- Netfone
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Azt láttam, de azt hittem, hogy csak azért van odaírva, mert az általuk árult mobilok közül csak az tudja. Nyilván, ha nem árulnak egy készüléket, nem is fogják odaírni, hogy kompatibilis vele. Ezek szerint nem elég, ha a készülék tudja és a sim tudja, a szolgáltatónak is engedélyezni kell?
-
Avicularia
veterán
Ez elképzelhető, viszont akkor nagyobb prioritást kap az első kártya, mert fordítva nem csinálja. Hiába van neki beállítva, hogy mindent a kettes kártyáról csináljon. Mindegy, nem egy nagy dolog beírni a nemzetközi előhívót, csak először furcsa volt és nem értettem mit csinál.
-
enterlaci
senior tag
A dash power bundle 33EUR és külön tételként kell rendelni.
A hsz-ekből nekem az derült ki, hogy a dash töltő végül is egy gyors töltő ami vélhetően jobban nyírja az akksit, na most nem egy évre tervezem a telefon vásárlást, szóval cserébe lemondanék a gyors töltésről. A 33eur nem érdekel, csak nehogy feleslegesen vegyem meg.. -
Segond, a legújabb pletykák szerint már a króm festésű jön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest