- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
embe
nagyúr
Magamnak megválaszolva: közben az XDA-n keresztül el jutottam erre az oldalra. Itt is firmware gyűjtemény van.
-
Atomcsirke
aktív tag
-
ronin79
addikt
Aha, viszont ami vicces egy olyan készülékre ami gyárilag leragadt a jb 4.1.2-n a fejlesztőcsapat délutántól hülyíti xda-n, facebookon és saját weboldalukon az agyataln rajongóikat, hogy már egy hete dolgoznak az 5.0-án és mára be is ígérték, sőt bizonyíték ként van egy boot animációjuk is
Röhej, hogy milyen szenyák a lengyelek és milyen hülyék egyes emberek... -
törölt tag
Második sim is fogyaszt, tehát tuti.
Sőt, hibás SIM kártya okozhat extrém fogyasztást is.Jól tudom, hogy a G 2nd. az aktív dualos? Ha igen, akkor ugye 2 különálló rádió egység van benne, ha mindkettő hálózaton van, az ugye plusz fogyasztást is jelent. Ha nagy hülyeséget írtam, majd javítja aki jobban vágja.
-
ronin79
addikt
Nem tudom mennyire van a küszöbön vagy volt, mert xda-n pl.van egy januári topik is tegnapi h.sz.-el amiben a google eladta a motorolát, de ezt még nem nyálaztam át és nem vagyok képben.
Viszont visszatérve a mélyvíz topikhoz, lehet nem is rossz ötlet. Szájbarágós magyar leírások recovery telepítéstől kezdve módosításon keresztül, magyarítások menete, cyanogenmod romok felrakása, előnyei-hátrányai (mondjuk ennél lehet elfogult lennék, mert nem tudnék mit felsorolni a hátrányánál, max.BL nyitás jöhetne szóba a gari elvesztéssel) és lehet nőne a custom romot használók tábora. -
ronin79
addikt
Talán nem lenne hülyeség ha ilyen teszteket inkább olyanok csinálnának akik használják is a telót nem csak kézbefogják
Semmi lényeges dolog nincs benne, csak alapinfók amik a gyártó oldalán is szerepelnek.
Egy android telónál a 3 legfontosabb dolog:
1. xda-s topik
2. custom recovery + kernel
3. cyanogenmod
Amelyiknél ebből valamelyik hiányzik az szar és nem érdemes megvenni -
ghiottone
nagyúr
Gyári firmware feltolása? - tényleg RSDLite-al valaki rakott már fel a Moto G-re firmware-t? Az X-re ezzel a gyári szoftverrel lehetett felrakosgatni a romokat (mint a régebbi - Atrix 2, stb. telókra).
-
ronin79
addikt
Csak meg kéne találni a kiskaput, lehet nincs működő megoldás de 2-3 leírásból össze lehetne eszkábálni, pl. 1. Moto G Root (without unlocking bootloader)
2. TowelPieRoot v1.2 mondjuk külön ki van emelve, hogy 4.4.4-en nem működik, de csak példa, hogy valami ilyesmi vonalon elindulni zárt bl-nél, ha ez más típusokon megoldható lehet a motorolán is akadna megoldás.(#11365) gog
közben kipróbáltam (#5498) focvis linkjét is és 1A fölé valóban nem engedi.
A zseblámpára gravity box? Vagy rootolatlan telónál Flashlight LED Genius aminél ugyan nincs widget vagy ikon a zárképenyőn, de rázással aktiválható a led lámpa. -
pete_21
addikt
Füles szerintem nem baj, hogy nincs, én jobbnak látom ha annyival is olcsóbb a telefon, és mindenki olyan fülest használ hozzá, amilyet akar (már ha akar
). Meg az emberek többségének szerintem úgyis van otthon fülese, így nem is kell még egy.
Töltő: ez már problémásabb, ebből tényleg jó lett volna, ha adnak hozzá. Vegyél valami márkásabbat, Samsung, Nokia, LG stb. Bár néhányra volt panasz, hogy 1 évet sem bírt, és tönkrement. A lényeg, hogy márkás legyen, ne valami noname kínaival töltsd.(#11325) PpenoO: Egyetértek, az Amazonos gari tényleg nagyon jónak tűnik. Én a Defy+-om kétszer vittem a Cordonba: először semmit nem csináltak, ellenben valami 10 napig náluk volt a telefon. És mivel nem volt másik okostelefonom, és cserekészüléket sem adtak, nem voltam boldog, főleg amikor visszakaptam a telefont úgy, hogy nem csináltak vele semmit (egyik alsó led volt halvány, de nekik nem tűnt fel...). De legalább kiportalanították.
Másodjára is visszavittem, gari lejárta előtt, na akkor már tényleg megcsinálták, akkor már elégedett voltam velük.
Mellesleg én a Moto G-t a Screenshoptól rendeltem, akkor még nem voltak ilyen biztató garis tapasztalatok az Amazonnal, és elvileg az enyém is gyári garis. Azt mondták, hogy ha a Cordonnál nem szervizelik, akkor majd ők elviszik külföldre a hivatalos szervizbe. Remélem nem fog kelleni gariztatni, és nem kell kipróbálni, náluk hogy mennek a dolgok.(Amazontól féltem ameddig nem voltak tapasztalatok, mert azt hittem nekem kell fizetni a postát és jó sokáig várni a telefonra. Ez biztosabbnak tűnt.)
-
PpenoO
őstag
Azért számol fel extra költséget az expressz szállításnál az Amazon mert DHL-el küldi a rendelt terméket nem pedig sima postai úton.
Ami a szállítási időt érinti, Magyarországra 1-4 nap alatt kell megérkeznie a küldeménynek:
Amikor a DHL futár átveszi a megrendelésedet az Amazontól, egy úgynevezett nyomkövetési kódot fogsz kapni, amivel a DHL oldalán nyomon követheted a csomagodat.
Tudtommal először sima postai kézbesítéssel rendelted meg a telefont és utána módosítottad a szállítási feltételeket. Ez is közrejátszhat, hogy nem 1-2 nap a szállítási idő, hanem több. Nekem a Moto X-em nem teljes két nap alatt érkezett meg, igaz én nem módosítgattam a rendelésemet. Mindenesetre négy munkanap elteltéig szerintem nem jogos részedről a felár visszaigénylése. Ha nagyon asztalborítnékodhat van, csetelj velük, vagy hívd fel őket.
Szvsz légy türelemmel, a telefonod időben megfog érkezni.
-
embe
nagyúr
Na találtam egy leírást rootoláshoz, egy apk segítségével. Ha majd lesz telóm, akkor ki is próbálom. Remélem erre hétvégén sort is kerítek.
-
-
ronin79
addikt
Lehet igazad van, sőt ez valóban nem mélyvíz topik úgyhogy nekem unalmas sajnos. Nem igazán izgat milyen a teló gyári állapota, mert nem szándékozom a gyári hulladékkal használni és úgyis hülyére romolom vétel után, ha pedig nem találok kedvemre való romot akkor csinálok egyet, vagy csak módosítom.
Pont te kérdeztél rá az 1080p videóra. Kaptál egy nemtudom választ ami ebben a topikban nem is meglepő, pedig a teló simán képes rá, vagyis még az első generációs is némi módosítás után, de mivel te is az igénytelen átlagfelhasználó csoportba akarsz tartozni használd egészséggel a 720-ast(#11143) _ghiottone
És te nem hallatod még azt a szót, hogy "átlag felhasználó"?
Sajnos igen, de ami ennél is szomorúbb, hogy ezt az állatcsoportot még mindig nem fenyegeti a kihalás veszélye
Amúgy meg tanácsod megfogadom és a jövőben tartózkodom a hozzászólásoktól ebben a topikban, úgysem a nekem való hely és nincs szándékomban fölösleges vitákat kelteni, vagy bárkit is sértegetni -
PpenoO
őstag
Írjál privit ronin kollégának, készséges lesz, az tuti
Jó kis Blade korszak...mennyit romoltam vele, aztán jött a Nexus S, azt is agyon flasheltem, Atrix 2 a kedvencem volt ilyen téren (zárt bootloader, kexec, BMM 5 rom egy telón).
G sem volt rossz, igaz nálam a GPS beragadás kellemetlen hiba volt és a kamera is pixelhibás volt. Rom szinten viszont egyáltalán nem éreztem késztetést a nyitásra, pedig megtehettem volna, mert
Amazon tojik a bootloader nyitásszámlálóra. Gyors volt, stabil és alig fogyasztott.X-nél dettó, számomra tökéletes telefon, nincs bug, audio-t megszoktam, nincs értelme mókolni.
-
PpenoO
őstag
A linked alapján:
In stock.
Dispatched from and sold by Amazon.Mondjuk 5 euróval drágább mint a spanyol oldalon (első 2 termék) ahol szintén az amazon a forgalmazó.
-
ghiottone
nagyúr
Aha, az a Global GSM verzió lesz. 4G még nem igazán számít jelenleg Mo-n + adatcsomagom is minimális 100megás, nem is használom semmire - ott a wifi. A kamerát nem tudom, nem is értem ezt a 720p-s videót, amúgy a telefonnal készített 8 megapixeles képekre több helyen is írták, hogy normál fényviszonyok mellett jó képeket készít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged