- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svarc86
csendes tag
Sziasztok!
Hirtelen elojott sokszor elofordulo lefagyasokkal kinlodok...pluszban hirtelen rohamosan csokkent az uzemidom. Akkumulator stat.-nal azt mutatja az Android rendszer 15-18% ot hasznal meg ilyen 4,5- 5 orat CPU hasznalat.
Talalkozott valaki hasonlo problemaval?
Koszi...szep estet! -
kano
nagyúr
válasz macii97 #4588 üzenetére
Úgy 2-3 telefon-generáción való gyakorlás után talán össze tudnak majd hozni egy normális kamerát. Talán az OP6 lesz a jó.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz macii97 #4586 üzenetére
Lehet, hogy maradt néhány darab raktáron a 3T paneljeiből?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
macii97
senior tag
válasz Macika66 #4583 üzenetére
Ha a kezemben lévő galaxy tab S-t elforgatom fejjel lefele, ugyanúgy előjön a jelly effekt . Az OP5-ben UGYANAZ a panel van, mint a 3T-ben, csak helyhiány miatt meg kellett fordítani. A oneplus ezt úgy oldotta meg, hogy a display controllerben alapból mindent szoftveresen 180 fokkal elforgat. Szóval ez valóban nem gyártási hiba, egyszerű szerencsétlenség, spórolni akartak a panelen, ez lett a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz macii97 #4577 üzenetére
A kijelző csak egy négyzetrácsos papír.
Semmilyen forgatás nincs rajta.
Ezt csak az újságíróknak találták ki magyarázatnak, mert ezt talán megértik...Ha egy AMOLED_es kijelzőjű SAMSUNG tabletet (az OP5 kijelzője is Samsungh AMOLED) teljesen sötétben használsz (nem látod, melyik az alja és melyik a teteje), körbe forgatod és ő is forgatja a képet, nem látsz semmi különbséget, amikor fejjel felfelé vagy fejjel lefelé van a kijelző.
A bal felső pixel „neve” a 0,0, a jobb alsóé meg az 1079,1919.
Ha elforgatod 180 fokkal, akkor az 1079,1919 lesz a bal felső, és a 0,0 a jobb alsó.
A vezérlés dolga, hogy máshogyan címezze a pixeleket.
Szó nincs forgatásról, a vezérlés nem képet lát, hanem a videokártya által ledigitalizált képnek megfelelő RGB értékeket küldi ki az adott pixelekre. -
snyper990
őstag
ha fejjel lefelé tartjátok a 3t-t, és mondjuk egy szöveggel teli weblapot "görgettek" le-fel, ugyanúgy látszik a jelly effekt... (twitter sötét témánál a legfeltűnőbb, ahol észrevettem)
ez sztem valami érzékelési dolog lehet, ha normálisan tartod, és ugyanezt csinálod, max. annyit látsz, hogy kicsit mintha becsíkozódna a szöveg, míg fejjel lefelé "zselésedik". Mondjuk azt akkor sem hiszem, hogy nem egy könnyedén kiküszöbölhető "hiba" lenne ez az op5-on -
macii97
senior tag
Egyébként a jelly hype margójára annyit, hogy az 5-nél egy eléggé elbaltázott dolog, mivel 180 fokkal el van forgatva az egész panel (ugyanaz van benne mint a 3t-ben), szoftveresen kell visszaforgatni. Ha pl a 3T-t átállítom 180 fokos elforgatásra, ugyanez a zselés mozgás megvan. Ahogy sok telefonnál. Nem hiszem, hogy nehéz lett volna új helyre kérni a csatlakozót a samsungtól...
-
bads1
aktív tag
Köszi, bár ahogy nézem out of stock. Nem is lesz már elérhető az 5-ös miatt?
-
bads1
aktív tag
Megéri még megvenni 2017-ben a 3T-t az 5-ös (jelly effekt riasztó) fényében ha a kamera nem fontos csak a gördülékeny rendszersebesség / telefonálás /gps / filmnézés /netezés?
Volt már mindenféle telóm az utóbbi időben, iPhone SE, Galaxy A5, Redmi Note 4 de a pure droid nekem jobban bejön (anno egy Nexus 5-tel kezdtem) ezért nézegetem újra a Oneplust.[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz #79563158 #4563 üzenetére
Na igen, megmagyarázhatatlan, miért kell két verziót csinálni mindenből. Pedig nem egyedi a dolog, mások is csinálják.
Persze, értem én az okot, hogy nyomni akarják egyik földrészen jóval olcsóbban, mint egy másikon, ezért HW-sen eltérően gyártják, de ez annyira igazságtalan....
Mint maga az élet...Azért Amerikában sokkal rosszabb az LTE lefedettség, mint amit mi itthon megszoktunk, jóformán csak nagyvárosokban van EDGE-nél nagyobb sebességű net.
Na persze, mindenütt van WiFi.Szóval azért kibírható az élet.
-
-
macii97
senior tag
Valaki esetleg használ itt Gboard-ot? Nektek nem omlik folyton össze? Nekem az agyamra megy, félpercenként nem hajlandó megjelenni stb, a swiftkey meg nem jön be...
-
Locuste
tag
Srácok,
valaki járt már úgy, hogy lejött az invisible shield tempered glass a telefonról?hogy rakom vissza? ragasztója gyenge lehet...
-
törölt tag
Mennyi most a reális használt ára a OnePlus 3T 128 gigás Midnight Blacknek?
-
Tarokk79
aktív tag
[Ez] az ami bevált nektek? Ezt nem lehet itthon megvenni, csak rendelni lehet külföldről?
Előre is kösz
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz laskr99 #4552 üzenetére
A kompatibilitási listán teszteltként csak a kínai 3T verzió szerepel, ha jól látom...
-
laskr99
addikt
Le tudnátok tesztelni nekem ,hogy a legújabb oxygen os-el mit csinál nektek a Galaxy on fire 3 manticore? Nekem leválasztja a sim kártyát. Reggel 10 perc alatt 4x most eddig egy küldi alatt 1X. Más programokkal semmi baj és mindegy wifi vagy mobilnet. Újra be kell a pinkódom írnom mintha kivettem volna a kártyát.
-
Heroldg18
tag
Most nézegetem a dobozt és annak tartalmát. Látom hogy járt a telefon mellé 5$ vagy 5€ ilyen promóciós kód. Ha esetleg valaki OP5-t vagy valamilyen kiegészítőt szeretne venni, én szívesen felajánlom neki ezt a kódot, hogy ne vesszen kárba. (ha fel lehet használni)
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Valahol olvastam, hogy bekapcsolható a pillanatnyi mobilnet sebesség megjelenítése az információs sávban.
Ezt hogyan lehet, sehol nem találom? -
laskr99
addikt
A kèzikönyv fordítást slha nen fogják javítani?
-
ananasz1
tag
válasz d0pam1n #4541 üzenetére
Többen használjuk itt az Ultimate Shield fóliát. Tény, hogy egy üveggel nem versenyezhet, de a karcoktól remekül véd, és nagyítóval kell megnézni, ha valaki észre akarja venni, hogy a telefonon van. Az üvegek közül azért sem javasolják azokat, amik csak a fekete részen tapadnak, mert nem védi úgy a kijelzőt, mint a teljes felületén tapadó. Egyszerűen nem veszi át és oszlatja el úgy a behatás erejét.
It takes a long time to become young. (Pablo Picasso)
-
kano
nagyúr
válasz d0pam1n #4539 üzenetére
A sima OP3 topicban nagyon részletesen ki van tárgyalva. Röviden:
Nincs tökéletes 2,5D TG rá. A legjobb a drága gyári, ami kb 1mm-t kitakar a látható képernyőből (mivel fekete a felső és alsó része).
De Macika fórumtárs linkelt olyat (talán OP5 topic vagy OP3), hogy egy Nillkin TG és az elváló szélekre pedig egy folyadék, ami állítólag tökéletesen megszünteti a légbuborékokat a TG és a kijelző között (ugyanis pl a Nillkin szélei sem fekszenek rá teljesen a 2,5D részen).[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz d0pam1n #4534 üzenetére
Érdekes, én csak az orzly szót írtam be, és rengeteg találat van. [link]
Pontz azért van a kereső, hogy azt a témát, amit már 1000x átbeszéltünk, és már a végkövetkeztetés is megvan (és az üveg pont ilyen) felesleges taglalni, amíg nincs újabb infó, addig hiába rágjuk a régi csontot...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
laskr99
addikt
-
laskr99
addikt
Play áruházat leszedtem de az a baj ,hogy wifin nincs net rajta és ott nem tudok bejelentkezni. Valami megoldás?
-
Rick4
félisten
válasz d0pam1n #4528 üzenetére
A kérdéseidre választ lelsz a jobb felső sarokban található keresősáv kitöltésekor, a megfelelő szavak beírására rengeteg találat érkezik majd. Olvasd végig nyugodtan, neked írtuk.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
laskr99
addikt
Csatlakozok a klubba egy Midnight Black 3T-vel Nagyon jó telefon Imádom!
[ Szerkesztve ]
-
d0pam1n
csendes tag
Ti milyen fóliát használtok a telefonhoz?
Én elkövettem azt a hibát, hogy a gyári "sima" fóliát lecseréltem egy orzly 2.5d re, azon gondolat alapján miszerint, ez "üveg" fólia, jobban fogja védeni a telefont.
Az a baj ezzel, hogy nem tökéletesen fedi a telefont, mint a gyári "sima" és minimális rés van a telefon szélein ami alá bemegy a kosz,piszok.
Van más üvegfólia ami tökéletesen fed vagy ezt felejtsem el?
Megoldás lehet sima fólia+rá üvegfólia ?
Honnan tudok "gyári" "sima" fóliát venni? -
Macika66
őstag
Mivel a hátlap egybefüggő fém, így sehová máshová nem lehetett rakni az NFC hurkot, mint a kamerakivágásba, körben.
A fizika meghatározta, hová lehet... -
ricsi0307
senior tag
Ha valaki használná a mobilfizetést, akkor a kameránál tegye a terminálra a telefont elvileg akörül van az NFC. Eddig össze vissza tologattam csak nehezen jött össze mert nem tudtam hova rakták, de így hogy megvan pik-pakk ment az fizetés.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz gabee jr #4521 üzenetére
De ugye megkaptad hozzá a rendelési számot is, mert különben nem érvényes a gari rá?
Te tudod, hogy neked milyen igényed van, de ahogy néztem azt a videót még akár működhet is a B20 aktiválása (mondjuk az kérdés, hogy térerőd lesz-e 800MHz-en).
[ Szerkesztve ]
-
gabee jr
tag
válasz Macika66 #4520 üzenetére
Kösz Macika.
Nincs túl nagy igényem a 4G-re, de azért el bírtam volna viselni. Tehát tudok nélküle élni, főleg mert havi 500Mb és 1 Gb között forgalmazok adatot az még HSPAP hálózaton is könnyen lecsorog.
Nem vagyok lakatos brendon nem csinálok live-ot mobilnetről, zenét is egy ütött-kopott Creative média lejátszóról hallgatok, ha van kedvem.[ Szerkesztve ]
"Csukaharapást szőrivel"
-
Macika66
őstag
válasz gabee jr #4519 üzenetére
Ezzel nem az a gond, hanem az, hogy Magyarországon mobilnet téren eltolódott az igény a nagyobb sebességre. Ezért pl. a Telenor összefeküdt a Telekommal, közösen használják egymás LTE B20 antennahálózatát.
A Voda is befejezte a HSPA fejlesztést, inkább B20-on fejleszt ő is.Így sok helyen előfordul, hogy egy helyen (távolabb a nagyvárosoktól) vagy B20 LTE van, vagy EDGE, HSPA nincs.
És ha B20 nincs a telóban, akkor ugye...
Na de majd meglátod...
[ Szerkesztve ]
-
gabee jr
tag
-
kano
nagyúr
válasz laskr99 #4510 üzenetére
Jaaa, Macikától veszed? Ott nem lesz gond. Korrekt a fickó, ide járt folyamatosan. Mesélte, hogy többször szénné romolta a készüléket és egy kicsit szervizelte is otthon, de ez szinte olyan mintha az OP szervizelte volna.
(NE HOGY ELHIDD, CSAK UGRATÁS MACIKA FELÉ! )
Kérdezd meg, hogy mennyit enged a feléből.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz laskr99 #4507 üzenetére
A rendelési számot mindenképpen szerezd meg, mert különben olyan mintha gar nélküli lenne a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Kérem a tisztelt nagyérdeműt, hogy vegyen vissza a szokásos stílusból!
A nem túl magas szintet meg nem ütő hsz-eket töröltem, ha további személyeskedésre kerül sor, akkor jöhetnek a büntik.
Köszi!
gabee jr
Azért az utolsó mondatodat gondold már át légy szíves, annak tekintetében, hogy Te kérsz segítséget valakitől.De:
- 75k-ért talán megérte, még akkor is, ha kínai (mondjuk, ha nincs rá gar, akkor már nem biztos).
- B20-as frekvenciát nem tudja alapból az a verziós készülék, így 800MHz-es 4G hálót nem fogod tudni használni.
- Viszont nem vagyok biztos benne, hogy ez alapján nem lehetne-e aktiválni a B20-at az egyéb régiós készülékekben is. De hangsúlyozom, hogy nem próbáltam és nem is tudom, hogy működhet-e egyáltalán.Mi van, kiárusítás volt a brit ebayen 75k-ért 3T-ből? Akkor viszont ez mind kínai és gar nélküli?
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz matyikusz133 #4483 üzenetére
Kell hozzá a telefon IMEI száma és az eredeti fiókból elérhető rendelés száma. Ha a rendelés száma nincs meg, akkor nem foglalkozik veled a Oneplus garanciális kérdéssel kapcsolatban.
Kérd el gyorsan a korábbi tulajtól (ki tudja nyomtatni pdf-be a fiókjából a "számlát", amin rajta szerepel a rendelési szám.
Fiókot valóban Te is tudsz regisztrálni, az nem kell az eredeti.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
laskr99
addikt
Valahol hallottam ,hogy ha veszek egy használt 1+ telefont akkor ha csinálok 1+ accountot be tudom az imeit regelni és olyan mintha onnan rendeltem volna. Igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest