- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz neo_xperia #2399 üzenetére
Csütörtök esti rendelés szerdán a kezemben volt normál szállítással.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
neo_xperia
senior tag
Sziasztok !
Erősen gondolkodom egy rendelésen hivatalos oldalról. Kérdésem lenne, aki mostanában rendelt mennyi idő alatt érkezett meg a telefon ? -
magyarl
tag
válasz heidrich #2396 üzenetére
Én az update után egy ideig nem nyomtam Factory resetet, nem volt semmi komolyabb bug, csak apróbbak:
pl az értesítési sávot csak kicsi akadozással lehetett lehúzni.
FR után viszont ez is megy mint a vajÁm saját példámból okulva ajánlom melegében nyomni egy BL nyitást is: garivesztéssel nem jár, viszont később ha rootolni szeretnél nem kell újratelepíteni mindent.
SONY KDL-43W755C
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Ma reggel jött meg a 3T-m szóval én is beléptem a táborba, eddig nem sok időm volt vele foglalkozni de eddig nagyon bejövős a cucc.
Nem teljesen új nekem a dolog mert már tavaly nyáron volt sima OP3-mam és annó One-om de most jó újra itt lenni, OnePlusban sosem csalódtam pedig egy halom készülékem volt már, most pl. egy i7Plus-ról jövök.
Kérdésem az lenne, hogy 3.5.4-ről (ezzel jött) majd este frissítek 4.0.3 Nougat-ra érdemes nyomni egy FR-t előtte vagy utána? Nem igen van belakva a készülék néhány alkalmazás van fent egyenlőre amire nagyon szükségem van. Nem tudom itt mennyire van nagyobb update után merülés/fagyás anomália FR nélkül.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
gyalu 1
aktív tag
Nem mókoltam semmit. Németbe frissítettem a Google alkalmazást, aztán megjelent magától
-
félisten
válasz Avicularia #2392 üzenetére
Dunno, én is stabil 4.0.3-on vagyok, nekem nincs semmi ilyesmi. Ez esetben a lent említett verzió az esélyes: RND eldönti a Google, hogy kinek mikor teszi elérhetővé...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Avicularia
veterán
Feltöltöttem ma a telefont kikapcsolt állapotban 0-100%-ra usb doktorral mérve, mennyi cucc megy bele. Persze jobb lenne a kivett mennyiséget mérni, de azt nem lehet az usb-n keresztül.
3178mAh-t mértem, ennyit nem téved a mérő más akksikból kiindulva. Szóval valószínűleg nem engedi lemerülni teljesen az akksit. -
SzlobiG
félisten
Ismét teszteltem a kamerát most a camera fv5 pro verzióval vetettem össze a képeket nappali fotózás esetén itt sincs semmiféle kül azt leszamitva, hogy 2mb-al nagyobb a kép. Nappal amúgy teljesen jók a képek az összehasonlítást csak a külön kamera app miatt csináltam szóval én maradok a gyárinál.
-
Roland06
aktív tag
Üdv mindenkinek
Azt szeretném kérdezni hogy milyen aplikációval lehet nezni az akku fogyasztást? pl.: alvó állapotban mi zabálja az akksit? -
viger
tag
válasz SzlobiG #2378 üzenetére
Szerintem nem konkrétan csak a fényerő állító program(ok) hibája! Bár nállam is a LUX miatt van ez. Ki kell kapcsolni a "Megjelenés más alkalmazások felett" opciót és akkor menni fog a telepítés.
Nállam ez annyiban befolyásolja a fényerős programot, hogy 0 alá nem tud menni a fényerővel, valamint az éjszakai mód sem működik rendesen ilyenkor. De magát a fényerőt 0 és 100 között ugyanúgy állítja.Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
SzlobiG
félisten
Találkoztatok olyan problémával, hogy nem lehet apk file-t telepíteni a belsőtárhelyről? Akármit próbálnék telepíteni egyszerűen a "telepítés" menü gombra nem lehet rá koppintani, csak a "mégse". Mi lehet a gond valami engedély kéne neki? Ismeretlen források engedélyezve van, csak play áruházból tudok telepíteni.
-
félisten
válasz bdavid94 #2373 üzenetére
Egyszerűen arról van szó, hogy túl sok Wifi eszköz van, és emiatt "leesnek", majd "felkerülnek" eszközök a listába.
Gratulálok az egyetemnek egyébként, sajnossokan esnek bele abba a hibába, hogy minél több wifi hotspotot hoznak létre, elfelejtve, hogy is működik a Wifi...
-
veterán
-
kano
nagyúr
válasz vitezlejszlo #2361 üzenetére
Van kézfeltevős smile valahol?
Üdv ismét a bandában. 128GB, ha jól gondolom....
Meg is érkezett már?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
Megúsztattam másodjára is a szeretett OP X-emet és sajnos most nem élte túl beszart a mikrofon vagy a chip, hívás közben nem hallanak. (videó közbe van hang, rejtély) - kis bevezető hogy mennyire bírja a vízet a OnePlus készülék. Nagyon jól.
No de kérdésem, hogy mennyi idő most a szállítás? Mik a tapasztalatok?
Illetve javasoljátok-e a Temp.Glass-t rá, gyárit?Köszönöm, szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
-
bdavid94
tag
válasz vitezlejszlo #2361 üzenetére
valaki kipróbálta már a béta 7.1.1-et, kinek mik a tapasztalatai?
(#2361) vitezlejszlo:
-
vitezlejszlo
őstag
Halihóóóóó
Megjöttem Kinek hiányoztam dikk? Fel a kezekkel bátran
-
zhata
senior tag
válasz PoLizei #2355 üzenetére
Melyik képnézegetőt használod ahol nem torzít? Mert ha annak a kezelése pofonegyszerű - nem kell hogy sok mindent tudjon -, akkor visszatérek a Cameringora, mert sztem eddig ez volt a legjobban paraméterezhető app smivel eddig találkoztam, és ráadásul fizettem is érte.
-
veterán
raw módban nem is lehet nagy különbség, ott maximum a záridő és érzékenység változtatásával lehet játszani
ez csak sejtés, de szerintem a különböző appok is csak megmondjék a kmaerának, hogy mit csináljon, de a jpeget a nyers adatkupacból már nem ők csinálják, azért kellene hogy a rom szintjén változzon.
vagy raw, és azt feldolgozni akár telefonon, bár ahhoz gyakran nagyvason is lusta vagyokhanyas vagy, te disznó?
-
félisten
válasz SzlobiG #2352 üzenetére
A RAW üzemmódban lehet tapasztalatom szerint jobb képeket lőni, de ugyebár kézi beállításokkal...
Azt én sem értem, hogy automata módban miért nem sikerül egyik kamera programmal se jobb, mint a gyári. Én a Snap Camera HDR-t használtam anno Nexus-on, meg felraktam ide is, de abban is csak a RAW mód jó...
-
SzlobiG
félisten
Hát sztem ezek a kamera progik nem lőnek szebb képeket, ugyanaz kb mint a gyári kicsit tesztelgettem.
-
lujzy27
csendes tag
A sandstone tokból ugye nem áll ki a kamera?Esetleg ha beljebb van a kamera az lenne jó.Akinek van légyszí segítsen.Köszi.
-
zhata
senior tag
válasz PoLizei #2344 üzenetére
Nagyon jó alkalmazás ez a Cameringo app rengeteg beállítási lehetőséggel, nálam hónapokig volt alapértelmezett, semmi probléma nem volt vele,de
bizonyos esetekben - ha jól emlékszem akkor -, mikor felvő állásban készítettem a felvételeket, a Galéria app csak torzítottan, nyújtottan jelenítette meg ezeket. Tehát mikor a frissen elkészült képet gyorsan meg akartam mutatni, az bizony égő volt. Megjegyzem, hogy más progival ezek a felvételek is normálisan voltak láthatók. -
boros44
tag
Miért kerestek a kamerához más alternatívákat?
Mi a gond a gyári oneplus-os kamerával? -
SzlobiG
félisten
válasz twollah1976 #2338 üzenetére
Szebbek is a képek, vagy csak több funkciót kínálnak ezek a progik?
-
patoga
tag
válasz twollah1976 #2338 üzenetére
Egész jó ez a bacon.....
Azt be lehet valahol állítani,hogy ha 2szer nyomok a bekapcsoló gombra ez induljon?[ Szerkesztve ]
-
twollah1976
őstag
Most próbáltam ki és a telefonnal együttműködik a Bacon Camera.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
ata007
tag
válasz twollah1976 #2333 üzenetére
Koszi! Open Camerat probaltam, valamiert nem jott be. A tobbit ki fogom probalni!
-
veterán
válasz twollah1976 #2333 üzenetére
a Google camera sajnos parsing problemet emleget
hanyas vagy, te disznó?
-
kano
nagyúr
Esetleg nem tudom, hogy a Bacon Camera megy-e 3T-n...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
twollah1976
őstag
Open Camera, ingyenes, nincs benne reklám.
Lehete a Google Camera-val is próbálkozni, nekem a panorama, 360 fokos kepek miatt jött be.
Lassan, de biztosan fejleszti a Google, a Google Play-ből eltünt a program.ProCapture, fizetős, néha leárazzák, van belőle ingyenes (ProCapture Free) beetető verzió is.
-
boros44
tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy konkrétan a OnePlus 3T-nek mi a modellszáma?
Fórumokon azt olvastam, hogy A3013.
Azonban láttam egy olyan OnePlus 3T-t, aminek a modellszáma A3003. Pedig ez a szám a sima OnePlus 3-hoz tartozik.
Most hogy van ez? -
kano
nagyúr
Próbáljátok meg, hogy a Playből letöltötök valami jó kis API2-t támogató kamera appot.
-
viger
tag
válasz Tarokk79 #2140 üzenetére
Nekem is van szivárvány efektus! Eléggé zavaró! Szerencsére csak kikapcsolt kijelzőnél látszik.
Ami viszont jobban zavar, hogy a gyönyörű fekete "szín" helyett, valami fakó szinte szürkét látok, mert van szine az üvegnek. Úgy gyüjti az ujjlenyomatot, mintha muszáj lenne neki, plusz úgy fénylik, még az asztronautákat is kivakítom vele a világból!Kérdés azoknak akik a Gyári curved TG-t használnak, vagy próbálták.
Az is ilyen kompromiszummos dolog? Gondolok itt a kijelző szinére és hogy fénylik-e.
Azt tudom hogy szivárvány nem lesz.Esküszom azon gondolkozom inkább rakok rá fóliát! A gyári ami rajta volt majdnem jobb volt, mint ez az Orzly üveg.
Fotóminőség:
Nexus 5X után nekem is visszalépés a kamera és nagyon észrevehető a különbség, De erre felkészültem! Azt nem mondom hogy teljesen megbékéltem vele, de azért annyira nem gázok a képek amiket csinál.
Csak szokatlan azért megszokni a visszalépést, még ha minden másban köröket ver is az 5X-re.
Viszont vakuval este/sötétebb fényviszonyok között kifejezetten szép képeket csinál ahhoz képest persze.[ Szerkesztve ]
Nexus 4 --> Nexus 5X --> OnePlus 3T --> OnePlus 6T --> Pixel 7 Pro
-
Starz561
tag
Én [ezt] tegnap este lőttem, szerintem nem lett olyan rossz. Nem szoktam este fotózni, ilyen teszt jelleggel készítettem. Nappali fotók viszont tényleg nem olyan rosszak. S5 ről váltottam annak a szintjét szerintem hozza így én elégedett vagyok a kamerával.
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
Viper26
nagyúr
Itt a teljes méretű kép, sorry.
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Arra gondoltam hogy Kínai kisebb gyártók, sorry.
-
Starz561
tag
Részemről csak a kamerának a szoftveres részére kellene jobban oda figyelni és ez a 298-as szenzor is patent lenne. Lásd sony z1-től felfelé, ott is hiába a jó szenzor stb.. ha a szoftver mögötte béka segge alatt van.
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért, elnézést. :)
-
-
SzlobiG
félisten
válasz twollah1976 #2311 üzenetére
S6 vagy egyéb másik eszköz után nem ezt mondanád nekem egyértelműen csalódás, de tudom itt meg mondták többen is hogy ne várjon senki sokat a kamerától ez egyfajta kompromisszum.
Kano: Így van ahol már kevesebb a fény ott nagyon gyatra sajna.
-
félisten
válasz adamfriday #2313 üzenetére
Ezeket simán fel lehet telepíteni vajon 4.0.3-as alá is?
-
adamfriday
senior tag
Frissült néhány OnePlus alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz SzlobiG #2310 üzenetére
Nekem is ez a véleményem sajnos, főleg kevés fényben borzasztó...
-
SzlobiG
félisten
Használtam a napokban a kamerát kicsit többet háát egyértelműen gyengébb minőségűek a képek mint amit az S6 tudott ezt kicsit sajnálom azt hittem, hogy nem lesz észrevehető.
-
kano
nagyúr
Azért lesz ott még új telefon is idén és lesz valami féle VR hardver is.
-
twollah1976
őstag
Na igen a 1+X egy lezárt történet, mintha fél, egy év múlva az exje felől érdeklődnének az embernél, pedig már mindenki tudja, hogy vége, nincs miről beszélni, esetleg az ex már gyereket vár, stb.
Az új telefonra való rákérdezés, meg a szimpla kötelező kör kategória volt.
Kb. annyi értelme volt ennek az "interjúnak", mint a Dunába vízhordásnak.
-
nofi
addikt
Oneplus X kérdést nem értem minek még feszegetni és gyanítom nem a PH!-nak árulták volna el először az új telefon nevét. Engem érdekelt volna milyen készlettel vágnak neki az új telefon bevezetésének, milyen eladási számokkal büszkélkedhet a O+3(T), mivel gyakorlatilag a sajtó egyértelműen kedvelte.
Xbox GT: nozsolt
-
félisten
Akinek esetleg kimaradt: MA! interjú a Oneplus-al.
Alapvetően egyetlen valódi hír van benne, hogy a Daydream-et a 7.1.1-es főverzióra váltással megkapja a Oneplus 3/3T.
-
kano
nagyúr
válasz Starz561 #2300 üzenetére
Mert Dash töltésnél kéken világít.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512/12 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest