- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Én is az alant feltett kérdést vetném fel.
Húzd a riasztás-beállító csúszkát középre (Ne zavarj!), fentről lejön az értesítősáv, jobb oldalán a fogaskerékkel, bökj rá, itt be tudod állítani, hogy kinek a hívásait engedélyezze (az is lehet, hogy Senkitől), illetve olyat is lehet, hogy aki 3 percen belül újra hív, annak a második hívása már kicseng - de mindegyiket ki is kapcsolhatod.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok! Van valami alkalmazás amivel be tudom állítani a hívásjelzést? Muszáj vagyok a hangot teljesen levenni,mert kórházban vagyok!De így meg nem veszem észre a hívásokat! Nem akar rezegni sem!A csörgést nem tudom nagyon finoman szabályozni,hogy be tudnám állítani,hogy csak egy nagyon kicsit haljam,vagy villogjon legalább,és rezegjen!
Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...
-
g0dl
addikt
Egy érdekes "hibáról" még nem láttam, hogy szó esett volna.
A hívás stb. jelző led a tükröződés miatt világítani látszik, ha a vízszintesen fekvő telefonra olyan 30-45 fokos szögben nézek.
Na sose legyen telefonom nagyobb problémával. -
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
Nálam kicsit furán működik. Fut a program aktív kijelző, feololdva. Majd odaérintem a terminálhoz. Ekkor jelszót/ujjlenyomatot kér. Megadom és megint érinteni kell... Ekkor lesz fizetve. Miért van ez a kettős érintés?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
magyarl
tag
válasz Macika66 #4690 üzenetére
Pont ugyan így néz ki nekem is (persze más számokkal )
A telefon zárolás feltétele a fizetésnek? Mert én nem használok semmiféle jelszót, lenyomatot (de az jó lenne, ha külön csak a fizetéshez lehetne ujjlenyomat kérése).
Lehet még próbálkozom, ha nektek ilyen sok működő eset voltSONY KDL-43W755C
-
Macika66
őstag
válasz magyarl #4689 üzenetére
2017. 06. 22. óta 27 db vásárlásom (16 helyszínen) volt NFC-vel, egyetlenegyszer sem volt gond a Simple-lel.
Persze lehet, hogy nagyon másfelé vásárolok vele, mint Te.Eddig kizárólag a fővárosban használtam.
A lényeg:
- 2 perc időd van az ujjlenyomatos feloldás után, hogy használd az NFC-t fizetésre.
- időnként kell neki net, hogy újra töltse az elhasznált tokeneket.
- Nem mindig ment az elején (legalábbis nálam), olyankor be kell hívni a programot és rá kell menni a bankkártyámra.
Így odaérintve azonnal sikeres lett a fizetés vele. -
magyarl
tag
válasz metal01 #4683 üzenetére
OTP dombor kártyámat beregisztráltam a Sime-ben, NFC-t és mobilnetet bekapcsoltam, de a terminál válasza: "Hiba a mobil készülékében." A Telefon vagy nem reagál semmit, vagy dob egy pipát, de a tranzakció nem valósul meg.
Mást nem tudom mit lehetne beállítani...SONY KDL-43W755C
-
metal01
őstag
válasz Sajtqukac #4674 üzenetére
Érdekes. Nálam hol működik, hogy nem. Mintha egyes terminálok nem fogadnák el.
(#4675) ricsi0307: Na, ilyennel nem találkoztam. Ott valami más lehet a difi. Próbáltad a Simple alkalmazás alatt törölni a kártyát és újra felvenni?
(#4677) Macika66: Nekem is ment simán. Minden nap fizetek vele. Az utóbbi napokban random nem fogadja el némelyik terminál. Érdekes, mert pittyen meg minden, a telefon is azt jelzi, hogy a vásárlás OK, de sms nem jön, valamint a terminál is azt írja, hogy elutasítva. De csak némelyik terminálnál. Van, ahol minden OK.
(#4682) magyarl: Minden beállításod rendben van? Ellenőrizd le. Működnie kellene.
-
ricsi0307
senior tag
válasz Macika66 #4678 üzenetére
Van persze. Végül nem próbáltam ki mert siettem, de holnap tuti megnézem. 2 héttel ezelött kezdődött az egész még emlékszem egy szórakozóhelyen akartam vagizni a haver elött, de bégtem Nagy alma fan a gyerek erre pont akkor nem működik amikor igazán kéne
[ Szerkesztve ]
-
metal01
őstag
Valaki használ OTP-s mobilos (NFC) fizetési szolgáltatást? Pár napja nem működik rendesen. A legtöbb terminál kettőt pittyen, a telefon úgy jelzi, hogy a vásárlás OK, de mégsem. Hol a gond? :/
-
félisten
Sajnos mivel a Oneplus a saját honlapján való árusítást preferálja, így viszonteladó hálózatokban nem nagyon fogsz találni. Egy időben itthon a Mall.hu-n láttam, de kínai A3010-es változatot.
A kínai webshopokban lehet még nézelődni, pl. a Banggood-on látok most. Itt viszont több kérdőjel is lehet, például hiába szerepel ott, hogy tudja a B20-as frekit (tehát A3003-ról lenne szó), a fene tudja, hogy valóban azt küldenek-e. Meg hát ha a vámon megfogják, akkor az nem 110e Ft lesz, hanem élből ~140e, mert rávágják az Áfát is.
Én a használtpiacon néznék inkább szét személy szerint...
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
Sziasztok!
Tud valaki olyan európai boltot ahol még kapható (viszonylag) jó áron A3003? csak gunmetal. ezt találtam eddig[ Szerkesztve ]
-
crixtm
tag
Maci kollega:
A root leirasert -
félisten
Azt nézd meg, hogy nem tartja-e ébren a telefont folyamatosan. Ha nem tartja ébren, akkor ahogy a kollega is írta előbb, nincs para. Ha ébren tartja (előfordul sajnos, Google Play szolgáltatás-bug), akkor restart telefon...
SOT terén kismillió tényező van, ami befolyásol. Nekem egy nap általában mostanság 1-2 óra SOT megy, estére sem esik így 60% alá, szóval 4-5 óra SOT átlagos használat mellett teljesen normális, ha kisebb fényerővel / kis intenzitású programokkal használod (pl. nem fotózol), akkor a 6 óra sem elképzelhetetlen.
-
crixtm
tag
Hey megvan a telo. Lobog a hajam, mert minden megtortenik azonnal. Nalatok mennyi a screen on time? Mi a megoldas arra, hogy az android system fogyaszt a legtobbet?
-
AcCEsS
senior tag
válasz boros44 #4653 üzenetére
Sajnos szinte kizárt. Nem igazán az Android 6/7 a hibás, a hiba oka az, hogy a Google a doze mód bevezetésével együtt a gmail és egyéb google értesítéseket már nem prioritásos gcm push üzenetként jelöli meg. Így a telefon csak bizonyos időközönként kérdez rá az üzenetekre. Azok az üzenetküldő alkalmazások melyek továbbra is magas prioritással küldik az üzeneteket, továbbra is jól működnek, azonnal megjelenítik az értesítéseket, azon az áron, hogy felébresztik a telefont a mélyalvásból.
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
boros44
tag
Sziasztok!
Nem rég felraktam a legújabb 11-es Open Beta-t. Azt vettem észre, hogyha nem nyúlok a telefonhoz egy ideig, akkor nem jönnek meg az értesítések. Gyanús volt, ezért küldtem magamnak egy emailt, nem jelzett a telefon. Amint bekapcsoltam a kijelzőt, azonnal megjött az értesítés. Agresszív Doze nincsen bekapcsolva, csak az alap Doze. Bizonyára a Doze miatt nem jönnek meg az értesítések, de korábbi verzión nem tapasztaltam ilyet.
Gondoltam, hogy a Gmail apphoz beállítom, hogy ne optimalizálja, de nincs benne az applistában.
Valaki találkozott még ezzel rajtam kívül a 11-es Open Beta-ban?
[ Szerkesztve ]
-
badabum
tag
Én most jöttem rá hogy a power gomb kétszeri gyors lenyomása a kamerát indítja.
-
félisten
-
Avicularia
veterán
Xposed-et próbálta már valaki? [link]
-
félisten
válasz adamfriday #4640 üzenetére
Ez így van, de tény, hogy finoman szólva is ronda a grafikája. Miközben pedig tele van a Play áruház szebbnél szebb grafikás időjárás appokkal, csodálkoznék, hogy sokan használnák a Oneplus félét.
Szerintem...
-
-igu-
addikt
válasz adamfriday #4638 üzenetére
A képek alapján elég minimalista (és ronda) lett.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
adamfriday
senior tag
Már a OnePlus Weather is felkerült a Play store-ba, innen is lehet frissítgetni. (Csak OnePlus telókon elérhető)
-
AcCEsS
senior tag
válasz adamfriday #4636 üzenetére
Feltettem, egyelőre minden ok! A biztonsági javítás szintje még mindig május 1.
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
adamfriday
senior tag
Beta11, ha valakit érdekel.
-
ricsi0307
senior tag
A legújabb bétában csak nekem tűnt el az az opció az értesítési sávból, amivel ki lehetett kapcsolni az alsó gombsort? Beraktak helyette egy másikat a "játék közben ne zavarj"-t amivel én személy szerint nem vagyok beljebb bár ez is hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
dywerd
csendes tag
válasz Macika66 #4632 üzenetére
Gondoltam már erre én is, s miután írtad kedvet kaptam hozzá. Fogtam a simet, beletettem az előző telómba (Huawei P9 Lite), először nem csatlakozott semmilyen hálózathoz majd Orange SK de nem tudtam hívni rajta, aztán eldobta a hálózatot és nehezen de önmagától csatlakozott a Telekom SK hálózatára és hívást is tudtam kezdeményezni. Próbálgattam ezzel a készülékkel újraindítást, sim kivétel-berakás és mindig stabilan a Telekom SK hálózatára csatlakozott (hívni is tudtam).
Újabb próba egy régi Sony Xperia J-vel, pin kód megadás után rögtön Telekom SK-ra csatlakozott, le sem lehetett robbantani róla (am az Xperi J nem tudja a 4G-t, lehet, hogy ezért), újraindítás, mobil rádió kikapcs-bekapcs után is mindig stabilan Telekom SK-ra csatlakozik.
Végül megpróbálltam párom Honor 4C-jét. Pin megadás után rövid keresgélés és Telekom SK-ra csatlakozik.
Visszatettem a OnePlusba és simán csatlakozott a Telekom Sk-ra, hívni is tudtam.
A mai nap folyamán viszont megint meg kellett vele kerestetni... Átjöttem Szlovákiába, csatlakozik Orange Sk-hoz, de nem tudok hívni (van hálózat, de nincs szolgáltatás).
Megoldás: *#*#4636#*#*, a menüben mobil rádió kikapcs, majd beállítások menün belül hálózat választás kézire állítva, telefont újraindítom; restart után pint betyögöm, beállításokban elérhető hálózatokat megkerestetem, kiválasztom a Telekom SK 3G-t, azonnal csatlakozik, visszaállítom automatikus hálózat keresésre, titkos menüben ellenőrzöm, hogy szolgáltatás aktív-e, vagy próbálok egy hívást. Ha minden ok, akkor ok , ha nem, akkor kezdem elölről, amíg nem tudok telefonálni a telefonnal ...
A roaming szolgáltatás engedélyezve van a simen
Azt hiszem be kell mennem a Telenorhoz... biztos mondanak valami okosat a "kínai mobilok"-ról...@ Cifu:
Még nem tudtam eljutni hozzájuk, ma is meg holnap is túlórázok. Először szeretném kizárni a telefon hibát és csak utánna hozzájuk menni, mert a sim nincs fél éves, és csere pont egy másik teló (LG G3 - sim kártya olvasó megadta magát; gyakori hiba a G3-asoknál) miatt kellett. De mihelyst tudok megyek hozzájuk, mert ez így nem állapot..[ Szerkesztve ]
OnePlus 3T (A3003)
-
Macika66
őstag
Addig, míg ki nem próbálod ugyanazon a fizikai helyen egy másik készülékben ugyanazt a SIM-et, addig ezt sem lehet rámondani.
Nagyon furcsa tünet, ELVILEG nem szabadna ilyennek előfordulni.Hülye kérdés, de ugye van engedélyezve a roaming használat a SIM-en?
Már csak azért ötlött fel bennem ez a kérdés, mert ha segélyhívásra használható, de fizetős hívásra nem, akkor ott nem hardveres, fizikai probléma van.[ Szerkesztve ]
-
dywerd
csendes tag
válasz Macika66 #4630 üzenetére
A helyzet az, hogy az egyetlen szolgáltató amelyiknél tudok hívni és hívást kezdeményezni az a Telekom SK. Az Orange-ra csatlakozik a legkönnyebben, de ott nem tudok hívni. Láthatod a képeken, hogy ha Orange SK a hálózat akkor hangszolgáltatás csak segélyhívás, hanghálózat típusa pedig unknown...
Próbáltam azt is, hogy állítgattam a 3G-2G-t, de nem jártam sikerrel.Tehát szerinted sem a telóval van gond, ugye? Szolgáltatói oldalon lehet valami gubanc? Netán sim?
OnePlus 3T (A3003)
-
Macika66
őstag
válasz snyper990 #4626 üzenetére
Van már utángyártottban is olyan, amibe belerakják a chipet, ami engedi a gyorstöltést, becsapja a teló ellenőrző elektronikáját.
De vigyázni kell vele, mert itt nem csak a saját piac védelméről van szó, hanem melegedés, olvadás és kigyulladás nélkül át kell tudni vinni 4A-t az USB kábelnek. Ha ez megvan (és hát a vezeték vastagsága a legdrágább, mert abba anyag kell), akkor lehet chipelni...
-
snyper990
őstag
válasz szityo83 #4624 üzenetére
Ha használtad volna a keresőt, már rég tudnád, hogy a Dash töltés csak és kizárólag Dash töltővel és kábellel megy (bár ha jól emlékszem, volt, akinek vmelyik utángyártott kábellel is ment, de én nem kockáztatnék)
Ha csak simán tölteni akarod, arra bármilyen autós töltő + USB C kábel kombó megfelelő. Nekem pl nincs szükségem gyorstöltésre kocsiban -
mesehabbal
tag
Sziasztok!
'Újabban', vagy legalábbis egy ideje -nem tudnám adott frissítéshez, vagy eseményhez kötni a kezdetét- leszakad Wifi-ről otthon a telefon. Ahogy látom, random visszacsatlakozik használat közben, de rendszerint én pöttyintek rá. TP-Link N750 a router. Minden eszközöm saját, foglalt ip-t kap, MAC szűréssel. A beállítások azóta nem változtak, mióta először belőttem őket. Korábbi telefon (Lenovo Vibe Z2 PRO) kapcsán nem voltak ilyen gondok. Céges laptopot szintén a Wifi-n használom és meló közben sincsen gond. A topik elején olvasgattam az összefoglalót, de nem jutottam sokra vele. Melóhelyen idióta a wifi, így ott nem tudom tesztelni, hogy valóban a teló a probléma forrása. Holnap esetleg ismerősnél...
De azért bedobom ide, hátha valakinek lesz ötlete.
Android 7.7.1; 4.1.6-os Oxygen. Nulla mókolás, minimális app mennyiség telepítve.
[ Szerkesztve ]
-
szityo83
tag
Sziasztok!
Szeretnék a telefonhoz egy autós töltőt venni.
A BlitzWolf töltővel és a saját gyári kábelével megy a gyors töltés?
Esetleg a gyári oneplus autós töltőt használja valaki? Tapasztalatok? -
dywerd
csendes tag
válasz Macika66 #4622 üzenetére
A helyzet az, hogy A3003 -as. Erre figyeltem rendeléskor. A beállításokban is ezt mutatja. Ha ez lenne a gond akkor itthoni (Telenor) hálózathoz sem kapcsolódana, de idehaza mindig csatlakozik. Tudok hívást kezdeményezni, van mobilnet, jönnek-mennek az sms-ek, engem is tudnak hívni. Ez a probléma csak roamingkor jelentkezik. Érdekes, hogy önmagától csatlakozik, de nincs hangszolgáltatás. Ha kikapcsolom a mobilrádiót, majd vissza, akkor nagyon sokára, de talál jelet, csatlakozik, és van is hálózat, jön az sms, hogy elmulasztott hívásom volt, meg a napi rendszerességgel érkező számlaegyenleg sms is ekkor jön meg. Aztán tartja is a jelet, többé-kevésbé stabilan (az akksi üzemidőnél lehet látni, hogy a mobil kapcsolat folyamatosan zöld sávot jelez, roamingkor átvált pirosra majd, ha sikerül csatlakozni, akkor ismét zöld, de van hogy sárgás, mikor gyengébb a vétel). Ha laptop mellett leszek töltök föl képet, hogy pontosan mire gondolok, csinálltam screenshotokat.
Ami még számomra érdekes, hogy csak a Telekom SK hálózaton tudom használni, Szlovákiában vagyok, viszont önmagától az Orange hálózatára csatlakozik. A régebbi telefonjaim is a Telekom SK-t szerették jobban, de az Orange-on is tudtam hívást kezdeményezni.
Szóval lényegében csak a roaming-al van gond.
Lehet hogy a hálózat a ludas? Vagy a sim kártyám? De akkor a P9 Lite (előző teló) miért talált mindjárt vételt? Mondjuk az a teló állandóan a Telekom SK-ra csatlakozott...OnePlus 3T (A3003)
-
dywerd
csendes tag
Hello mindenki!
Most lettem büszke tulaja egy fantasztikus 3T-nek :-D
Imádom! Nagyon jó "kis" teló!Viszont van egy kisebb gondom vele, leírom hátha tud valaki segíteni. Naponta járok külföldre (Szlovákia) és olyankor nem tudok telefonálni. Kapcsolódik hálózathoz, jelzi is a kis háromszög, hogy jó a vétel, még sem tudok hívást kezdeményezni, sem fogadni. Először nem is vettem észre, csak ahogy figyelgettem az akku idő alakulását tűnt fel, hogy a mobilhálózati jel roamingkor piros. Így próbáltam egy hívást és kiderült, hogy nincs kapcsolat. Utánna néztem neten, hogy mit lehet tenni, de végleges megoldást nem találtam. Úgy sikerül megoldani, hogy tárcsázóba bepötyögöm a *#*#4636#*#* kódot és Telefon adatai menüben Mobilos rádió hatótávolság gombot ki kapcsolom majd kis idővel vissza, ilyenkor újra keresi a hálózatot majd ha csatlakozik akkor, ha minden rendben kiírja, hogy Hangszolgáltatás: Szolgáltatás, Hanghálózat típusaMTS. Ha nem, akkor nincs szolgáltatás, meg szétkapcsolva, meg csak segélyhívás, ilyenkor kezdem előlről. Mo.-n nincs ilyen gondom, mindig van szolgáltatás, tudok telefonálni és hívni is.
Írták több helyen, hogy null IMEI szám miatt van, de nekem ki jelzi és jó is, mert a dobozán is ez van. Jel erősség is van mindig, csak hangszolgáltatás ne szokott lenni, ami egy telefon esetében elég idegesítő. Ami számomra furcsa (ha jól emlékszem a többi telóm kijelezte), hogy nem jelzi ki a telefonszámomat a Beállításokban és a titkos menüben sem.
Lehet, hogy még is meg kellene próbálnom az IMEI visszaállítást? Egyszer a próbálkozások közben (mobilos rádió hatótávolság kikapcs -> restart után) a titkos menüben az IMEI csak nullákból állt, újabb rádió kikapcsolás-bekapcsolás után helyre állt, és azóta nem vettem észre ezt a jelenséget.
Szerintetek mi lehet a gond? Sim kártyára nem gyanakszok, szerintem szoftver vagy hardver, de ha hardver, akkor nem csak roaming szolgáltatásra kapcsolódna nehezen. Simet meg nem akarok cserélni, mert kb. fél éves.
Még egy dolgot kérdeznék.
A telót Gearbest-ről rendeltem, mert OnePlus.net-en már nem lehetett kapni. Gearbest vállal rá garit, de én szertném itt intézni, ha lehet. Van erre mód? Írjak a supportnak?
Előre is köszi a válaszokat!Never Settle
OnePlus 3T (A3003)
-
snyper990
őstag
-
crixtm
tag
Jovo heten ilyenkor mar a kezemben lesz nekem is. Elore is szorri a huje kerdesekert, meg az ekezeteke hianyaert
-
Macika66
őstag
-
laskr99
addikt
Rootolni BL nyitás nélkül nem lehet?
-
twollah1976
őstag
Ma délelőtt vacakolt a Google Play, a Google Drive nem tömörít nekem.
Valószínűleg a háttérben reszelnek vmit.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
svarc86
csendes tag
válasz adamfriday #4605 üzenetére
Fasza... Konkretan harom ora alatt a zsebemben kepes esni 30-40 szazalekot. Kegyetlenul jol birta idaig az akksi... Remelem csak a rendszer szarakszik.
Ujrainditas frissitesek mindent probaltam. Wipe-ot meg nem... -
MrPetya19
addikt
válasz adamfriday #4605 üzenetére
Újraindítás, alkalmazások frissítése megvolt már?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Ed_007
aktív tag
válasz Macika66 #4599 üzenetére
Nem kapcsoltam át, mert nem jelent meg semmi...
Újraindítottam a telefont (eddig nem tettem - hiszen a számítógépre telepítettem...), és most már a géphez csatlakozáskor megjelent a választópanel, át tudtam kapcsolni fájlátvitelre...
Köszönöm a tippet!
Egyébként miért nem jelenik meg a válsztó ablak, ha a számítógépre nincs telepítve a driver (miért kell egyáltalán driver ehhez - hiszen kutyaközönséges USB meghajtónak látszik a készülék - felteszem), illetve miért a telefont kell újraindítani, ha a gépre telepítek illesztőprogramot?[ Szerkesztve ]
-
Frederic
tag
Sziasztok!
Mint elégedett 3T tulaj elgondolkodtam az 5-ösre váltáson. Ennek feltétele lenne, hogy eladjam a 2017 március közepén vett 3T-t. Szerintetek mi a reális ára a telefonnak?
Ne egyél mosatlan gyümölcslevet! Főleg ha nem tudsz fára mászni!
-
kano
nagyúr
válasz svarc86 #4600 üzenetére
Áááá.... soha. Androidnál ez teljesen egyedi jelenség.
Csinálj egy wipe-ot.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest