos nem jött össze, valami hibát ír ki. Annyira azért nem zavaró csak újraindításnál látszik.
És akkor jöjjön egy kis beszámoló az új rendszerről amire egy év stock rom után váltottam. A legújabb Resurrection romot raktam fel, ezzel régebben is jó tapasztalataim voltak. Az első ami nagyon szembetűnő az a sebesség. A gyári se volt lassú de ez egyenesen szárnyal, minden sokkal gyorsabban tölt be folyékonyabb az egész rendszer. A sok testreszabási lehetőség ugye adott ez megint csak sokkal jobb mint a gyári, teljesen személyre tudod szabni a legapróbb dolgokat is. Eltűnt pl. az a bosszantó bug, hogy a spotify-t chromecastra kirakva előbb-utóbb kilőtte a rendszer a háttérből vagy a hangerő szabályzás nem ment 5-10 percel indulás után. Itt ez teljesen megszűnt. A kernel még a romhoz való, meglátjuk milyen SOT-ot produkál, ha nem tetszik lehet azzal is kisérletezek kicsit. Összegezve bőven megérte a pepecselést, lett egy mindentéren frissebb, szebb, gyorsabb rendszerem.
-
félisten
válasz stegonstage #6042 üzenetére
Próbáld meg a Fastboot-ba belépve először a
fastboot oem disable_dm_verity
, majd afastboot oem enable_dm_verity
parancsot lefuttatni ADB-ből.Szerk.: itt egy videó róla.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
stegonstage
újonc
válasz stegonstage #6039 üzenetére
Na sikerült megoldani a dolgot, kapott egy full wipot recoveryből is, most már faszán be is bootol. Egy kérdésem még lenne. Indulásnál feldobja a DM-verity error-t viszont csak a sárga link van semmi piros szöveg. Ebben az esetben akkor bátran használhatom a rendszert ugye? Mehet az ujjlenyomatolvasó meg minden? Továbbá nem lehet ezt az üzenetet valahogy eltüntetni?
Cifu: Lehet összekevertem valamivel de recovery módban is kérte majd az első bootnál is és bármit írtam be nem tetszett neki annak ellenére, hogy a mókolás elött kapott egy tiszta rendszert titkosítás nélkül. Szerencsére sikerült megoldani de az biztos, hogy többet nem rakom rá
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz stegonstage #6039 üzenetére
Milyen titkosítási jelszót kér? A boot utáni a belépési jelszó, amit pl. képernyő feloldáskor kér?
Ha igen, akkor sok esélyed nincs - pont az a lényege, hogy ne lehessen csak úgy belépni a telefonba a jelszó ismerete nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Starz561
tag
Nálam is volt régebben hasonló eset, le ejtést követően. A hangerő gombok lötyögtek és a nyomást sem érzékelte annyira, viszont a telefon széleinél végig nyomkodva, hallva ilyen vissza kattanó hangot, újra rendbe jött minden. Valószínűleg ki pattanhatott nálad is a fémházból a kijelző váza.
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
stegonstage
újonc
A segítségetekre lenne szükségem. Custom romra adtam a fejem, minden fasza volt eddig de bootoláskor kéri a titkosítás jelszavát. Ezzel nem lenne semmi gond de nem fogadja el azt amivel eddig beléptem. Próbálkoztam régebbivel is de azt se veszi be a gyomra. Van valami ötlet, hogy ezzel mit lehet kezdeni? Mielött neki kezdtem kapott egy full wipot majd újra beléptem a google fiókommal, akkor utána nem is kért bootoláskor jelszót, most jól megszopat
-
Gajho
csendes tag
Köszi a választ
Közben sikerült észre vennem hogy a kijelző kicsit feljebb van, visszanyomtam, mostmár jó a sim tálca és a bekapcs gomb is. Tehát külső hiba egyáltalán nem látszik rajta. Kép mindig nincs.Na visszanyomtam mindenhol és most működik.... Minden frankónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mit érdemes írni a Oneplus-nak?
Szerintem az igazat.
Ha a tálca nem megy vissza a helyére, akkor feltehetően úgy is van valami belső elváltozás, szóval a megbontás után látni fogják, hogy nem magától torzult el ott valami, tehát esélyesen nem fogják gariban javítani.Garanciás a telefon, jó lenne ha ingyen megcsinálnák.
Te magad is leírod, hogy leejtetted, márpedig a garancia erre nem vonatkozik...
Garanciázásnál a szállítási költséget gondolom nekem kell fizetni.
Garancia esetén neked nem kell fizetni. A garancia menetéről pl. itt írnak.
Elméletben nem kell fizetned előre, elviszi a futár, bevizsgálják, és vagy egyből csinálják / küldik vissza (ha garis), vagy adnak egy árajánlatott (ha nem garis). Előbbi esetén ha megjavították egyből jön is vissza, utóbbi esetén a pénz beérkezése után (ha jól rémlik).
[ Szerkesztve ]
-
Gajho
csendes tag
Sziasztok
Ma sikeresen leejtettem a telefonom (3T), kb semmit se esett, ráadásul papucsra, telefon működik, de a kijelző nem. sérülés nincs a telefonon leszámítva hogy nem tudom visszanyomni a sim tálcát a helyére de nem látszik deformáltnak. Mit érdemes írni a Oneplus-nak? Garanciás a telefon, jó lenne ha ingyen megcsinálnák.
Garanciázásnál a szállítási költséget gondolom nekem kell fizetni. Köszi válaszotok[ Szerkesztve ]
-
félisten
És viszed magaddal mindenhova a notebook-ot?
Pont a két hete mondta a főnökasszonyom, hogy tök jó, hogy a telefonon már mindent el lehet intézni - szóval nem is viszi a laptopját a Music Hungary-ra...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Vannak, akik hivatalból folyamatosan telefont nyomkodnak. Nem viccelek, nálunk (Magneoton zenekiadó) is ez megy, ha nem gép előtt ülnek, akkor is jönnek-mennek az e-mailek, a facebook üzenetek és kommentek (a a média, zenekarok ill. zenészek egy részével ott tartják a kapcsolatot), és így tovább...
Ha ezek után megkérdezed, hogy a többségük miért ragaszkodik az iPhone-hoz, miközben ilyen használat mellett 2-3 óra SoT-nál ritkán hoznak ki többet, és ha nincs a kezükben, akkor folyton a töltőn lógnak a telefonok, azt válaszolom, hogy nem tudom...
-
gezatata
aktív tag
sziasztok!
bocs az off-ért.
van itt olyan Soft Gold tulajdonos aki Bp. IV. kerületében lakik és megengedné, hogy a feleségem megnézze élőben a mobilt?
-szeretnék venni neki egyet de képekről kicsit nagynak tartja.
Én meg abban reménykedem ha meglátja, akkor szerelem lesz első látásra.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
HSM
félisten
Nekem pont tetszik a notch, nem a "hasznos" kijelzőrészbe égnek bele az értesítések.
Amiért jó akár a 835, akár a 845 snapdragon, hogy jóval takarékosabbak. Sebességre teljesen oké a 820/821, de eléggé elkéri a magáét az akkuból ehhez, főleg ha jobban meg van terhelve.
Nekem az OIS fontos, illetve ami tetszene egy picit nagyobb felbontású kijelző, vagy nem IPS FHD. Plusz egy zoomos másodkamera modult is el tudnék képzelni. A sima 5-ből és 6-ból már majdnem össsze lehetne gyúrni.
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
A hardver nekem tökéletesen megfelelne, kijelzőméret is. De 2-3 évesen már a saját tapasztalataim szerint mindegyik merülni kezd és érdemes ezelőtt eladni.
Szerk: (#6028) g0dl részben munkaeszköz is, emailra válaszolok rendszeresen telefonról pl. Ha nincs SoT akkor viszonylag sokat kibír nekem is (szintén decemberi)
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Szerintem a 3T még jó ideig nagyon is megfelelően erős készülék lesz, csak idővel át kell menni nem gyári szoftverre, ha megszűnnek a frissítések.
Ami miatt én elcsábulnék
- vízállóság ( ez elvileg van, csak nem akarják vállalni gondolom a garancia miatt)
- notch megszüntetése ( ez most jött divatba, még maradni fog)
- lekerekített üvegről leszokás ( tehát fóliaképes)
- galileo ( ez is megvan már)
- globális frekvencia támogatás ( ez is megvan az 5-ös óta)1 csillió hertz nem izgat, én nem érzem lassúnak a 3T-t sem. Viszont az árak felfelé kúszása is a váltás ellen hat ( én a 3T-t inkább elajándékoznám, mint eladnám)
-
kemcso
Ármester
válasz stegonstage #6021 üzenetére
3-4 óra SoT van 24 óra használat alatt, ennél többet úgy tudok kihozni, ha kikapcsolok mindent... Ennél lényegesen több nem volt sose. Az OP6 5-6 órákat tud 2-3 nap alatt, ami szerintem lényegesen jobb. Én gondolkozom a váltáson...
-
Macika66
őstag
-
Macika66
őstag
Eddig soha nem ismerte el az OP nyár elején, hogy lesz T ősz végén.
Szerintem várjuk ki, lesz az! -
őstag
Én nem érzem benne azt a nagy előre lépést mint anno a 3 és 3T volt . Majd jövőre kiderül meg nézzük nálam ez az akksi kapacitás nagyon gyenge de ez egyéni problémám .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Sanya
nagyúr
Picit rátöltöttem, de max 2x 10 percet kocsiban, nem dash charge képes AA csatival. Meglepett.
Amíg szét nem esik nem veszek másikat.
Szerintem ments le mindet, és rakd újra.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
stegonstage
újonc
Hát nekem ma 15% akksi 2óra 10perc SOT. Ez minden csak nem kielégítő Van aki egyébként váltani fog 6-ra? Én elgyengültem egy kicsit, azt rebesgetik idén nem lesz "T" váltotat így kicsit jobb supportot kapna szoftveresen, ugyan akkor jövőre meg valószínűleg már lesz notch mentes széltől szélig kijelző. Úgy érzem most a 6 olyan mint annak idején a 3T volt.
[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
válasz stegonstage #6019 üzenetére
Volt, hogy 4 óra sot 48% aksi mellett.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
stegonstage
újonc
Az említett frissítés nálam nagyon lefaragta a SOT-ot. Másnál mi a helyzet?
-
Tarokk79
aktív tag
Bocsánat a kérdésért, de ez a rootolás óta ez az első updatem.
Ha most fel akarom rakni az 5.0.3-at, akkor a TWRP alól mindenképpen csináljak egy wipe-ot? Akkor nem vesznek el az adataim?
A végén újra kell rootolnom a készüléket? -
lazajnd
tag
válasz stegonstage #6012 üzenetére
Elképesztően ocsmány, nem tudom miért kell ilyen hülyeségeket fejlesztgetni.
-
stegonstage
újonc
Az új frissítés magával hozta a kamera frissítést is, bekerült az egygombos zoom, mondjuk tele lencse hiányában nem értem minek, illetve a kamera beállítások olyan UI-t kapott ami sehol nincs a rendszerben Screenshot1 Screenshot2
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Megjött hozzám is a frissítés eddig adja face unlock is jól működik .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
HSM
félisten
-
Rick4
félisten
válasz Starz561 #6003 üzenetére
Előtte nem voltak 7 órás SOT-ok, mióta ez van, többször is volt, bár különösebben nem méricskélem, és általában 100-ról 2-3%-ig merítem, ritkán dugom rá 50% fölött, ritkán 15% fölött.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
HSM
félisten
válasz PistiSan #6004 üzenetére
Az android verzió egy dolog... Az se mindegy, mennyire optimálisan sikerült azt a kismillió paramétert belőni, amit be kell....
Én eddig akárhol utánaolvastam még az 5.0.1 OOS megjelenésekor, mindenkinek csökkent kisebb/nagyobb mértékben az akkuidejük. Sokan hitték azt, hogy hirtelen az akku elkezdett elromlani, csak ugye az OS frissítéssel ellentétben az egy lassú folyamat, jó minőségű akku ritkán romlik el hirtelen...
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Starz561 #6001 üzenetére
Egy ideje 5.0.2-n voltam, épp le tudtam tölteni, mielőtt visszaszívták, most 5.0.3, nem veszek észre semmi különöset. Ha töltődik, és telefonálok, nyomkodom, nyilván melegedni fog. De mivel fogyassztásban kb ugyanaz, nem terheli le semmi sem jobban a procit, mint a 7-essel.
-
Starz561
tag
Nincs, csak érezhetőbben forróbb a telefon.Illetve eddig csak a telefon felső része szokott kissé melegedni, de most hogy oreón van, az egész telefon bele értve az aksi környéke is, eléggé felmelegszik. Meg AIDA64-ben nézve is igencsak 50 fok fölötti értékek szoktak jönni.
(Nem tudom mennyit számít, de szobahőmérséklet kb 26°c)
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Milyen processzort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest