- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
whYz
őstag
válasz
ronin79 #15717 üzenetére
Na megint en vagyok.
Flasheltem a gpt.bint viszont most nem latja a twrp egyik particiot se.
A rom amibol szereztem a gpt.bint: XT1032_FALCON-RETEU_5.0.2_LXB22.46-28.1_1_cid7_CFC_1FF.xml.zip
Flasheltem egy nongpe twrp-t is, de ez se segitett, ugyanugy nem lat egy particiot se.
-
whYz
őstag
válasz
ronin79 #15715 üzenetére
Koszi szepen.
Szoval az ugy jo, hogy egy ilyen "Retail EU 5.0.2 Stock ROM (Untouched)" romot raflashelek a GPe romomra, majd arra felrakom a gpt.bin-t?
Nem vagyok benne biztos, hogy a stock 5.0.2 fel fog menni TWRP-vel.
Bootloaderhez nem kell nyulni? Mert nekem 41.19 van most fent.
-
whYz
őstag
válasz
ronin79 #15713 üzenetére
Akkor miert nincs benne az osszefoglaloban?
Semmi infot nem talaltam errol, pedig hajnal 2-ig kutattam a neten. Akinek ilyen problemaja volt nem talalt ra semmi megoldast.
Szoval azt mondod, hogy valahogy vissza kell ternem a gyari 5.0.2-re majd onnan gpt.bin? Megis hogy, ha csak a GPe 5.1.1 rom megy fel a telora?
-
gbaor
csendes tag
válasz
ronin79 #15644 üzenetére
Szia!
Köszönöm a lehetőségeket, de nem ment egyik sem. Sőt, az akksi sarut is levettem az se jött be.
Próbáltam a GPE 1click-et, az se jött össze(pedig kell a két SIM, de alapnak jó lett volna). Minden lefut, aztán indítás után bejön ugyan az az op.rendszer, ami volt, ugyan azokkal az alkalmazásokkal, ugyan azzal a főképernyővel. Meg a hibaüzenetekkel. A reset sem műxik, fatbootból sem...Szóval van egy tálca Borsodi annak, aki megoldja...
Budapesten házhoz viszem :-)Üdv.: gBaor
-
ronin79
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz
ronin79 #15625 üzenetére
Annóban minden módszert próbáltam már, még a hsz-ek alapján is, mert az összefoglaló szerint sem sikerült megoldanom.
SGS1 óta romolgatok, azóta nagyon sok telefont romoltam már, tehát nem tartom magamat egy bénázó újoncnak, de ennél egyszerűen nem megy.Driverek rendben, legalábbis eszközkezelő szerint, és próbáltam már W7, w8,1, és w10 -en is, nem akart sikerülni. A root egyetlen módszerrel sikerült nem custom recoveryből, hanem fastboot-al.
Custom recovery egyáltalán nem megy, CWM -nél fekete világító képernyő fogad, TWRP-nél pedig ugyanez de van hogy bevillannak vertikálisan fehér színek. Ha úgy hagyom akkor a kijelző idővel lekapcsol, és ha felébresztem a készüléket, akkor szépen látom a TWRP menüt, csak ilyenkor egy húzással fel kellene oldani a "lezárt képernyőt", de nem tudom feloldani, értsd mintha egyáltalán nem működne a kijelző.
Tehát jó helyen járok, de valamiért nem tudom használni sajnosIgazából most csak a gyári beállítás miatt lettem picit ideges, mert a haveromnak kölcsön kellett adnom a telefont, de nem történt semmi amikor rámentem a gyári beállításra, de legalább az 5.1-es GPe rom segített
Picit beteges az én Moto G -m, régebben volt szó a fantom touch anomáliámról is, vagyis hogy két pontban a státuszbáron mintha valaki elkezdené nyomogatni a kijelzőt. Félek, hogy ez nem is kijelző probléma, mert szoftveresen is eléggé szívok vele, és gondban vagyok, hogy ki-e merjem cserélni
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15597 üzenetére
samsungot én eleve nem veszek. egytől egyik mindegyik ugyanúgy néz ki. de az is lehet, hogy csak én nem tudom őket megkülönböztetni. tucat. szerintem.
meg amúgy is... 80e ft körül van a gs5mini. meg ez a minizés egy 13 centis telefonra amúgy is röhej.sony xperia z3 compact. itt legalább már nem miniznek
de így is tréfás. ez meg még drágább. de erre azért nem fújok, mert szerintem ebben a méretben a legszuperebb jelenleg.
szóval aki ki akar fizetni ennyi pénzt egy telefonért, és nem A4 lapot akar venni, annak ez szerintem best buy.E4G szerintem már korántsem az a méret. lehet mondani, hogy azt a pár mm-t még elnézzük... de akkor ezt a végtelenségig lehet játszani pár plusz milliméterrel. nem? a 71mm szélességet sokallom.
a nekem top 130mm-hez képest azt a plusz 3mm-t szintén. mindegy, ez kiesik.
szóval ezekből a z3 compact a király. de nem 50 ezer forint.
LG G2 mini LTE-ről sokat nem tudok, de a méret és árbeli feltételeknek nálam megfelel.
náluk is pl a G3S lenne a small?na neeee.
oppo r2001.
de ezekből is azért akad, ami tavalyi modell. nem egy 2015-ös friss valami. de talán még beszerezhetőek újonnan.
mindegy. mindenkinek megvan egy egyéni ízlése (vagy éppen ízléstelensége), nekem pl nincs rajta fólia. meg szilikon védő izé. utóbbi megnagyobbítja, elcsúfítja a telefont. előbbinek meg nem látom értelmét, mert anélkül is tudok vigyázni a telefonra. nem kell rá egy karcos fólia
attól is csak rondább lesz
van egy fekete "zokni" tokom, abba berakom és zsebrevágom. a zsebem pedig nem feneketlen (sajnos) egy hombár telefonnal még sétálni is kényelmetlen, nemhogy leülni.
de fura is számomra. groteszk. de van itthon egy 7" tablet. dual sim-es, szóval ha nagyon vagánykodni akarok...
beteszem a sim-et és követem a trendet, sőt...talán meg is ugrom picit -
Kacsanova
csendes tag
válasz
ronin79 #15462 üzenetére
Szia!
Ha fel akarom tenni az 5.1 GPe Rom-ot akkor BL nyitás és csak ennyit kell megcsinálni és már fut is az új rendszer?USAGE
Download the archive and extract
From "TOOLS" folder run (install) "adb-setup-1.4.2.exe
Reboot your phone to the download mode (power+volume down)
Connect via usb cable to pc
From GPe_5.1_OneClick run (double click on) Flash_GPe_5.1.bat
Wait until it finish, than reboot your phone -
Zoja™
őstag
-
Zoja™
őstag
válasz
ronin79 #15552 üzenetére
Akkor ez most össze jött rendesen.
Az S5 hogy muzsikál? Szemeztem vele én is, de eltántorított tőle a kényes krómkeret, meg, az hogy volt szerencsém egyhez egy közeli ismerősöm által, de a gyári lollis frissítés után nem igazán győzött meg még az általános rendszersebessége sem.
-
Skillet
addikt
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15484 üzenetére
nagyon köszönöm.
a moto-s cuccok sokszor fárasztanak amúgy. lehet egy egy klikkes gpe 4.4.4-et kellene majd megpróbáljak?
szerintem semmi sem hiányozna, ami moto-s. 5.1-et én már nem hiszem, hogy erőltetni fogom.
szerintem nem kerek azzal valami.
én sem értem, hogy mi lehet a baj nálam. de erősen kétlem, hogy hardver gond. valami szoftveresen lett elmókolva. amúgy nem használok más progikat, mint anno moto 4.4.4 alatt, szóval nem tudom, mi lehet a gebasz.
de. megpróbálok egy FR-t. szerintem még ma rámegyek. egyelőre hívást várok... de utána megpróbálom. -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15480 üzenetére
mfastboot flash partition gpt.bin
mfastboot flash motoboot motoboot.img
mfastboot flash logo logo.bin
mfastboot flash boot boot.img
mfastboot flash recovery recovery.img
mfastboot flash system system.img_sparsechunk.0
mfastboot flash system system.img_sparsechunk.1
mfastboot flash system system.img_sparsechunk.2
mfastboot flash modem NON-HLOS.bin
mfastboot erase modemst1
mfastboot erase modemst2
mfastboot flash fsg fsg.mbn
mfastboot erase cache
mfastboot erase userdata
mfastboot rebootnéztem róla youtube videot. az első hármat kihagyják.
van jelentősége? a figyelmeztető logo-t amúgy sem akarom nézni később, ahhoz a 3-at kellene kihagyjam?
mfastboot elég, ha csak bent figyel az adott mappában? -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15480 üzenetére
megleltem. ez elvileg .xml.zip. ez a mfastboot-os megoldás, nincs ennél könnyebb módszer? nincs egy klikkes erre vagy .tar.gz?
.xml-nél azt írják, hogy valamilyen parancsokat ki kell hagyni, elnevezéseket kell figyelni stb.
bocs, hogy ennyit akadékoskodom, de a hibaszázalékot csökkenteném. ezek nekem már túl bonyolultak. -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15478 üzenetére
amit linkeltem, de abból sem a mókolt... nem a kibelezett, hanem a fullos.
Untouched Version:
Nothing removed, nothing added. Pure Stock.vagy attól még az nem fullos? akkor honnan és hogyan rakjak fel egy gyári kitekatot
kérlek segíts mester, mert már kezdem megutálni szegény G-t, pedig ilyen kis szuper telóm még sosem volt.
-
S-eye
senior tag
válasz
ronin79 #15473 üzenetére
Ez ni:[link]
Lost or stolen devices will remain locked until you sign in with your Google account, even if reset to factory settings. Note that you must have a Google account on the device to automatically enable this feature and set a PIN, password or pattern screen lock.Nexus 6 tudja, meg a 2nd Moto X is.
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15432 üzenetére
váááá, ez nekem már sok
a felét sem értem. meg akkor most mégsem működik az xpirt? faszányos. itt minden így működik, hogy működik, aztán mégsem működik.
akkor egyelőre én kihagyom a kísérletezgetést. működő telefont akarok.
hogyan tudok a mostani aosp-ról visszamászni gyári moto 4.4.4 euretail.en.eu-ra?
amúgy ja, 41.18-as a BL verzióm.https://drive.google.com/file/d/0B6RNTe4ygItBVFlwN2pqWmV1VXc/view
ezt találtam. recoveryből mehet? teljes gyalulást hogyan tudok csinálni előtte? -
cimbi186
aktív tag
válasz
ronin79 #15365 üzenetére
Ez amit írtál ez azt jelenti,hogy nem tudsz ránézni miért nem megy nekünk a LED?
Ha igen, akkor vagy nem várok tovább és xpirit nélkül újrahúzom.
Vagy esetleg várnék még arra,hogyha tudnál írni a fejlesztőnek xda-n,hogy dobjon ki egy javítást hozzá.
Esetleg valami más ötlet? -
HUNgaroczel
tag
válasz
ronin79 #15355 üzenetére
Visszatettem az xposed nélküli teljes xprites mentést, abban működik a led. Aztán arra ráengedtem a xposed-et, abban is működik csak össze akad a rendszerUI benne. Majd próbáltam a light xpirit+xposed re ráengedtem a teljes xprit-et és sajnos attól meg nem javult meg
Szerintem ha írunk neki xda-n akkor megoldja -
cimbi186
aktív tag
válasz
ronin79 #15303 üzenetére
Szia!
Most tudtam nekiállni újrahúzni a rendszert,de újraindításnál megint fastboot-al kezd
Lehúztam telepítés végén amikor végzett.Utána indítottam újra.Amikor felállt a rendszere ez volt az első amit kipróbáltam,de csalódott vagyok.Ötlet esetleg? Mit qrok el?
(addig nem is mókolnám tovább,amíg ez meg nem oldódik) -
workin
senior tag
válasz
ronin79 #15325 üzenetére
Köszönöm a segítséget
GPE 5.1 + Xposed + Gravity Box kiváló
Mostmár minden benne van amire szükségem van, szerintem a memória használat kiváló
A smart Launcher 3 -at használom, megvettem, egyszerűen zseniális a kis launcher.. ajánlom nagyon mindenkinek, jól konfigurálható, kellemes a használata. -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15331 üzenetére
Ugyeugye? Már mióta mondom, hogy kitkat alatt semmi nyűg nem volt?!
Az egy dolog, hogy nem sok újítás van benne (persze van, meg alapjaiban más és új meg blablabla), legalábbis én nem látom, nem érzem... de, hogy még visszalépes is, az gáz. A telefon az 5-ös android óta fos. Lassulások, már olyan szintig, hogy használhatatlan a telefon egy-egy bejövő hívasnál.
Ha ez az aosp is kuka lesz, akkor még egy estélyt adok a gpe-nek (azzal még nem volt dolgom), aztán ha az sem, akkor megy vissza a gyári motorola 4.4.4. Vagy ha ajánlod, akkor gpe kitkat. -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15223 üzenetére
felraktam az itt ajánlott aosp romot. majd idővel kiderül. egyelőre veszett gyors.
apróságok: el lehet tüntetni a google sávot felülről?
aksi kijelzést meg lehet változtatni %-osra?
ha rábökök alul a körre, akkor mindig a bal szélső ablakhoz visz. hogyan lehet beállítani elsődlegesnek egy másik asztalt?
egyelőre ennyi a nyűgremélem nem is lesz más. ha mégis, akkor főzött romot én már biztosan nem fogok próbálni. megy fel a gpe 5.1.
-
attilam
őstag
válasz
ronin79 #15311 üzenetére
Azért zárnám vissza, mert nem saját a telefon hanem céges. És el szeretném tüntetni a warning feliratot, de úgy hogy a jövőben ha jön rá OTA frissítés akkor felmenjen simán mindenféle mókolás nélkül. Ezért kérdezném, hogy a logo cserével megy-e még az OTA frissítés, illetve, hogy az XDA-n lévő logo-k kompatibilisak-e az 5.1-es rendszerrel.
Amúgy visszazárnom nem sikerült a bootloader-t akárhogy is próbáltam. -
-
cimbi186
aktív tag
válasz
ronin79 #15295 üzenetére
Ezt én passz.
Viszont abban segíthetnél,hogy a fastboot-ot hogyan lehetne eltüntetni Lolli alatt. Ugyan sokszor nem volt kikapcsolva teló mióta felraktam az 5.1-t, és annyira nem is zavar,de akkor holnap adnék neki valami gyári kinézetet is.Ne kelljen már bekapcsoláskor fastbootból indítani hangerő+-al(merthogy a logo csere csak az ez utáni lakatot cseréli le) -
cimbi186
aktív tag
válasz
ronin79 #15290 üzenetére
F@sza
(mondjuk jelezhette volna a fejlesztő egy szösszenetben,hogy csak így lehet megszabadulni tőle)
Nah mindjárt feldobom az xposedet azt kiderül
(persze,hogy nem csináltam mentést,eszembe sem jutott)
Legalább ma el leszek foglalava,ha nem szeretik egymástKöszi a linkeket
-
mobilizmo
addikt
-
hesszan
aktív tag
válasz
ronin79 #15244 üzenetére
"ramhasználat ... pont ez az 5.0.2 legnagyobb hiányossága" hmm. nálam jobban teljesít mint 444 alatt, ahhoz tudom mérni. egy adott ramigényes program sokkal kevesebbszer zár be a háttérben ha nyitok egy gmailt/emailt/telefont kapok stb. mint előtte 444en illetve mintha nem szemetelné tele a ramot és nem kell napjában 2x újraindítani a telót, mert pár óra után már csak simán kilépve se örzi meg a progit a háttérben
root-al mi lenne a minimális javítás? GPE 5.1? vagy tweekek? [már csak 1 hónapig garis kb]
"Zákutca vagy 22-es csapdája" nem tudom de jó nagy adag lustaság biztosan benne van részemről[utánna olvasni 1-2 órát elszöszmötölni, esetleg factory reset után napokig szívni mire minden megint oda kerül ahol most van stb és mint írtam ram kezelését most kifejezettem dícsérem]
gari/root stb. tényleg vékonypénzú gyerek vagyok :S és a telót aktívan használom. Azaz napi 5-10óra maxfényerő mobilnet gps + maradék minimál fényerőn, mobilnet havi fix 3gn felett + wifin ahol lehet. [előző telóm amoled 6 hónap alatt beégett a kijelző amire azt mondták ááá sose ááá extrém használat kell hozzá - ami nálam pipa]
(#15245) apeelme
értem, ezt az első naptól kezdve tudom hogy az aksi nálam nem kímélő/odafigyelő üzemmódban van, ha csere akkor cserepláne amig garis. A teló van értem és nem fordítva. Amúgy általában van nálam powerbank 8000 mAh és tényleg max havi 2x merül le teljesen jellemzően az én figyelmetlenségemből, és nagyon ritka amikor tényleg lemerül lemerül és még használnám. általában 100% mellett töltöm folyamatosan hogy kevesebbet fogyasszon az powerbankból és tovább bírja a PB. Asszem a 8ezres PB-vel 15.5 óra folyamatos használat alatt merült előbb a PB majd a teló is, úgy hogy mindkettő maxon kezdte a napot. De ha én telógyártó lennék akkor úgy csinálnám ahogy (#15246) pető bá írta. kizárnám/minimalizálnám a user error-t
-
hesszan
aktív tag
válasz
ronin79 #15242 üzenetére
köszi a választ
sejtettem.
1. nem zavar, de az hogy magától kapok oda új gombokat (ha valamit menüből előkeresek és elsőhasználok dolgokat) elgondolkoztatott. hátha
2. szörnyű, elrontottak egy korábban szerintem jól működő dolgot. [ezt nagyon sajnálom]
3. 1 kontaknál zavaró nálam de ott nagyon, (nem mind1 hogy felveszem vagy vissza kell hívom) Lehet szétszedem kettőbe más névvel...
4. lehetne 1 mozdulattal kevesebb, túlélemMég amazon garis a teló, szóval amíg garis addig nem rootolom de háborgok azon " hogy ilyen fostarisznyák a motorolaj fejlesztő"
. [van ismerős ismerőse aki munka miatt rendszeresen jár ki(ő hozta nekem) szóval rajta keresztül 1-2 hetes átfutással teljeskörű gari van, amit nem akarok eldobni]
vagy van már BL nyitás nélküli root?nekem is volt anno htc sense, samu TW most ez a motoG, voltak custom megoldások amik jók voltak és hiányoztak, illetve azok tudták ez meg nem. de ezekkel együtt tudok élni. nem rakok más plusz appot fel a kényelmi funkciók miatt Fontosabb számomra hogy a ramhasználat minimális legyen, így is 84 appot írt ki amit ART-osított.... persze ha lenne pénzem akkor z3 compaktot vennék 2gb rammal de addig...
-
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15225 üzenetére
jól emlékszel, engem a magyar nyelv nem érdekel. mivel telefonon zenét sem szoktam hallgatni, így az fm rádió hiánya sem jelenthet gondot. az RRO pedig fogalmam sincsen, hogy mi fán terem, így gyanítom, az sem hiányozna
szóval kipróbálom az AOSP romot, amit linkeltél. ha az sem tudná, akkor jön a gpe.
aosp mehet majd simán recoveryből egy factory reset után? -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15223 üzenetére
Maga a rendszer nálam nem tűnik lassúnak. De van pár nyűg. Néha megkotlik. Bejövő hívásnál sokáig fekete képernyő van. Aztán felvenném, azt hiszem sikerült, de mégsem.
Tegnap meg hívni akartam asszonyt, baromi sokáig nyitotta a tárcsázót. Aztán, amikor ráböktem, a hívást magát nyitotta hosszú ideig. Miközben gondolkodott, inkább újra is indítottam.
Mindezt persze úgy, hogy le szoktam lőni a háttérben futó programokat. Mindig csak az van megnyitva, amivel éppen mahinálok. Jelen esetben a tárcsázó.
A kakao/viber is be szoktak állni.
Smart keyboard: gépelek, mintha befagyna, aztán pár másodperc múlva csak a helyére ontja, amit addig írtam.
Mondjuk hozzátenném, ilyen volt már gyári rendszer alatt is. 5.0.2 óta vannak szerintem a durva lassulási versenyek.Ha azt mondod, az AOSP megoldás lehet, megpróbálom. Bár eddig a cm12.1 is istenítve volt. Igaz, arról is beszéltünk már, hogy talán egy tiszta telepítés kellene belőle.
Nem tudom már igazából mi lenne a jó. Szerintem előbb-utóbb végigpróbálom mindet, aztán ha nem akarja, megy vissza a 4.4.4. Nekem azzal semmi komolyabb bajom nem volt.
Azt viszont nem értem, másoknál, hogyan lehetnek olyan hosszú telefon uptime-ok. Nálam, ha max pár naponként nem indítom újra, az android egy kupac kukac lesz.
Az is lehet, hogy az én programjaim közt van olyan, ami büdös. Passz.
Jó parti ez. -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15210 üzenetére
Szerintem ez nagy lenne.
Persze csak kicsit nagyobb, csak hát igazából a mostani zte-nél is már eleve nagyobb a G. Az e4g meg ugye még nagyobb. Amúgy is asszonyka olyan kis pindúr, szerintem két kézzel fogná
De őszintén szólva a G méretei nekem is ideálisak és nekem is az a top. Nem vennék magamnak sem nagyobb telefont. Itthon tablet van, út közben meg csak annyit nyomkodom, amennyit muszáj.
Lenne talán választék, valóban, de az, hogy a méret be van korlátozva, nem igazán segítség. Nőnek a telefonok. Szerintem sajnos, de biztosan ezt követeli meg a nép, a többség. Ha majd egyszer (remélem jó sokára fog erre sor kerülni) le kell cseréljem a G-t, biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű dolgom. Hacsak nem kezdenek a gyártók olyanokra is gondolni, akik nem szeretnek A4-es lap méretű cuccokat a zsebükbe gyömöszölnifatorzs:
Akkor esélyes lehet. Meglesem még, hátha van más teszt is.
De nekem nem csak tudás, hanem dizájn miatt is a G felé húz a szívem.
Az viszont elvitathatatlan, hogy ezt megkapnám nagyon okos áron, előfizetéssel![link]
Ebben a listában nem találok ezen kívül megfelelőt. -
Skillet
addikt
válasz
ronin79 #15194 üzenetére
Eltaláltad a felső határt, 40e ft. Viszont ezért a lehető legjobbat.
Devas: moto e szerényebb, mint a G. Ledes villanó sehol, a kijelző felbontása is karcsúbb. Nem vagyok elájulva tőle. Méretre pedig szintén a G az etalon. 130x66x12mm. És persze ekkora méretre minél nagyobb kijelzőt szorítva. Az X-nél még a 4,7" is összejött ekkora (sőt, picivel kisebb) méreten.
Amazon, ebay, kínai rendelés nem akadály. Persze legyen rá rendes gari, vissza lehessen küldeni, ha arról van szó.LógaGéza, Upo:
Akkor verizon kuka.
Rémlik, hogy valaki megvette, aztán beírt ide, hogy nem kerek valami -
APippo
tag
válasz
ronin79 #15198 üzenetére
Hardbrickre amennyire látom még mindig nincs orvosság, és gondolom még mindig nem én vagyok az egyetlen itt köztetek aki még mindig szidja mint vidéki a vasárnapi familyfrostot.
Szétszedni mennyire volt necces? Lévén még szakit sem találtam (vagy nem kerestem jó helyen) aki alaplapot tudna a készülékben cserélni. Jelenleg ez a megoldás játszik mert már lassan ásóval szedem elő a por alól a kicsikét. (Na meg persze, kéllene egy hibás, törött, akármilyen másodpéldány alkatrésznek is. Mert ez így magában nem sokat ér sajnos, igaz egy évet sem volt használva. Azt meg, hogy egyszer kijöjjön a mbm-ci már feladtam végleg.)
-
mobilizmo
addikt
válasz
ronin79 #15177 üzenetére
Köszönöm, akkor marad az eredeti.
Egyébként amiért érdekelt, CM12.1-ről egy kis értékelés. Tetszett amikor feltettem, hogy olyan sok a beállítási lehetőség, meg hogy jó sok téma van hozzá. Most egy hét használat tapasztalata sajnos az, úgy érzékelem, hogy ez nincs annyira gördülékeny, mint a gyári rom. Sajnos rendszeresen úgy csörög, hogy fekete a képernyő és a 3. környékén jön csak fel a tárcsázó képe. Lehet ez valami beállítástól függ, bár azt gondolom alapból sem szabadna ilyet művelnie. -
Kroni1
veterán
válasz
ronin79 #15157 üzenetére
Nem vagyok a kijelzőn filmezős és netezős tipus, ugyhogy nem lesz gond sztem. A kislányomat viszont sokszor csak telóval tudom fotózni mikor csinál valami említésre méltót, és erre már sajnos kevés volt a G, tesóm Z1C-je alapján nagyon jó döntés ez a teló. Akksiban a Moto se rossz, de a Sony még azt is felülmúlja, az SD kártyahely, a 4G meg hogy a hangerőgombokat is kezeli (pl. a Piston vagy hasonló headseteken) az már csak a hab a tortán.. sajnos a Motorola ezekre sem volt képes.. Úgyhogy akármennyire is szerettem, de marad itthon a fiókba tartaléknak.
-
kakukkmarci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Ultimate előfizetések
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest